|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
8.6.2010 9:25:16   
Tabali
Kolumbo takoj cifro user posted image user posted image user posted image , da slišim iz prve rokeuser posted image user posted image user posted image
Ja Mateja, tisto plažo sem imela v mislih, Soline al kaj je že... - skratka važno je da ni kamnov in skal, da se lahko normalno igramo in čofotamouser posted image user posted image user posted image - glede na tvoj report gremo v Biograd 100%user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.6.2010 13:59:58   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image tabali jaz mislim da vam nebo žal, meni je res zakon jaz bi vsako leto tja hodila. pa tukaj na tej plaži imajo tudi na vodi par igral sicer kolko se spomnim nekaj melega za plačat par kun ampak je tak malo za poživitev pa na plaži je odbojkarsko igrišče na drugi strani ker je to tak zaliv pa so gostilne z hrano in pijačo zelo lepa potka za večerni sprehod in potem kamp tam se začne tudi betonska plaža tako da je za vsakega nekaj. meni so borovci ugajali in mivka v vodi. res meni je ful všeč in mojemu upam da bo vam tudi
kaj grete v apartma?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.6.2010 19:48:52   
malecka_mateja
HALO PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEE?????

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.6.2010 7:51:18   
partizanka1
Ojla!

Jest sem kle...user posted image , Kolumbo ma pa zdej službeni režim, tko da ne more bit skoz na RR user posted image

O kolk je fajn, da je petek, danes sem komaj ustala. Ampak sem bla tud že pridna, sem že perilo obesla (ob 6h zjutraj) user posted image , pa peš šla v službo, in zdej delam še 6,5 ur, pol pa vikkeeennnddd!

Jest pa mal razmišljam, da bi šli v Guliverlandijo....sem mal gledala na spletu in na forumih, pa kr pohvalijo. Sem pa tud ceno kart gledala, in je 17  za odrasle in 13 za otroke, matr kakšne cene a ne? Sicer me pa kr mal skrbi, da bi bilo prevroče oz. cel dan bi bli na soncu, to je pa pomojem too much.

Čez 14 dni pa odrinemo na morje, komej čakam. Mal razmišljam, da bi nabavl DVD player za v avto, da bo lahko kakšno risanko pogledala, ker do tja imamo zelo, zelo daleč....ampak pol bomo pa sami trije cel teden, kakšen luksuz user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2404
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 22:40:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 21:14:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2406
   [Brisano sporočilo]
14.6.2010 21:15:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2407
15.6.2010 7:51:50   
partizanka1
user posted image user posted image  luštne slikce. Res ste užival!

A ti povem še nekej....mam čist glih take kopalke ko ti! Nabavla sem jih l. 2008, l. 2009 mi modrc ni bil več prou in sem si nabavla večjega, v l. 2010 mi je pa oboje mal tesno, tko da sem si nabavla kr nove user posted image user posted image user posted image . No za štukat in preoblečt bojo še user posted image .

Ej, v nedeljo sem si spet enega klopa ven potegnila. Madonca, v 14 dneh je bil to že drugi, da se je name prisesal. Joj, golazen. Po kolkem času moraš opazovat, če so kakšne spremembe na mestu pika, a je 3 tedne? Morm mal na netu prebrat.

Včeraj sem kuhala jagodno marmelado. Naredila sem jo iz 3kg jagod, pa ne vem, kolk je želirala, namreč danes sem gledala, pa se mi je zdela mal čudno tekoča. No res pa je, da je še topla, moram počakat, da se ohladi.  Pa drugo rundo bezgovega sirupa sem prelila v steklenice, ampak morm rečt, da ni tako dober, kot je bil prvo rundo user posted image . Mah za popit bo. Včerej res ni bil moj dan.
Danes me pa čaka pomivanje kopalnice, pa pomivanje tal celega stanovanja... ker že en teden nisem nič naredila. Samo 1x sem posesala. Ko smo prišli domov iz službe in varstva, smo bli ves čas zunaj, v stanovanje smo šli v času večerje in spanja, tko da se mi ni dalo pospravljat kaj dosti. No danes že vreme namiguje v to smer, da se bo dalo kaj pospravit.

Kje sta DanijelaNeli, pa malecka_mateja?

Neposredna povezava do sporočila: 2408
15.6.2010 8:58:15   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image kolumbo za malo oddiha.

jaz imam v četrtek izpit in sem čisto ven padla upam da mi rata.
sem pa čist adijo ker še kr bruham čet in petek sem malo panike mela ker sem že kri bruhala mapk je vse ok mali brca ko zmešan tako da ni bilo hujšega mam pač ranico od bruhanja. tako da nič novega. mam pa v četrek tudi pregled pri g tako da bo počasi.

jaz bi šla na morje pa itak da ne upam mapka lušta sem mi ga.
drugale smo ok tjaša skače ko nora po trampulina na parceli čakamo še vedno les za rušt, elektriko že imamo do hiše smo sedaj omarico in to postavljali pa je šlo 900 evrov. eh brezveze.

partizanka ja 3 tedne moraš opazovat pa upam da nebo nič.ti klopi so res nadležni.

danineli kje si?

Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 20:07:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.6.2010 11:34:54   
malecka_mateja
kolumbo nisem zasledila žal.
kako drugače?

jaz mam juter izpit učim se oz bi se mogla pa mi nekak ne gre v glavo. vreme je čist mimo sej mi paše svežina samo je zaspano pa mi ni posledično.user posted image ma rabim eno brco v rit.
slabosti so spet anpredovaleuser posted image počasi se mi bo zmešalo ker ne vem kako zgleda dan brez slabosti in kako zgleda spanje zaradi medeniceuser posted image mam pa samo 80 dni še do koncauser posted image no sej ni tako zelo malo samo je pa hitro minilo in res upam da bo še hitreje. malo se hvalabogu z šolo in diplomo motim malo z hišo te pa že bo nekak.

danineli kako si? zdanji mesec je pred tabo kako se počutiš?te že mantra kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.6.2010 14:28:33   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ A JE KERA GLEDALA KEEN OTROŠKE SANDALE? IŠČEM CIFRO 27 PA JE NIKJER NI...NE VEM A SM BLESAVA AL SPLOH NE OBSTAJA....nimajo je ne u Massu ne u Superge.si ne u Inersportuuser posted image user posted image user posted image

Ojla!

Jest sem jih v Hervisu gledala v Kranju - na primskovem - prejšnji teden se mi zdi, ne vem firme, bli so pa taki ko superga varianta, z luknjami?! Zdej s tem opisom ne vem ravno, če razumeš, ampak probala sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 23:16:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 23:18:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2414
17.6.2010 7:02:08   
malecka_mateja
jutro!

kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za makino lepa je.
zdaj šele ven kake čevlje imaš v mislih az sem jih tjaši kupila v deichmanu poglej še tam.

malo se že učim pol grem ginekologu potem pa izpit. držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.6.2010 7:07:01   
partizanka1
Kolumbo - naši so teva št. 27 ok, teli superga varinata, ki jih je probala, pa so bili prsti čisto na koncu in če bi jih kupili, bi vzeli št. 28! No tud teva smo vzel potem 28, ker št. 27 ni bila OK barva user posted image  - babe

Neposredna povezava do sporočila: 2416
17.6.2010 7:08:04   
partizanka1
malecka_mateja, dobro opravi pri G in seveda na izpitu

Neposredna povezava do sporočila: 2417
17.6.2010 22:04:16   
DanijelaNeli
EILA,ženske!

Kako ste?

Ja,jaz si kar neopravičene ure zaslužim... Popravca!!!user posted image

KOLUMBO...še enkrat user posted image  za avto...res je mega.

MATEJA... kako se ti počutiš..kater teden si že?

Ja,jst se približujem koncu...Počutje je zaenkrat odlično.Boljše nosečnosti ne bi mogla imet...

Zdaj sem si več al manj pripravljala sobico,pa cunje,pa generalka mojih prostorov,pa malo pri tašči,...skatka zagon...Ja,to nosečniško gnezdenje je ne višku pri naši hiši...ker smo dve user posted image ...

Glih ker se menite o sandalih....jaz sem že skor dobila popuser posted image itis,ker nisem nič kaj lepega in pametnega najdla.In smo prvo sezono brez Cicibank... dva dni nazaj pa sem se odpravila v Italijo in kupila Italijanske...

user posted image

Sem zadovoljna,ker so ful udobni in usnjeni...
Še isti dan sem našla doma ene sandale 27 številka,ki jih je tašča nevem od kje prinesla...bolj športni-mehki.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 17.6.2010 22:13:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.6.2010 7:51:03   
malecka_mateja
user posted image danineli za gnezdenje

sem v 30 tednu počutje še vedno za user posted image ampak sej bo bolje. mi tudi julija menjamo okna v stanovanju in prebelimo potem pa počasi priprave na tamalega.

včeraj ospisala mali je med tem navij av trebuhu za mene je take akcije izvajal da kr joj. kako bo vam javim upam da bo šlo skoz je bilo zelo težko bomo videli.

danineli zelo lepi sandalčki, naša je nora na crosce tako da jem jo zadnjič komaj za ene balerinke nahecala bomo videli če bomo še kake sandalče kupili ker najraje hodi bosa user posted image

grem zdaj, lep dan.papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.6.2010 8:30:34   
Tabali
Kolumbo femily, vam bo pa res treba šrango postavit user posted image user posted image user posted image , zdele mi je padlo na pamet, da z našo multifunkcijsko ograjo to sploh ne bo ne vem kakšen problem user posted image ...
Čestitke za avto - res je svetoven user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo v niskem štartu za dopust - še danes smo v vrcu in službi pol pa gremooooooooo user posted image user posted image , je Danaja rekla da ta teden gre sam mal v kontrolo u vrtec user posted image user posted image , pol pa je spet ne bo. S prvim julijem pa gre v novo skupino ker je že velika user posted image , je prav ponosna sama nase
Mateja - kako je šlo včeraj? Itak da je šlo user posted image
Danineli super sandalce
joj morm šibat, mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
20.6.2010 20:06:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.6.2010 20:59:38   
DanijelaNeli
EEI!
Kako preživljate prvi poletni dan?!
Verjetno ne na plaži...KEr so temperature katastrofalne...
No,meni paše...se ne pritužujem...amapk kakšno stopinjo več bi lahko bilo...

Se stiskamo z Neli na kavču...drugega nam ne preostane...
Tati naš dela...midve pa same..

Kolumbo...kakšni so tile sandalci?

Morem it,ker me kliče Nelica,....

Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.6.2010 20:25:24   
malecka_mateja
dan!

NAREDILA IZPIT ZADNJI JEEEEEEEEEEEE Z 9-KOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa še diploma in konec. jupi.

danes sem katastrofa pristisk mam v ku... dvakrat že skupaj padla ker mam tako nizkega tako da sem adijo, grem počivat.papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.6.2010 20:50:27   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

NAREDILA IZPIT ZADNJI JEEEEEEEEEEEE Z 9-KOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa še diploma in konec. jupi.

danes sem katastrofa pristisk mam v ku... dvakrat že skupaj padla ker mam tako nizkega tako da sem adijo, grem počivat.papa

user posted image user posted image user posted image  Bravo malecka_mateja, res si pridna.

Jest sem pa slabe volje, spet bo prišla user posted image , me že špika. Mogla bi priti v soboto, ko bomo na morju (mogla bi bit srečna, da bo takrat že skoraj konec, ampak ker jo ne pričakujem, nisem user posted image ), ampak bo že danes, najkasneje jutri. Me je pa mal začel skrbet, ker se moj mesečni ciklus iz meseca v mesec zmanjšuje. Zdej pride M na 24 dni?!? A je to normalno? Prej sem imela celo življenje na 28 dni, zdej je pa kr nekej! Bomo vidl kako in kaj, če ne obiščem G, da mi uravna ciklus. Malecka_mateja, a je bi kaj dala za uravnavanje ciklusa, a nisi ti imela probleme prej?

Drugače pa že komaj čakam dopust, sicer bo kratko en teden, ampak bomo sami trije, to pa odtehta vse. Še prej bo pa seveda potrebno v službi poštimati stvari in bo tako kot vedno, precej pestro.

Uživajte, ko smo končno spet malo ugledali sonček.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.6.2010 14:03:20   
malecka_mateja
dan!

partizanka hvala.
veš glede user posted image mi ni dala nobenih tablet za uravnavanje ker je rekla da je boljše brez sploh če je ovulacija potem ni potrebe po tabletah, če pa ni ovulacije pa dajo raje hormonske tablete za ovulacijo. tako da kr strpno sej ste komaj začeli nič se ne sekirat ker to vse vpliva za cikluse in spremembe.

moj kosi parcelo tjaša aja jaz pa sem že živčna ker je čez dveuri  tekmauser posted image
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!