|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "EX" klomifenke in ostale
13.11.2009 12:12:04   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

fargi, hvala za pogostitev,....blo je suuuper. Naslednjič bom najdla s prve, aprav? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
13.11.2009 13:04:35   
neela

fargi, hvala za pogostitev,....blo je suuuper. Naslednjič bom najdla s prve, aprav? user posted image

lučka, ne sekiraj se...naslednjič bo itak druga lokacija, tako, da si boš komot dala duška v zgubljanju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Vidm, d ste se včeraj imele fajn tud brez mene. Tud če bi blo srečanje v LJ, neb prišla pravočasno, ker sva stala Od Vrhnike do CP Log v 6 km koloni kar nekaj časa.

Ojoj, a je bla kakšna nesreča al so se mojstri z darsa spet kje sončili?

suzi, si dobila slikco po mailu?

< Sporočilo je popravil neela -- 13.11.2009 13:05:19 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
13.11.2009 13:41:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, ne sekiraj se...naslednjič bo itak druga lokacija, tako, da si boš komot dala duška v zgubljanju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja, vsaj če bo pri meni, se upam da ne bom zgubila. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.11.2009 13:42:30 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
13.11.2009 14:07:47   
tecnobica

Vidm, d ste se včeraj imele fajn tud brez mene. Tud če bi blo srečanje v LJ, neb prišla pravočasno, ker sva stala Od Vrhnike do CP Log v 6 km koloni kar nekaj časa.

Ojoj, a je bla kakšna nesreča al so se mojstri z darsa spet kje sončili?

suzi, si dobila slikco po mailu?

OBOJE. So pred cestninsko barvali na enmu pasu znake, mal pred tem sta se pa še dva zabila.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
15.11.2009 18:11:30   
Anonimen
ČČČeeeerrrr.. kje ste zdaj babe žabe?? user posted image

fargi
, kako si? Kaj slabosti?

lučka, kako kaj Neža? Še vedno tako pridna? user posted image

nf, sem dobila slikce - očitno se kar naprej potepate..user posted image Kaj ko bi nam malo napisala, kako poteka vajin dan?

miška
, kako ste vi? Sem tud videla slikce - tamaledva sta takšna cukra, da ne morš verjet. Komi čakam, da jih vidim v živo.

neela, kako si ti? Si kaj nervozna?

tecnobica, kako si ti? Se ne spomnem - kdaj imaš sedaj kakšen pregled ali kaj podobnega?

penca
, pa ti? Sta že naredila kakšen korak naprej?

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.11.2009 9:22:28   
tecnobica
Hej hoj.

Jaz sem včeraj dobila user posted image . Pa saj veste, človek je malo razočaran, žalosten itd. Sem pa bla zadovoljna, ker je pršila že na 30 dan, kar je pri meni zelo zgodaj glede na povprečje. Mislna sm, da jo bom ta krog čakala, ker se bazalna temperatura ni nč dviglna, čeprav je pa dr. rekla, da je jajčnik seseden in naj bi do ovulacije prišlo. Čudno.

Danes sem klicala v KCLJ za HSG. Datum mam drug torek. Enkrat te dni (jutri, sreda) moram pa v Leonišče dat kri za hormone pregledat.

Moj je spermiogram datum dobil med božičem in novim letom, naslednji pregled/posvet pri Šalamunovi imava pa 5. januarja. Tko, Suzi, k si lih vprašala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.11.2009 11:39:01   
madagaskar
Drage klomifenke!
Bom še tukaj poskusila in vas vprašala. Na eni temi sem že napisala. Tudi jaz sem že "stara" klomifenka in mi še nia uspelo zanosit. Danes, prvi dan M sem ugotovila, da sem založila tablico klomifena in se mi bo zmešalo, res, ker sem klicala v ZD in so mi rekli da je ginekologinja na bolniški in ne vem kaj naj naredim...v lekarni ne dobim brez recepta, niti ne posodijo.
Obračam se na vas s prošnjo, če mi katera lahko odstopi 5 tabletk, ker če počakam na G, bo ta ciklus že mimo, po vrhu vsega pa je še zadnji in sem toliko bolj obupana.
Hvala za pomoč že v naprej.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.11.2009 11:46:56   
tecnobica
Nimam nobene tabletke več, pa tudi teh zdravil se ne posoja kar tako.

Kako pa to, da ti G ni dal vnaprej tablet? Oz, če si stara klomifenka, koliko časa že jemlješ klomifen?

(odgovor članu madagaskar)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.11.2009 11:51:35   
madagaskar
Tečnobica...na klomifenu sem že kar nekaj časa, najprej sem bila pol leta, potem sem naredila pavzo (nekaj mesecev) in sedaj spet pol leta, oziroma sem proti koncu. seveda sem imela dovolj tabletk, ampak sem jih založila in jih sploh ne najdem, sem že vse pregledala, se mi kar meša. Itak sem sama kriva, pa škoda se mi zdi, da bom zamudila še zadnji krog...kljub temu, da mi še ni uspelo imam še vedno upanje, mogoče bi mi uspelo prav v tem zadnjemuser posted image
Hvala vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.11.2009 11:57:31   
tecnobica
Se pravi, da skupaj jemlješ klomifen že eno leto, pa ni bilo učinka? Jaz sem jemala klomifen 3 mesece. Zdaj ga nisem že več kot pol leta, in sem zadnjič vprašala G če bi mogoče še enkrat z njim probali, pa je rekla da ne, da to se jemlje največ 6 mesecev, ker več ni zdravo. Na žalost, če ne dobiš tablet, boš pač morala en ciklus počakat.

Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.11.2009 12:22:01   
madagaskar
Ja,dolgo ga jemljem, ampak sem imela vmes pavzo...sedaj je v bistvu konec s tem, ker ni učinka...

Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.11.2009 13:09:32   
Fargesia
jst nimam več tablet...je že dolgo tega, kar sem ga jedla...

Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.11.2009 13:12:41   
tecnobica
Joj, Fargi, kako je fajn vidt tvoj tikerček. user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.11.2009 13:13:58   
Anonimen
Jaz bi sicer še mogla met kakšno škatlico doma, ampak se tudi jaz strinjam s tečnobico. Eno leto je res več kot preveč.. Jaz sem bila pol leta na klomifenu in je G rekla, da če do sedaj ni bilo učinka, tudi sedaj ne bo. Tako, da bi jaz na tvojem mestu prenehala s tableti in šla do G, da naj te da vsaj na HSG. Ker je brezveze jemat toliko časa!!

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.11.2009 13:21:29   
madagaskar
POzdravljena!
Vem, da je dolgo,ampak vseeno bi še tale krog jemala, kot sem dogovorjena z G. Vem,da si bom sigurno očitala, da mogoče bi pa sedaj ratalo...saj me razumete....
Drugače sem pa že bila na Hsg, laparoskopiji in histeroskopiji...vse je bp, z mojim dragim pa tudi. Če še ta mesec ne uspe, potem greva oba s partnerjem k strokovnjaku za neplodnost. Klomifen sem jemala najprej po pol tabletke in sedaj po 1 od 5-9 dne.
Rabila bi samo 5 tabletk, če je seveda možno, drugače pa vseeno hvala.
Pozdravček vsem in veliko sreče na poti douser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.11.2009 8:23:18   
neela
Ojla dečve drage!

madagaskar, četudi je tvoj G na bolniški ponavadi vedno poskrbijo za nadomeščanje. Torej se bi jaz na tvojem mestu pozanimala, kdo ga/jo nadomešča in stopila do tega G in prosila za klomifen. Jaz ga tud že dolgo nimam. Se pa ZELo strinjam s puncami glede dolžine jemanja. Če po 6 mes ni nič (četudi si imela vmes prekinitev), potem pač tvoja prava formula za user posted image ni klomifen ampak kaj drugega. Zato kar pogumno naprej v amb. za neplodnost in v postopke. Tam vsaj veš pri čem si user posted image Želim ti, da res čimprej prideš do user posted image .

tečnobica, ful dobro, da se že dogaja akcija. Ja, tale user posted image je prišla user posted image - ampak vsaj to je dobra stran, da je prišla sorazmerno točno, kajne? No, jaz sem bila za vsak reden ciklus vesela k radio user posted image . Se pravi, da bosta še v tem letu opravila preostale preglede in z novim letom veselo proti konziliju! Po mojem vedenju ti oz vama potem samo še manjka test SPB (za oba) in pa tvoj pap test - potem pa AKCIJA! Če te bo dala na iui boš lahko nekje v februarju, res najkasneje v marcu že v postopku!!!! Jupiiiii....sem res ful vesela zate!!

suzi, a boš poslala kakšno slikco vaših barvnih študij. Saj veš, da sem firbčna user posted image user posted image user posted image

lučka, jaz bi tistima vašima 'grešnicama' vrat zavila - pa žlahta in spodobnost gor al pa dol user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, draga moja - jutri bom samo nate mislila in vse svoje razpoložljive pozitivne sile (khm, ki so sedaj dvojne ) usmerjala proti tebi. Aja, javi mi, kdaj imaš termin oz uro!

miška, sladoleda pa pri fargi ni blooooo.....ni, niiiii....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

penca, kaj pa ti? kaj se dogaja pri tebi?

Jaz sem bila včeraj na vseh tistih silnih pregledih. Vse tisto o velikosti so mi tile drugi dr samo še potrdili in tako drugi teden na ponovnem pregledu zvem, kdaj mi bodo sprožili porod.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.11.2009 11:07:57   
Anonimen
neela, zgleda, da sem noseča, ker sem čisto pozabila poslati. user posted image  user posted image Evo, grem pošiljat takoj zdaj. A tako ti praviš - no, nič hudega, če bo Joža prej prišel na svet. user posted image  

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.11.2009 11:14:14   
Anonimen
ha, ha, neela, a si si prebrala tickerček?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Namesto, da ga dohtarji ven "bezajo", raje tako poskusita. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.11.2009 11:19:38   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

ha, ha, neela, a si si prebrala tickerček?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Namesto, da ga dohtarji ven "bezajo", raje tako poskusita. 

Ja, tale tickerček me vsak teden posebej nasmeje, k ma vedno take odbite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.11.2009 12:54:05   
Fargesia
user posted image ne, ni blo sladoleda pri fargi...ker ne sme v trgovino...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.11.2009 13:40:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image ne, ni blo sladoleda pri fargi...ker ne sme v trgovino...user posted image

A veš, da jaz pa sploh pomislila nisem nanj. Ojoj, pa se mi ja ni že poslabšal user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.11.2009 13:41:24   
lučka 25

lučka, jaz bi tistima vašima 'grešnicama' vrat zavila - pa žlahta in spodobnost gor al pa dol user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kolk časa me že prsti srbijo, da o jeziku ne govorim. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.11.2009 13:44:41   
tecnobica
Mater, da moraš pa za eno epruveto krvi it v LJ, se ****t s parkiriščem in vsem ostalim...

Še ena od mojga ginekologa. Od kolegice sodelavka je tud njegova pacientka pa ji je tud dal Klomifen. Je jemala dva mesca, pol je pa mende ful bruhat začela itd. Je šla do njega, jo je pregledal in ugotovil miom na maternici. Jo pošlje na operacijo to odstranit, tam ji pa povejo, da je noseča. Osem tednov. Z dvojčki.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.11.2009 14:04:54   
lučka 25
tecnobica, vidim da je bil razburljiv dan.

Ampak ta izjava od tvojga G, je pa ena od mnogih cvetk. Joj, joj, joj. Samo, da bo zdaj vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.11.2009 18:45:32   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Vidiš, lahko bi dostavljalec pic prinesel še sladkoled. user posted image

Mater, da moraš pa za eno epruveto krvi it v LJ, se ****t s parkiriščem in vsem ostalim...

To ti tak pride, dečva. Vzami to v zakup.

Še ena od mojga ginekologa. Od kolegice sodelavka je tud njegova pacientka pa ji je tud dal Klomifen. Je jemala dva mesca, pol je pa mende ful bruhat začela itd. Je šla do njega, jo je pregledal in ugotovil miom na maternici. Jo pošlje na operacijo to odstranit, tam ji pa povejo, da je noseča. Osem tednov. Z dvojčki.

Čaki, a ti to res al bolj 'rekla baba'???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?