Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:48:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally skye krasna slikica pod tickerjem se podišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:49:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs Jaz bi tudi - prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:49:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Danes je tudi moj Gal nekaj tečkast in bi me nonstop ob sebi. Komaj uspevam kuhati. Če z dobre pol ure ga bom dala spat, ko vstane pa gre j babi, mami pa k frizerju - končno bom spet brez narastka Boš spet lepa , mene je zadnjič (no že en lep čas nazaj) kar svakinja postrigla, čeprav ni frizerka, ampak vredu striže, saj do frizerja enostavno nisem prišla, moj narastek pa je tudi že kar precejšnji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:49:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:51:13
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava sicer je napovedan za danes, sam jaz vseeno upam, da ga pri nas ne bo. Poln k****** imam že te zime
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:51:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Nia5- vse najboljše tvojemu dragemi, upam, da čimprej pride da ga pocmokaš in da bo še kaj imel od rojstnega dne Hvala vsem za voščila moji Tajiki! Pošilja vsem poljubček ...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:52:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kava danes? Jaz sem zmeraj za akcijo. Kje pa kdaj???? Mi je čisto vseeno, samo da lahko parkiram. Od 9h naprej. Punci, fajn kofetkajta ja , se podpišem...jaz bi tudi, pa me zgleda ne marata , pa Hijenca mi je še dolžna en kafe... ker sem hrano za kafe prodala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:52:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:52:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Skye, fenomenalen članek, se tako smejim zraven, da mi dobesedno solze tečejo Ful, ful, ful dobro napisano!!!!! Saj vem, da v dejanskem dogajanju sploh ni bilo smešno, ampak bere se pa NOOOOROOOOOOOOOOO se podpišem, s tem da je meni še bolj zabavno, ker kar slišim tvojga dragega...ma tak zanimiv način govorjenja...stil pa to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:52:18
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Danes je tudi moj Gal nekaj tečkast in bi me nonstop ob sebi. Komaj uspevam kuhati. Če z dobre pol ure ga bom dala spat, ko vstane pa gre j babi, mami pa k frizerju - končno bom spet brez narastka joj si me spomnila, jaz bi tud že nujno rabila frizerja...predvsem, da mi skrije sive lase....uh se jih je nabralo odkar imam tamali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:53:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Danes je tudi moj Gal nekaj tečkast in bi me nonstop ob sebi. Komaj uspevam kuhati. Če z dobre pol ure ga bom dala spat, ko vstane pa gre j babi, mami pa k frizerju - končno bom spet brez narastka joj si me spomnila, jaz bi tud že nujno rabila frizerja...predvsem, da mi skrije sive lase....uh se jih je nabralo odkar imam tamali Kaj šele bo, ko bosta zrasli Skye slikca pod tickerjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:53:39
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Skye, fenomenalen članek, se tako smejim zraven, da mi dobesedno solze tečejo Ful, ful, ful dobro napisano!!!!! Saj vem, da v dejanskem dogajanju sploh ni bilo smešno, ampak bere se pa NOOOOROOOOOOOOOOO se podpišem, s tem da je meni še bolj zabavno, ker kar slišim tvojga dragega...ma tak zanimiv način govorjenja...stil pa to ja, ja je svojstven tip
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:54:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs Jaz bi tudi - prosim jaz tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:54:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava sicer je napovedan za danes, sam jaz vseeno upam, da ga pri nas ne bo. Poln k****** imam že te zime Tudi jaz!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:55:10
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs Jaz bi tudi - prosim mail?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:55:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke. Zdaj gre res hitro, prve mesece se mi je pa vleklo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:55:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava Kaaaaaaaaaaaaaaaj????????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:55:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:56:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Danes je tudi moj Gal nekaj tečkast in bi me nonstop ob sebi. Komaj uspevam kuhati. Če z dobre pol ure ga bom dala spat, ko vstane pa gre j babi, mami pa k frizerju - končno bom spet brez narastka Fajn se zrihtaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:56:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:56:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke. Ne, ne morem verjet, da je skoraj leto naokrog
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:57:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje! podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine. Lepe mere A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed Naj se hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:57:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke. Ne, ne morem verjet, da je skoraj leto naokrog a gre hitr nemor verjet, ampak otroc se starajo , me smo pa še rosno mlade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:57:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs Jaz bi tudi - prosim jaz tud Uh smo sitne, jaz tudi , mail dobiš na zs.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:57:47
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke. Ne, ne morem verjet, da je skoraj leto naokrog saj meni se tud zdi, kot da bi včeraj rodila....res čas beži neizprosno......še malo pa bodo prvošolčki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?