|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 14:31:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

joooooo 4. zvezdico sem dobla pa sploh opazila nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ZA MENE, mogoče pridem še do 5.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če boš tak pridna kot zdej pri pisanju, boš kmalu imela 5 zvezdic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa res, kdaj jih pa dobiš 5? Pri 1500?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 576
24.3.2009 14:32:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no, sem že mislila, da bom dobila batine, ker sem dala spet gor pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker nekatere ful motijo...meni se pa zdijo tako fajn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od včerja pa še bolj fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste, ki imajo probleme in težko prebavljajo user posted image  naše pomočnike naj pač gledajo samo na eno oko .....
.... nekatere pa smo vesele, da imamo fajn družbo .... user posted image

ejme,.... mislim, da so rr-pomočniki krivi, da jaz ne dobim ta pravih popadkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... bom nekaj dni abstinirala, pa bomo vidli, če imam prav ali ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 .....  -

Ne verjamem ti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne boš zdržala, ker si poredna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 577
24.3.2009 14:33:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Ko smo že pri plenicah, jaz mam tud Toto plenice, pa se mi ne zdijo glih neka kvaliteta.
A ma kera boljše? V BC prodajo ene mislim da od firme Aljaž? A so te kej boljše? Sem jih namreč mislila še 10 kupit, da ne bomo prali na vsako uro.

Drgač je že Miška spraševala, a tisto spomisnko knjigico z Sveta knjige prodajo še v kakšni drugi knjigarni?

Js imam tetra pleničke Toto- niso fajne.
Krpice za umivanje male tetra imam Aljaž - niso bog ve kaj. Je pa ena včeraj rekla, da ima tetra Aljaž in da so tudi user posted image .

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 578
24.3.2009 14:34:45   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

no, sem že mislila, da bom dobila batine, ker sem dala spet gor pomočnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker nekatere ful motijo...meni se pa zdijo tako fajn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  od včerja pa še bolj fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste, ki imajo probleme in težko prebavljajo user posted image  naše pomočnike naj pač gledajo samo na eno oko .....

ejme,.... mislim, da so rr-pomočniki krivi, da jaz ne dobim ta pravih popadkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... bom nekaj dni abstinirala, pa bomo vidli, če imam prav ali ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 .....  -

Ne verjamem ti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne boš zdržala, ker si poredna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti meni ne verjameš, da bom šla rodit ....user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prej ali slej,..... če abstiniram ... se zna zgoditi, da v kratkem user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 579
24.3.2009 14:36:06   
*Junona*

Tabletka dOr, 32 EUR mi je računal. Pa mi ji niti malo žal.

Pa to ti je on sam naredil? Al je kam naprej poslal? Kar pri moji G baje kar nekaj ona in njena sestra čarata in je baje ful nizka cena.

On sam mi je naredil, potem pa vzorec pošlje v Celje v laboratorij na analizo. Dobim tudi original izvid.

Lepo to. Ker pri nas je kar sestra prevezla funkcijo laboratorija. Pa kri jemlje, pa urin pregleduje itd. A je tud drugje tko?

Pri nas je tako, da grem pred vsakim pregledom cca. pol ure prej v laboratorij (moj G ima ambulanto v diagnostičnem centru, kjer imajo laboratorij) in dam vedno vodo ter občasno kri. Izvide dobim v 15 minutah, razen za tokso, sifilis, hepatitis in podobno pošljejo v Celje. Je res fajn. Vzame pa sestra, ki dela v lab., G ima posebej sestro in ona mi zmeri samo pritisk in stehta me.

Neposredna povezava do sporočila: 580
24.3.2009 14:36:52   
*Junona*

.....  -

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti meni ne verjameš, da bom šla rodit ....user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prej ali slej,..... če abstiniram ... se zna zgoditi, da v kratkem user posted image

To verjamem, ne verjamem pa, da boš zdržala, da ne prideš pogledat pomočnikov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se ti zmeša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.3.2009 14:37:21   
*Junona*

Končno konec pospravljanja in čiščenja. Zdej sem pa js ko Toto tetra plenica, kot da bi me iz kravje riti potegnu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brigitka, moja kolegica prodaja to kozmetiko, če se boš odločila za kremo, jo lahk pokličem.
A veš, da sem skoraj pozabla, da imamo jutri MŠ?user posted image

Bravo vsem za uspešno opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image

super zdej se pa vse svetiuser posted image user posted image user posted image , ti pa si zaslužiš počitek, masažo in veliko porcijo sladoledauser posted image user posted image . Za kremo ti javim, bom zdej prvo na uno iz Avstrije počakala, ki sem jo včeraj naročilauser posted image
Ja jutri je MŠ, če bom boljš in bom lahko sedela grem....ampak je bolj vrjetno da me ne bouser posted image

Upam, da se vidimo. Če pa ne boš mogla, ti pa potem poročam. Ob šestih je?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si.

Očetje. jah smo pač atijeve hčerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image , midva sva oba trmasta, zato se raje ne skregava....sem pa isto ful navezana nanjga, no pa na mojo mamiko tudiuser posted image

Kok bomo kej me in naši user posted image ?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
24.3.2009 14:37:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

Ja, sem prišla še finiš nardit.user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis?

Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo.

Nočko.user posted image

Jutro,... kuk ste se razpisale,.... res fajn za brat user posted image  
Provitalis - je tu nasproti trg. Dipo, na vogalu,... če se pelješ iz mesta proti Dipo in ko greš pod železniškim mostom do križišča, kjer lahko zaviješ na grad, k Dipo trgovini ali pa v na levo proti pokopališču,... no na tem desnem vogalu je taka obnovljena hiška,.... to je to,.. je pa parkinga bolj malo, je mogoče boljše parknat pri Dipotu in greš pol peš, Mi2 včasih če ni parkinga kr tam praknema in grema pol kr čez semafor,...... so pa full prijazne tu, pa fajn je ko lahko dr. vedno kaj vprašaš, ker je tko ona tudi G. in porodničarka user posted image  

Hvala. user posted image A ti si že bla tam?

Ja, sem mala 5 akupunktur, tko da v ponedeljek (čeuser posted image ) bo 6. Pa fajn je ker je lahko moj zraven user posted image , da mi ni dolgčas, ker traja pol ure, ko morš ležat,.... ker včasih je katera za čveka, če je pa poln te lahko pa da tud tak mal posebej in je pol h kr dolga. full sta obe  (g. in sestra) full ok

Super, se že veselim. Upam, da bo pomagalo. Koliko jih je priporočljivo imet?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.3.2009 14:38:21   
malcekvita
zdravo bejbe,
jst pa danes počivam, ker sem včeraj pospravljala in me spet križ matra user posted image . pa sej je tud vreme tako, da človek lahko sam še počiva. me pa muči nekaj drugega... bliža se dan D, mene pa čedalje bolj strah grabi, ker ne vem, kaj lahko pričakujem. po eni strani se veselim, ker bova končno spoznala najinega sinka, po drugi strani pa me je strah pred neznanim.
ah sej bo še vse v redu...

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.3.2009 14:38:55   
malcekvita
ja pa še drisko sem dobila user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.3.2009 14:39:12   
Blancica
Pozdravljene čvekice...vidim, da ste tako pridne, da sploh ne uspem vsega prebrat user posted image
No, pa da še jaz malo poročam, kako smo...zaenkrat je vse ok...smo v 37t, na CTG še nisem šla, imam pa pregled v četrtek 26., pa bomo vidli, kaj bo rekla moja G...sicer je naše dete zelo aktivno in me konstantno spominja na to, da je mogoče že malo manj prostora zanj v bušiju user posted image ...tako da upam, da bomo šli kmalu rodit user posted image
in da ga končno vidim tega našga pobalina user posted image
Malo me je spet začela matrat zgaga, še posebej zvečer ko se uležem, tako da je moj novi položaj za spanje skoraj sede, saj mi edino tako malo omili pekočo zgago in spahovanje...drugače pa razen konstantnega tiščanja na wc, ni posebnosti...vse je še normalno...nobenih čudnih občutkov, da bi se morda kaj pripravljalo, nič...tudi trebuh nič ne otrdeva, no razno takrat ko se Lan z ritko zrine in z nogama upira je vse nategnjeno user posted image in trdo...
Uživajte user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.3.2009 14:40:09   
Tabletka dOr

Ko smo že pri plenicah, jaz mam tud Toto plenice, pa se mi ne zdijo glih neka kvaliteta.
A ma kera boljše? V BC prodajo ene mislim da od firme Aljaž? A so te kej boljše? Sem jih namreč mislila še 10 kupit, da ne bomo prali na vsako uro.

Drgač je že Miška spraševala, a tisto spomisnko knjigico z Sveta knjige prodajo še v kakšni drugi knjigarni?

te  ma junonca pa so baje isti drekuser posted image

Moji starši majo še ene par od mene pa se mi zdijo ful boljša kvaliteta user posted image  k te k jih zdej prodajo

Neposredna povezava do sporočila: 587
24.3.2009 14:40:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ja pa še drisko sem dobila user posted image

Boga. user posted image user posted image user posted image
Mene še nič strah ne grabi, ker mam še cel mesec, me pa bo na koncu.
Zdaj pa le počivaj in naravnaj križ.user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.3.2009 14:41:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

Pozdravljene čvekice...vidim, da ste tako pridne, da sploh ne uspem vsega prebrat user posted image
No, pa da še jaz malo poročam, kako smo...zaenkrat je vse ok...smo v 37t, na CTG še nisem šla, imam pa pregled v četrtek 26., pa bomo vidli, kaj bo rekla moja G...sicer je naše dete zelo aktivno in me konstantno spominja na to, da je mogoče že malo manj prostora zanj v bušiju user posted image ...tako da upam, da bomo šli kmalu rodit user posted image
in da ga končno vidim tega našga pobalina user posted image
Malo me je spet začela matrat zgaga, še posebej zvečer ko se uležem, tako da je moj novi položaj za spanje skoraj sede, saj mi edino tako malo omili pekočo zgago in spahovanje...drugače pa razen konstantnega tiščanja na wc, ni posebnosti...vse je še normalno...nobenih čudnih občutkov, da bi se morda kaj pripravljalo, nič...tudi trebuh nič ne otrdeva, no razno takrat ko se Lan z ritko zrine in z nogama upira je vse nategnjeno user posted image in trdo...
Uživajte user posted image

Super za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image

JAvi se še kaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.3.2009 14:42:29   
*Junona*

te  ma junonca pa so baje isti drekuser posted image

Moji starši majo še ene par od mene pa se mi zdijo ful boljša kvaliteta user posted image  k te k jih zdej prodajo

Res žalostno, se vidi, da se zdaj sploh ne gleda več na kvaliteto, ampak samo na kvantiteto.

Neposredna povezava do sporočila: 590
24.3.2009 14:43:06   
*Junona*
Zdej grem pa golaž pogret in testenine skuhat, dragi bo kmalu doma.

Se tipkamo kasneje.

Papa.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.3.2009 14:43:26   
Anonimen
Čao babuške,

Evo me spet nazaj. Bom bolj hitra, ker mi buši otrdeva od likanja cotic. user posted image Maš prav brigita23, sem eno uro likala okrog 20 cotic, tako da so ostale še vse tetra pleničke. user posted image Sem se pa šele na koncu (pri zadnjih dveh) spomnila, da sem si toliko znižala likalno mizo, da sem zraven sedela in je bilo ful boljše. Glavca pa takšna user posted image . Si bova pa sedaj teh 30 pleničk lepo razdelila z dragim, tako da jih danes poštimava. Likanje je namreč pri nama družinsko opravilo, ki izgleda takole: ko se posušeno perilo pobere iz stojala, se nezlikano zloži v omaro, vsak si pa potem sproti zlika, kar rabi. Vem pa že zdaj, da bom za Elo gotovo jaz likala. user posted image  user posted image  user posted image
Sonček85 - Čestitke za pregled! user posted image Kar se pa tiče tvoje ideje piknika z bebicami in dragimi, pa se mi zdi enostavno odlična ideja! user posted image user posted image user posted image Samo še kakšen fajn "plac" najdemo, določimo vsaj mesec (meni bi najbolj ustrezal julij, ko naše bebice ne bodo več čisto mičkene, na počitnice pa bomo najbrž tudi večina šle v avgustu in septembru) in je stvar rešena. Komaj čakam! user posted image Mislim pa, da se že ve, kdo bo zadolžen za organizacijo in usklajevanje. user posted image Toda ne skrbi, ti bomo pomagale, ti nam kar razdeli delovne naloge. user posted image user posted image
V mojem svetu gris brez čokolade v prahu ni gris. user posted image Mora pa seveda biti Kraševa čokolada v prahu. user posted image

Junona - Do Ljubljane je pridišalo, tako imaš fajn čisto in dišeče. user posted image user posted image user posted image Resnično ne vem, kaj je s tem zadnjim mesecem in čiščenjem. user posted image Meni se zdi, da bi vsak dan potrebovala generalko, saj povsod vidim samo prah in vedno znova neko stvar, ki še ni urejena, sčiščena, poštimana. Pol pa me čist' zafrustrira, ker se tako hitro utrudim in se tako ničesar ne morem prav lotiti. user posted image user posted image Jah, očitno gnezdenje na dan privleče najhujšo obliko perfekcionizma user posted image  user posted image  user posted image .
Na moje "uporništvo" se je pa moj dragi že kar navadil. Pravzaprav mu drugega ni preostalo user posted image . Čeprav me je prva leta prav prosil, če lahko vsaj enkrat "požrem samo sebe", toda sem mu zelo hitro povedala, da je to isto, kot če bi zatajila svoje bistvo. Tako da zdaj pač ve, da moj jeziček ne bo nikoli počival user posted image , ga to včasih malo pojezi, toda globoko v sebi pa vem, da je ponosen na to mojo iskrenost in nezaigranost. user posted image

brigita23 - Če rabiš čim prej to Tea Tree kremo od Justa, je moj kontakt zastopnica iz Celja (ga. Zvezdana, 051 676 222), tako da ti jo lahko gotovo prinese celo domov, če jo boš rabila. Pa niti ni pretirano draga (16,30 €), je pa baje multiuniverzalna. Meni jo je priporočala tudi za nožnico po porodu, ker umirja vneto kožo. Če so kakšni šivi, pa še toliko bolje, jo lahko brez skrbi uporabljamo, saj je zares 100% natur.
Glede čuvanja Ele pa imaš prav, bomo že nekako skombinirali. Kjer je volja, je baje tudi pot, pravijo user posted image . Da pa seveda ne bo več isto kot je bilo, ko sva bila z dragim še sama, pa se tako že navajava zadnjih 8 mesecev. Kakšni spontani seksi sredi belega dneva, ki se rodijo iz lubčkanja na kavču, v kopalnici ali med kuhanjem pač odpadejo, toda bomo pa odkrili nove poti skritega vznemirjenja. user posted image user posted image user posted image Pri vsem ostalem pa je Ela dobrodošla in se oba z dragim že zdaj zelo veseliva in planirava skupne dejavnosti, tako da bomo res veliko skupaj. user posted image Saj to je bistvo imeti otroka in družino, a ne? Da se imamo skupaj fajn, da si želimo čim več časa preživeti skupaj. Vsaj jaz si tako predstavljam.
nalini - Super za 10 kg! user posted image Jaz sem se do sedaj (35t5d) zredila 13 kg, tako da je nekaj gotovo šlo tudi v bedrce in ritko. user posted image Čeprav moj pravi, da sem zelo lepa in seksi nosečnica. Dobro sem ga vzgojila, a ne? user posted image user posted image user posted image Sedaj se moram samo paziti, ker zna baje zadnji mesec biti prav hinavski kar se tiče kg. user posted image Moje mišice so pa šle že kdaj v maloro, saj sem imela krvavitev pri 5t in sem neaktivna že polnih 8 mesecev. user posted image Tako da po porodu me čaka orng rekreacija: gotovo vsak dan minimalno 1 ura hoje z vozičkom, pa obvezno pilates in tek. Se bom morala kar orng vzeti v roke, saj je disciplina moja šibka točka user posted image

Grem kuhat kosilo, danes bomo jedli zelenjavno rižoto, sojine zrezke in solato. Njamsi! user posted image

Pozdravček,
NenaLena

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
24.3.2009 14:44:41   
Tabletka dOr

Tabletka dOr, 32 EUR mi je računal. Pa mi ji niti malo žal.

Pa to ti je on sam naredil? Al je kam naprej poslal? Kar pri moji G baje kar nekaj ona in njena sestra čarata in je baje ful nizka cena.

On sam mi je naredil, potem pa vzorec pošlje v Celje v laboratorij na analizo. Dobim tudi original izvid.

Lepo to. Ker pri nas je kar sestra prevezla funkcijo laboratorija. Pa kri jemlje, pa urin pregleduje itd. A je tud drugje tko?

Pri nas je tako, da grem pred vsakim pregledom cca. pol ure prej v laboratorij (moj G ima ambulanto v diagnostičnem centru, kjer imajo laboratorij) in dam vedno vodo ter občasno kri. Izvide dobim v 15 minutah, razen za tokso, sifilis, hepatitis in podobno pošljejo v Celje. Je res fajn. Vzame pa sestra, ki dela v lab., G ima posebej sestro in ona mi zmeri samo pritisk in stehta me.

Lepo to. Ker pri nas je kar malo smešno, ko sestra skače z urinom v eni roki z drugi roko pa eni drugi meri pritisk user posted image  Men je mal čuden, ampak verjeten že ve kaj dela.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.3.2009 14:59:51   
pikiica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
01.kpmk(25)                  (št. ?, št.? )                     CE  
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                     LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)             user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            user posted image  PO  
15.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)            user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                    MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)                     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ   
39. Pikiica                          (št.1, št.0 )             user posted image   LJ

11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
95.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)         user posted image
99.barboom                        (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
100.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)           
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                  LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina CTG
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
duda1 CTG
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
02.04
NenaLena
anca
rea27
03.04
Junona CTG
06.04

Brigita 23
10.04
Cveta28
TRENUTNO NAS JE: 116 nosečk

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.3.2009 15:01:02   
Anonimen
Vmes, ko sem jaz pisala, ste ve "limale" pomočnike. Samo če brigiti23 not potegnejo hemeroide, pa je njihova prisotnost popolnoma upravičena. user posted image  user posted image  user posted image Toda sumim, da vas je kar nekaj, ki vam dobro denejo user posted image user posted image user posted image , tako da brez pomočnikov ne bo šlo, pa če se še ene tako zelo upirajo. user posted image

malcekvita - Kar se tiče premagovanja strahu, ti priporočam, da narediš kakšno vizualizacijo poroda. Da nekako sprejmeš porod kot naravni proces, kjer tvoje telo VE, kaj je potrebno, da tvoj otroček pride varno na svet. Zaupaj lastnemu telesu in procesu poroda, sprejmi popadke kot nekaj kar je potrebno in se jim zato prepusti, nikakor pa se ne borit proti njim. Naj porodna energija steče čez tvoje telo ... In ne pozabi: Porod je "act of love", pa četudi so zraven tudi porodne bolečine. Porodna bolečina ima svojo funkcijo, zato se je ne rabimo bati. ... Aja, pa upam, da veš, da je strah pred porodom nekaj popolnoma naravnega, neke vrste trema pred nastopom. Še posebej pri nas, ki smo prvorodke in nimamo pojma, kako bo vse skupaj potekalo, kaj bomo čutile, kako se bomo odzvale. Pa čim več se s svojim dragim pogovarjaj o svojih občutkih, boš videla, ti bo veliko lažje. user posted image Seveda pa ti bomo tudi me pomagale, saj smo "na istem". user posted image user posted image

Zdaj grem pa res kuhat ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 595
24.3.2009 15:02:08   
pikiica
IZVIRNO SPOROČILO: pikiica

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL  KRAJ

01.04.
3.miška2006                

02.04.
03.04.
user posted image PO
12.balbina                        
04.04.   
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            user posted image  PO  
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ

06.04.
22.simonaa (29)              
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           user posted image SG-JU       
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
10.04.
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
39. Pikiica (22 )               (št.1, št.0 )             user posted image   LJ

11.04.              

44.matcar                         
12.04.
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
14.04.
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
15.04. 
57.ninaMM  (22)
16.04. 
60.suzy25

17.04.

66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
18.04. 

19.04.
20.04.
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

21.04. 
22.04.
85.
23.04.
24.0
88.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
90.duda1                     

25.04. 
92.pikaro                         
  (
26.04.  
27.04.

28.04.
105.brigita23(25)             
29.04..
30.04.
108.Sončni nasmeh           
109.Pomarančica              
 1.5.                     
xx.04

112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina CTG
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
duda1 CTG
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
02.04
NenaLena
anca
rea27
03.04
Junona CTG
06.04

Brigita 23
10.04
Cveta28

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.3.2009 15:05:06   
*Junona*
Punce, dejte mi povedat, če vas tudi ščipa in reže v nožnici? Mene že 2 dni in ko me uščipne so morem kr ustavit.

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.3.2009 15:08:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Junona - Do Ljubljane je pridišalo, tako imaš fajn čisto in dišeče. user posted image user posted image user posted image Resnično ne vem, kaj je s tem zadnjim mesecem in čiščenjem. user posted image Meni se zdi, da bi vsak dan potrebovala generalko, saj povsod vidim samo prah in vedno znova neko stvar, ki še ni urejena, sčiščena, poštimana. Pol pa me čist' zafrustrira, ker se tako hitro utrudim in se tako ničesar ne morem prav lotiti. user posted image user posted image Jah, očitno gnezdenje na dan privleče najhujšo obliko perfekcionizma user posted image  user posted image  user posted image .
Na moje "uporništvo" se je pa moj dragi že kar navadil. Pravzaprav mu drugega ni preostalo user posted image . Čeprav me je prva leta prav prosil, če lahko vsaj enkrat "požrem samo sebe", toda sem mu zelo hitro povedala, da je to isto, kot če bi zatajila svoje bistvo. Tako da zdaj pač ve, da moj jeziček ne bo nikoli počival user posted image , ga to včasih malo pojezi, toda globoko v sebi pa vem, da je ponosen na to mojo iskrenost in nezaigranost. user posted image

Grem kuhat kosilo, danes bomo jedli zelenjavno rižoto, sojine zrezke in solato. Njamsi! user posted image

Pozdravček,
NenaLena

Mmmm, super kosilo boste imeli.user posted image user posted image user posted image

To si pa tak fajn napisala, sem se prav nasmejala zraven.user posted image user posted image user posted image
Moj pravi, da če bi mi jezik odrezali, bi mi dva nazaj zrasla.user posted image user posted image user posted image Pa še prav ima.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.3.2009 15:09:03   
*Junona*

user posted image

01.04.
3.miška2006                

02.04.
03.04.
user posted image PO
12.balbina                        
04.04.   
05.04. 

06.04.
22.simonaa (29)              
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
10.04.
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
39. Pikiica (22 )               (št.1, št.0 )             user posted image   LJ

11.04.              

44.matcar                         
12.04.
13.04.
14.04.
15.04. 
57.ninaMM  (22)
16.04. 
60.suzy25

17.04.

66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
18.04. 

19.04.
20.04.
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

21.04. 
22.04.
85.
23.04.
24.0
90.duda1                     

25.04. 
92.pikaro                         
  (
26.04.  
27.04.

28.04.
105.brigita23(25)             
29.04..
30.04.
108.Sončni nasmeh           
109.Pomarančica              
 1.5.                     
xx.04

112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
114.Blueeyes(26)              

23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
frutolina CTG
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
Srečka82
duda1 CTG
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
detelja CTG
nmag
copka
tinaaja CTG
BrinaBa CTG
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
01.04
Cveta28
ninaMM CTG
02.04
NenaLena
anca
rea27
03.04
Junona CTG
06.04

Brigita 23
10.04
Cveta28

Pikiica, kaj te muči?user posted image Lahko kako pomagam?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikiica)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.3.2009 15:09:49   
Pat74
Poročilo s pregleda: vse lepo zaprto (kar mora seveda še bit vsaj 1 mesec!), imela CTG (se mi je zdelo kar malo brez veze), dala bris za streptokok in sem ob 40 evrov (sploh mi ni jasno, zakaj tako različne ceneuser posted image ), dobila novo dozo Fe. Naslednji pregled bo 7. 4.

Tamala je pa seveda dobila antibiotik, imamo angino.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?