Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:28:56
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 brigita23: ja,hodim v celje k G v ZD-Benčič Torbica,če mogoč poznaš,ti pa k Simonitiju,če sem prav zasledila-ga ful hvalijo,maš res srečo-mene je ena kolegica hotla spravit tja,pa ni šlo,jih ma že preveč,pol sem pa pristala pri tej (smotana k sam ),načakaš se vedno tolk,da te pol že vse boli in komi sediš,pol maš pa na vsakem pregledu še vaginalni pregled,pol pa tak ne morem sploh več sedet,ker me spodi boli še naslednji dan... res so čudni nekateri G ULTIVA: kaj je zdaj s tem-v MŠ je sestra 14dni nazaj ful hvalila to stvar,zakaj je pa sedaj naj ne bi bilo več?!? kako pa je v celju s to stvarjo-je treba it kaj prej V P se to zmenit al kako? Js hodim k Simonitiju. Brigitka pa hodi k Salobirjevi. Ja, fajn dec je. Če bi res rada šla k Simonitiju mu pošlji kr mail, upam, da ga ma na netu kje objavljenega,... mene tud najprej ni htel vzet. Glede Torbice, pa ja jst bi se prestavla ker same graje slišim, sedaj se pa le gre za naše
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:29:59
|
|
|
|
kpmk
|
Detelja, spet si me nasmejala. Kmpk je mislila najmanj 5 akupunktur. [/quote] Sej je vse ob enem sem se jst tud ja,... po takem vremenu, še dober da je rr da se mal nasmejimo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:31:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini vidim, da ste čvekaste .... jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokliče .... mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rr ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalo .... ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 ne bom preživela še en teden ..... Kaj pa če bi se šla vseeno malo pogledat v bolnico ,saj lahko greš in boš videla kaj bo.Saj zato pa imaš napotnico
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:31:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pridna sta bila, jaz sem tudi danes tko svež kruh kupla in sem ga že po poti skoraj pojedla A tko sta vidva pridna,no pri nas bo pa moj v soboto očistil okna ,jaz bom pa zavesa oprala A vaju tut še čaka čiščenje? Js sem kr bolj sproščena, ker je to za mano. Zdaj samo še torbo za in za sebe pripravim in potico za veliko noč spečem, potem pa bi že kr šla. Upam, da bo v soboto lepo vreme, ker imamo načrtovan piknik. Kaj veš, kakšna je napoved? Aja, saj lahk grem na 24 ur pogledat. ja zavesa sem rekl da še moram predno grem in okna se je moj dragi sam javil ,da jih morava in da jih bo on. Torba je že pripravljena,sem v soboto še zadnje detajle pogledala k sem odločbo dobila,pa je notri vse kar rabim najnujnejše.Ko gremo dam še samo polnilec,fotoaparat. Ja na našo potico pa le ne pozabi Ne nisem še gledala vremena,ob 19.35 je vreme
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:31:12
|
|
|
|
Nalini
|
ta bi rad čvekal z nami ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:31:20
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Junona - ja ja Simonitija ravno jutri ga obiščem Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeni a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal. Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja? Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:33:12
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini vidim, da ste čvekaste .... jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokliče .... za foro ga mal ti pokliči boš vidla kako bo v momentu se javil...ga bo verjetno na pol kap ko bo videl, da ga kličeš mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rr ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalo ....boš pa kot janja...boš tako obupala, da boš rekla, da boš zahtevala umente sam, da se tega rešiš... ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 ne bom preživela še en teden ..... mene tudi nekaj spodaj špika pa po hrbtu...ampak ful bi rada šla še v petek k gin... a veste, da sem začela ful neki kihat pa grlo me boli...upam, da ne bom zdaj glih zbolela...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:33:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ob pogledu na tega pa moji krči v trenutku nehajo ..... ja a ti ga posodim k te tko matrajo,bojo v trenutku zginali
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:33:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdaj samo še torbo za in za sebe pripravim ojej, tudi jaz bi si mogla dat stvari v torbo .... pižamo, vložke,itd....imam pripravljeno na mizi, ... kozmetika je v kopalnici .... eh, saj še mam čas pižame ne rabiš
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:33:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor... Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) A ti ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet. kam pa hodiš v CE kje v Ce ja, k Zoranu U bomo lepe na prvih slikah z otročkom Aha a te striže matic al un njegov kolega k je full dober frizer Jaz pa na glaziji k moji bivši sodelavki
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.3.2009 18:40:30 >
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:34:39
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini vidim, da ste čvekaste .... jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokliče .... mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rr ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalo .... ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 ne bom preživela še en teden ..... Kaj pa če bi se šla vseeno malo pogledat v bolnico ,saj lahko greš in boš videla kaj bo.Saj zato pa imaš napotnico a danes? mogoče .... če se stanje ne bo umirilo bomo šli ..... ampak pri meni se vedno umiri ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:34:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Junona - ja ja Simonitija ravno jutri ga obiščem Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeni a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal. Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja? Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:35:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nalini vidim, da ste čvekaste .... jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokliče .... mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rr ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalo .... ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 ne bom preživela še en teden ..... Kaj pa če bi se šla vseeno malo pogledat v bolnico ,saj lahko greš in boš videla kaj bo.Saj zato pa imaš napotnico a danes? mogoče .... če se stanje ne bo umirilo bomo šli ..... ampak pri meni se vedno umiri ... ne bodi tako 100%....enkrat se ziher ne bo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:36:44
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ta bi rad čvekal z nami .... Pišuka pol sem še pa jst kr HUDO postavna , pol si še pa lahko kako kepico prvoščim,... ti so za moralno podporo glede kg, tisti ta hudi pa za podporo, da se bom pol k telovadbi spravla ,....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:37:40
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor... Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) A ti ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet. kam pa hodiš v CE kje v Ce ja, k Zoranu U bomo lepe na prvih slikah z otročkom Aha a te striže matic al un njegov kolega k je full dober frizer Bojan naju striže,..... sma full zadovoljna z njim,.... a ti si tudi tam?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:38:08
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja za foro ga mal ti pokliči boš vidla kako bo v momentu se javil...ga bo verjetno na pol kap ko bo videl, da ga kličeš a veste, da sem začela ful neki kihat pa grlo me boli...upam, da ne bom zdaj glih zbolela... naj še malo uživa .... že itak se bolj sekira kot jaz .... pazi se, da ne boš zdaj na koncu zbolela ... čaj, med,... pa vroča postelja ...... pa kakšnega pomočnika zraven, da fajn prešvicaš ... pa bo bolje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:38:38
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Junona - ja ja Simonitija ravno jutri ga obiščem Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeni a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal. Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja? Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne... Jst bim jutri dr. vrašala bom vidla kaj bo kej reku, ker je res da mi je Ultivo že slab mesec nazaj predlagu,... pa javim,... upam, da ne bom pozabila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:38:44
|
|
|
|
detelja
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:39:52
|
|
|
|
sonček85
|
detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:39:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ta bi rad čvekal z nami ....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:39:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Junona - ja ja Simonitija ravno jutri ga obiščem Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeni a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal. Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja? Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne... Jst bim jutri dr. vrašala bom vidla kaj bo kej reku, ker je res da mi je Ultivo že slab mesec nazaj predlagu,... pa javim,... upam, da ne bom pozabila no, meni pa je to novico rekla prejšnji teden moja gin...daj vpr. pa pol sporoč kaj ti bo rekel...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:40:36
|
|
|
|
detelja
|
no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:41:58
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:42:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor... Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) A ti ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet. kam pa hodiš v CE kje v Ce ja, k Zoranu U bomo lepe na prvih slikah z otročkom Aha a te striže matic al un njegov kolega k je full dober frizer Bojan naju striže,..... sma full zadovoljna z njim,.... a ti si tudi tam? ne jaz hodim k moji bivši sodelavki k sem še jaz frizirala in k sem imela prakso,pa sva delale skp,je pa na Glaziji
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:43:03
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... u mater, tebi pa kar kipijo ... zgleda so polne mleka ....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?