|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 18:28:56   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

brigita23: ja,hodim v celje k G v ZD-Benčič Torbica,če mogoč poznaš,ti pa k Simonitiju,če sem prav zasledila-ga ful hvalijo,maš res srečo-mene je ena kolegica hotla spravit tja,pa ni šlo,jih ma že preveč,pol sem pa pristala pri tej (smotana k sam user posted image ),načakaš se vedno tolk,da te pol že vse boli in komi sediš,pol maš pa na vsakem pregledu še vaginalni pregled,pol pa tak ne morem sploh več sedet,ker me spodi boli še naslednji dan... user posted image res so čudni nekateri G user posted image
ULTIVA: kaj je zdaj s tem-v MŠ je sestra 14dni nazaj ful hvalila to stvar,zakaj je pa sedaj naj ne bi bilo več?!? kako pa je v celju s to stvarjo-je treba it kaj prej V P se to zmenit al kako?

Js hodim k Simonitiju. Brigitka pa hodi k Salobirjevi.user posted image
Ja, fajn dec je.user posted image user posted image user posted image

Če bi res rada šla k Simonitiju mu pošlji kr mail, upam, da ga ma na netu kje objavljenega,... mene tud najprej ni htel vzet. Glede Torbice, pa ja jst bi se prestavla ker same graje slišim, sedaj se pa le gre za naše user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.3.2009 18:29:59   
kpmk

Detelja, spet si me nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Kmpk je mislila najmanj 5 akupunktur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image Sej je vse ob enem user posted image user posted image user posted image  sem se jst tud ja,... po takem vremenu, še dober da je rr da se mal nasmejimo user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.3.2009 18:31:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

vidim, da ste čvekaste .... user posted image user posted image user posted image

jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer user posted image  .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokličeuser posted image ....
mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rruser posted image ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalouser posted image ....

ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 user posted image  ne bom preživela še en teden .....
Kaj pa če bi se šla vseeno malo pogledat v bolnico ,saj lahko greš in boš videla kaj bo.Saj zato pa imaš napotnico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.3.2009 18:31:06   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pridna sta bila, jaz sem tudi danes tko svež kruh kupla in sem ga že po poti skoraj pojedlauser posted image user posted image user posted image

A tko sta vidva pridna,no pri nas bo pa moj v soboto očistil okna ,jaz bom pa zavesa opralauser posted image user posted image user posted image

A vaju tut še čaka čiščenje? Js sem kr bolj sproščena, ker je to za mano. Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim in potico za veliko noč spečem, potem pa bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo v soboto lepo vreme, ker imamo načrtovan piknik. Kaj veš, kakšna je napoved? Aja, saj lahk grem na 24 ur pogledat.

ja zavesa sem rekl da še moram predno grem in okna se je moj dragi sam javil ,da jih morava in da jih bo on.
Torba je že pripravljena,sem v soboto  še zadnje detajle pogledala k sem odločbo dobila,pa je notri vse kar rabim najnujnejše.Ko gremo dam še samo polnilec,fotoaparat.

Ja na našo potico pa le ne pozabiuser posted image
Ne nisem še gledala vremena,ob 19.35 je vreme

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.3.2009 18:31:12   
Nalini
ta bi rad čvekal z nami ....

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 705
24.3.2009 18:31:20   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Junona  -  ja ja Simonitija user posted image user posted image  ravno jutri ga obiščem user posted image user posted image  
Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeniuser posted image  a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? user posted image

Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal.
Za protibolečinsko terapijo se pa še nič nisma pogovarjala. A Ultivo zagovarja?

Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
24.3.2009 18:33:12   
detelja

vidim, da ste čvekaste .... user posted image user posted image user posted image

jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer user posted image  .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokličeuser posted image .... za foro ga mal ti pokliči boš vidla kako bo v momentu se javil...ga bo verjetno na pol kap ko bo videl, da ga kličešuser posted image user posted image user posted image user posted image
mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rruser posted image ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalouser posted image ....boš pa kot janja...boš tako obupala, da boš rekla, da boš zahtevala umente sam, da se tega rešiš...

ampak jaz vam povem, da takih krčov, ki me **** ko 100 user posted image  ne bom preživela še en teden .....

mene tudi nekaj spodaj špika pa po hrbtu...ampak ful bi rada šla še v petek k gin...

a veste, da sem začela ful neki kihat pa grlo me boli...upam, da ne bom zdaj glih zbolela...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 707
24.3.2009 18:33:49   
sonček85

user posted image  

ob pogledu na tega pa moji krči v trenutku nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image  .....
user posted image user posted image user posted image ja a ti ga posodim k te tko matrajo,bojo v trenutku zginaliuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.3.2009 18:33:51   
sonček85

Zdaj samo še torbo za user posted image in za sebe pripravim

ojej, tudi jaz bi si mogla dat stvari v torbo .... user posted image
pižamo, vložke,itd....imam pripravljeno na mizi, ... kozmetika je v kopalnici .... eh, saj še mam časuser posted image
pižame ne rabiš user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.3.2009 18:33:53   
sonček85

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) 
A ti  ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet.user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš v CE kje

user posted image  v Ce ja, k Zoranu user posted image  U bomo lepe na prvih slikah z otročkom user posted image
Aha  a te striže matic al  un njegov kolega k je full dober frizer

Jaz pa na glaziji  k moji bivši sodelavki

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.3.2009 18:40:30 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.3.2009 18:34:39   
Nalini

jaz sem si preventivno oprala lase ... me dragi ni nič vprašal zakaj pa zdaj zvečer user posted image  .... je šel na fuzbal, pa sem mu rekla, da me naj kaj pokličeuser posted image ....
mene pa spet dajejo fajn krči ..... tak, da abstinenca zgleda pomaga .... me nekaj ur ni bilo na rruser posted image ..... zdaj sem pa vidla seksi pomočnike pa me bo ziher spet nehalouser posted image ....

Kaj pa če bi se šla vseeno malo pogledat v bolnico ,saj lahko greš in boš videla kaj bo.Saj zato pa imaš napotnico

a danes? user posted image user posted image user posted image

mogoče .... če se stanje ne bo umirilo bomo šli ..... ampak pri meni se vedno umiri user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.3.2009 18:34:45   
detelja

Junona  -  ja ja Simonitija user posted image user posted image  ravno jutri ga obiščem user posted image user posted image  
Men je tudi on predlagu Ultivo, zdej pa spet ne vem kako in kaj,... in akupunkturo,.... za streptokok pa nič ne omeniuser posted image  a sem prepozna ,.... do katerega tedna pa se lahko dela preiskava? Kaj pa če se naknadno okužiš? user posted image

Ja, meni je tudi akupunkturo predlagal. Za streptokok sem mu pa js sama rekla in potem ga je priporočal.

Ja zagovarja Ultivo ker naj ne bi pršlo do dojenčka, ampak spet nič ne vem ker so mnenja full deljena,.... še sam mi je dal tel od dr. Jošta ki v ce opravlja

to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.3.2009 18:35:15   
detelja

a danes? user posted image user posted image user posted image

mogoče .... če se stanje ne bo umirilo bomo šli ..... ampak pri meni se vedno umiri user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

ne bodi tako 100%....enkrat se ziher ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.3.2009 18:36:44   
kpmk

user posted image

Pišuka pol sem še pa jst kr HUDO postavnauser posted image , pol si še pa lahko kako kepico prvoščim,... ti so za moralno podporo glede kg, tisti ta hudi pa za podporo, da se bom pol k telovadbi spravlauser posted image ,....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.3.2009 18:37:40   
kpmk

POZOR! norma se je spremenila....je 8 postov na dan...tako, da še ne greš nikamor...

Maš prav,... sej danes še res ne smem, mam jutri še frizerja,... tak pol pa lahko, pa sej izponjujem normo :) 
A ti  ga imaš pa jutri ,jaz pa v čet.user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš v CE kje

user posted image  v Ce ja, k Zoranu user posted image  U bomo lepe na prvih slikah z otročkom user posted image

Bojan naju striže,..... sma full zadovoljna z njim,.... user posted image user posted image  a ti si tudi tam?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.3.2009 18:38:08   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

za foro ga mal ti pokliči boš vidla kako bo v momentu se javil...ga bo verjetno na pol kap ko bo videl, da ga kličešuser posted image user posted image user posted image user posted image

a veste, da sem začela ful neki kihat pa grlo me boli...upam, da ne bom zdaj glih zbolela...

naj še malo uživauser posted image .... že itak se bolj sekira kot jaz .... user posted image

pazi se, da ne boš zdaj na koncu zbolela ... čaj, med,... pa vroča postelja ...... pa kakšnega pomočnika zraven, da fajn prešvicašuser posted image  ... pa bo boljeuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.3.2009 18:38:38   
kpmk

to pa res čudno...pri nas govorijo, da to zdravilo sploh ni registrirano, da se daje kao na črno in da so ga v ms pred zdaj že 3 tedni uknil...kja pa vem...meni je rekla gin., da ga kao več ne prakticirajo glih zaradi tega ker je prevelik pretok na dojenčka in so bol celi ubogi, zadeti in da kao to itak dobro ne vpliva na njih...kako pa pol naj me vemo kaj je zdaj res in kaj ne...

Jst bim jutri dr. vrašala bom vidla kaj bo kej reku, ker je res da mi je Ultivo že slab mesec nazaj predlagu,... pa javim,... upam, da ne bom pozabila user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.3.2009 18:38:44   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.3.2009 18:39:52   
sonček85
detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.3.2009 18:39:54   
sonček85

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.3.2009 18:39:59   
detelja

Jst bim jutri dr. vrašala bom vidla kaj bo kej reku, ker je res da mi je Ultivo že slab mesec nazaj predlagu,... pa javim,... upam, da ne bom pozabila user posted image

no, meni pa je to novico rekla prejšnji teden moja gin...daj vpr. pa pol sporoč kaj ti bo rekel...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.3.2009 18:40:36   
detelja
no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.3.2009 18:41:58   
detelja

detelja.zokne gor in v posteljo ,dragi te naj pa malo carta ,zmasira in ne pozabta slončkat ,kaj če pa jutri že greš user posted image

jutri še ne morem...ker tašča pride in nočem, da ve kdaj sem šla rodit...ker pol bo vsako min. klicala, če sem že ali nisem rodila itd...no, mogoče pa me bo ona spravila do tega, da bom šla rodit...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.3.2009 18:42:53   
sonček85

Bojan naju striže,..... sma full zadovoljna z njim,.... user posted image user posted image  a ti si tudi tam?
ne jaz hodim k moji bivši sodelavki k sem še jaz frizirala in k sem imela prakso,pa sva delale skp,je pa na Glaziji

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.3.2009 18:43:03   
Nalini

no, sem se glih slikala...no, da vidite kako seksi izgleda detelja v 37t4d....user posted image user posted image

user posted image

u mater, tebi pa kar kipijo user posted image user posted image user posted image user posted image  ... zgleda so polne mleka ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?