neela
|
Evo mene! Sem že skoraj geslo za logiranje pozabila, ker me tolk časa ni blo tlele Najprej: naj bo tole leto 2010 polno pluskov in še več otroškega smeha in čim več mirno prespanih noči!!! No, tole zadnje najbolj privoščim sebi . Pa gremo po vrsti (po naključnem izboru ) lučka, ma res no - dajte tele alergije že enkrat odgnati iz hiše. Ali pa na hitro preiskusite vse alergije in jih potem enkrat za vedno 'odkljukajte'. Plazenje...brrrr, kar strah me je, ko bomo mi prišli do tega. fargi, mažeš bušija? tečnobica, ma skoraj me je s stola vrglo, ko sem brala tvoje poročilce. Mislim res - pa kaj se grejo no?!?!? A tale dr. ne ve, da ne moreš iti pod anestezijo ravno tako, kot bi zavila zvečer na en drink??? Poglej, kot je meni znano, je za konzilij potreben samo papir, da imaš to opravljeno. Mimogrede, se najde tu tud kakšna, ki je prišla skoz konzilij tud brez kakšnega posega. Ne vem no, jaz bi vztrajala, da gredo papirji naprej - saj nimaš kaj zgubit. Če ne rata, ne rata - gremo naprej! PENCA, a nisi ti že papcala klomifen? Pa? Ma ja, daj ti tud malo zatež temle dr, da gredo s postopki naprej, pa da ti tole leto čimprej prinese plusek! suzika, jaz že cel teden držim pesti zate in vem, da bo petek zate lep dan (ne glede na napovedano vreme ) miška, kako naša škratka?? Je bedno, k se v tem vremenu ne da vozičkat, kajne? Mi smo se kar ujeli in se lepo štimamo. Urban lepo pridobiva na teži, kar je samo znak, da sem dobra mlekarica . Komaj pa čakam, da bo več sončka, da se bomo lahko več vozičkali.
|