Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:22:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej zdaj pa res lahko rečem dober dan naša ultra tečka, ki se je samo drla od 6ih do 8ih in ji ni bilo nič prav je odspala 2.5 ure in je sedaj super dobre volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:24:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TAJA (Čmrlika) za 11.mesecev ter GREGOR (špelin@), TILEN (tilči), OMAR (****) in EVA (Nataša34) za 10.mesecev In gleda na to, da imamo danes zelo veliko slavljencev, misli, da si zaslužijo vsi skupaj eno pa upam, da jo bomo še me malce deležne še od naju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:24:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim skye še meni, lepo prosim! ti pošljem zs
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:24:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem za pridno babico. Meni je pa zadnje čase prav hudo, ker ima moja mami kar krepke zdravstvene probleme in mi ne more čisto nič priskočiti na pomoč, čeprav vem, da bi rada ojej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:24:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mogoče katera ve, kaj poleg čaja za ledvice še pomaga proti bolečinam ? Men se meša že od bolečin. Kaj pa je zdravnik rekel? Ni normalno, da te tako boli. Če imaš vnetje ledvic boš dobila AB ali pa nekaj močnega za to. Ni se za igrat s tem. Jaz sem tako hudo vnetje 1x fasala, da nisem mogla niti ležat od bolečin. Sem dobila konjsko dozo ospena. nisem še šla k zdravniku, ker vode itak ne bom mogla dat ker še vedno krvavim, zdej je mnda prišla prava menza, tak da pijem zdej ta čaj za ledvice..bom ga pa vseen poklicala. kaj si pa pri G zrihtala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:25:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje! podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine. Lepe mere A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed Naj se hitro pozdravi sm mogla 2,55eur doplačat. me je v lekarni vprašala, če bom doplačala al mi da nadomestek, pa nisem nič oklevala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:25:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem potegnila ravno slike dol z aparata, pa da vam pokažem ,kakšno moje micike, že dolgo nisem najprej mamina umetnina..mi je ratala, kaj? Obožujem delat take fotografije... super slikca! pa tajine so tudi 1A!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:25:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:26:02
|
|
|
|
sesil
|
dan najprej iskrene čestitke nina7, sem bla full vesela zate, ko sem prebrala. uživaj v nosečnosti in zdravega ti želim. sej verjetno sem zadnja ki sem zvedla , ma mi smo veliko zunaj na sončku in pol ostane malo časa za rr. grem mal brat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:27:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Z babi za 60 rojstni dan Guncam se še vedno rada, sploh, če jem banano zraven Z drugo babi, ki jo malokrat vidim, prvič v bazenu ...slana voda me ni nič ovirala ob čofotanju Z mamico v Izoli pred dvema tednoma in nekaj in tako sem v soboto z atijem hranla račko na treh ribnikih ...joj kak smo uživali...in račka dela po novem da da da Super fotke!!!!! A veš, da tvoj dragi je pa čisto podoben enemu fantu, ki smo včasih skupaj delali na morju
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:27:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje! podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine. Lepe mere A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed Naj se hitro pozdravi sm mogla 2,55eur doplačat. me je v lekarni vprašala, če bom doplačala al mi da nadomestek, pa nisem nič oklevala! ¸ Ma itak, da človek raje doplača, samo je žalostno, da je treba za doplačevat ali celo kupovat zdravila (recimo: Operil P,...), ker ZZ ne krije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:28:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno kakšen članek?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:28:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober dan vsem spanje vročina zginila, no bom pa spet lolek izpadla pri P vreme Filip pa spi 1.rundo in mami je že vse pospravila, posesala, ker je mirkal tamalga Kdaj gresta k P? ob 13 dobr opravita!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:28:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Skye, prečudovita fotka Sem čisto iz sebe, kako ste lepe hvala, hvala...mi je kar špehec zdaj zrasel če želiš, ti lahko pošljem naslovnico in članek v pdf. formatu na mail Daj, lepo te prosim skye še meni, lepo prosim! ti pošljem zs še meni prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:28:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma od P in sma doble sumamed, ker se vročina vleče že od nedelje, druga pa ni nič za videt. v pon imava kontrolo in upam, da bo bolje! podatki: 9.240kg, 75 cm, OG 46,5 cm. naslednji pregled 21.6.2009. sma pa ble dans naročene, ker bi naj bla eva spet cepljena (ošpice, mumps, rdečke), pa smo prestavli zaradi vročine. Lepe mere A, vidiš, Eva je pa dobila Sumamed Naj se hitro pozdravi sm mogla 2,55eur doplačat. me je v lekarni vprašala, če bom doplačala al mi da nadomestek, pa nisem nič oklevala! a si pol dobila od plive????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:29:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan najprej iskrene čestitke nina7, sem bla full vesela zate, ko sem prebrala. uživaj v nosečnosti in zdravega ti želim. sej verjetno sem zadnja ki sem zvedla , ma mi smo veliko zunaj na sončku in pol ostane malo časa za rr. grem mal brat... jaz pa predzadnja tudi mi smo non stop bili zunaj zadnje dni, danes je pa tako smotano vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:30:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno kakšen članek? o njenih dvojčicah, ki je v reviji je poslala na mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:31:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno kakšen članek? o njenih dvojčicah, ki je v reviji je poslala na mail jaz bi tudi komu pošljem meil na zs?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:31:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika0 ajaja , se starajo naši hroščki...a se ve zavedate, ker jaz se še glih ne...se mi zdi da sem jo včeraj rodila, čez mesec dni pa bom tukaj rekla Taja ima 1 leto prehitro... in potem bomo mele prvo malčico in za njo se bodo počasi vsi spreminjali iz v malčke. čas čisto prehitro mineva......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:31:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno kakšen članek? o njenih dvojčicah, ki je v reviji je poslala na mail jaz bi tudi komu pošljem meil na zs? skye
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:33:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem evo ena ta firbčna mamica ga je že prebrala in rečem lahko samo super članek tako dobro napisano, da sem se zraven ves čas mejala in brala mojemu dragemu kaj sem prebrala Verjamem pa da v danih trenutkih ni bilo tako smešno kakšen članek? o njenih dvojčicah, ki je v reviji je poslala na mail jaz bi tudi komu pošljem meil na zs? skye Skye je šla punci poštimat, lahko meni daš svoj mail in ti posredujem članek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:33:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Z babi za 60 rojstni dan Guncam se še vedno rada, sploh, če jem banano zraven Z drugo babi, ki jo malokrat vidim, prvič v bazenu ...slana voda me ni nič ovirala ob čofotanju Z mamico v Izoli pred dvema tednoma in nekaj in tako sem v soboto z atijem hranla račko na treh ribnikih ...joj kak smo uživali...in račka dela po novem da da da Ful lepe fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:33:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas sneg naletava Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj?To pomeni, da bo verjetno tudi pri nas Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:34:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tako maili so poslani firbčnim mamicam jaz grem pa zdaj moji dve frači nahraniti in porihtati...pride potem babica in jih bo vzela k sebi, da si lahko mal odpočijem Meni ga ne gre odpret
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 11:34:32
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, zdaj si šla čez vse meje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?