Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:58:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:58:49
|
|
|
|
mafi
|
danes bosta pa tally in Anitka z novo firzuro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:59:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:59:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila hvala, ampak mislim da bo kerla da je vse o.k glede na to da danes še ni imel vročine . jaz sem se pa tok pripravljala na napad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:00:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... Ful nora slikica
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:01:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila hvala, ampak mislim da bo kerla da je vse o.k glede na to da danes še ni imel vročine . jaz sem se pa tok pripravljala na napad Fajn opravita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:01:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... full dobra fotka , kje si pa to slikala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:01:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim Meni tudi, prosim...Maš Zs Jaz bi tudi - prosim mail? imaš zs
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:01:37
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj pa res grem cunje dat prat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:02:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila hvala, ampak mislim da bo kerla da je vse o.k glede na to da danes še ni imel vročine . jaz sem se pa tok pripravljala na napad Fajn opravita. bova , hvala tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:04:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Z babi za 60 rojstni dan Guncam se še vedno rada, sploh, če jem banano zraven Z drugo babi, ki jo malokrat vidim, prvič v bazenu ...slana voda me ni nič ovirala ob čofotanju Z mamico v Izoli pred dvema tednoma in nekaj in tako sem v soboto z atijem hranla račko na treh ribnikih ...joj kak smo uživali...in račka dela po novem da da da
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:05:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa res grem cunje dat prat Jaz sem že pobrisala tla in obesila perilo Zdaj pa že slišim, da se mali zbuja... Čmrlika, krasne fotke , tista umetniška je pa enkratna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:05:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hej hej zdaj pa res lahko rečem dober dan naša ultra tečka, ki se je samo drla od 6ih do 8ih in ji ni bilo nič prav je odspala 2.5 ure in je sedaj super dobre volje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:07:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej zdaj pa res lahko rečem dober dan naša ultra tečka, ki se je samo drla od 6ih do 8ih in ji ni bilo nič prav je odspala 2.5 ure in je sedaj super dobre volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:08:12
|
|
|
|
Skye
|
Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi danes bosta pa tally in Anitka z novo firzuro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila hvala, ampak mislim da bo kerla da je vse o.k glede na to da danes še ni imel vročine . jaz sem se pa tok pripravljala na napad ti kr napadi, pa reči vseeno da jo je mel dans, da si mu jo zbila preden sta šla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... Ful nora slikica Hvala, jih imam ogromno takih tihožitnih... res rada fotografiram take zadeve.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Z babi za 60 rojstni dan Guncam se še vedno rada, sploh, če jem banano zraven Z drugo babi, ki jo malokrat vidim, prvič v bazenu ...slana voda me ni nič ovirala ob čofotanju Z mamico v Izoli pred dvema tednoma in nekaj in tako sem v soboto z atijem hranla račko na treh ribnikih ...joj kak smo uživali...in račka dela po novem da da da iiiiiiiiiiiii , se mi zdi na uni slikici ko je na toboganu full velika punca . ma vse fotke so
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... full dobra fotka , kje si pa to slikala Kaj misliš? Pomol v Portorožu, no mislim ostanek pomola mi je glih blo zato zanimivo, pol pa še mi sonce direkt tu not zahaja, pa tile galebi vsak na svojem stebru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:09:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj pa res grem cunje dat prat jaz pa obesit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:10:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... Uauuuuuu kaka fotka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:11:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... full dobra fotka , kje si pa to slikala Kaj misliš? Pomol v Portorožu, no mislim ostanek pomola mi je glih blo zato zanimivo, pol pa še mi sonce direkt tu not zahaja, pa tile galebi vsak na svojem stebru v nulo si jo zadela, ne vem kaj si po poklicu ampak če nisi fotografka si fulala poklic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:12:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 Pestke, da bosta dobro opravila hvala, ampak mislim da bo kerla da je vse o.k glede na to da danes še ni imel vročine . jaz sem se pa tok pripravljala na napad ti kr napadi, pa reči vseeno da jo je mel dans, da si mu jo zbila preden sta šla bom vidla kake volje bom , če mi pa stopi na živec bo pa slišala svoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:22:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem za pridno babico. Meni je pa zadnje čase prav hudo, ker ima moja mami kar krepke zdravstvene probleme in mi ne more čisto nič priskočiti na pomoč, čeprav vem, da bi rada
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?