|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
24.3.2009 9:46:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo to pa je moj bušči v 37t4duser posted image user posted image

user posted image
user posted image

Lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se pa zdi, da se mi bo tam ko sem bila operirana laporoskopsko pri popku strija naredila. Vsak dan je tisti predel bolj roza barve... zgleda, da ji ne bom ušla.user posted image

poglej mojo ta drugo sliko...vidiš kako se je ranica nategnila...na začetku je ful srbela pa pekla...pa še mal se vidi, da imam zelen bušček...sem se zadnjič v kopalnici lupnilauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.3.2009 9:47:58   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junonca-kje je trgovina ti je že kpmk napisalauser posted image , bom šla jst tudi v KIK še pogledat za te krpice in brisačke....danes fajn zrihtita z mamico in ne se preveč naprezat, pa le pridi nas kaj pokukat na rr če boš utegnila, drugače te bomo preveč pogrešaleuser posted image

Iiii, kak lepo... hvala.user posted image user posted image user posted image
Ampak sranje je ker je dež napovedan, midve bova pa okna umivale.user posted image Ampak kaj naj, če jih je pa treba, sej v vsakem primeru bi bli kmal usrani. Evo, mami je pršla. Šibam.

Papauser posted image

kaj če bi vidvi to delo - umivanje oken prepustile dragim ali komu drugemu...npr. naj tašča pride pa zrihtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, da bi vidvi pozneje šli na letalo za rim...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.3.2009 10:07:29   
BrinaBA
Še moj buši v tretji rundi...
35t4d

user posted image

< Sporočilo je popravil BrinaBA -- 24.3.2009 10:09:28 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.3.2009 10:09:49   
brigita23
detelja lep buši, še malo pa ga ne bo večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
a veš da je največ poškodb pri nosečnicah ravno v zadnji tretjini nosečnosti in se zgodijo v kopalnicahuser posted image ....ja kaj čemo smo pač malo bolj nerodne in okorneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.3.2009 10:10:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

35t4d

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ti je pa že tudi malo spustil a ne? lep bušekuser posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.3.2009 10:12:22   
brigita23
detelja sam tebi še pa nič ne kaže da boš šla rodituser posted image user posted image user posted image , tvoj buši še ni nič spuščenuser posted image , boš vrjetno res pregurala do tistega svojega 10. aprilauser posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.3.2009 10:26:04   
jernejav
Dobro jutro! user posted image

Detelja in Brina BA zelo lepa bušija user posted image user posted image .

Jaz spala ko angelček danes, mi še na wc ni bilo treba it..... Sedaj pa v kopalnico se spedenat za G.user posted image ...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 482
24.3.2009 10:28:13   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

35t4d

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ti je pa že tudi malo spustil a ne? lep bušekuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Tudi meni se je že kar močno spustil buši, ampak se mi zdi, da bo naš čmrlek še malo počakal, ker je še vedno poskočen...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 483
24.3.2009 10:33:40   
kpmk
Ja res lepa bušija :) user posted image user posted image

A ste videle http://www.mercator.si/aktualno_v_mercatorju/nagradne_igre/aktualne_nagradne_igre/clanek?aid=4366

V času med 05.03.2009 in 31.03.2009 v vseh Mercatorjevih HIPERMARKETIH, poteka nagradna aktivnost »Johnson's baby« z dobaviteljem Lomas.

Nagrajevanje nakupov:
Vsak, ki bo v času trajanja aktivnosti kupil Johnson's baby izdelke v vrednosti 6EUR ali več, bo prejel DARILO – Johnson's baby zgoščenko z uspavankami.
Darilo prejmete ob predložitvi računa na info pultu.
Nakupi se seštevajo. Veljajo tudi računi iz ostalih Mercatorjevih hipermarketov.
V sklopu aktivnosti bo dobavitelj pripravil dogodke v avlah Mercatorjevih centrov:
Svetovalne urice s članicami Slovenskega babiškega združenja na temo nege dojenčka.
Ob materinskem dnevu vas vabimo na Svetovalne urice s članicami Slovenskega babiškega združenja na temo nege dojenčka. Vaše najmlajše pa bodo zabavali pravljični liki in sicer v izbranih hipermarketih Mercator.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.3.2009 10:40:00   
sonček85

35t4d

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo raste

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.3.2009 10:41:15   
Nalini
to je pa moj bušček user posted image

user posted image

37t6d

detelja tebi se še pa bušček ni nič spustil dol user posted image  ... zgleda, boš res barvala jajčka v P user posted image  ... je pa tak fajn okrogeluser posted image user posted image ..... mi je zadnjič ena rekla, da če je bušček okrogel - kot žoga je fantek, če pa bolj tak kot ga imam jaz pa punčka user posted image user posted image user posted image user posted image  (vražeuser posted image ) - me res zanima kaj midve skrivavauser posted image

brina lep bušček

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.3.2009 10:41:54   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI
user posted image Detelja/37t4d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /37t6d
user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja /37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.3.2009 10:43:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 487
24.3.2009 10:43:25   
Blueeyes

35t4d

user posted image

user posted image user posted image user posted image  ... a se že pripravljaš za na morje k si v kopalkah?? pr men še sneži..

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.3.2009 10:45:16   
Nalini
glede pridobivanje teže naših krofekov v buščiju .... naš je v več kot 4 tednih pridobil le 500 -600 g user posted image  ... je takšen drobižek ta naš bejbi ..... me res zanima koliko bo tehtal na koncu user posted image  .... gin je rekla, da še kakšnih 300g največ dobi zraven .....  na koncu bo pa imelo naše detece 4 kile user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

mi je včeraj bilo prav nekak čudno, da naš bejbi v 38t2d nima še 2900 g user posted image  ..... no, samo, da je drugače vse ok in da srček veselo dela tika takauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.3.2009 11:12:21   
mišk
Ful lepi trebuščki!!user posted image user posted image

Pospešitev poroda: Senena kopel, malinov čaj, seks, topla kopel, sprehodi,... Ampak sem v prvo skoraj vse prakticirala, pa sem šla vseeno devet dni čez rok.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.3.2009 11:38:18   
brigita23
evo mene...sem še nekaj polikala, tako da nimam zdej nič cot več...pa dragemu sem majčko spedenalauser posted image user posted image user posted image  uno ko jo dobi ko rodimuser posted image , pa nekaj lepega sem mu še napisala zraven, tako da zdej pa res še sam torbe spakiram pa lahko grem....ja no karto še moram dobit 6.4.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.3.2009 11:50:49   
BrinaBA
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image user posted image user posted image  ... a se že pripravljaš za na morje k si v kopalkah?? pr men še sneži..

Včeraj sem si kupla v HM nove kopalke, pa sem jih takoj sprobala...

Drugače pa nimam občutka, da bi se trebuh spustil, verjetno je že malo vse skupaj raztegnjeno user posted image  pa tišči navzdol. Tamala pa se je res umirila in brca samo še kdaj pa kdaj. Sicer pa čakamo, čakamo; vse je že pripravljeno, v petek ginekolog (je rekel, da me bo pregledal tudi vaginalno - hecno, v prejšnjih nosečnostih me nikoli ni), v soboto pa se dobim z babico, da se dogovoriva glede poroda user posted image
Sicer pa imam nek hecn občutek, da ne bo več dolgo ,... mogoče pa je to posledica prejšnjih nosečnosti in porodov. Bomo vidli user posted image

Grem si še kupit malinov čaj...

LP!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.3.2009 11:52:31   
brigita23
danes ste pa čist nedružabne
link] jst vas pa takole čakam....

user posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 24.3.2009 11:55:42 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.3.2009 11:53:53   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ful lepi trebuščki!!user posted image user posted image

Pospešitev poroda: Senena kopel, malinov čaj, seks, topla kopel, sprehodi,... Ampak sem v prvo skoraj vse prakticirala, pa sem šla vseeno devet dni čez rok.

ja pri meni je drugič pospešilo porod (v 38 tednu): malinov čaj, seks in odvajalni čaj (sicer zelo razredečen, ker sem bila hudo zaprta); prvič pa mi je brez posebnosti odtekla voda v 36 tednu...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.3.2009 11:55:38   
BrinaBA
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

glede pridobivanje teže naših krofekov v buščiju .... naš je v več kot 4 tednih pridobil le 500 -600 g user posted image  ... je takšen drobižek ta naš bejbi ..... me res zanima koliko bo tehtal na koncu user posted image  .... gin je rekla, da še kakšnih 300g največ dobi zraven .....  na koncu bo pa imelo naše detece 4 kile user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

mi je včeraj bilo prav nekak čudno, da naš bejbi v 38t2d nima še 2900 g user posted image  ..... no, samo, da je drugače vse ok in da srček veselo dela tika takauser posted image

UZ izmere so bolj relativne... meni so en teden pred porodom izmerili 2850g, rodila pa se je 3500g; sicer pa je bolj pomembno, da so donošeni - ne glede na težo (ki je odvisna tudi od konstitucije staršev...)

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.3.2009 11:57:52   
Anonimen
Dobro jutro babuške user posted image !
Spanje seveda spet do 10h user posted image , še toliko slajše, ker smo se včeraj zvečer vsi trije tako fajn cartali. user posted image Ve pa vidim, da ste bile spet zgodnje. Najprej detelja hvala za zares zdrav zajtrk. user posted image user posted image user posted image Tako da ne bi slučajno kam prehitro odhitela, me te tukaj še rabimo, da skrbiš za naše zdravje. user posted image

Da se pohvalim, sem si dodala fotkico v avatar in izdelala ticker. Mater sem hitra, sem rabila 8 mesecev user posted image user posted image user posted image . Ko bomo že z dojenčki in se pogovarjale o težavah 3-letnikov, bom pa mogoče že znala citirati vaša sporočila. user posted image user posted image user posted image Pa drugače se z računalnikom dobro razumeva, samo ta rr me nekaj heca. user posted image

Junona - Vem, kako je to, ko dobiš po glavi zato, ker imaš pogum, da poveš, kaj zares misliš, ne pa se greš neke skupne igrice "Vsi se v vsem strinjamo in držimo družbenih pravil večine." Toda mene so leta ojačala in sem že navajena na to, da sem pač "čudna", "drugačna", "zakomplicirana in orng težka baba", "ubogi njen partner" ... user posted image  user posted image  user posted image Življenje s starši pa ima gotovo svoje pozitivne in negativne strani, kot vse v življenju. Mislim, da je najpomembnejše predvsem to, da se dobro postavijo meje in če jih potem obe strani spoštujeta, ne bi smelo biti nekih velikih težav. Ki seveda vedno pridejo, ker se življenja pač ne da v nulo načrtovati user posted image
štorkljica - Čestitke za frizuro! user posted image Jaz imam dolge lase, kar mi sedaj kar pride prav: Ko se mi jih ne da umiti, si jih lepo spnem in se baje sploh ne vidi, da sem že potrebna umivanja. user posted image user posted image user posted image Brigita23 - praviš, da si kot pračlovek user posted image user posted image user posted image . Sem se spomnila sebe in svojega drugega in tretjega meseca nosečnosti, ko sem morala doma strogo ležati in sem bila cele dneve v pidžami, las se mi tako ni dalo umivati, ker niti na sprehod nisem smela - takrat sem se počutila kot Amazonka. Svojemu pa sem rekla, da če zdaj ni izgubil zanimanja zame, da potem pa ga gotovo ne bo nikoli. Tako da tudi te pračloveške faze imajo nekaj koristnega v sebi. user posted image user posted image user posted image

Brigita23 - Upam, da se je stanje s hemeroidi umirilo. user posted image Je pa baje res dedno, ker jih imam tudi jaz po mami in sem se z njimi nekako že sprijaznila. Res nikoli ni bilo tako hudo kot ti sedaj razlagaš, toda kaj veš, kaj me še čaka v naslednjih 4 tednih. user posted image Sem pa že velikokrat razmišljala, kaj se bo dogajalo med porodom, mi bo ritka najbrž kar "zacvetela". user posted image user posted image user posted image Baje za hemeroide pomaga tudi Justova Tea tree krema, je popolnoma zeliščna, tako da jo lahko brez problema uporabljajo tudi nosečnice. Morda pa se splača poskusiti. Jaz sem jo naročila zaradi preventive za po porodu, vendar je še nisem dobila in preizkusila, tako da ti ne morem povedati, če res deluje. Babuške, jo katera pozna in jo je že uporabljala? user posted image
Pa kako lepo, da si se spomnila na naju z Elo. user posted image user posted image user posted image Kar se tiče pozitivne energije, sem pa že Junoni in Sončku85 rekla, da se moramo obvezno dobiti enkrat po porodu. Morda takrat naredimo srečanje Aprilčic v prestolnici? Ker je Lj ravno na sredi, da pridejo še detelja (nje nikakor ne smemo pozabiti user posted image ) in ostale iz drugih koncev Slovenije.

pleničke - Sama imam 20 kom od Toto in so res bolj kot ne cunjaste (jih bom ravno danes likala, ker so res takšne kot je rekla ena: kot bi jih potegnil iz kravje riti user posted image ), toda mislim, da bodo za to, za kar jih bom uporabljala - podiranje kupčkov, podlaganje ... čisto ok. Ste pa spraševale, kje so takšne fajn mehke in rebraste, kompaktne. Jaz sem v Ikei kupila dva kompleta potiskanih plenic (en komplet so tri pleničke - cena je 3,50€), dve sta potiskani, ena je bela. Sem jih tudi že oprala in so resnično zelo mehke in drugačne od teh Toto. Tako da bom te najbrž uporabljala za podlaganje pod glavico in v voziček, te od Toto pa bodo za podiranje kupčkov in podobno. Tako da imamo malo slabe, pa malo dobre robe, pol bomo pa kombinirali in videli, kaj bodo pokazale potrebe. user posted image  

detelja - Ela drugače čisto ponori, če jo jaz božam ali oči. Samo da jo kateri od naju pokliče po imenu, že začne brcati. Toda očitno ne mara kamere in fotoaparatov. Ni kaj, manekenka očitno ne bo. user posted image user posted image user posted image Je pa res, da če kdo od neznanih da roko na trebuščka, se pa kar umiri - kot bi preverjala novo energijo. Baje se bebice zelo različno odzivajo. Eni se ob dotiku umirijo, eni še bolj norijo. Ima pa vsak svoj ritem in sistem. Ni kaj, so nas že naštudirali naši zakladki. user posted image user posted image user posted image

Materinski dan - Ker ne morem na obisk k svoji mami, saj sva z daljšimi izleti do poroda zaključila, ji bom voščila kar po telefonu, ji povedala, kako zelo jo imam rada in kako zelo sem ponosna na njo. In kako zelo se veselim, da bo Elo držala v naročju. Moji mami ljubeče besede tako največ pomenijo, sem ugotovila. Lahko bi ji poslala kakšno čestitko, toda sem malo zaj... s časom. Pa še lepše bo osebno. Sms-a pa ji ne morem poslati, ker jih ne zna odpreti in brati. Drugo leto pa bomo tudi me praznovale materinski dan! No, vsaj tiste prvič, ki bomo prvič mamice. user posted image user posted image user posted image
detelja, BrinaBA in nalini - Kako lepi bušiji in kako lepo rastejo! user posted image Nalini tvoj je pa res mičken, pa izgleda, da si nisi nikamor drugam zredila niti za g, si na vseh fotkah ista, samo buši raste. O kakšnih baročnih oblinah pri tebi ni ne duha ne sluha. user posted image Važno, da bebica raste in se dobro počuti v tvojem trebuščku. user posted image Kar se tiče spuščanja trebuščka, pa mi je moja G rekla, da sploh ni nujno, da se spusti. Meni je rekla, da se moj morda sploh ne bo, ker se nima kam, ker sem tako drobna v trup. user posted image user posted image user posted image Toda Ela bo pa nekje morala ven. user posted image user posted image user posted image

Sonček85 - Vidim, da sva obe ljubiteljici grisa. user posted image user posted image user posted image Jaz ga zadnji teden jem skoraj vsak dan, ne morem si pomagati, tako zelo mi paše. Si rečem, da pol pa že ima nekaj v sebi, kar Ela rabi. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da je šlo vse ok na pregledu, pa seveda poročaj. V to tako ne dvomim, saj si vedno tako pridna in poskrbiš še za nas. user posted image Držim pesti za vse, ki imate danes preglede, da bo šlo uspešno. user posted image user posted image user posted image
nalini - Ina May Gaskin predlaga za pospešitev poroda čimveč gibanja (vključeno je seveda tudi user posted image user posted image ), začinjena hrana, malinov čaj ... Najboljši recept je baje tale: Mehiška večerja s kozarcem vina, ki ji sledi nežen seks. user posted image user posted image user posted image To bi pa šlo, a ne? user posted image user posted image

Ela se že nekaj buni, ker predolgo sedim za računalnikom, tako da počasi grem. Mogoče pridem še kaj popoldan, če ne pa upam, da sem za danes normo poštimala. user posted image Jaz več sporočil združim v eno dolgo, je to ok direktorica? user posted image user posted image

Lepo se imejte, pa se kmalu tipkamo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
24.3.2009 12:19:50   
brigita23
NenaLena- lepo si tole napisalauser posted image user posted image ...sem jst tudi gledala te planičke v Ikei pa se mi je takrat zdelo še prehitro, da bi jih kupila bučka jst, zdej mi je pa žaluser posted image ...sicer pa tako kot si napisala za kupčke podirati bodo dobreuser posted image .
Ja kar se tiče obdarovanja naših dragih mamic, je seveda najbolj pomembno to, da jim povemo koliko nam pomenijo in jim podarimo en topel, iskren user posted image .....Se prav spolnem ko sem bila še manjša punčka, sem ji šla vedno nabrat šopek zvončkov in žafranov na bližnji travnik in nikoli ne bom pozabila kako sem jo vedno osrečila....
Tudi jst bom prvič mamica in svojega otroka bom skušala naučiti, da v življenju največ pomenijo darila ki jih sami naredimo in damo od srca...pa makar je to hruška, ki smo jo utrgali v sosedovem sadovnjakuuser posted image .
Preveč je še vse skomercializiran in materialno zasoljenouser posted image ...prazniki sploh niso več to kar so bli, zato hočem dat svojemu otroku takšne lepe božiče in velike noči in ostale praznike kot sem jih tudi sama imelauser posted image .
Hemeroidi so user posted image user posted image user posted image  ampak kaj čem, poskušam z vsem mogočim....mal sem se že privadila na bolečino, malo pa pomagauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.3.2009 12:21:56   
brigita23
danes mi dragi pripelje kosilo od babiceuser posted image user posted image user posted image ...ker težko stojim in kuham, tako da me malo razvajajo, grem pa vseeno solatko pripravit, motovilček z jajčkouser posted image .

Se vam še kasneje javim

Neposredna povezava do sporočila: 498
24.3.2009 12:26:04   
Anonimen
brigita23 - Veš kaj sem razmišljala? Po porodu boš ti tem hemeroidom še hvaležna, saj si se sedaj tako navadila na bolečino, da boš po zadnjem iztisu rekla: A to je vse od poroda, al' kaj? Mater, mene so hemeroidi bolj boleli kot to. user posted image  user posted image  user posted image Mogoče pa le imajo nek namen zate ... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
24.3.2009 12:26:37   
krfjolca
Hemoroide sem jaz fasala v prvi user posted image , tokrat pa zanimivo, ne. No, lahko se še kaj začne, trkam.
Mi je pa takrat res pomagala krema od Justa Tea tree, pa hladilni robčki z nekim kaktusovim izvlečkom al kaj je - se jih dobi v DMu. Je pa zoprna zadeva, res. Pri meni sicer ni bilo hudo, še pri porodu sem (pri klistirju) malo jamrala, pa je rekla babica, "oh gospa, tole ni nič, veste s kakimi cvetačami pridejo ene!" user posted image  Sem se ful smejala, ko je tako slikovito povedala user posted image .

Sem pa tokrat fasala precej krčnih žil po nogah. Upam, da bodo po porodu kaj manj vidne, sicer odpadejo krila in kratke hlače user posted image  ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?