|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
23.3.2009 22:34:04   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Danes si pa predzadnjo svečko noter šibnem.user posted image Še jutri in konec. Ampak izcedek imam pa še vedno močan. Verjetno še od svečke ven teče.

Kaj boste mamicam kupile za materinski dan?user posted image Jaz bom šla v sredo dopoldan nekaj kupit, neko malenkost, ampak še ne vem kaj. Mogoče rožico, mogoče kakšno fajno bonboniero... Imate kakšno idejo?

Moja dobi svojo najljubšo rožo....orhidejo....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.3.2009 22:34:17   
*Junona*
Zdej pa res grem. Fajn spančkite, božajte bušije in seveda svoje user posted image .

Jutri bo naporen dan, bova z mamico čistili moje stanovanje - pomivanje oken, pranje zaves... Je rekla, da mi bo to ona naredila, ker ne pusti, da se naprezam in stegujem.

Moj dragi je dal zdajle žaluzije iz oken in balkonov dol in jih bo jutri z vročo vodo, Megliom in vapom opral, da bodo čiste, ker so zdaj full prašne in sploh ne gre dol, kr maže se. Tak da bomo brez praha.user posted image user posted image user posted image

Ok, zdej pa res. NOČKO.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.3.2009 22:35:23   
jernejav

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

V Kiku Prevelje imajo modra ali roza komplete, jaz moram povedat da so veliko boljše ko tiste iz BC, cena jr pa tudi kr dobrauser posted image user posted image ...

Js sem zadnjič v kiku kupla mALE BRISAČKE - KRPICE IZ FROTIRJA. In so take fajne mehke.

Jaz tudi...user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.3.2009 22:36:25   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...

Tosamine so tudi takšne.

Me pa nekaj zanima - kje bi kupile pleničke, ki so iz takega materiala kot gosto tkana gaza? Upam, da sem v redu opisala. Je zadnjič kolegica mela eno, je tako mehka, da njen bebi jo ima za spanje. Ampak ona jo je dobila in ne ve, kje bi se jo dalo kupiti.

Meni je prijateljca potem povedala, da je vse planice kupovala v KIKU. Torej ne bodi len, sem šla pogledat..... Kupila sem 3 pakete po tri plenice, pa še barvne so in poslikane z medvedki user posted image user posted image ... v paketu je ena bela, ena modra in ena z medvedki... kvaliteta....super! Cena še bolj super....paket treh plenic je 3,20 euR.
So veliko bolj goste kot tiste Aljaževe, robovi lepo zarobljeni in lepo mehke so.... torej, včasih se človek vpraša, ali je res vse kar je poceni "krafl"....ne bi rekla.....

Škoda, da jih nisem zadnjič zasledila. Mogoče jih je pa zmanjkalo.

A imajo dekorativne nalepke v KIKu?Bi rada še kupila kakšnega Puja, ampak so v BC tako drage. Te iz pene mislim. Bi jih dala še v kopalnico, da malo popestrim.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kupla nalepke za 3,18 eur v kiku, a niso imei Pu-ja
Imam pa takšne....
user posted image

Lepe so. Morem it pogledat, sej ni nujno, da je PU. Ga imam že v dnevni, bo pa v kopalnici nekaj drugega. KAj pa cena?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.3.2009 22:36:45   
*Junona*

V Kiku Prevelje imajo modra ali roza komplete, jaz moram povedat da so veliko boljše ko tiste iz BC, cena jr pa tudi kr dobrauser posted image user posted image ...

Js sem zadnjič v kiku kupla mALE BRISAČKE - KRPICE IZ FROTIRJA. In so take fajne mehke.

Jaz tudi...user posted image user posted image

Ane da so superske?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.3.2009 22:37:46   
*Junona*

Danes si pa predzadnjo svečko noter šibnem.user posted image Še jutri in konec. Ampak izcedek imam pa še vedno močan. Verjetno še od svečke ven teče.

Kaj boste mamicam kupile za materinski dan?user posted image Jaz bom šla v sredo dopoldan nekaj kupit, neko malenkost, ampak še ne vem kaj. Mogoče rožico, mogoče kakšno fajno bonboniero... Imate kakšno idejo?

Moja dobi svojo najljubšo rožo....orhidejo....

Meni je tudi orhideja najljubša od tistih, ki imajo cvetove. Ampak js ne vem, zakaj mi ne uspeva - imam 3 in od tega sta 2 že izgubili liste, ena celo rjava ratuje.user posted image Sem tako žalostna.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.3.2009 22:37:56   
jernejav
Sladke sanje vsem skupaj....
user posted image NOČKO

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.3.2009 22:38:58   
*Junona*
Zdej pa šibam, je že dragi prišel po mene.user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 23.3.2009 22:39:38 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.3.2009 22:39:36   
jernejav

miška2006-katere tetra planičke imaš??? Jst sem kupila od TOSANE sem jih danes ravno oprala in zlikala, pa se mi zdijo tako tredeuser posted image user posted image user posted image  Piše pa 100% bombažuser posted image

Jaz sem pa kupila Aljaž tetra plenice v BC, pa moram povedat, da sem zelo razočarana nad njimi, so zelo slabe kvalitete... Vsi robi so že natrgani, so zelo redko tkane, v glavnem, groza...ne priporočam...

Tosamine so tudi takšne.

Me pa nekaj zanima - kje bi kupile pleničke, ki so iz takega materiala kot gosto tkana gaza? Upam, da sem v redu opisala. Je zadnjič kolegica mela eno, je tako mehka, da njen bebi jo ima za spanje. Ampak ona jo je dobila in ne ve, kje bi se jo dalo kupiti.

Meni je prijateljca potem povedala, da je vse planice kupovala v KIKU. Torej ne bodi len, sem šla pogledat..... Kupila sem 3 pakete po tri plenice, pa še barvne so in poslikane z medvedki user posted image user posted image ... v paketu je ena bela, ena modra in ena z medvedki... kvaliteta....super! Cena še bolj super....paket treh plenic je 3,20 euR.
So veliko bolj goste kot tiste Aljaževe, robovi lepo zarobljeni in lepo mehke so.... torej, včasih se človek vpraša, ali je res vse kar je poceni "krafl"....ne bi rekla.....

A imajo dekorativne nalepke v KIKu?Bi rada še kupila kakšnega Puja, ampak so v BC tako drage. Te iz pene mislim. Bi jih dala še v kopalnico, da malo popestrim.user posted image user posted image user posted image

Imam pa takšne....
user posted image

Lepe so. Morem it pogledat, sej ni nujno, da je PU. Ga imam že v dnevni, bo pa v kopalnici nekaj drugega. KAj pa cena?

28 nalepk je blo 3,18 eur user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 434
23.3.2009 22:40:26   
*Junona*

Tosamine so tudi takšne.

Imam pa takšne....
user posted image

28 nalepk je blo 3,18 eur user posted image user posted image

To je pa super cena.user posted image user posted image user posted image Hvala.user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 435
24.3.2009 6:49:46   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
24.3.2009 6:51:28   
detelja
jutro...kako ste kaj? kako ste spale? jaz sem kar dobro spala...sam mam filing,d a bom spet cel dan poklapana...danes sem vam pripravila bolj dietni zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa mislim, da bo vseeno dober...se mi zdi, da bo danes nekam žalosten danuser posted image  midva z user posted image  bova spet cel dan sama doma...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 437
24.3.2009 6:53:47   
detelja
za vse, ki imate danes pregled....

[image]http://a6.vox.com/6a00fad68fe3840004011015edf4b6860b-320pi">

pa čimprej javite dobre novice pa seveda čimprej oddajte prijave za včlanitev v Klub 1 cm

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 438
24.3.2009 6:55:06   
detelja
mal mi nagajajo slikiceuser posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 439
24.3.2009 7:27:18   
kpmk

Kpmk, kje imajo AC po 110 EUR?user posted image

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200307924400&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=010

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 440
24.3.2009 7:49:05   
kpmk

junonca si še prišla zaključek naredit preden greš v posteljouser posted image . Ti si tudi tak vredi bejbauser posted image ...kdaj začneš z akopunkturo?

Ja, sem prišla še finiš nardit.user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek imam prvič. Imam pa v Celju. Ti veš, kje je podjetje Provitalis?

Fajn spančki, upam, da te ne bo bolelo.

Nočko.user posted image

Jutro,... kuk ste se razpisale,.... res fajn za brat user posted image  
Provitalis - je tu nasproti trg. Dipo, na vogalu,... če se pelješ iz mesta proti Dipo in ko greš pod železniškim mostom do križišča, kjer lahko zaviješ na grad, k Dipo trgovini ali pa v na levo proti pokopališču,... no na tem desnem vogalu je taka obnovljena hiška,.... to je to,.. je pa parkinga bolj malo, je mogoče boljše parknat pri Dipotu in greš pol peš, Mi2 včasih če ni parkinga kr tam praknema in grema pol kr čez semafor,...... so pa full prijazne tu, pa fajn je ko lahko dr. vedno kaj vprašaš, ker je tko ona tudi G. in porodničarka user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
24.3.2009 7:49:41   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
Pat74 - Kar se tiče "nedolžnosti" maske, je maska kar se tiče vpliva na otroka najbolj nedolžna, saj pride najmanj snovi v otrokovo kri (v primerjavi z ostalimi protibolečinskimi zdravili). Ima pa gotovo različne učinke na mame, tako da res nobena ne more vedeti, kako bo vplivala nanjo. Moja prijateljica je med porodom dobivala masko in je rekla, da jo je tako fajn sprostila, da je med popadki celo zaspala in se zato zelo hitro odpirala in tudi rodila kot profesorica. Vsekakor pa tudi maska ni fajn za nas, ki si želimo zares naravno roditi, saj te tako kot vsa protibolečinska zdravila omami. Jaz še vedno verjamem, da je potrebno najprej preizkusiti vse naravne metode in šele v skrajni sili poseči po kemiji. Toda kot pravi Wagner, je bolečina pri porodu nevzdržna predvsem pri umetnih popadkih, ki so ponavadi močnejši kot naravni in so zato protibolečinska sredstva pravzaprav nekaj humanega.

Nena lahko rečem samo to, da od smejalnega plina nisem bila omamljena samo jaz, ampak tudi tamala, ki sploh ni bila sposobna povlečt - še babica je rekla, da tole pa ni blo ok. in da še dobro, da sem vztrajala, da se mi maske ne daje več, ker bi se po vsej verjetnosti zadeva klavrno končala. Se mi zdi, da moraš kar sebe poslušat - svoje telo in svojo intuicijo!

Detelja hvala za zajtrk.

No, jaz se odpravljam na pregled in svoje bolnike puščam doma - danes se jim je pridružila še ta starejša - torej le še jaz ostanemuser posted image . Popoldne peljem še tamalo k zdravniku, ker jamra, da jo bolijo ušeska in zato tudi glava. Ko bom imela spet kaj časa, pa pridem še kaj napisat.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.3.2009 8:00:21   
brigita23
dobro jutro vsemuser posted image

No kljub temu da je danes tako turobno vreme in da bo začelo vsak čas deževati, naj vam zaželim en lep, prijeten dan z čimveč brcik in poplesavanj v vaših lepih bušijihuser posted image .
Z vsak novim dnem smo tudi bliže našim malčkom in malčicam, da jih spoznamo tudi na drugi strani naših bušijev....zato kar pogumno naprejuser posted image

Mi smo danes spali nekoliko bolje, zvečer mi je lekadol malo omilil bolečino...ponoči pa naju je z bebijem ati celo noč tako lepo stiskal in božal, da je bilo za oba prijetnouser posted image .
Tudi na WC sem danes šla le ene 2x.....kako pa ve punce? Se dobro spale, že bušiji kaj utrdevajo?

Jst sem si že pripravila zajtrk, me je moj sonček spravil iz postelje.....brcal je tako kot bi mi hotel reči " mami čas za zajtrk"....no pa sem ga ubogalauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 443
24.3.2009 8:02:21   
brigita23

Jst ji bom dala nego nog in eno rožicouser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
24.3.2009 8:08:15   
kpmk

dobro jutro vsemuser posted image

No kljub temu da je danes tako turobno vreme in da bo začelo vsak čas deževati, naj vam zaželim en lep, prijeten dan z čimveč brcik in poplesavanj v vaših lepih bušijihuser posted image .
Z vsak novim dnem smo tudi bliže našim malčkom in malčicam, da jih spoznamo tudi na drugi strani naših bušijev....zato kar pogumno naprejuser posted image

Mi smo danes spali nekoliko bolje, zvečer mi je lekadol malo omilil bolečino...ponoči pa naju je z bebijem ati celo noč tako lepo stiskal in božal, da je bilo za oba prijetnouser posted image .
Tudi na WC sem danes šla le ene 2x.....kako pa ve punce? Se dobro spale, že bušiji kaj utrdevajo?

Jst sem si že pripravila zajtrk, me je moj sonček spravil iz postelje.....brcal je tako kot bi mi hotel reči " mami čas za zajtrk"....no pa sem ga ubogalauser posted image .

Joj to vreme, upam, da se bo pokazal sonček,.... vsaj za pol ure, da bom šla lahk na kak sprehod user posted image
Moj mali/a je bil prejšnjii teden tak miren, da sem mislila da se že umirja, zdej pa spet rastura user posted image  
O samo da si boljš,... verjetno je pomagal atijev objem user posted image  in sta se potem oba z user posted image  boljše počutila,... upam, da nimaš več vročine.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 445
24.3.2009 8:18:16   
mišk
Junona: Mogoče od strani, saj sem "ritast" tip postave.user posted image  Oziroma bolj "bokast"...

Tetra plenice: Jst jih imam še od svoje sestre, ki je stara 20 let.user posted image  Jih je imela mami še sedaj ene tri pakete po 10 zapakiranih, ker jih takrat ni rabla. So pa od Tosame. Zelo kvalitetne. Gosto tkane in zelo mehke. NIč se ne cefrajo. Ko sem jih primerjela s kolegičinimi, nisem mogla verjet, kak "šrot" to dans delajo.user posted image  Čeprav se po moje tudi dans dobijo kje kvalitetne, samo kaj ko ne veš, kaj boš doma iz tiste vrečke potegnu!
Si pa res ne predstavljam, kak bi blo brez tetra plenic, Jst jih še sedaj pri Doni na veliko uporabljam, in jih tud bom, vsaj dokler bo v plenicah.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 446
24.3.2009 8:20:48   
brigita23
detelja-hvala za zajtrk, je zopet obilen in se za vsakega nekaj najdeuser posted image ...ja maš prav bo res bolj tak dan ampak sej za takšne dneve je pa rr primeren a ne....bomo zopet nekaj strani popisaleuser posted image user posted image user posted image

junonca-kje je trgovina ti je že kpmk napisalauser posted image , bom šla jst tudi v KIK še pogledat za te krpice in brisačke....danes fajn zrihtita z mamico in ne se preveč naprezat, pa le pridi nas kaj pokukat na rr če boš utegnila, drugače te bomo preveč pogrešaleuser posted image

pat74-dobro zrihtaj na svojem pregledu...upam pa tudi, da se ostali tvoji člani čimprej pozdravijo in da bo z ušeski vse vreduuser posted image

kpmk-a že kaj utrdeva....joj ti si že tak blizu ej, jst sam čakam da dobim sms da si šla rodituser posted image , pa sej fajn ti še pol pa počasi grem že jst za tabo, damo to čez na hitro in brez težav in pol vozički, park in kavicauser posted image ...

jernejev-ful so lepe nalepkice, pa sobico ste zelo lepo okrasili...mi je všeč ta spomladanska zelena barvauser posted image .

sonček-ti pa danes dobro rihtaj na pregledu, me full zanima kaj ti bodo rekli....morda se pa res pridružiš detelji v klubuuser posted image

srečka-tudi ti fajn zrihtaj na pregledu, držimo pestiuser posted image

miška-tvoja Nina je pa zelo pridna deklica, da svoji mamici še pusti priti na rr....sej bi te drugače full pogrešale....si prava facauser posted image

nalini-upam da še nisi šla v Rim, je danes preslabo vreme...ti priporočam da greš ko bo bolj toplo in bo sončekuser posted image .

NenaLena-včeraj zvečer ko je naš bebi zopet tako brcal in se igral, sem se spomnila na vašo Elo in na to kako isto se nama buši premikauser posted image , upam da sta dobro spali, javita se kajuser posted image

cveta- jst mislim da greš ti naslednja v Rimuser posted image  no ali pa nmag, ena od vaju...javi se da vidimo da si še s svojim kodrčkom 2V1user posted image

ostale-želim vam lep dan, kljub temu da je vreme vseprej kot lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 447
24.3.2009 8:23:40   
brigita23
kpmk-ja objem je v vsake primeru pomagal in naju z bebijem pomiril, da smo vsi lepo pančaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

mišk-tak kot si napisala 20 let stare planice pa so bolj mehke kot te danesuser posted image ....pri nas jih ma mamica še tudi od nečakov doma, za brisanje prahu....pa so bolj mehke od mojih ki so nove.

Neposredna povezava do sporočila: 448
24.3.2009 8:24:37   
brigita23
zdej pa si grem prat glavo ko me mal manj boli, pa pridem potem nazajuser posted image

.....se tipkamo papa

Neposredna povezava do sporočila: 449
24.3.2009 8:36:55   
kpmk

detelja-hvala za zajtrk, je zopet obilen in se za vsakega nekaj najdeuser posted image ...ja maš prav bo res bolj tak dan ampak sej za takšne dneve je pa rr primeren a ne....bomo zopet nekaj strani popisaleuser posted image user posted image user posted image

junonca-kje je trgovina ti je že kpmk napisalauser posted image , bom šla jst tudi v KIK še pogledat za te krpice in brisačke....danes fajn zrihtita z mamico in ne se preveč naprezat, pa le pridi nas kaj pokukat na rr če boš utegnila, drugače te bomo preveč pogrešaleuser posted image

pat74-dobro zrihtaj na svojem pregledu...upam pa tudi, da se ostali tvoji člani čimprej pozdravijo in da bo z ušeski vse vreduuser posted image

kpmk-a že kaj utrdeva....joj ti si že tak blizu ej, jst sam čakam da dobim sms da si šla rodituser posted image , pa sej fajn ti še pol pa počasi grem že jst za tabo, damo to čez na hitro in brez težav in pol vozički, park in kavicauser posted image ...

jernejev-ful so lepe nalepkice, pa sobico ste zelo lepo okrasili...mi je všeč ta spomladanska zelena barvauser posted image .

sonček-ti pa danes dobro rihtaj na pregledu, me full zanima kaj ti bodo rekli....morda se pa res pridružiš detelji v klubuuser posted image

srečka-tudi ti fajn zrihtaj na pregledu, držimo pestiuser posted image

miška-tvoja Nina je pa zelo pridna deklica, da svoji mamici še pusti priti na rr....sej bi te drugače full pogrešale....si prava facauser posted image

nalini-upam da še nisi šla v Rim, je danes preslabo vreme...ti priporočam da greš ko bo bolj toplo in bo sončekuser posted image .

NenaLena-včeraj zvečer ko je naš bebi zopet tako brcal in se igral, sem se spomnila na vašo Elo in na to kako isto se nama buši premikauser posted image , upam da sta dobro spali, javita se kajuser posted image

cveta- jst mislim da greš ti naslednja v Rimuser posted image  no ali pa nmag, ena od vaju...javi se da vidimo da si še s svojim kodrčkom 2V1user posted image

ostale-želim vam lep dan, kljub temu da je vreme vseprej kot lepouser posted image

.... ja fejs otrdeva,.... včasih se mi zdi kot da že mam kak znak da bi lahko šla v Rim, pa pol nič kej,..... Ja 8 dni je do roka,.... ja se bliža,.... veš ko sma bla v nedeljo vP. na obisku, se mi je zaluštalo kr notr ostat, ko so ti tamali tak cartkani user posted image  pa še 22. ti je bil (ko sem imela kao prvi datumuser posted image ) ,.... bo treba še malo počakat,.... če je otročkom fajn v bušiju, pa naj še malo ostanejo,... me smo malo nestrpne da  jih vidimo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?