Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:43:42
|
|
|
|
detelja
|
tega tam spodaj srbi, če katera želi ga lahk mal popraska
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:43:58
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:44:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... madona si hotttttttttttttttt sm se kr ustrašla čuj mleka pa bo
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:44:44
|
|
|
|
detelja
|
mal mi nagaja
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:44:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit... ja kaj jo pa briga,a imaš tudi tako k jst no saj je včas super ,smao k mi pa ne sede k se mi je na začetku malo zasrala
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:45:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... madona si hotttttttttttttttt sm se kr ustrašla čuj mleka pa bo hvala...ja, to da sem ful hott mi vsi pravijo ...ja, bo bo...še posodim ga lahko
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:46:40
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... madona si hotttttttttttttttt sm se kr ustrašla čuj mleka pa bo hvala...ja, to da sem ful hott mi vsi pravijo ...ja, bo bo...še posodim ga lahko pomurske mlekarne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:47:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mal mi nagaja kr naj se sam ,jaz imam unga z grozdjem ,pa un k se bi rad z nami menu preko računalnika ,mi maile pošilja ,da kako sem pa to,.....
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:47:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... madona si hotttttttttttttttt sm se kr ustrašla čuj mleka pa bo hvala...ja, to da sem ful hott mi vsi pravijo ...ja, bo bo...še posodim ga lahko ja ti sporočim če ga bom rabla Sam prej si roke umij k se po riti prijemaš
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:47:50
|
|
|
|
Nalini
|
detelja sicer pa ni čudno, da kihaš in smrkaš ... če se pa skoraj naga sprehajaš po stanovanju ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:48:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit... ja kaj jo pa briga,a imaš tudi tako k jst no saj je včas super ,smao k mi pa ne sede k se mi je na začetku malo zasrala saj moja je tudi včasih je kar ok...včasih mi pa gre na živce...najhujše je ko kliče pa pol 3 h eno in isto govori kot pokvarjena kaseta...ali pa pride pa eno in isto govori...meni sta se tudi zasrala na začetku nosečnosti, ko sta bila tako "hudo bolna" zarad tega, ker ne bo zakonski otrok...zdaj pa se cela slinita in ne vem kaj vse ne...če bi ona vedela, da sem že 1 cm odprta sigurno več ne bi mogla spat bi vsakih pol ure klicala, če sva še doma...zato pa midva rečeva samo vsak dan, da je vse ok...pa tudi ko sem prišla iz pregleda sva rekla, da ne bova rekla, da sem že odprta...pol pa mi stara razlaga, da itak ne bom še rodila, če sem tako lepo zaprta...meni gre kar na smeh pa si mislim ja ja...seveda....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:49:02
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a hlačke so kao tange ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:49:16
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... U sexy,.... vidim da tudi že prpravljena na dojenje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:50:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja sicer pa ni čudno, da kihaš in smrkaš ... če se pa skoraj naga sprehajaš po stanovanju .... a ti bi pa tako seksi telo skrivala pred drugimi??? jaz imam lepo vse žaluzije odgrnjene čez cesto so itak bloki in me deci lahko fajn not gledajo... sonček veš, kako pravijo, da je urin najboljše razkužilo mogoče pa je d... še boljše si bom pa umila roke, obljubim...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:50:38
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit... ja kaj jo pa briga,a imaš tudi tako k jst no saj je včas super ,smao k mi pa ne sede k se mi je na začetku malo zasrala saj moja je tudi včasih je kar ok...včasih mi pa gre na živce...najhujše je ko kliče pa pol 3 h eno in isto govori kot pokvarjena kaseta...ali pa pride pa eno in isto govori...meni sta se tudi zasrala na začetku nosečnosti, ko sta bila tako "hudo bolna" zarad tega, ker ne bo zakonski otrok...zdaj pa se cela slinita in ne vem kaj vse ne...če bi ona vedela, da sem že 1 cm odprta sigurno več ne bi mogla spat bi vsakih pol ure klicala, če sva še doma...zato pa midva rečeva samo vsak dan, da je vse ok...pa tudi ko sem prišla iz pregleda sva rekla, da ne bova rekla, da sem že odprta...pol pa mi stara razlaga, da itak ne bom še rodila, če sem tako lepo zaprta...meni gre kar na smeh pa si mislim ja ja...seveda.... mislim da bomo me kar hitro rodile.. pa če smo zaprte ali odprte ..... april nam trka na vrata
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:50:51
|
|
|
|
kpmk
|
Sonček85 - aha,.... se mi zdi da se bom pol kr boljš počutla .... Se mormo še pred potovanjem spedenat,...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:51:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... U sexy,.... vidim da tudi že prpravljena na dojenje pa veš mal mi je mali modrc pa škoda dnarja za to stvar...tolk da mi mal joškice podloži pa je ta čist ok
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:51:47
|
|
|
|
Nalini
|
krči so prenehali .... grem malo pred tv .... da vidim, če rr-pomočniki vplivajo na moje krče ....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:52:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a hlačke so kao tange ... pridem k tebi pa ti pokažem, kake sexy spodnje hlačke imam
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:52:15
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja sicer pa ni čudno, da kihaš in smrkaš ... če se pa skoraj naga sprehajaš po stanovanju .... ..... zej sem se pa res nasmejala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:52:31
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini krči so prenehali .... grem malo pred tv .... da vidim, če rr-pomočniki vplivajo na moje krče .... jaz pa mislim, da moje seksi telo zdaj tako dobro nate vpliva
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:53:39
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a hlačke so kao tange ... To je nov model tangic - spredaj in zadaj, da se lepo spredaj vidi brazilska depilacija no pa sej buši zakriva al je opravljena depilacija al ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:57:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a hlačke so kao tange ... To je nov model tangic - spredaj in zadaj, da se lepo spredaj vidi brazilska depilacija no pa sej buši zakriva al je opravljena depilacija al ne zato imam tako spuščen trebušček, da se ne vidi, če sem bila na brazilski ali ne,...praktično, a ne? ja, tangice pa so take, da jih lahko nosim kar dva dni...1x nosim zadnjo stran spredi, 2 pa obratno...prakitčno a ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:58:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit... ja kaj jo pa briga,a imaš tudi tako k jst no saj je včas super ,smao k mi pa ne sede k se mi je na začetku malo zasrala saj moja je tudi včasih je kar ok...včasih mi pa gre na živce...najhujše je ko kliče pa pol 3 h eno in isto govori kot pokvarjena kaseta...ali pa pride pa eno in isto govori...meni sta se tudi zasrala na začetku nosečnosti, ko sta bila tako "hudo bolna" zarad tega, ker ne bo zakonski otrok...zdaj pa se cela slinita in ne vem kaj vse ne...če bi ona vedela, da sem že 1 cm odprta sigurno več ne bi mogla spat bi vsakih pol ure klicala, če sva še doma...zato pa midva rečeva samo vsak dan, da je vse ok...pa tudi ko sem prišla iz pregleda sva rekla, da ne bova rekla, da sem že odprta...pol pa mi stara razlaga, da itak ne bom še rodila, če sem tako lepo zaprta...meni gre kar na smeh pa si mislim ja ja...seveda.... ja tašće kr naj misli da je vse ok in da nisi odprta, ve pa ne da boš res kmalu lahko šla
|
|
RE: Aprilčice 2009- IV.del 24.3.2009 18:58:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d.... U sexy,.... vidim da tudi že prpravljena na dojenje ne to bo mlek kr sam ven teku pa še za v skledo bo kr
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?