|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 12:28:53   
Anonimen
Kar se pa tiče skomercializiranosti in potrošništva vseh praznikov, pa se popolnoma strinjam s tabo brigita23. Je pa res, da vsi to govorijo, potem ko je pa čas za darila in jim res prineseš simbolično darilo, pa so kar nekam užaljeni: A samo toliko si pripravljen dati denarja zame? Tega seveda ne rečejo na glas, toda se jim vidi v pogledu. Tako da je tudi tukaj veliko praznih besed ... ker je to pač danes "trendi". user posted image Toda meni je pomembno, da vem, kdo zares ceni darilo iz srca in vem, da je moja mama ena izmed teh redkih ljudi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
24.3.2009 12:45:27   
Anonimen
krfjolca - Ta je pa dobra - " s cvetačami" user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, katera roža ali zelenjava bo pri meni zacvetela tam zadaj med porodom user posted image  user posted image  user posted image .
brigita23 - Super za kosilce od babice! user posted image user posted image user posted image To ti pa kar zavidam. user posted image Midva imava namreč familije na Štajerskem, živiva pa v Lj, tako da odpade kakršnakoli tovrstna družinska pomoč. user posted image Me kar malo skrbi, kako bova uspela vse zorganizirati, ko bo Ela malo večja, saj ne vem, komu jo bova dala čuvat?! user posted image Kolegic in kolegov ne moreva ravno obremenjevati po potrebi, najete varuške so drage, pa še nikoli ne veš, na koga naletiš ... Ni kaj, izzivi prihodnosti. user posted image user posted image user posted image Če ne, jo bova pa pač povsod vzela s sabo in bomo kot "Šeruga family", bo že kot majhna punčka videla svet iz višje perspektive user posted image . Bomo kot trije mušketirji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
24.3.2009 12:52:20   
Anonimen
Nič, zdaj grem pa likat najprej male Toto cotice za umivanje in brisanje, potem pa velike pleničke. Prva runda cotic se pa tudi že pere. user posted image Upam samo, da ne bom kaj zaprala in bo vse prišlo ven roza?! user posted image Ker v tej rundi je vse novo. Saj sem dala same bolj svetle zadevščine (izločila rdeče stvari) in na 40 stopinj, toda pri novih stvareh se nikoli ne ve. user posted image Če mi pa to "rata", sem pa res mojstrica. Najbrž bi kar samo sebe natepla. user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
24.3.2009 12:56:32   
klavdyk
hej ho
mi preživeli vikend in 50-letnico.sva šla na gavdi z mojim plesat in 4 plese je še šlo pol pa ne več, ker sm misla, da lahk rodim kr na plesišču. mi je ful dol tišalo. drugače smo bili pa do pol petih zjutraj. user posted image user posted image rekord!!
drugače pa čakam, da je jutri, ker mam pregled. včeraj sm bla pa na odvzemu brisa za streptokok in bila ob 24 €user posted image no, če bom pozitivna, bom vedela, da ni bilo zastoj dat tist denar. je mi rekla, da ker sem bila v prvi nosečnosti, da je verjetnost, da bom sedaj tudi. ni pa nujno!

lep dan še naprej vsem nosečkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.3.2009 13:00:37   
Tabletka dOr
Klavddyk, a to si bila pri svoji G, al kje drugje na odvzemu?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.3.2009 13:01:48   
klavdyk
pri svoji G sm samoplačniško-v sg bolnici. zakaj?

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.3.2009 13:03:27   
klavdyk
sej sn jo hotla vprašat zakaj so tk različne cene, pa me je neki zmotilo in pol sm pozabila. je pa rekla, da tu plačam samo bris in nič dela G. tk da mi je rekla, kao, da njeno delo ko vzame bris ni plačano. sej tisto 1 minuto pa tk ne more bit plačanouser posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.3.2009 13:07:16   
m..tina
Klavdyk.. ka pa nisi še mal bolj plesala, bi pa teta pa tvoja beba skup rojstni dan praznovala

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.3.2009 13:10:30   
klavdyk
m..tina
tej bi mogla v petek fuuuuul plesat. al pa bi mogli že prej ko smo bebija delali mislit na to, da bi otročička spet v marcu naštimaliuser posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.3.2009 13:12:13   
klavdyk
m..tina
a drugače si še vredu? te še ne matra kaj? čaki ti maš tud jutr pregled?a to pri svojem G?men se zdi, da mi je S. rekla, da hodiš v Velenje. kda pa pol prideš na pregled v sg? a ko boš že čist na koncu?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.3.2009 13:15:13   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Tabletka dOr, 32 EUR mi je računal. Pa mi ji niti malo žal.

Pa to ti je on sam naredil? Al je kam naprej poslal? Kar pri moji G baje kar nekaj ona in njena sestra čarata in je baje ful nizka cena.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.3.2009 13:15:47   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Nalini tvoj je pa res mičken, pa izgleda, da si nisi nikamor drugam zredila niti za g, si na vseh fotkah ista, samo buši raste. O kakšnih baročnih oblinah pri tebi ni ne duha ne sluha. user posted image Važno, da bebica raste in se dobro počuti v tvojem trebuščku. user posted image

meni se ravno ne zdi, da je mičken .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... se komaj premikam,.... pa obseg je tudi 103 cm user posted image  ...
... mi pa večina res pravi, da imam malega buščija, še gin je to rekla user posted image user posted image user posted image user posted image  ....
... pa marsikdo mi ne verjame, da bomo pa mi šli čez nekaj dni rodit .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baročnih oblin ravno nimam,.... sem pridelala 10 kg ..... večina jih je šla v bedre in trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ampak bedre so samouser posted image bolj mehke, ker so zaradi ležanja mišice šle papa ... trebuh je pa dostikrat trd (so krivi pomočniki user posted image )...... no pa v obraz sem bolj polna kot pred nosečnostjo ......  ampak, ker predvidevam da bo naše detece zelo živahno bomo hitro dobili nazaj mišice .....

pospešitev poroda - to bomo prakticirala tam po 4. aprilu .... user posted image  ....

so me pa dve uri nazaj spet zagrabili taki krči, da sem se mogla iti malo sprostit v kopel ...... ufff,.. voda res pomaga ..... zdaj sem ok (no jauser posted image  ..... ) .... ampak ti krči user posted image  so pa ponehajo pa čez nekaj časa jovo na novo,...... le kdaj ne bodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
24.3.2009 13:15:54   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
a drugače si še vredu? te še ne matra kaj? čaki ti maš tud jutr pregled?a to pri svojem G?men se zdi, da mi je S. rekla, da hodiš v Velenje. kda pa pol prideš na pregled v sg? a ko boš že čist na koncu?

Nisem več tk vredu, ko sem se prej hvalila. user posted image Mal me daje, dol mi tiši, pa ponoči... uf, mal še pa bom diplomo napisala, kk se obrnit, da čim manj boli. Ja, js mam tud jutr pregled pri svoji G v Velenju. Grem pa jutr na kavico k našim, preden grem v Velenje. user posted image Morm it mal počvekat. Ti bom jutr povedla, kdaj začnem hodit v SG, ker nimam pojma kk je to.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.3.2009 13:18:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

detelja sam tebi še pa nič ne kaže da boš šla rodituser posted image user posted image user posted image , tvoj buši še ni nič spuščenuser posted image , boš vrjetno res pregurala do tistega svojega 10. aprilauser posted image user posted image

jaz pa imam ful filing,da se je že spustil...popek se mi je že skril...ga ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.3.2009 13:22:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

to je pa moj bušček user posted image

user posted image

37t6d

detelja tebi se še pa bušček ni nič spustil dol user posted image  ... zgleda, boš res barvala jajčka v P user posted image  ... je pa tak fajn okrogeluser posted image user posted image ..... mi je zadnjič ena rekla, da če je bušček okrogel - kot žoga je fantek, če pa bolj tak kot ga imam jaz pa punčka user posted image user posted image user posted image user posted image  (vražeuser posted image ) - me res zanima kaj midve skrivavauser posted image

brina lep bušček

jaz pa mislim, da to nosečnica najbolj čuti, če se ji je bušči spustil ali ne...ker jaz imam ful občutek, da se je...prej sem imela popek čist nekje na vrtu sem ga videla sedaj pa že 2 t rabim ogledalo, da ga vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer sedaj smo že par dni brez spasmexa pa moram potrkat me še nič dol ne tišči...tu pa tam me kaj špika...

no me res zanima kaj bova dobili...user posted image user posted image  se pravi po teh vražah bomo mi imeli fantkauser posted image  frutolina kako kažejo stave?????user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.3.2009 13:22:48   
sonček85
Evo mene nazaj s pregleda, CTG -bebi je veselo migal ,so kr ornk krivulje,mami se je od 24.2 zredila za 2kg tko da smo na +13user posted image
naslednjič imam pregled na svoj rd 2.4 CTG+UZ in to že ob 8.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
G  je rekla naj še počaka do  37t potem pa ni problema,železo je na 111 in je rekla da dokelr se ne spusti do 105 ona ne deva tablet ali sirupa tko da naj jem še kr lepo naprej regrat in pesiko.No in danes bo regrat za kosilo s hrenovko,kruhuser posted image user posted image Joj pozabila sem pa vprašat za streptotokuser posted image
Sem pa še kar neg.na toksouser posted image user posted image user posted image

nena:lepa slikca in lepi tikerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
*Sem pa jaz tudi za srečanje ,še bolje kak piknik kje v okolici  prestolnice,da se nas dobi veliko (z bebiji in dragimi)
*Ja gris imam pa rada in ga obožujem,potem ga pa malo posujem z sladkorjem in kakavomuser posted image user posted image user posted image user posted image
* Ela je pa danes tko aktivna k naš Aleksuser posted image user posted image user posted image

brigita.pusti se malo razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.3.2009 13:25:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

glede pridobivanje teže naših krofekov v buščiju .... naš je v več kot 4 tednih pridobil le 500 -600 g user posted image  ... je takšen drobižek ta naš bejbi ..... me res zanima koliko bo tehtal na koncu user posted image  .... gin je rekla, da še kakšnih 300g največ dobi zraven .....  na koncu bo pa imelo naše detece 4 kile user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

mi je včeraj bilo prav nekak čudno, da naš bejbi v 38t2d nima še 2900 g user posted image  ..... no, samo, da je drugače vse ok in da srček veselo dela tika takauser posted image

prijateljica je rodila točno  v 39 t pa je mali tehtal par gramov manj kot 2900...tako,da to je ful različno....v 35t pa so natehtali 2600g...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.3.2009 13:25:20   
ninica23
vidim,da ekspresno napredujete,čestitke za nov del user posted image user posted image user posted image
junona: hvala za odgovor oz.pomoč,sem ti poslala še en ZS
poročilo s pregleda včeraj: v 36.tednu še vse trdo in zaprto,kri in voda ok,do sedaj sem pridelala približnio +10kg,to je pa tut vse,jar mi je G povedla,me je odpravla v 5min,o kakem UZ ali CTGju še vedno samo sanjam-bi bila zelo vesela,če bi js tut vedla,kolk je user posted image velik in težak in v kakem položaju je...
aja,naslednji pregled 6.4.-res že komaj čakam dan D in potem da menjam to G,ki mi je pobrala večino motivacije in veselja v 1. nosečnosti...
EA in ULTIVA: se je katera odločila za katero od možnosti? js razmišljam o ultivi,če mogoče katera kaj napiše,ki je to že preizkusila in kako si to stvar sploh urediš-že pred porodom,pol v P...?
pridne bodite še naprej in božajte svoje bušije,dokler jih še imate user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.3.2009 13:28:06   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz pa mislim, da to nosečnica najbolj čuti, če se ji je bušči spustil ali ne...ker jaz imam ful občutek, da se je...prej sem imela popek čist nekje na vrtu sem ga videla sedaj pa že 2 t rabim ogledalo, da ga vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer sedaj smo že par dni brez spasmexa pa moram potrkat me še nič dol ne tišči...tu pa tam me kaj špika...

no me res zanima kaj bova dobili...user posted image user posted image  se pravi po teh vražah bomo mi imeli fantkauser posted image  frutolina kako kažejo stave?????user posted image user posted image

to itak ..... jaz občutim, da se mi je kar fajn spustil dol .....user posted image

kaj pa vem .... eno so vraže,.. drugo pa genetikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... jaz vedno rečem ..... mogoče bo pa naši punčki zrasel lulček user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa obratno user posted image user posted image user posted image
bomo videli čez nekaj dni kaj skriva naše detece med nogami ..... user posted image  .... meni je samo važno to, da bo z nama obema vse ok in da bova zdrava ..... aja, pa tudi ati mora preživeti brez kakšnih hudih glavobolov user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.3.2009 13:29:00   
brigita23

brigita23 - Veš kaj sem razmišljala? Po porodu boš ti tem hemeroidom še hvaležna, saj si se sedaj tako navadila na bolečino, da boš po zadnjem iztisu rekla: A to je vse od poroda, al' kaj? Mater, mene so hemeroidi bolj boleli kot to. user posted image  user posted image  user posted image Mogoče pa le imajo nek namen zate ... user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image mogoče pa res, sej sem rekla včeraj mojmu, da ne more bit huje porod ko vsaj veš da bo v nekaj urah fertik, kot pa to, da me še en mesec matrajo hemeroidiuser posted image , bomo vidluser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.3.2009 13:29:46   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo mene nazaj s pregleda, CTG -bebi je veselo migal ,so kr ornk krivulje,mami se je od 24.2 zredila za 2kg tko da smo na +13user posted image
naslednjič imam pregled na svoj rd 2.4 CTG+UZ in to že ob 8.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
G  je rekla naj še počaka do  37t potem pa ni problema,železo je na 111 in je rekla da dokelr se ne spusti do 105 ona ne deva tablet ali sirupa tko da naj jem še kr lepo naprej regrat in pesiko.No in danes bo regrat za kosilo s hrenovko,kruhuser posted image user posted image Joj pozabila sem pa vprašat za streptotokuser posted image
Sem pa še kar neg.na toksouser posted image user posted image user posted image

nena:lepa slikca in lepi tikerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
*Sem pa jaz tudi za srečanje ,še bolje kak piknik kje v okolici  prestolnice,da se nas dobi veliko (z bebiji in dragimi)
*Ja gris imam pa rada in ga obožujem,potem ga pa malo posujem z sladkorjem in kakavomuser posted image user posted image user posted image user posted image
* Ela je pa danes tko aktivna k naš Aleksuser posted image user posted image user posted image

brigita.pusti se malo razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek

čestitke za uspešno opravljen pregled...se pravi te še ne bo v moj klub?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.3.2009 13:29:47   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Hemoroide sem jaz fasala v prvi user posted image , tokrat pa zanimivo, ne. No, lahko se še kaj začne, trkam.
Mi je pa takrat res pomagala krema od Justa Tea tree, pa hladilni robčki z nekim kaktusovim izvlečkom al kaj je - se jih dobi v DMu. Je pa zoprna zadeva, res. Pri meni sicer ni bilo hudo, še pri porodu sem (pri klistirju) malo jamrala, pa je rekla babica, "oh gospa, tole ni nič, veste s kakimi cvetačami pridejo ene!" user posted image  Sem se ful smejala, ko je tako slikovito povedala user posted image .

Sem pa tokrat fasala precej krčnih žil po nogah. Upam, da bodo po porodu kaj manj vidne, sicer odpadejo krila in kratke hlače user posted image  ...

a mogoče veš kje se da kupit to kremouser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.3.2009 13:30:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

EA in ULTIVA: se je katera odločila za katero od možnosti? js razmišljam o ultivi,če mogoče katera kaj napiše,ki je to že preizkusila in kako si to stvar sploh urediš-že pred porodom,pol v P...?
pridne bodite še naprej in božajte svoje bušije,dokler jih še imate user posted image

ultive več ni...baje, da ful slabo vpliva na novorojenčka in so jo morali ukinit...baje sploh ni več registrirana v slo pa nič...tudi jaz sem imela prvo to izbrano...

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.3.2009 13:30:54   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

pri svoji G sm samoplačniško-v sg bolnici. zakaj?

Sem slišala, da pri naši G kar same s sestro nekaj čarata s tem testom user posted image  pa ne vem, če je to zanesljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 524
24.3.2009 13:35:59   
brigita23

krfjolca - Ta je pa dobra - " s cvetačami" user posted image user posted image user posted image . Me prav zanima, katera roža ali zelenjava bo pri meni zacvetela tam zadaj med porodom user posted image  user posted image  user posted image .
brigita23 - Super za kosilce od babice! user posted image user posted image user posted image To ti pa kar zavidam. user posted image Midva imava namreč familije na Štajerskem, živiva pa v Lj, tako da odpade kakršnakoli tovrstna družinska pomoč. user posted image Me kar malo skrbi, kako bova uspela vse zorganizirati, ko bo Ela malo večja, saj ne vem, komu jo bova dala čuvat?! user posted image Kolegic in kolegov ne moreva ravno obremenjevati po potrebi, najete varuške so drage, pa še nikoli ne veš, na koga naletiš ... Ni kaj, izzivi prihodnosti. user posted image user posted image user posted image Če ne, jo bova pa pač povsod vzela s sabo in bomo kot "Šeruga family", bo že kot majhna punčka videla svet iz višje perspektive user posted image . Bomo kot trije mušketirji. user posted image

jah to je pa res malček smotanouser posted image , ampak kdaj pa kdaj pa bo Ela tudi šla k svojim dedkom in babicam in takrat si bosta ati in mamica dala duškauser posted image user posted image user posted image . Sej potem se da vse uskladit, še tisto kar se nam zdej zdi full nemogočeuser posted image ...Jst mam pa občutek, tak kot si rekla, da bomo našega oz. našo pikico kr sabo vzeli vsepovsod...no ne vem bmo videli kako bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?