|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 18:58:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja sicer pa ni čudno, da kihaš in smrkaš user posted image  ... če se pa skoraj naga sprehajaš po stanovanju ....

a ti bi pa tako seksi telo skrivala pred drugimi???user posted image user posted image user posted image  jaz imam lepo vse žaluzije odgrnjene čez cesto so itak bloki in me deci lahko fajn not gledajo...
jaz ga nebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček veš, kako pravijo, da je urin najboljše razkužilouser posted image  mogoče pa je d... še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  si bom pa umila roke, obljubim...user posted image user posted image user posted image
aja no pol pa ............user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
24.3.2009 18:58:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Sonček85 -  aha,.... se mi zdi da se bom pol kr boljš počutla ....  Se mormo še pred potovanjem spedenat,... user posted image
ja res je ,jaz sem bila nazadnje novvembra user posted image ,že imam več k 10cm izrastkauser posted image me je kr sram

krči so prenehali ....  grem malo pred tv .... da vidim, če rr-pomočniki vplivajo na moje krče ....
aha so pomočniki pomagal ,le prid jih še kaj pogledat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 752
24.3.2009 18:59:21   
kpmk
detelja - ni kej res si fejst,.... škoda samo da niso še hlačke črne,.... user posted image user posted image  bi bla čist v kompletu še s frizuro user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
24.3.2009 18:59:57   
sonček85

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image  

a hlačke so kao tange user posted image  ...

To je nov model tangic - spredaj in zadaj, da se lepo spredaj vidi brazilska depilacijauser posted image  no pa sej buši zakriva al je opravljena depilacija al ne

zato imam tako spuščen trebušček, da se ne vidi, če sem bila na brazilski ali ne,...praktično, a ne?user posted image user posted image user posted image  ja, tangice pa so take, da jih lahko nosim kar dva dni...1x nosim zadnjo stran spredi, 2 pa obratno...prakitčno a neuser posted image user posted image user posted image
ja praktično in nazgravžno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 754
24.3.2009 19:00:31   
sonček85

detelja - ni kej res si fejst,.... škoda samo da niso še hlačke črne,.... user posted image user posted image  bi bla čist v kompletu še s frizuro user posted image
pa še nogavice so črneuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 755
24.3.2009 19:00:48   
*Junona*
A veste kaj je zdle blo...user posted image user posted image user posted image

Js sedim tule pred računalnikom in berem vaše poste, nakar vstopi moj dragi, ker je prišel žaluzijo namontirat. In reče, kaj pa je to? Js pa kaj? Pejt mal višje z miško...user posted image user posted image user posted image user posted image in so bili pomočniki...user posted image user posted image user posted image Pa sem rekla, lej, to je Detelja dala gor, ne js.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pravi, a zato si ti skos na RR?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 756
24.3.2009 19:01:13   
*Junona*
Ti bom že dal js pomočnike je reku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 757
24.3.2009 19:02:05   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Detelja, kje so pomočniki? user posted image NA tej strani jih še ni. Da se nam ne boš pokvarila.user posted image user posted image

pa kaj ti želiš, da dobim od katere batine?user posted image user posted image user posted image  so se včerja tk pritoževale, da kaj to skoz limamo, da so se jih naveličale...a ti pa imaš doma svojega pa še vse pomočnike si nam pobrala pa še več bi jih imelauser posted image user posted image user posted image user posted image  si pa prava packauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sej te bomo me branle.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
24.3.2009 19:02:37   
*Junona*

user posted image  

ob pogledu na tega pa moji krči v trenutku nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image  .....

A se ustrašiš al zakaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ker je tak seksi .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma Sonček fajni okus... sam kaj, ko ga neoče delit z nami tegale dedca.user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.3.2009 19:03:19   
*Junona*

no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....user posted image user posted image

user posted image

Uuu, Detelja, razlika od zadnjič je očitna. Ko sta se gipsala s tvojim si imela tako majhno rito, zdej te je pa ornk razgnal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.3.2009 19:03:39   
*Junona*

Junona  -  ja ja Simonitija user posted image user posted image  ravno jutri ga obiščem user posted image user posted image  
Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeniuser posted image  a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? user posted image

Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal.
Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja?

Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja

to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne...

Jst bim jutri dr. vrašala bom vidla kaj bo kej reku, ker je res da mi je Ultivo že slab mesec nazaj predlagu,... pa javim,... upam, da ne bom pozabila user posted image

Ja, dej prosim vprašaj in nam poročaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.3.2009 19:04:33   
*Junona*

pridna sta bila, jaz sem tudi danes tko svež kruh kupla in sem ga že po poti skoraj pojedlauser posted image user posted image user posted image

A tko sta vidva pridna,no pri nas bo pa moj v soboto očistil okna ,jaz bom pa zavesa opralauser posted image user posted image user posted image

A vaju tut še čaka čiščenje? Js sem kr bolj sproščena, ker je to za mano. Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim in potico za veliko noč spečem, potem pa bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo v soboto lepo vreme, ker imamo načrtovan piknik. Kaj veš, kakšna je napoved? Aja, saj lahk grem na 24 ur pogledat.

ja zavesa sem rekl da še moram predno grem in okna se je moj dragi sam javil ,da jih morava in da jih bo on.
Torba je že pripravljena,sem v soboto  še zadnje detajle pogledala k sem odločbo dobila,pa je notri vse kar rabim najnujnejše.Ko gremo dam še samo polnilec,fotoaparat.

Ja na našo potico pa le ne pozabiuser posted image
Ne nisem še gledala vremena,ob 19.35 je vreme

Ne bom, jo bom tak fajn nafilala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.3.2009 19:04:55   
pikaro
najprej čestitke za Neota in Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo bili na pregledu in sem bila kar malo v šoku.... Večkrat sem že napisala, da mi G vedno govori, da je mojuser posted image  malo manjši. Zdaj mi pa reče, da moram v ponedeljek na kontrolo,mi bo naredla še en UZ pa se potem odločimo kaj bomo naredili user posted image user posted image user posted image . Ker še vedno ne pridobiva dovolj na teži. Po meritvah bi naj imel user posted image  2000g, kar pa je premalo za 36t. Drugače pa je vse vredu-srček,pretoki,plodovnica,posteljica...vse je ok in sem še totalno zaprta. Saj danes sem se že pomirila,ampak včeraj mi je blo res grozno.
Vzela mi je bris za streptokok...moram v ponedeljek poklicat.
Torej imam naslednji pregled 30.3.    je rekla,da se bo mogoče odločla,da me pošlje v P. Tako da<vam potem javim.

Ultiva: približno 3t nazaj sem bila v ms na posvetu pri anestezistu ravno zaradi ultive in EA. Je sicer povedal, da ultiva ni registrirano zdravilo in kakšne posledice so lahko. ni pa nič govoril proti ultivi ali kaj takega,da je več nebi uporabljali. Tako,da ne vem. jaz sem se sicer odločila za EA,če bo potrebno. Imel pa je tudi obrazce za ultivo in bi se lahko odločila tudi za to.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.3.2009 19:05:00   
*Junona*

Junona  -  ja ja Simonitija user posted image user posted image  ravno jutri ga obiščem user posted image user posted image  
Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeniuser posted image  a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? user posted image

Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal.

Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja

A se je treba pol vnaprej dogovorit z dr. Joštom al ne?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.3.2009 19:05:33   
*Junona*

no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....user posted image user posted image

user posted image
madona si hotttttttttttttttt

sm se kr ustrašlauser posted image user posted image user posted image čuj mleka pa bouser posted image user posted image user posted image

hvala...ja, to da sem ful hott mi vsi pravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja, bo bo...še posodim ga lahkouser posted image user posted image
ja ti sporočim če ga bom rabla
Sam prej si roke umij k se po riti prijemašuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.3.2009 19:06:00   
*Junona*

mal mi nagajauser posted image

user posted image
kr naj se sam ,jaz imam unga z grozdjem ,pa un k se bi rad z nami menu preko računalnika ,mi maile pošilja ,da kako sem pa to,.....user posted image user posted image user posted image

A vara me? Pr...., men pa piše da kolk mu pomenim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.3.2009 19:06:19   
*Junona*

detelja sicer pa ni čudno, da kihaš in smrkaš user posted image  ... če se pa skoraj naga sprehajaš po stanovanju ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta je pa dobra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.3.2009 19:06:33   
*Junona*

Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim

ojej, tudi jaz bi si mogla dat stvari v torbo .... user posted image
pižamo, vložke,itd....imam pripravljeno na mizi, ... kozmetika je v kopalnici .... eh, saj še mam časuser posted image

Ne, ti pa skoraj nimaš več časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.3.2009 19:07:07   
*Junona*

user posted image

ne detelja ta je moj in od Junone -seveda če mi ga malo odstopi sedaj k je njen dragi že doma moj pa delauser posted image user posted image user posted image

Ja, mal ti ga posodim.user posted image user posted image user posted image Si vidla, kak sem mu jajčke spraznala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zato je imel pri meni tko mlahaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo in jih bomo barvale ,jaz sem že včraj gledala barve,samo  imam letos v mislih bolj naravno in bom verjetno kar s čebulo,nogavico in kako deteljco (za srečo da grem pred majem v P)  naredilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ga spraznala do zadnje kapljice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, meni grejo tiste umetne barve na živce, ker je potem še beljak barven in mi ni apetitlih. Najlepše so res tiste s čebulo, štunfom in deteljico, kajne Detelja?user posted image

ja ja, ti kar dej deteljo gor boš vidla koliko sreče ti bo prinesla pri porodu...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A velja triperesna al mora bit štiriperesna?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.3.2009 19:09:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

najprej čestitke za Neota in Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo bili na pregledu in sem bila kar malo v šoku.... Večkrat sem že napisala, da mi G vedno govori, da je mojuser posted image  malo manjši. Zdaj mi pa reče, da moram v ponedeljek na kontrolo,mi bo naredla še en UZ pa se potem odločimo kaj bomo naredili user posted image user posted image user posted image . Ker še vedno ne pridobiva dovolj na teži. Po meritvah bi naj imel user posted image  2000g, kar pa je premalo za 36t. Drugače pa je vse vredu-srček,pretoki,plodovnica,posteljica...vse je ok in sem še totalno zaprta. Saj danes sem se že pomirila,ampak včeraj mi je blo res grozno.
Vzela mi je bris za streptokok...moram v ponedeljek poklicat.
Torej imam naslednji pregled 30.3.    je rekla,da se bo mogoče odločla,da me pošlje v P. Tako da<vam potem javim.

Ultiva: približno 3t nazaj sem bila v ms na posvetu pri anestezistu ravno zaradi ultive in EA. Je sicer povedal, da ultiva ni registrirano zdravilo in kakšne posledice so lahko. ni pa nič govoril proti ultivi ali kaj takega,da je več nebi uporabljali. Tako,da ne vem. jaz sem se sicer odločila za EA,če bo potrebno. Imel pa je tudi obrazce za ultivo in bi se lahko odločila tudi za to.

Vse bo ok, bomo držale pestke.user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je rekel, kakšne so lahko posledice Ultive?

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.3.2009 19:10:20   
pikaro
in tako bomo mi ta teden pripravli stvari za P in za malčka za domov. Pa bomo potem vidli kaj bo. Jaz sicer upam,da se ne bodo odločili za porod že zdaj, ker bi rada rodila konec aprila. Ji pa vedno povem, da mi vsi UZ-ji tudi iz NS kažejo PDP 1.-2. maj,tako da je verjetno naš bebi malo mlajši.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.3.2009 19:11:17   
kpmk
Ja jutri bom res vprašala, sej če pa dr ne bo nič kej reku bom pa pol dr. Jošta poklicala da bo info iz prve roke,.. in javim,,..... sedaj pa se moj tudi buni, da zakaj ne morem bit z njim, sam ta računalnik,.... če pa ne ve kok je fajn user posted image  tk da nočko juter pa javim

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.3.2009 19:11:38   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                  (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)             user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)            user posted image PT            
05.04. 
18.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
19.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
20.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

21.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
22.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
23.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            user posted image LJ
24.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
25.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
26.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU
V soboto mora v P na CTG  ,čakamo novičkeuser posted image

27.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
28.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
29.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
30.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
31.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
32.bineti                           (št. ?, št. ?)   
33.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
34.Nalini                           (št. 1, št. 0)                    MS
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image  
Mora 1.4 v P ,čakamo novičke user posted image                      
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                       (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                        (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                  LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

25.03
klavdyk
m...tina
26.03
N taša
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
28.03

jernejav-gre v P  na CTG

30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
02.04
NenaLena
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
03.04
Junona CTG
malapikica
06.04

Brigita 23
ninica23
07.04
Pat74
10.04
Cveta28
TRENUTNO NAS JE: 117nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.3.2009 19:11:54   
*Junona*

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm )
user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.3.2009 19:12:02   
kpmk

A se je treba pol vnaprej dogovorit z dr. Joštom al ne?

Baje da ne, sam ga lahko kaj vprašaš,... iz prve roke

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?