|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 13:38:34   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Nič, zdaj grem pa likat najprej male Toto cotice za umivanje in brisanje, potem pa velike pleničke. Prva runda cotic se pa tudi že pere. user posted image Upam samo, da ne bom kaj zaprala in bo vse prišlo ven roza?! user posted image Ker v tej rundi je vse novo. Saj sem dala same bolj svetle zadevščine (izločila rdeče stvari) in na 40 stopinj, toda pri novih stvareh se nikoli ne ve. user posted image Če mi pa to "rata", sem pa res mojstrica. Najbrž bi kar samo sebe natepla. user posted image  user posted image   user posted image

uuuuuuu te plenice...jih boš kr preklelauser posted image  jst sem včeraj 10 planic in 6 krpic likala celo urouser posted image user posted image user posted image user posted image
V tem času drugače zlikam dva ornk stroja cotuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
24.3.2009 13:44:00   
*Junona*
Končno konec pospravljanja in čiščenja. Zdej sem pa js ko Toto tetra plenica, kot da bi me iz kravje riti potegnu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka, moja kolegica prodaja to kozmetiko, če se boš odločila za kremo, jo lahk pokličem.
A veš, da sem skoraj pozabla, da imamo jutri MŠ?user posted image

Bravo vsem za uspešno opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 527
24.3.2009 13:44:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

evo to pa je moj bušči v 37t4duser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da se mi bo tam ko sem bila operirana laporoskopsko pri popku strija naredila. Vsak dan je tisti predel bolj roza barve... zgleda, da ji ne bom ušla.user posted image

poglej mojo ta drugo sliko...vidiš kako se je ranica nategnila...na začetku je ful srbela pa pekla...pa še mal se vidi, da imam zelen bušček...sem se zadnjič v kopalnici lupnilauser posted image

Boga, maš pa res zelen flekec.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.3.2009 13:44:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Še moj buši v tretji rundi...
35t4d

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.3.2009 13:45:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image
user posted image

Lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da se mi bo tam ko sem bila operirana laporoskopsko pri popku strija naredila. Vsak dan je tisti predel bolj roza barve... zgleda, da ji ne bom ušla.user posted image

ja eno pa moraš fasatuser posted image user posted image ti še jaz kako posodimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej je še nimam, bo pa čez par dni, se mi zdi.user posted image Pa rečem to mojmu pa mi reče, ja pa kaj pa zdej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.3.2009 13:45:43   
sonček85
ninica.bravo za pregled user posted image user posted image user posted image   pa da bi naslednjič le imela kak UZ  ali ctguser posted image
detelja.ne zaenkrat ne ,ker danes pa prvič nisva imeli pregled ali uz ,da bi mi povedala,ti povem 2.4 user posted image če ne bošp ti že do takrat rodilauser posted image

brigita.od justa bom jaz sedaj naročila in še lahko zate če želiš,samo kdaj ne vem k bom preko tašče.Ne da se kupt v trg. je pa res super firma in kapljice 31 so tudi super od tega. Jaz bom to sedaj kupila k pride dojenček ,da ga bom mazala s tea tree kremo,ki je res super

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.3.2009 13:46:13   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image user posted image user posted image  ... a se že pripravljaš za na morje k si v kopalkah?? pr men še sneži..

Včeraj sem si kupla v HM nove kopalke, pa sem jih takoj sprobala...

Drugače pa nimam občutka, da bi se trebuh spustil, verjetno je že malo vse skupaj raztegnjeno user posted image  pa tišči navzdol. Tamala pa se je res umirila in brca samo še kdaj pa kdaj. Sicer pa čakamo, čakamo; vse je že pripravljeno, v petek ginekolog (je rekel, da me bo pregledal tudi vaginalno - hecno, v prejšnjih nosečnostih me nikoli ni), v soboto pa se dobim z babico, da se dogovoriva glede poroda user posted image
Sicer pa imam nek hecn občutek, da ne bo več dolgo ,... mogoče pa je to posledica prejšnjih nosečnosti in porodov. Bomo vidli user posted image

Grem si še kupit malinov čaj...

LP!

Kakšen malinov čaj to? Navaden npr. 1001 cvet v filter vrečkah ali je kak poseben?

Hvala.user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.3.2009 13:46:27   
sonček85

user posted image
user posted image

ja eno pa moraš fasatuser posted image user posted image ti še jaz kako posodimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej je še nimam, bo pa čez par dni, se mi zdi.user posted image Pa rečem to mojmu pa mi reče, ja pa kaj pa zdej...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.3.2009 13:47:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

vidim,da ekspresno napredujete,čestitke za nov del user posted image user posted image user posted image
junona: hvala za odgovor oz.pomoč,sem ti poslala še en ZS
poročilo s pregleda včeraj: v 36.tednu še vse trdo in zaprto,kri in voda ok,do sedaj sem pridelala približnio +10kg,to je pa tut vse,jar mi je G povedla,me je odpravla v 5min,o kakem UZ ali CTGju še vedno samo sanjam-bi bila zelo vesela,če bi js tut vedla,kolk je user posted image velik in težak in v kakem položaju je...
aja,naslednji pregled 6.4.-res že komaj čakam dan D in potem da menjam to G,ki mi je pobrala večino motivacije in veselja v 1. nosečnosti...
EA in ULTIVA: se je katera odločila za katero od možnosti? js razmišljam o ultivi,če mogoče katera kaj napiše,ki je to že preizkusila in kako si to stvar sploh urediš-že pred porodom,pol v P...?
pridne bodite še naprej in božajte svoje bušije,dokler jih še imate user posted image

ninca a ti hodiš v Ce na preglede h Guser posted image  Mava pa isti dan naslednji pregled, no jst imam takrat CTG...drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.3.2009 13:47:08   
sonček85
Sem pa snemala kako je našemu bebiju bil srček in daal mojmu doma za poslušat in je bil ves tko blažen,komaj čaka da greva 2.4  da bo tudi on lahko slišal v živo 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.3.2009 13:49:22   
brigita23

EA in ULTIVA: se je katera odločila za katero od možnosti? js razmišljam o ultivi,če mogoče katera kaj napiše,ki je to že preizkusila in kako si to stvar sploh urediš-že pred porodom,pol v P...?
pridne bodite še naprej in božajte svoje bušije,dokler jih še imate user posted image

ultive več ni...baje, da ful slabo vpliva na novorojenčka in so jo morali ukinit...baje sploh ni več registrirana v slo pa nič...tudi jaz sem imela prvo to izbrano...

a res al kaj????? Kje pa si to zasledila, ker nam jo je še pa dva tedna nazaj babica v MŠ full hvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.3.2009 13:51:53   
*Junona*

Junona - Vem, kako je to, ko dobiš po glavi zato, ker imaš pogum, da poveš, kaj zares misliš, ne pa se greš neke skupne igrice "Vsi se v vsem strinjamo in držimo družbenih pravil večine." Toda mene so leta ojačala in sem že navajena na to, da sem pač "čudna", "drugačna", "zakomplicirana in orng težka baba", "ubogi njen partner" ... user posted image  user posted image  user posted image Življenje s starši pa ima gotovo svoje pozitivne in negativne strani, kot vse v življenju. Mislim, da je najpomembnejše predvsem to, da se dobro postavijo meje in če jih potem obe strani spoštujeta, ne bi smelo biti nekih velikih težav. Ki seveda vedno pridejo, ker se življenja pač ne da v nulo načrtovati user posted image
Kar se tiče pozitivne energije, sem pa že Junoni in Sončku85 rekla, da se moramo obvezno dobiti enkrat po porodu. Morda takrat naredimo srečanje Aprilčic v prestolnici? Ker je Lj ravno na sredi, da pridejo še detelja (nje nikakor ne smemo pozabiti user posted image ) in ostale iz drugih koncev Slovenije.

No, potem pa veš, kako je to...js sem baje tut taka. In bogi moj... ampak njemu pa nič ne manjka.user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak js povem svoje mnenje, in to največkrat atiju ni po godu in sem baje uporiška. Včasih se mi ne da kregat in se v vsem strinjam, takrat je pa v redu.user posted image Se danes še kar mula, naj se, jaz ga pustim pri miru, se bo že ohladil. Nič ne morem, sem pač zakomplicirana.user posted image
Ja, glede postavljanja mej se tudi strinjam - sploh zdaj ko bebi pride.

Js upam, da se res dobimo in kako rečemo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.3.2009 13:53:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

ultive več ni...baje, da ful slabo vpliva na novorojenčka in so jo morali ukinit...baje sploh ni več registrirana v slo pa nič...tudi jaz sem imela prvo to izbrano...

a res al kaj????? Kje pa si to zasledila, ker nam jo je še pa dva tedna nazaj babica v MŠ full hvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja, pa res...

Neposredna povezava do sporočila: 538
24.3.2009 13:53:37   
brigita23

Končno konec pospravljanja in čiščenja. Zdej sem pa js ko Toto tetra plenica, kot da bi me iz kravje riti potegnu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka, moja kolegica prodaja to kozmetiko, če se boš odločila za kremo, jo lahk pokličem.
A veš, da sem skoraj pozabla, da imamo jutri MŠ?user posted image

Bravo vsem za uspešno opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image

super zdej se pa vse svetiuser posted image user posted image user posted image , ti pa si zaslužiš počitek, masažo in veliko porcijo sladoledauser posted image user posted image . Za kremo ti javim, bom zdej prvo na uno iz Avstrije počakala, ki sem jo včeraj naročilauser posted image
Ja jutri je MŠ, če bom boljš in bom lahko sedela grem....ampak je bolj vrjetno da me ne bouser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.3.2009 13:53:44   
*Junona*

Nič, zdaj grem pa likat najprej male Toto cotice za umivanje in brisanje, potem pa velike pleničke. Prva runda cotic se pa tudi že pere. user posted image Upam samo, da ne bom kaj zaprala in bo vse prišlo ven roza?! user posted image Ker v tej rundi je vse novo. Saj sem dala same bolj svetle zadevščine (izločila rdeče stvari) in na 40 stopinj, toda pri novih stvareh se nikoli ne ve. user posted image Če mi pa to "rata", sem pa res mojstrica. Najbrž bi kar samo sebe natepla. user posted image  user posted image   user posted image

Js sem tut na 40 prala pa je blo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.3.2009 13:54:57   
*Junona*

junonca-kje je trgovina ti je že kpmk napisalauser posted image , bom šla jst tudi v KIK še pogledat za te krpice in brisačke....danes fajn zrihtita z mamico in ne se preveč naprezat, pa le pridi nas kaj pokukat na rr če boš utegnila, drugače te bomo preveč pogrešaleuser posted image

Iiii, kak lepo... hvala.user posted image user posted image user posted image
Ampak sranje je ker je dež napovedan, midve bova pa okna umivale.user posted image Ampak kaj naj, če jih je pa treba, sej v vsakem primeru bi bli kmal usrani. Evo, mami je pršla. Šibam.

Papauser posted image

kaj če bi vidvi to delo - umivanje oken prepustile dragim ali komu drugemu...npr. naj tašča pride pa zrihtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, da bi vidvi pozneje šli na letalo za rim...

Sej je men vse mami umila in zavese obesla, se mi ni blo treba nič stegovat. Js pa sem ostalo generalko naredila. Pa tak fajn zdej diši stanovanje po mehčalcu.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 24.3.2009 13:55:15 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.3.2009 13:55:52   
brigita23

ninica.bravo za pregled user posted image user posted image user posted image   pa da bi naslednjič le imela kak UZ  ali ctguser posted image
detelja.ne zaenkrat ne ,ker danes pa prvič nisva imeli pregled ali uz ,da bi mi povedala,ti povem 2.4 user posted image če ne bošp ti že do takrat rodilauser posted image

brigita.od justa bom jaz sedaj naročila in še lahko zate če želiš,samo kdaj ne vem k bom preko tašče.Ne da se kupt v trg. je pa res super firma in kapljice 31 so tudi super od tega. Jaz bom to sedaj kupila k pride dojenček ,da ga bom mazala s tea tree kremo,ki je res super

a to je taka večnamenska krema al kaj? Kolk pa stane?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.3.2009 13:56:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Junona: Mogoče od strani, saj sem "ritast" tip postave.user posted image  Oziroma bolj "bokast"...

Tetra plenice: Jst jih imam še od svoje sestre, ki je stara 20 let.user posted image  Jih je imela mami še sedaj ene tri pakete po 10 zapakiranih, ker jih takrat ni rabla. So pa od Tosame. Zelo kvalitetne. Gosto tkane in zelo mehke. NIč se ne cefrajo. Ko sem jih primerjela s kolegičinimi, nisem mogla verjet, kak "šrot" to dans delajo.user posted image  Čeprav se po moje tudi dans dobijo kje kvalitetne, samo kaj ko ne veš, kaj boš doma iz tiste vrečke potegnu!
Si pa res ne predstavljam, kak bi blo brez tetra plenic, Jst jih še sedaj pri Doni na veliko uporabljam, in jih tud bom, vsaj dokler bo v plenicah.

Js sem tudi ritasta, bedrasta, bokasta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.3.2009 13:56:28   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 544
24.3.2009 13:57:19   
brigita23

Sem pa snemala kako je našemu bebiju bil srček in daal mojmu doma za poslušat in je bil ves tko blažen,komaj čaka da greva 2.4  da bo tudi on lahko slišal v živo 

iiiiii kak lepo jst tudi komaj čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kr mal zavidamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 545
24.3.2009 13:57:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Tabletka dOr, 32 EUR mi je računal. Pa mi ji niti malo žal.

Pa to ti je on sam naredil? Al je kam naprej poslal? Kar pri moji G baje kar nekaj ona in njena sestra čarata in je baje ful nizka cena.

On sam mi je naredil, potem pa vzorec pošlje v Celje v laboratorij na analizo. Dobim tudi original izvid.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.3.2009 13:57:49   
*Junona*

Evo mene nazaj s pregleda, CTG -bebi je veselo migal ,so kr ornk krivulje,mami se je od 24.2 zredila za 2kg tko da smo na +13user posted image
naslednjič imam pregled na svoj rd 2.4 CTG+UZ in to že ob 8.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
G  je rekla naj še počaka do  37t potem pa ni problema,železo je na 111 in je rekla da dokelr se ne spusti do 105 ona ne deva tablet ali sirupa tko da naj jem še kr lepo naprej regrat in pesiko.No in danes bo regrat za kosilo s hrenovko,kruhuser posted image user posted image Joj pozabila sem pa vprašat za streptotokuser posted image
Sem pa še kar neg.na toksouser posted image user posted image user posted image

nena:lepa slikca in lepi tikerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
*Sem pa jaz tudi za srečanje ,še bolje kak piknik kje v okolici  prestolnice,da se nas dobi veliko (z bebiji in dragimi)
*Ja gris imam pa rada in ga obožujem,potem ga pa malo posujem z sladkorjem in kakavomuser posted image user posted image user posted image user posted image
* Ela je pa danes tko aktivna k naš Aleksuser posted image user posted image user posted image

brigita.pusti se malo razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.3.2009 13:58:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Kpmk, kje imajo AC po 110 EUR?user posted image

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200307924400&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=010

Hvala.user posted image

Naj vam povem, da sem danes končno dobila AC.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka, sta ga že sprobala?user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.3.2009 13:59:06   
*Junona*

Danes si pa predzadnjo svečko noter šibnem.user posted image Še jutri in konec. Ampak izcedek imam pa še vedno močan. Verjetno še od svečke ven teče.

Kaj boste mamicam kupile za materinski dan?user posted image Jaz bom šla v sredo dopoldan nekaj kupit, neko malenkost, ampak še ne vem kaj. Mogoče rožico, mogoče kakšno fajno bonboniero... Imate kakšno idejo?

Jst ji bom dala nego nog in eno rožicouser posted image

Zelo lepo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
24.3.2009 13:59:08   
brigita23

Junona - Vem, kako je to, ko dobiš po glavi zato, ker imaš pogum, da poveš, kaj zares misliš, ne pa se greš neke skupne igrice "Vsi se v vsem strinjamo in držimo družbenih pravil večine." Toda mene so leta ojačala in sem že navajena na to, da sem pač "čudna", "drugačna", "zakomplicirana in orng težka baba", "ubogi njen partner" ... user posted image  user posted image  user posted image Življenje s starši pa ima gotovo svoje pozitivne in negativne strani, kot vse v življenju. Mislim, da je najpomembnejše predvsem to, da se dobro postavijo meje in če jih potem obe strani spoštujeta, ne bi smelo biti nekih velikih težav. Ki seveda vedno pridejo, ker se življenja pač ne da v nulo načrtovati user posted image
Kar se tiče pozitivne energije, sem pa že Junoni in Sončku85 rekla, da se moramo obvezno dobiti enkrat po porodu. Morda takrat naredimo srečanje Aprilčic v prestolnici? Ker je Lj ravno na sredi, da pridejo še detelja (nje nikakor ne smemo pozabiti user posted image ) in ostale iz drugih koncev Slovenije.

No, potem pa veš, kako je to...js sem baje tut taka. In bogi moj... ampak njemu pa nič ne manjka.user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak js povem svoje mnenje, in to največkrat atiju ni po godu in sem baje uporiška. Včasih se mi ne da kregat in se v vsem strinjam, takrat je pa v redu.user posted image Se danes še kar mula, naj se, jaz ga pustim pri miru, se bo že ohladil. Nič ne morem, sem pač zakomplicirana.user posted image
Ja, glede postavljanja mej se tudi strinjam - sploh zdaj ko bebi pride.

Js upam, da se res dobimo in kako rečemo.user posted image user posted image user posted image

junonca mogoč je pa to zato ker sta si karakterno podobna....no ne vem ugibma, pri meni in mojem atiju je takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?