Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:42:59
|
|
|
|
mafi
|
sem jezna k , zgleda da se loteva mojga računalnika kak virus tako da na vsakee kvatro lahko pogledam na rr . za vse nenapsane in bubančke za vse hroščke, ki so bili pridni in za une ki so dobili zobke drugače pa je ta vreme , ker pri nas piha . no danes smo imeli že en obisk in Filip že spi 1 rundo , Mark pa je tudi čisto o.k
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:46:09
|
|
|
|
tilči
|
Pozdravljene! Mi smo se celo dopoldne potepali,malo po trgovinah,pa na kavici. V službi smo se zmenili in pridem delati šele 1.6. Je pa šefinja izrazila željo,da bi jaz delala samo zjutraj,in sicer od 7.30-11.30 Jaz bi sicer rabila delati popoldne,pravi,da če ne bo šlo drugače,da mi bo ustregla za kakšna 2 meseca .Bo pa videla,kakšne želje bo imela sodelavka,ki tudi pride sedaj s porodniške.Šefinja se je ful spremenila,včasih je bila živ .Bomo videli,kakšna bo,ko bom začela delati,ker je precej hinavska Potem smo šli še v Hofer,sem vzela tiste čežane za probo,katere ste zadnjič omenjale.Pa v Mercator na kavo,da je Tilen pojedel.Potem pa je imel Nejc željo iti še v eno trgovino in smo šli še v Kik v Mengeš.Potem je imel pa končno dovolj in je rekel,da gremo domov Spotoma sem bila še z enim zmenjena in sem mu prodala lupinico .Še hojce se moram znebiti,pa smo zmagali In kako ste?Sem kaj posebnega zamudila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:48:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem jezna k , zgleda da se loteva mojga računalnika kak virus tako da na vsakee kvatro lahko pogledam na rr . tudi RR ni kaj boljša, ker dela fullll pooooččččaaaasssiii večino časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:48:27
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, katero lupinico si imela in za koliko si jo prodala? Moram našo spravit v promet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:52:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, katero lupinico si imela in za koliko si jo prodala? Moram našo spravit v promet. Roemer baby safe.Šla je za 20 eur.Mi smo jo kupili za 60 eur skoraj nič uporabljeno,je bila ful lepa.Mi smo jo pa uporabljali skoraj do 10. meseca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:54:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, katero lupinico si imela in za koliko si jo prodala? Moram našo spravit v promet. Roemer baby safe.Šla je za 20 eur.Mi smo jo kupili za 60 eur skoraj nič uporabljeno,je bila ful lepa.Mi smo jo pa uporabljali skoraj do 10. meseca jaz sem čisto isto prodala za isto ceno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:58:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem jezna k , zgleda da se loteva mojga računalnika kak virus tako da na vsakee kvatro lahko pogledam na rr . za vse nenapsane in bubančke za vse hroščke, ki so bili pridni in za une ki so dobili zobke drugače pa je ta vreme , ker pri nas piha . no danes smo imeli že en obisk in Filip že spi 1 rundo , Mark pa je tudi čisto o.k Tudi jaz sem imela pred kratkim probleme z virusi Super da je Mark ok, vreme pri nas pa ni za govorit, mrzlo ko sto
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:59:44
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako si danes?????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 11:59:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pozdravljene! Mi smo se celo dopoldne potepali,malo po trgovinah,pa na kavici. V službi smo se zmenili in pridem delati šele 1.6. Je pa šefinja izrazila željo,da bi jaz delala samo zjutraj,in sicer od 7.30-11.30 Jaz bi sicer rabila delati popoldne,pravi,da če ne bo šlo drugače,da mi bo ustregla za kakšna 2 meseca .Bo pa videla,kakšne želje bo imela sodelavka,ki tudi pride sedaj s porodniške.Šefinja se je ful spremenila,včasih je bila živ .Bomo videli,kakšna bo,ko bom začela delati,ker je precej hinavska Potem smo šli še v Hofer,sem vzela tiste čežane za probo,katere ste zadnjič omenjale.Pa v Mercator na kavo,da je Tilen pojedel.Potem pa je imel Nejc željo iti še v eno trgovino in smo šli še v Kik v Mengeš.Potem je imel pa končno dovolj in je rekel,da gremo domov Spotoma sem bila še z enim zmenjena in sem mu prodala lupinico .Še hojce se moram znebiti,pa smo zmagali In kako ste?Sem kaj posebnega zamudila? za šefico Tebi pa gre prodaja dobro od rok
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:01:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, katero lupinico si imela in za koliko si jo prodala? Moram našo spravit v promet. Roemer baby safe.Šla je za 20 eur.Mi smo jo kupili za 60 eur skoraj nič uporabljeno,je bila ful lepa.Mi smo jo pa uporabljali skoraj do 10. meseca jaz sem čisto isto prodala za isto ceno Maxi Cosijev je pa toliko...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:04:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, katero lupinico si imela in za koliko si jo prodala? Moram našo spravit v promet. Roemer baby safe.Šla je za 20 eur.Mi smo jo kupili za 60 eur skoraj nič uporabljeno,je bila ful lepa.Mi smo jo pa uporabljali skoraj do 10. meseca jaz sem čisto isto prodala za isto ceno Maxi Cosijev je pa toliko... A si pogledala na bolho za primerjavo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:05:21
|
|
|
|
nia5
|
Anitka ne vem, če si brala tole: Jaz ko je imela mala vrocino in je kasljala sploh nisem sla k zdravniku...ker sem se enkrat tkole opekla.....je blo enkrat tako sem jo peljala k zdravniku in je pokasirala se en dodaten virus.... zdaj ko je imela vrocino je kasljala i smrkala (je moj reku pel jo k zdravniku) sem rekla ne ne bom! vrocino je imela 38.8 sem ji dajala calpol...nos cistla...kaselj pa takole nobenega sirupa al pa karkoli.... rozine namocis v dc vode in dodas 10 zlic sladkorja....premesas in postavis na ogenj....ko rata kot omaka odstavis in precedis takoj ker kasnej ne bo slo ko se ohladi to postane kot med tekoce...in mu daj zjutraj zlico tega, popoldan, zvecer...uglavnem ni nic narobe tud ce veckrat....oblazi kaselj zelo! potem sem ji dala krhel limone brez lupine da cucla....caj z limono....in po 3 dneh je vse zginlo, in kaselj in vrocina in nosek je vredu. drugace pa je se tale varianta....beljak od jajca mal z zlico stepes ne prevec...ga namocic na krpo das na stopala od otroka in stunfke cez..ccc 1 uro naj ma to na nogah potem je sok rdece pese (iz surove) naribas peso in das tisti sok za pit PREVERJENO -VROCINA PADE za kaselj se tole...olje segres in namazes na bel papir....das toplo na otrokova prsa pustis 3 min gor (cez dan to ponovis 3-4x) in potem ga ovijes z toplo planico. za nosek in kaselj je dobra tud inhalacija materine dusice. tolk od mene Morda bi poskusila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:08:33
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je tako hecna. Čejo držim za levo rokico ful lepo hodi, ko pa jo za desno pa je taka kot da ne zna hodit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:35:19
|
|
|
|
Anonimen
|
da se javim še z obiska, ker ima nina ravn rač. tle gaja pa nejc divjata po tleh , midve pa kofetkava, že drugo kavo pijeva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:40:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 da se javim še z obiska, ker ima nina ravn rač. tle gaja pa nejc divjata po tleh , midve pa kofetkava, že drugo kavo pijeva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:40:25
|
|
|
|
tilči
|
koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:41:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 da se javim še z obiska, ker ima nina ravn rač. tle gaja pa nejc divjata po tleh , midve pa kofetkava, že drugo kavo pijeva. dobro kofetkajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:42:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako hecna. Čejo držim za levo rokico ful lepo hodi, ko pa jo za desno pa je taka kot da ne zna hodit. Nia pa tudi če jo držim za obe rokici tako šlampasto hodi, forsirat pa je nočem, saj to odsvetujejo ali? Ste jim veliko pomagale ali so sami začeli delati korake?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:44:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 12:48:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo
< Sporočilo je popravil tilči -- 27.3.2009 12:50:37 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:34:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo Mi imamo pa trofazni tok , kaki števec je to oz kaj s tem spremeniš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:35:40
|
|
|
|
nia5
|
Nia se je zbudila pred eno uro, jo previjem, prinesem dol, ni 10 min, se vserje, jo previjem, ni 15 min, se spet vserje. Tako da grem spet veselo na delo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:42:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo Mi imamo pa trofazni tok , kaki števec je to oz kaj s tem spremeniš? Če imate trofazni tok,potem imate nizko tarifo ob koncu tedna in ponoči.Mi pa te možnosti nismo imeli pri dvofaznem,tako da bodo še en števec zraven dali.Ne me spraševati,kako to deluje,meni je samo važno,da bomo manj elektrike kurili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:43:23
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia se je zbudila pred eno uro, jo previjem, prinesem dol, ni 10 min, se vserje, jo previjem, ni 15 min, se spet vserje. Tako da grem spet veselo na delo Naš je pa sedaj zaspal,jaz grem pa malo v čistilno akcijo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?