detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljo . Ti si tudi tak vredi bejba ...kdaj začneš z akopunkturo? Ja, sem prišla še finiš nardit. Hvala. V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis? Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo. Nočko. Jutro,... kuk ste se razpisale,.... res fajn za brat Provitalis - je tu nasproti trg. Dipo, na vogalu,... če se pelješ iz mesta proti Dipo in ko greš pod železniškim mostom do križišča, kjer lahko zaviješ na grad, k Dipo trgovini ali pa v na levo proti pokopališču,... no na tem desnem vogalu je taka obnovljena hiška,.... to je to,.. je pa parkinga bolj malo, je mogoče boljše parknat pri Dipotu in greš pol peš, Mi2 včasih če ni parkinga kr tam praknema in grema pol kr čez semafor,...... so pa full prijazne tu, pa fajn je ko lahko dr. vedno kaj vprašaš, ker je tko ona tudi G. in porodničarka Hvala. A ti si že bla tam? Ja, sem mala 5 akupunktur, tko da v ponedeljek (če ) bo 6. Pa fajn je ker je lahko moj zraven , da mi ni dolgčas, ker traja pol ure, ko morš ležat,.... ker včasih je katera za čveka, če je pa poln te lahko pa da tud tak mal posebej in je pol h kr dolga. full sta obe (g. in sestra) full ok Super, se že veselim. Upam, da bo pomagalo. Koliko jih je priporočljivo imet? Najmanj 5, tako da normo sem izpolnila, zdej pa lahko grem v Rim POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor... Detelja, spet si me nasmejala. Kmpk je mislila najmanj 5 akupunktur. aja, saj vseeno..opozorilo pa mora bit a ne...še dobr, da brigita ni kaj drugega pod tem še najmanj 5 razumela
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|