|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
6.1.2010 15:51:49   
lučka 25
A ja, se pa plazimo kot nori. Je  v parih sekundah iz enega konca dnevne na drugem. Pa že vleče ročke ood predalov (bi že stikala po predalih user posted image )

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.1.2010 15:52:15   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.1.2010 21:09:17   
neela
Evo mene!
Sem že skoraj geslo za logiranje pozabila, ker me tolk časa ni blo tlele user posted image user posted image user posted image

Najprej: naj bo tole leto 2010 polno pluskov in še več otroškega smeha in čim več mirno prespanih noči!!!

No, tole zadnje najbolj privoščim sebi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa gremo po vrsti (po naključnem izboru user posted image )

lučka, ma res no - dajte tele alergije že enkrat odgnati iz hiše. Ali pa na hitro preiskusite vse alergije in jih potem enkrat za vedno 'odkljukajte'. Plazenje...brrrr, kar strah me je, ko bomo mi prišli do tega.

fargi, mažeš bušija?

tečnobica, ma skoraj me je s stola vrglo, ko sem brala tvoje poročilce. Mislim res - pa kaj se grejo no?!?!? A tale dr. ne ve, da ne moreš iti pod anestezijo ravno tako, kot bi zavila zvečer na en drink??? Poglej, kot je meni znano, je za konzilij potreben samo papir, da imaš to opravljeno. Mimogrede, se najde tu tud kakšna, ki je prišla skoz konzilij tud brez kakšnega posega. Ne vem no, jaz bi vztrajala, da gredo papirji naprej - saj nimaš kaj zgubit. Če ne rata, ne rata - gremo naprej!user posted image

PENCA, a nisi ti že papcala klomifen? Pa? Ma ja, daj ti tud malo zatež temle dr, da gredo s postopki naprej, pa da ti tole leto čimprej prinese plusek!

suzika, jaz že cel teden držim pesti zate in vem, da bo petek zate lep dan (ne glede na napovedano vreme user posted image )

miška, kako naša škratka?? Je bedno, k se v tem vremenu ne da vozičkat, kajne? user posted image

Mi smo se kar ujeli in se lepo štimamo. Urban lepo pridobiva na teži, kar je samo znak, da sem dobra mlekarica user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj pa čakam, da bo več sončka, da se bomo lahko več vozičkali.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.1.2010 21:12:55   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla!!!

tecnobica, ja madonca kaj se pa grejo?!!! ne morem verjet...kje so te operirali? v LJ? norooooo...in to po 3 mesecih...za popi....

Ne, na laparo sem bla v PO. In tako kot jim ni spermiogram iz PO dišal, hočjo zdaj da grem še enkrat na laparo pri njih. Je pa rekla, da če se prjavm pr dr. Vogler (se mi zdi), da bo tud ona zraven in da se več kot 2 mesca ne čaka.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
7.1.2010 0:09:39   
trinity22
Dober večer ... upma da se me še katera spomniuser posted image

Vsem skupaj veliko sreče, zdravja, zadovoljstva, pozitivne energije in poguma v novem letuuser posted image

neela čestitke za tvojega korenjaka Urbana pa veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

Lučka stran za lergijami ššššccccc, ššššcccc, boga Neža upam da to čimprej mine, pa praviš da že plazi, je pa zelo hitra naša Tiana je to pogruntala šele pred dobrim mesecem, pa še to se je bolj z rokami vlekla kot pa kobacala no zdaj mislim, da bo pogruntala tud kobacanje, bi pa zelo rada šla kar po dveh, sam jo še mal štopamouser posted image

Fargi kako si pa ti? Se dobro počutiš? božaš bušija?

Pa seveda vsem lepe pozdravčke in čim več pozitivnih misli in držim pesti da vam vsem čim prej uspe prit do svojih zakladkovuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
7.1.2010 9:36:47   
Fargesia
tecnobica, neela ti bo najbolj svetovala kaj narest...ona zna šuš mušit...da gre tko skos kokr si želimo.user posted image res ti ne vem svetovat kaj narest. kok je velika pregrada? jst bi se na tvojem mestu pozanimala kok časa se čaka na posvet al pri drobniču al pa pri voglerju...ker tale šalaumova je mlada in še mal neizkušena se mi zdi, pa ne upa kr tko naprej dat papirjev...al kaj?!!!

neelaaaaa, pa kje se ti potepaš!??? mažem, maže trebuh!!!user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
7.1.2010 9:47:55   
neela

tecnobica, neela ti bo najbolj svetovala kaj narest...ona zna šuš mušit...da gre tko skos kokr si želimo.user posted image res ti ne vem svetovat kaj narest. kok je velika pregrada? jst bi se na tvojem mestu pozanimala kok časa se čaka na posvet al pri drobniču al pa pri voglerju...ker tale šalaumova je mlada in še mal neizkušena se mi zdi, pa ne upa kr tko naprej dat papirjev...al kaj?!!!

Ja, ja neela je z vsemi žaubami namazana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi vseeno kar vztrajala, da mi dr. Š pošlje papirje na konzilij. Saj več kot odbiti te ne morejo. Vmes pa se še vedno lahko naročiš na laparo ali na pregled k Voglerju. Samo, da se nekaj premika. Tole cincanje pri tebi gre že meni na živce (k te tolk pacajo) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neelaaaaa, pa kje se ti potepaš!??? mažem, maže trebuh!!!user posted image

Maži draga moja, maži! Jaz sem celo user posted image lepo mazala in imela lepega bušija. Pridem pa iz P in končno po nekaj dnevih znova ugledam spodnji del trebuha, pa me je skoraj kap - ene 10 'lepih' temno rdečih strij! Grrrrr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
7.1.2010 9:49:51   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Dober večer ... upma da se me še katera spomniuser posted image

Vsem skupaj veliko sreče, zdravja, zadovoljstva, pozitivne energije in poguma v novem letuuser posted image

neela čestitke za tvojega korenjaka Urbana pa veliko cartanjauser posted image user posted image user posted image

trinity!!! ja seveda se te spomnemo, stara sablja? Hvala za lepe želje. Tudi tebi in tvoji družinici lepo leto 2010. Ja, pa če bo še kakšen plusek padel tud ne bo nič hudega, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
7.1.2010 11:48:57   
PENCA
Ojla

Neela, naša izgubljenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si se le spomnila gesla user posted image user posted image user posted image
Hvala za lepe novoletne želje, tudi tebi predvsem mirne noči user posted image , pa ljubezni, pa sreče...
Neela, kolk lepo, da si prišla pogledat user posted image . Praviš, da ste super. Lepo je to slišat. Nam boš tud zaupala porodno zgodbo? Saj veš, da nas razganja user posted image .
Ja, klomifen sem že jedla, dolgo nazaj, pred laparo. Pol sem po laparo naravno zanosila, pol pa par mesecev nič. Zdaj sem pa spet s K probala - še vedno upam, da mi ne bo treba na umetno.

Fargi lepo, da si tud ti prišla user posted image . Kako si?

Lučka a vi imate pa še kar težave s hrano? Pa saj bo menda prerasla. A že stika mala Neža?

Suzi, jutr a ne? Držim pesti

Tečnobica ne vem, tvoja situacija je res za puser posted image , kaj pa če bi še dr. Pušenjaku pisala na med.over.net. Pomoje se bolj spozna kot tvoja G. Pa se boš pol lažje odločila kako naprej.

Tudi vsem ostalim želim vse dobro v letu 2010, predvsem pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PENCA -- 7.1.2010 11:54:31 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
7.1.2010 18:49:12   
Anonimen
lučka, super za plazenje!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tamala raste kot konoplja, ne? Kar se pa alergij tiče, se pa strinjam s tem kar si rekla - da bi vsaj mleko bilo negativno.. Ostalo bo pa tudi počasi, boš videla!user posted image

tecnobica
, točno to je meni rekla moja G v Trbovljah. Da me sicer lahko operirajo tukaj, ampak da če bo potreben IVF, da v LJ radi še enkrat operirajo, ker hočejo kao sami vidit kako in kaj. In zato sem šla pol v LJ.

neela, super, da ste se privadili eden na drugega in da lepotec raste! user posted image Pa berem, da ful pridno spi?

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
7.1.2010 18:57:32   
Fargesia
suzika, srečno jutri!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
7.1.2010 22:21:40   
lučka 25
suzi, že danes mislim na tebe, da bo jutri vse tipi top.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
8.1.2010 18:31:54   
lučka 25
No, smo danes že dobili pošto z Jesenic (res so pridni in hitri). So krvni testi v mejah normale za rumenjak, beljak, piščanec in mleko. Čeprav mi ni jasno, zakaj sedaj ni panike, prej pa smo morali meti z istimi rezultati dieto user posted image  Tko da že lahko začnemo dajati rumenjak in probamo piščanca (ampak s piščancem bom še malo počakala), za mleko pa moramo počakati na provokacijske teste.

Zdaj pa upam, da bodo provokacijski testi čim prej na vrsti, zdržimo 4 dni v bolnici in potem ma da domov pridem vsa nasmejana, ker bo s testi vse v redu in bodo rekli, da je alergija izvenela.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.1.2010 14:43:05   
Fargesia
Lučka, kaj so to provokacijski testi?

suzika, kje si zdej s poročilcem?!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.1.2010 15:24:30   
neela
suzika, kje si zdej s poročilcem?!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, suzi, KAJ ŠTRAJKAŠ!?!?!?!?!?!

lučka, user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.1.2010 9:30:03   
Anonimen
uf, sem kregana.. user posted image

No, evo še tukaj poročilo: ciste ni več, jajčnik je še malenkost povečan, ampak sem dobila napotnico za ICSI. user posted image user posted image Tako, da danes čakam M, potem pa štartttttttttt!!! user posted image user posted image user posted image Sem si že zračunala, da morva zdle izkoristit teh 14 dni za smučanje in podobno, ker pol se itak ne bom več šla k bom user posted image !! user posted image user posted image

lučka, super za rezultate!! A vidiš, da je boljše? user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo, pa boste jedli vse.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.1.2010 19:14:59   
PENCA

Ojla

Lučka tako se govori user posted image . Itak, da bosta domov prišli nasmejani. Zakaj bosta pa 4 dni v bolnici ?

Suzi super, da je cista izginila in da greš naprej user posted image .

No, pri meni pa stanje ni tako rožnato. Šla sem na UZ, da vidim kako je s folikli, ker sem jedla K. Pa zdaj sploh nič ne vem. G je gledal levi jajčnik, menda bo tu O ( upam, Ker je samo levi jajcevod prehoden), potem mi je pa razlagal, da je nekaj velikega 33 mm, rumeno telesce je omenjal, ne vem a je to cista? V laboratoriju sem dala kri za en marker, ki je značilen samo za jajčnik, mislim, da bodo preverili, če ni rakavo pa še kaj verjetnouser posted image .

A je bil kakšen folikel zraven ne vem, ker me je novica čist šokirala. Uglavnem jajčnik je kar napet in me občasno kar boli. Jutri dobim izvide, pregled imam pa po M. Kje je še to? Še O ni bila. A mislite, če bo to še naprej rastlo, ali mi lahko jajčnik poči? Eni znanki sta v pol leta počila oba, pa ne vem al zarad ciste al zakaj. Čez par let je potem s pomočjo umetne zanosila. Nimam pojma, verjetno z darovanim jajčecem user posted image

Bom vidla kaj bom jutri od sestre izvedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.1.2010 11:41:58   
Anonimen
uf, penca, težko ti kaj pomagam. Pomoje je kakšna cista? user posted image Ne vem, držim pesti za danes!! 

(odgovor članu PENCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.1.2010 16:53:12   
tecnobica
Joj, Penca. Tole je pa kar veliko. Upam, da se bo rešilo. Ma kako rakavo, daj nehaj no. Misli pozitivno.

Jaz sem pa čist paf o tegale Klomifena. Danes sva se z mojim skregala, in sem rekla da danes zadnjo tableto pojem. Drgač pa sem vsa čudna, čist drugače kot prvič. Vse me boli, kot da mam gripo recimo. Včeraj sem imela celo vročino.

Punce, javte se še kaj. Pogrešam tole debato. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.1.2010 17:15:38   
PENCA

Ojla

Tečnobica, ne saj ne mislim, da je rakavo. itak, da ni. Samo skrbi me pa vseeno... Pa tud ne vem, če bo sploh O. Bomo vidl, danes me ni tolk bolelo, me pa na desni tud nekaj špika. Pa sploh ne vem, če sva desni jajčnik sploh kaj gledala, al sva se kar pri levem ustavila.

A ti pa klomifen ješ? 1 al 2 kolk dni? Jaz pa nimam hudih stranskih učinkov, samo občasno me kuha, pa zebe.

Suzi, nič še nisem izvedela, se noben ne oglasi user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.1.2010 17:20:29   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Ojla

Tečnobica, ne saj ne mislim, da je rakavo. itak, da ni. Samo skrbi me pa vseeno... Pa tud ne vem, če bo sploh O. Bomo vidl, danes me ni tolk bolelo, me pa na desni tud nekaj špika. Pa sploh ne vem, če sva desni jajčnik sploh kaj gledala, al sva se kar pri levem ustavila.

A ti pa klomifen ješ? 1 al 2 kolk dni? Jaz pa nimam hudih stranskih učinkov, samo občasno me kuha, pa zebe.

Suzi, nič še nisem izvedela, se noben ne oglasi user posted image

Mi je dala zdaj sam eno tableto na dan. Vsaj mislm. Itak mi je dala sam eno škatlco, pa je rekla, da bomo tri mesce jedli... Še sestra k je recept printala je rekla, da je mal premal dala.
Kako kolk dni? 5 dni se ga je a ne? V torek grem pa na UZ v Lj.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.1.2010 19:30:38   
PENCA

Ja, ja moja napaka. Narobe sem vprašala. Mislila sem al od 3. do 7. dne ali od 5. do 9. dne. Jaz sem eno zjutraj, eno zvečer od 5. do 9. dne. Velikrat sem pa prej na forumu brala, da dr. Reš velikim predpiše samo pol tablete na dan, pa da se včasih boljš reagira na pol tablete kot na dve.
Ko bi vsaj nucal, bol bi tud 4 jemala ha, ha

Zaenkrat samo, da se ciste losam, pol pa naprej.

Aja, Tečnobica kako si se pol odločila glede laparo, si se prijavila?

Zdaj se grem pa stuširat, moj dragi me že čaka. Po koledarju sodeč bo O jutri, zato morava bit pridna user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.1.2010 22:24:54   
lučka 25
PENCA, ja to pa ni fino. Upam, da se vse skupaj uredi. Pa saj to ni res, skoz ene skrbi.

tecnobica, jaz sem tudi pri drugem jemanju, ki je tudi bilo po laparo, imela več stranskih učinkov, se mi je vretlo, ap vročinski valovi,... Pa hormoni tud delajo kot nori ta čas.

Ma upam, da se vsem skupaj uredi in boste še ve 3 zeloooo kmalu postale srečke nosečke in prečudovite mamice.

A ja, PENCA, z Nežo bova maksimalno 4 dni v bolnici zato, ker provokacije z melkom izvajajo postopoma. Najprej ji dajo 5 ml adaptiranega mleka na bazi kravjega mleka, če ni reakcije 10ml,...vse do celega obroka. Pa ves čas spremljajo če bo kakšna reakcija.

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.1.2010 23:03:28   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: PENCA

Ja, ja moja napaka. Narobe sem vprašala. Mislila sem al od 3. do 7. dne ali od 5. do 9. dne. Jaz sem eno zjutraj, eno zvečer od 5. do 9. dne. Velikrat sem pa prej na forumu brala, da dr. Reš velikim predpiše samo pol tablete na dan, pa da se včasih boljš reagira na pol tablete kot na dve.
Ko bi vsaj nucal, bol bi tud 4 jemala ha, ha

Zaenkrat samo, da se ciste losam, pol pa naprej.

Aja, Tečnobica kako si se pol odločila glede laparo, si se prijavila?

Zdaj se grem pa stuširat, moj dragi me že čaka. Po koledarju sodeč bo O jutri, zato morava bit pridna user posted image

Aja. Men je rekla naj jemljem od 5 do 9 dan. 13 dan grem pa na UZ.

Ma verjetno bom v torek ji kar rekla, naj napiše napotnico za histero, pa klinc, naj še enkrat laparo nardijo no....

No, vidva pa le fajn bodta pridna...

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
15.1.2010 23:04:36   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

tecnobica, jaz sem tudi pri drugem jemanju, ki je tudi bilo po laparo, imela več stranskih učinkov, se mi je vretlo, ap vročinski valovi,... Pa hormoni tud delajo kot nori ta čas.

Ma upam, da se vsem skupaj uredi in boste še ve 3 zeloooo kmalu postale srečke nosečke in prečudovite mamice.

Lučkica, men se tud zdi, da zdej boljš reagiram.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?