Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:35:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll > *Kad žena saopsti muškarcu, da ga napušta zbog drugog*: > Ateist: Ne verujem. > Budist: Samo da si ti srecna. > Katolik: Ja sam kriv. > Jevrejin: To cu ti vratiti! > Pravoslavac: Marš u ****inu! > Agnostik: Zašto nemas obojicu? > Mormon: Jedna vise, ili manje... > Melanholik: Ubiću se! > Kolerik: Ubicu te! > Apatik: Dobro... > Pesimista: Ma znao sam šta će da se desi. > Optimista: Uzmi kljuc - za svaki slučaj. > Realista: To je moj kofer... > Naivko: Kad se vracas? > Racionalista: Nemaš argumenata. > Skeptik: Jesi li sigurna? > Romantiičar: Ja te ipak volim! > Filozof: Zasto bas danas? > Advokat: To ce te skupo kostati. > Bankar: To ce me skupo kostati. > Japi: Koliko zarađuje? > Liberal: Konacno slobodan! > Komunista: Imam obavezu da te delim. > Zeleni: Idi biciklom. > Klerikalac: Grešila si?! > Socijaldemokrata: Poštujem tvoju odluku. > Slovenac: Samo da nije Hrvat. > Hrvat: Samo da nije Slovenac. > Albanac: Samo da nije Srbin. > Srbin: Samo da je naš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:35:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ja mal mi je dolgčas pa ne vem kaj naj bi pisala pa vam mal moje mejle popam, da ne bo tud vam dolgčas Nekoč je živel mož, ki je delal v tovarni kumaric, in je imel zares neverjetno željo, da bi dal penis v rezalko kumaric. To je trajalo več let in ker tega ni mogel več prenašati, se je odločil, da poišče profesionalno pomoč. S psihiatrom sta po nekaj mesecih temeljitega dela in seans ugotovila, da to ne vodi nikamor, saj je bila možakarjeva želja premočna. Psihiater je ugotovil, da bo bolje šele takrat, ko bo končno storil to, kar mu ne da miru. Mož se odloči, da ga bo poslušal in naslednji dan je to tudi storil. Naslednji dan pride iz službe že okrog enajstih dopoldne. Žena ga zaskrbljeno vpraša, kaj se je zgodilo, da je tako hitro doma. Mož ji prvič v življenju objasni svojo željo po penisu v rezalki kumaric in da tega vec ni mogel zdržati in je danes storil, kar si je tako želel. Žena vsa panična steče k njemu, mu sleče hlače in ugotovi, da je med nogami vse v najlepsem redu. Pogleda ga in reče: 'Ne razumem, kaj se je zgodilo z rezalko kumaric?' Mislim, da so tudi njo odpustili...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:39:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ulovili Hrvat, Slovenac i Srbin zlatnu ribicu, i ona kaže da će im ispuniti po jednu želju ako je puste. Srbin: "Ja hoću da moja Srbija bude najbogatija." Ribica ispuni. Slovenac: "Ja hoću da Slovenija bude slobodna, bez Srba i Hrvata da napraviš najveći zid oko Slovenije da niko ne može da preskoči." ...Puff i ribica ispuni.. Hrvat: "Je li ribice, pušta taj zid vodu ?" Ribica: "Ne." Hrvat: "PUNI!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:41:24
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ulovili Hrvat, Slovenac i Srbin zlatnu ribicu, i ona kaže da će im ispuniti po jednu želju ako je puste. Srbin: "Ja hoću da moja Srbija bude najbogatija." Ribica ispuni. Slovenac: "Ja hoću da Slovenija bude slobodna, bez Srba i Hrvata da napraviš najveći zid oko Slovenije da niko ne može da preskoči." ...Puff i ribica ispuni.. Hrvat: "Je li ribice, pušta taj zid vodu ?" Ribica: "Ne." Hrvat: "PUNI!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:41:27
|
|
|
|
tilči
|
Nejcu je očitno AB prijel,ker je že boljše volje in nič več ne jamra. Seda gleda Nodi reši Božič Tilen spi oz.noter prinaša,kar ga je ponoči sral.Ne vem,če niso spet zobki,saj slina teče v potokih. Jaz sem pa taka,kot bi me šlepar povozil .Rabim še eno dozo kave. Sem pa tudi jaz na -3kg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:50:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Poskusi ga kaj vprašati!! HI HI HI Kadar nimaš pametnejšega dela oziroma sogovornika .... :) Poskusi ga kaj vprašati!!!Čim bolj "blesavo" tem boljše... PROGRAM ,KI VAM ODGOVORI NA VSA VPRAŠANJA!!!!!!!!!!!!!!!!! (klikni na povezavo:) http://klepec.amebis.si/ Jooooooooooooooj Hudi vici in ostalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:50:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TAJA (Čmrlika) za 11.mesecev ter GREGOR (špelin@), TILEN (tilči), OMAR (****) in EVA (Nataša34) za 10.mesecev In gleda na to, da imamo danes zelo veliko slavljencev, misli, da si zaslužijo vsi skupaj eno pa upam, da jo bomo še me malce deležne Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:51:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mi smo spali ok kot ponavadi ob 4h mlakac pol je neki zamomljala in zaspala do 7h. zdej spi prvo rundo jaz sem pa mogla posesat ker smo imeli katastofo po tleh, perilo dala prat enega zložila, zdej grem še prah pobrisat, pa sem fertik z delom za danes. popoldan grem frizerju, ker imam že fajn narastka, nazadnje sem bila decembra Danes je dan pridnih Fajn se uštimaj pri frizerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:53:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Za vse , ki ste slabo spali: in za boljšo sledečo noč. Mi še spimo , brez zbujanj že 11h Danes sem se odločila, da malo počedim po hiši, samo upam, da mi Alja pusti mafi in suzy85: dobro oppravita pri P Bravo Alja, ko bi se še Nia nalezla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:53:52
|
|
|
|
špelin@
|
Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:54:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Spanje-živa katastrofa. Tilen je tulil od 21.-23.40.Očitno je podoživljal rojstvo,ker ima danes praznik Potem je zaspal do 3.brez premikanja,samo kaj,ko se je pa Nejc ves čas zbujal.Pri Nejcu je pa še tako,da ko je on bolan,se še malo sam sebi smili.Tipičen moški že sedaj! Grem v vrtec klicat,da ga ne bo,pa eno dozo kave spit!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:55:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugača pa je naša od 5ih zjutraj ko je auf v svojo rit spravila točno 3 žlice mlečne kaše z okusom piškota, eno flašo čaja in basta saj Tia se je tud že zbudila ob 5h, pa sem si rekla...ni šanse da se že vstanem...sem ji na hitro dala mlekeca, ki ga je na srečo popila, potem pa nazaj zaspala za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:56:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejcu je očitno AB prijel,ker je že boljše volje in nič več ne jamra. Seda gleda Nodi reši Božič Super, da je AB prijel Tilen spi oz.noter prinaša,kar ga je ponoči sral.Ne vem,če niso spet zobki,saj slina teče v potokih. Lepo, da vsaj zdaj spi Ko bi še Gregi... Jaz sem pa taka,kot bi me šlepar povozil .Rabim še eno dozo kave. Sem pa tudi jaz na -3kg. Bravo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:56:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally mi smo spali ok kot ponavadi ob 4h mlakac pol je neki zamomljala in zaspala do 7h. zdej spi prvo rundo jaz sem pa mogla posesat ker smo imeli katastofo po tleh, perilo dala prat enega zložila, zdej grem še prah pobrisat, pa sem fertik z delom za danes. popoldan grem frizerju, ker imam že fajn narastka, nazadnje sem bila decembra Danes je dan pridnih jaz bom pa danes peglala,in sicer kavč Fajn se uštimaj pri frizerju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:57:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evi, Taji, Omarju in Tilnu čestitam ob obmesečnicah O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:58:50
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O, Gregi, mrcinca moja mala, ki me zdajle grizeš v nogo, že 10 mesecev imaš kako to poznam
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:59:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja: dobro jutro vsem Mi smo (ne)spali kot ponavadi Danes sem že v polnem pogonu: hitro zrihtat otroke, potem pospremit malo piko v vrtec, veliko piko peljat v šolo, ker je imela katastrofalno težko torbo , mali je zraven tečnaril, ker sem ga prenašala sem in tja kot mačka mlade, posesat stanovanje, pospravit navlako, pobrati in zložiti perilo, dati prat novo rundo,... Torej si zdajle res zaslužim kavo Potem grem pa brisat po tleh, če bo mali dovolil... Porkaduš, pralni stroj je že opral, ta pa res ne zna izbirat timinga Ej, Estrella*, meni nikakor ne potegne, da bi se tehtala zjutraj na tešče in gola, ker moram takoj, ko se zbudim (oz. me Gregi zbudi), na hitro štartat Ti pa boš oz si pridna danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 9:59:52
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejcu je očitno AB prijel,ker je že boljše volje in nič več ne jamra. Seda gleda Nodi reši Božič Tilen spi oz.noter prinaša,kar ga je ponoči sral.Ne vem,če niso spet zobki,saj slina teče v potokih. Jaz sem pa taka,kot bi me šlepar povozil .Rabim še eno dozo kave. Sem pa tudi jaz na -3kg. za Nejca in -3 kg
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:04:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ja mal mi je dolgčas pa ne vem kaj naj bi pisala pa vam mal moje mejle popam, da ne bo tud vam dolgčas Nekoč je živel mož, ki je delal v tovarni kumaric, in je imel zares neverjetno željo, da bi dal penis v rezalko kumaric. To je trajalo več let in ker tega ni mogel več prenašati, se je odločil, da poišče profesionalno pomoč. S psihiatrom sta po nekaj mesecih temeljitega dela in seans ugotovila, da to ne vodi nikamor, saj je bila možakarjeva želja premočna. Psihiater je ugotovil, da bo bolje šele takrat, ko bo končno storil to, kar mu ne da miru. Mož se odloči, da ga bo poslušal in naslednji dan je to tudi storil. Naslednji dan pride iz službe že okrog enajstih dopoldne. Žena ga zaskrbljeno vpraša, kaj se je zgodilo, da je tako hitro doma. Mož ji prvič v življenju objasni svojo željo po penisu v rezalki kumaric in da tega vec ni mogel zdržati in je danes storil, kar si je tako želel. Žena vsa panična steče k njemu, mu sleče hlače in ugotovi, da je med nogami vse v najlepsem redu. Pogleda ga in reče: 'Ne razumem, kaj se je zgodilo z rezalko kumaric?' Mislim, da so tudi njo odpustili...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:06:16
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, Skye, fenomenalen članek, se tako smejim zraven, da mi dobesedno solze tečejo Ful, ful, ful dobro napisano!!!!! Saj vem, da v dejanskem dogajanju sploh ni bilo smešno, ampak bere se pa NOOOOROOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:06:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hude frizure:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:09:13
|
|
|
|
nia5
|
Drugače pa dobro jutro, spali smo super, le zdaj me je razkurila, ker je bila sitna ko rit in jo uspavam, prvič odložim-auf, nazaj uspavam, odložim-spet auf; kako tega ne prenesem , zdaj pa se carta pri babi in gleda Rexa Vreme je , oblačno, mrzlo, skratka za nikamor. Moj ima pa danes roj dan in ga do petih ne bo, ker morajo glih danes imet neke poslovneže na šihtu in more tam bit , ma sitna sem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:10:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hude frizure: Vav, to pa so mojstrovine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:11:41
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, Skye, fenomenalen članek, se tako smejim zraven, da mi dobesedno solze tečejo Ful, ful, ful dobro napisano!!!!! Saj vem, da v dejanskem dogajanju sploh ni bilo smešno, ampak bere se pa NOOOOROOOOOOOOOOO hvala....ja res je...dokler se je dogajalo ni bilo smešno, zdaj se pa vsi smejimo na ta račun
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 19.3.2009 10:11:59
|
|
|
|
nia5
|
Grem posrano in sitno rit sanirat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?