Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.7.2010 8:59:13
|
|
|
|
barmaz
|
Partizanka, samo toliko da te pomirim. Tudi moj ati je imel podobno na roki, pa od moje sodelavke na obrazu - povsod so bili izvidi, da je rak. Vendar se to ne širi, je lokalno, tako da je zato zdravljenje zaključeno. Upam, da sem te kaj pomirila. Uživajte v vročem poletju in vsem bolančkom veliko zdravja ter nosečkam dobro počutje.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.7.2010 21:50:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
partizanka nič se ne sekiraj dr že vedo. upam da se čimprej pomiriš in da boš videla da ni nič nevarnega. jaz sem še kr zdaj pa me že trebuh malo moti čeprav imam proti tjaši malo žogico amapk ko se moram prepognit...je nadležen.mali je pravi fuzbaler. stvari sem že začela pripravljat počasi ker mam ful občutek da bo malo pohitel. drug tedn sobico prebarvamo da bom mirna potem pa mamo vse. grem zdaj spat sem danes kr otečeann in grem noge v luft tiščat kolumbo kako kaj maj? tabali kako daleč ste? jaz pa mam dimnik gotov kak fajn. še malo pa dost za letos.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.7.2010 22:05:09
|
|
|
|
partizanka1
|
Čer! Jest sem tu kle...stikam po forumih, da izvem kaj glede bolečin v kolenu. Od ortopeda sem zvedla, da gre verjetno za pošodbo miniskusa. Madona, sej sem čist za na servis . Mah sej boli me že skoraj eno leto, samo sem zdej po tem izvidu začela še u drugo stran razmišljat, da je boljš zadeve čim prej razčistit. Punce hvala, sej zdej sem že boljš. Sem bla dons cel dan zaposlena, tko da nisem imela časa o tem razmišljat, zdej mam pa že druge stvari za mozgat . Lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.7.2010 11:57:06
|
|
|
|
partizanka1
|
Ojla! Kje pa ste vse? V senci? Na morju? Prav hudo vroče je, ampak jutri pa baje dež in ohladitve. To je šele podn. Tjaša in DanjelaNeli kako sta? Kolumbo kako je z Majem? Jest odštevam urce in minutke, da grem iz službe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2010 14:40:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.7.2010 16:31:08
|
|
|
|
malecka_mateja
|
S svojim prihodom na svet pohitela je. NOEMI ji je ime. 22.7. ob 16:48, 3000gramov težka in 49cm dolga. Presrečni Erik-Danijela-Neli (DanielaNeli) evo pa je rodila naša februarka, sem pri julikah šnofala danineli in čestitke pa veliko cartanja pa čestitke veliki sestrici jaz se držim vroče mi je za znoret.tjaša pa je tudi kr ok, žalostna ker ne more na morje zaradi uhic amapk ok
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.7.2010 7:19:14
|
|
|
|
partizanka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja S svojim prihodom na svet pohitela je. NOEMI ji je ime. 22.7. ob 16:48, 3000gramov težka in 49cm dolga. Presrečni Erik-Danijela-Neli (DanielaNeli) evo pa je rodila naša februarka, sem pri julikah šnofala danineli in čestitke pa veliko cartanja pa čestitke veliki sestrici DanijelaNeli čestitke celi družinici za bejbo !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2010 21:14:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.7.2010 21:26:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 25.7.2010 21:02:30
|
|
|
|
partizanka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Partizanka dobr se poštimaj, probi mal uživat...a si dobila G na telefon, kaj je kej povedala? Ojla! G nisem dobila na telefon, ker je baje na dopustu....pa tud tko je, za vprašanja je prepozno , CB je namreč včeraj zjutraj pokazal . No kljub temu jo bom zaslišala 100/h, da mi pove kako in kaj, ampak mislim da ne bo nič drugače, ker je itak zdravljenje zaključeno. Si bom pa zdej prizadevala, da mi bo dala napotnico za UZ pregled dojk, pa bris mi bo vsako leto vzela, to sem se že odločila. Cao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2010 4:33:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.7.2010 7:12:37
|
|
|
|
partizanka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jutro no sej sploh še nism šla spat......Rokso je čist bogi...že 2 dni ma drisko, učeri zvečer je začel še bruhat, tko d s Šimetom čakava sončni vzhod na balkonu od spalnice pol pa ob 6 30 pičimo do P....če bo treba spet na infekcijsko se mi bo utrgal Kolumbo, da se tole pri vas čimprej neha. Upam, da vam ne bo treba kam it....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.7.2010 14:25:07
|
|
|
|
malecka_mateja
|
partizanka res sem čist blažena zdaj ko sem prebrala pa lepo kolumbo en veli koš za vse da vas neha jezit vse povprek nam pa žlebe...monturajo so pridni v sredo bo pa čist gotovo
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.7.2010 6:56:27
|
|
|
|
partizanka1
|
dobro jutro! Hvala vsem za lepe želje. Upam, da bo vse OK. Kar vsak dan me malo zvija tam po jajčnikih, kot pred , upam, da je to normalno. V prvi razen izcedka, nisem imela nobenih težav, tko da upam, da bo tud zdej vse u redu. Konec tedna začne delati moja G, tko da se moram naročiti na pregled. Kdaj se že kej vidi in da je utrip - od 6. al od 7. tedna dalje? Jest sem že mal pozabila! Ve ste pa bl frišne v tej temi, pa mi lahko svetujete, da ne bom cele RR prebrala . V prvo vem da so me naročil po 5 tednu in utripa še ni bilo, tko da zdej ne bi rada spet vsak teden tam visela in bi rada sestri že v štartu rekla, naj me naroči rajš teden kasneje. Ma sem rekla, da v drugo pa ne bom čist not padla, ker bom imela dost drugega dela, ampak se mi zdi, da skoz o tem razmišljam. Tud zdej bom probala bit tiho do NS, pa pol vsem povedat, ampak dvomim da mi bo uspelo, ker mi je blo že včeraj in predvčerajšnjim popoldne mal slabo. Upam, da se ne razvije to v kakšno hujšo obliko . Zaenkrat veste vi in seveda moj dragi. A imate kakšen predlog, kam bi šli mi septembra za 1 teden na dopust? Men sploh nič na pamet ne pade...a mogoče veste za kakšno ugodno varianto Grčije? Malecka_mateja kako se ti držiš? A imaš Tjaško sedaj v vrtcu ali doma? Kolumbo pa vi? Kako sta Maj in Rok? Tabali, a se vi selite jeseni?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.7.2010 14:04:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
partizanka najbolj se vidi po 6 tednu ampak sej veš odvisno od zanositve tako da najbolje je če si po 7 tednu naročena. tjaša je še do petka v vrtcu potem ima en mesec počitnic že komaj čaka. jaz sem kr ok. barvamo še stanovanje potem pa počasi začnem sestavljat kinderbet in previjalno. pa nobenega lepega kompletka z aiz P ne najdem.bom drug tedn šla v akcijo. kolumbo kako ste?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2010 17:04:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2010 7:31:47
|
|
|
|
partizanka1
|
Dobro jutro! malecka_mateja super, da imaš tamalo doma cel mesec, jest ne razumem enih staršev, ki imajo otroke v vrtcu v našem kraju, ker so na dopustu ali pa brezposelni, cele dopoldneve kofetkajo po kafičih, otroci so pa skoz v vrtcu. To res popizdiš in bi klical CSD, da naj pride mal okrog. Držim pesti, da najdeš en lušten kompletek. Jest ti žal ne znam svetovat, kje bi se kaj luštnega našlo. No vsaj to ti je olajševalna okoliščina, da iščeš za poba, jest se spomnim, ko sva midva iskala takrat in nisva vedela spola, joj to je blo šele težko dobit nekaj nevtralnega in luštnega. No končno sva potem nekej najdla v Celovcu. Kolumbo, upam da ste noč prespali in brez vročine in driskanja. Joj, HB mi sploh ne vemo kaj to je. Upam, da tko tud ostane. Hvala obema za info glede pregleda. Sem klicala G, pa je zgleda še na dopustu, tko da sem kr mal nervozna, ker imam 1001 vprašanje zanjo. Samo kle po forumih mi je pa tko bedast spraševat dr., ker hočem dr. u faco gledat, ko mi odgovarja, šele tko potem vidim, al je odgovor resničen al ne.
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2010 7:36:28
|
|
|
|
barmaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: partizanka1 jest ne razumem enih staršev, ki imajo otroke v vrtcu v našem kraju, ker so na dopustu ali pa brezposelni, cele dopoldneve kofetkajo po kafičih, otroci so pa skoz v vrtcu. To res popizdiš in bi klical CSD, da naj pride mal okrog. Jaz pa pravim glede tega, da je verjetno bolje tem otrokom v vrtcu, če imajo take starše. Tam imajo red in družbo, igrajo se in.... Tudi jaz sem imela prvi pregled vedno v 8. tednu. V nedeljo pa gremo na morje za 12 dni na Murter. Danineli, čestitke!! Lep deževen dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2010 21:58:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2010 21:59:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.8.2010 10:07:40
|
|
|
|
Tabali
|
DANINELI ČESTITKE!!!!! Rib.. ups PARTIZANKA TEBI TUDI!!!!!!!!JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Je pestro tuki gor ni kaj Nekdo me je spraševal če se selimo jeseni - ja upam da se, ker če ne... Kolumbo Hvla za info - se mi zdi da mamo kar veliko cev za napo - ne morem ocenit ampak, glede na tisto lukno mislim, da je vsaj ene 15 cm , mam eno hudo napo od Faber ogledano, pravzaprav že zbrano - dons gremo po aparate Drgač pa, Kolumbo lahk se midve zmeniva za morje, jaz že tok pogrešam jug da se mi kar meša. Bi šla takoj na Elafite, pa mojmu sam omenim in je že vse narobe , je reku da ma Dubrovnika dost za celo življenje. Jah bova pa šle same z Danajo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 10:27:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.8.2010 10:32:24
|
|
|
|
Tabali
|
Pridemo po Majkla, no problem Drgač pa Sol Garden - carsko, lani smo bili tam in bi še šli (Danaji je itak Umag no.1 ), sam mislim da je do 20. avg zaseden - sem že jst gledala kakšno vikend opcijo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2010 11:06:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.8.2010 11:27:10
|
|
|
|
partizanka1
|
Ojla! Midva se tud ne moreva odločit za termin našega 2. dopusta. Ne vem al prvi teden septembra, al potem kasneje...pa tud ne moremo se odločit kam. Jest bi šla na morje, ker se mi zdi, da mi bo plavanje pasalo. Kolumbo hvala za ponudeno pomoč, drug teden v torek (sem danes klicala) imam pregled in bom G napadla z vsemi vprašanji. Ja Tabali jest sem spraševala, če se selite, držim pesti da vam uspe Jest sem bla v soboto pri bratu, ki finišira stanovanje v hiši in se predvidoma selijo ta mesec....joj, kolk ma fajn, carsko res. Jest bi tud že preurejala, čeprav imam dobre 4 leta staro opremo itd. ...je tolk novih idej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?