Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika še bo ajala je rekla no, revmatologinja pa tudi samo za pohvalit. 20 min sem bla noter...dobila napotnice za naaprej. vnetje živca je potrjeno, razlog moramo najt. in tako sem bla potem še v dveh laboratorijih, enem v bolnici, enem na druhem koncu mesta.na zzv-ju...ker delajo vsako stvar v drugem to pa več ni za pohvalit. aja, pa v bolnici grem v en laboratorij pa mi dajo plavo koverto z izpolnjenimi kepruvetami in napotnico in grem s tem v sosednjo stavbo kjer mi vzamejo kri tak, da sem cela plava in ne mrem roke skrčit, ker babai nisem mogla dopovedat da mi iz desne roke še nikoli ni šlo dovolj krvi vzet... in pol mi je stiskala da je nekaka po desetih minutah nakrampala za tri epruvete ...in potem nesem to mojo kri sama nazaj tja butasto ,kadrovske težave baje. to je bil citogeni laboratorij, neko testiranje na zzv-ju mi zmantra drugo roko, test na trakuljo, borelijo, candido, ešerihijo in ne vme kaj še vse... in dobila sem napotnico še za magnetno resonanco, ki pa lahko dolgooootraja, ker so spat gužve..iščem varjant,mi je kr revmatologinja dala neke namige no to je to... aja pa pr..sa..e.c.. moj dr...me je giftal z noro kombinacijo. sloh ne bi smela jemat te h dveh tablet skSKUPA, AMPAK LOČENO , KER MI KOT SE JE IZRAZILA CVRE ŽELODEC budalo,oa dvakrat sem vprašala, in ko sem prišla po nov recept še enkrat ,pa je spret rekel hkrati še dobro da sem sama po svoji presoji jemala drugače no to je obnova, občutki pa mešani,vsaj bolje kot slabi za naš zdr, sistem, ne? za magnetno pa se baje najhitreje pride na vrsto v Izoli. moj stric se je naročil prejšnji tedn in je na vrsti začetek maja, ostalo kar je spraševal bi bilo pa drugo leto, ...... pa s postelje komej vstane
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|