Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 17.11.2009 18:54:50
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Še ena od mojga ginekologa. Od kolegice sodelavka je tud njegova pacientka pa ji je tud dal Klomifen. Je jemala dva mesca, pol je pa mende ful bruhat začela itd. Je šla do njega, jo je pregledal in ugotovil miom na maternici. Jo pošlje na operacijo to odstranit, tam ji pa povejo, da je noseča. Osem tednov. Z dvojčki. Čaki, a ti to res al bolj 'rekla baba'??? neela, to se žal dogaja. Pznam še 2 taka primera, samo da sta zanosili brez klomifena. Eno so napotili na laparo, ker ni zanosila, tako kot me. Eno pa zato, ker je imela bolečine v jajčnikih in so mislili, da gre spet za hudo vnetje.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 17.11.2009 21:11:08
|
|
|
|
Fargesia
|
moja svakinja je mela po prvem splavu kao neko tekočino v trebuhu...pa so jo dal na laparo !!! in so ji pol rekli, da ji niso maternice sčistili ker je bila zaželjena nosečnost...no in tamala dva sta zdej sej veste kok stara!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 18.11.2009 8:38:10
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, saj res. Na tvojo svakinjo sem pa čist pozabila. No, danes pa.....komaj čakam.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 18.11.2009 9:15:36
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Še ena od mojga ginekologa. Od kolegice sodelavka je tud njegova pacientka pa ji je tud dal Klomifen. Je jemala dva mesca, pol je pa mende ful bruhat začela itd. Je šla do njega, jo je pregledal in ugotovil miom na maternici. Jo pošlje na operacijo to odstranit, tam ji pa povejo, da je noseča. Osem tednov. Z dvojčki. Čaki, a ti to res al bolj 'rekla baba'??? Sm prepričana, da ni to "rekla baba". Ker me je ta prjatlca še klicala, če se je men tud kaj tazga dogajalo, ko sem jemala K in sem ji jst rekla, da naj gre čimprej do ginekologa, ker tako slabo se počutit, da bi bla cel mesec na bolniški, to pa spet ne.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 18.11.2009 9:17:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tecnobica, ojej, tole pa je zgodba. Ma, nimaš kej, jaz verjamem, da se včasih tud to zgodi - lahko je slab UZ, mogoče se malo premalo vidi, G je premalo pozoren... Vse skupaj. fargi, .. pa hitro poročaj.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 21.11.2009 22:10:57
|
|
|
|
lučka 25
|
Sam tolk, da nas mal dvignem. Zgleda smo vse kar mal zaspale, pozable,...tema pa kar sameva. Lep pozdravček vsem skupaj. Pri nas že par dni uživamo v sončku, je tko luštn, da je kaj.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 22.11.2009 11:45:10
|
|
|
|
neela
|
Oj, ja, res smo prave lenuhinje ratale! Al smo pa že tako dolgočasne in samozaverovane, da se nam tud pisat več ne da, a? Drage moje, ne boste verjele...pr naši hiši smo ready to go! Včeraj sem se vendarle spravila likat in pospravljat ta male cunjce (ja, nisem več imela izgovora, da nimam še previjalne, ker sem jo že dobila ). Torba za v P je uštimana že kakšen teden, danes pa sem še zmetala skup cunjce za našega in gospodu razložila vso logistiko. Sedaj pa lahko samo še počakam dneva, da mi dr pove, kdaj gremo v akcijo. Upam vsaj, da pridemo do decembra, če ne, pa bo zadeva že ta teden . Sedaj pa razmišljam, al bi z možekom izkoristila dan in, poleg sprehoda po tem lepem sončku, ubodla še kakšen večerni kino. A kaj veste? Se kaj dobrega vrti te dneve v naših kinotekah? Lepo nedeljo vam želim...pa upam, da imate vse sončka!!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 22.11.2009 12:08:32
|
|
|
|
Fargesia
|
ooo, neela, prištimano imata vse...kok fajn!!!! pa si bo gospod zapomnu vso logistiko...ne bi ti njemu na kak listek še kaj napisala? jst bi tud šla mal ven...pa je moj možek zbolel...ma glih na meji vročino in se je spravu v sobo, da ne bo mene okužu in gleda filme na računalniku...men je pa laptopa prinesu.
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 22.11.2009 12:19:13
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia pa si bo gospod zapomnu vso logistiko...ne bi ti njemu na kak listek še kaj napisala? Ja, a veš kaj mi je odgovoril? ''Ma saj boš imela gsm skoz pr sebi pa te bom že še poklical, če ne bom kaj našel.'' ... IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia jst bi tud šla mal ven...pa je moj možek zbolel...ma glih na meji vročino in se je spravu v sobo, da ne bo mene okužu in gleda filme na računalniku...men je pa laptopa prinesu. punca, NUJNO pejd ven za kakšnih 20 minut - dvakrat gor pa dol po vaši ulici. Rabiš svež zrak, sonček - predvsem pa ostati v kondiciji. Nikar se mi prosim ne zapusti, ker bodo šle kile v višavo! Možeku pa en čajček in koš pozitivne energije uštimaj!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 10:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. neela, super, da imata vse uštimano!! Kar se pa kina tiče: počitnice za odrasle so tak fajn film.. Pa še neki sva gledala, pa se ne spomnim kaj. fargi, kako se ti počutiš? Vse ok? Ja, pa obvezno malo ven na zrak - sedaj je ja takšno lepo vreme, da si lahko skos zunaj. lučka, vidve tudi skos na sončku? Saj prav . Jaz sem tud cele popoldneve nekje zunaj.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 12:10:56
|
|
|
|
PENCA
|
Ojla, punce Kako ste? Vidim, da ste rajš na sončku kot pred računalnikom. Zdaj, dokler je, ga moramo še izkoristit. Midva imava dopust, zato tudi nimam časa bit na računalniku. Drugače pa nič novega, čakam na M. Monti mi tud neki ne gre, bolj ko razmišljam o tem, bolj sladkarije jem. Bo že. Neela ti si pa skoraj readi to go, lepo. Če prav razumem boš predčasno rodila, ane? A ti bodo carski rez naredili? Kolk velik pa je tvoj "težkokategornik"? Kdaj imaš pa drugače rok? Tvojmu pa res raje še napiši, ker čist skoz pomoje ne boš dosegljiva na gsm. Neela se veselim s tabo, naj bo porod čimlažji zate in za malega in da bo zdrav, da bo vse uredu ti želim. Fargi kako si? Tecnobica kolk daleč sta pa vidva? Suzi kaj pa pri tebi dogaja? Decembra se bo pa še posebej težko držat Montija, ane? Jaz se sploh ne sekiram, jedla bom vse kar mi bo pasalo. Januarja bom začela bolj merkat, pa na aerobiko se bom vpisala. Lučka vidve pa kar uživata na sončku, lepo, kar izkoristita. Kako pa kaj mala Neža? Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 12:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
penca, js pa monti sva že neki časa skregana. Ne gre in ne gre. Pol sem se vsaj tok kontrolirala, da nisem jedla sladkarij. No, zadnje čase se pa niti tega več ne držim. Skratka, resnično upam, da bom lahko z januarjem začela po montiju - vsaj takrat ko bom v postopku. Če ne, pa tudi prav. So pa kilce tud prišle nazaj.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 15:17:54
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, ja lepo da mate vse prištimano. Jaz sem še 2 dni preden sem rodila doma vse pospravila, zlikala in si v hecu rekla, da zdaj grem pa lahko rodit, preden se spet prah nabere, pa nov kup cunj za likat. <masl te morem podražit. suzi, tecnobica in PENCA, ta monti pa zgleda vsem nagaja, ker jaz.....khm jap tudi sem zašla na kriva pota......Za enkrat sem k sreči v 1 mescu dobila 1kg gor,ampak moram merkat, da ne bom spet vse gor dobila, ker zdaj bi blo pa to res škoda. Fargi, mislim na jutri, bo en lep dan. Mi mamo še slikanje kolkov z Nežo, pa bo itak vse O.K. ker sem se jaz tako odločila.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 17:28:03
|
|
|
|
tecnobica
|
Pozdravljene punce. Jaz grem pa jutri na HSG in me je... kako naj rečem... malo strah.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 19:04:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Pozdravljene punce. Jaz grem pa jutri na HSG in me je... kako naj rečem... malo strah. Vrjamem. Ampak nič bat, bo za preživet. Men je bil to mačji kašel. Me je najbolj " ubijal" to, da ti v KR v mali operacijski dajo not vso mašenarijo, potem pa z dvigalom, pa pokletnih prostorih peljejo do rentgena. S tem, da je ta rendgen v Zdravstvenem diomu, poleg ortopeda, mavčarja, bazena za fizeoterapijo,....ni da ni. In te lepo peljejo na vozeči postelji mimo vseh obrazov. In jaz sem veselo samo govorila dober dan,...ker kot zakleto je bilo ravno takrat polno poznanih ljudi. No, vsi so k sreči mislili, da sem mela nesrečo in sem si kaj zlomila, da so me z rešilcem pripeljali . No, v LJ se ti to nje bo zgodilo, bo bolj umirjeno. Sem ti mojo zgodbo povedala mal za nasmejat, za sprostit. Kr jaz se sedaj temu smejim.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 19:05:24
|
|
|
|
lučka 25
|
No, olika pa taka. Želim ti pa, da dobro opraviš.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:31:37
|
|
|
|
Fargesia
|
drage moje...ravnokar sem dobila SMS od naše neele...je na poti v porodnišnico, tako da stiskajmo pestiiiii!!!!!!
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
neela, jej!!! Čim lažji porod, veliko cartanja z novim članom in vse najlepše!!!
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
tecnobica, upam, da bojo rezultati dobri, bolečine pa minimalne!! Čeprav ne razumem točno, zakaj moraš še na HSG - saj je bilo na laparo točno vidno kaj je narobe.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:44:20
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia drage moje...ravnokar sem dobila SMS od naše neele...je na poti v porodnišnico, tako da stiskajmo pestiiiii!!!!!! Jeeeee
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:45:16
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi tecnobica, upam, da bojo rezultati dobri, bolečine pa minimalne!! Čeprav ne razumem točno, zakaj moraš še na HSG - saj je bilo na laparo točno vidno kaj je narobe. Tud jst ne vem zakaj. Mogoče hsg nardijo drgač kukr na laparo. Tko je dr. rekla, pa saj veš, mi bi pa vse naredili, sam da pridemo do zaklada.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 20:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, to itak. Sam kolikor vem ti med laparo itak naredijo HSG oz spustijo tisto barvilo v jajcevode. In kolikor vem dajo ponavadi na HSG, šele potem na laparo, ki potrdi tisto, kar je pokazal HSG oz. da še natančnejše rezultate. Zato se mi zdi čudno. Ampak, ok, verjetno že vejo. Tebe pa naj ne bo nič strah - tudi če bo bolelo, bo to samo par sekund, potem je pa konec.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 23.11.2009 21:16:41
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia drage moje...ravnokar sem dobila SMS od naše neele...je na poti v porodnišnico, tako da stiskajmo pestiiiii!!!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, to mi delej
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 24.11.2009 3:10:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia drage moje...ravnokar sem dobila SMS od naše neele...je na poti v porodnišnico, tako da stiskajmo pestiiiii!!!!!! Ooooooooooooo... a se že dogaja. Držim pesti, da boš čimprej držala svoj zakladek.
|
|
|
|
RE: "EX" klomifenke in ostale 24.11.2009 7:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Že kaj novičk od naše neele?? tecnobica, držim pesti, da boš dobro opravila danes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?