Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 8:44:35
|
|
|
|
Tabali
|
GLEDAT KAJ DELAJO LJUBICE TRIIIIIIIIIIII PRVA JE KUHARCA DRUGA JE KELNARCA TRETJA JE LJUBICA MOJGA SRCAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 8:48:02
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEJLA!!! uu,Matejko bo že štorklja obiskala... ...Držim pesti... Pa sem že zjutri mislila na Vas februarke... ...me je prav sram,ker sploh ne sodelujem tukaj... ... Ampak bo kmalu zima...in bomo več noter in na cajtu... Kolumbo..kdaj bo pri vas Dan D?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 9:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 9:13:35
|
|
|
|
Tabali
|
KO PA PRIIIIIDEŠ TI, SE NEBO MI RAZJASNIIIIIII
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 9:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 10:17:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 10:38:38
|
|
|
|
Tabali
|
TO PA JE ENA OD MOJE PRABABICE : OJ TI ŠTAJERSKA DEŽELA KAK SI LUŠTNA IN VESELA
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 10:49:42
|
|
|
|
Tabali
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE juhuhu Mateja je rodila Tin dobrodešel!!! ČESTITKE MAMICI; ATIJU IN TJAŠI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 24.8.2010 14:49:20
|
|
|
|
partizanka1
|
čestitke Malecka_mateja za sinka Tina!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 10:20:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 11:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.8.2010 20:33:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.8.2010 15:35:03
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! evo naju doma. mal prej sva prišla. končno. sva ok mali je in spi jaz pa se navajam na življenje izven bolnice ki sem jo v enem tednu prav naveličana. malo me še boli amapk ok bomo že. grem ker se Tin že nekaj oglaša. pa hvala za čestitke in pesmice
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.8.2010 12:03:51
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli hvala za čestitke in za pohvale glede imena sej mogla mojemu pokazat drugače mi smo super jaz še okrevam me še boli amapk sej bopočasi minilo. mali je zelo priden (trkam) je in spi jaz sem neverejtno vesela ker se polno dojima, pri Tjaši nisem vedela kako to zgleda tako da upam da nama bo šlo tako naprej in bom imela dovolj mleka partizanka kako si ti?kako se počutiš? kolumbo kako ste vi?? tabali a kuhinja je že zmontirana??? grem jest kosilo.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.8.2010 15:32:50
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
OOJ! MATEJA...Kar tako naprej z dojenjem...čim več, pa bo dolgo in uspešno! Mi smo danes imeli posvetovalnico...bile sva zelo pohvaljeni...mama in Noemi.Namreč napredovala je za 1.510 gramov in zrastla kar 11cm. Tako,da 56 številko bomo kmalu kar prerasli. Tiste tetra plenice s povijalno sem ji kar proč vzela,da svobodno giba in premika nogici,ter prenese to mučno kakanje. Kolumbo,Partizanka,...kako so vaši trebuščki? Grem na Kozino z Noemiko,...k mami,ker je šla po Nelico v vrtec..
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.8.2010 16:54:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja danineli sej se trudima amapk pri tjaši mi je mleko kr usahnilo če noč tako da upam da nebo tako. za pridobljene kg in cm za malo noemi.
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2010 20:29:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2010 7:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.9.2010 9:22:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! kolumbo pa si se šl apokazat? da ni bil čep?? upam da še malo počakaš in še ne odhitiš v rim zdaj pa v akcijo in vse prištimi da nebo pestro potem sicer pa zakaj že likaš če imaš sušilca??? jaz če v sušilcu posušim nič ne likam. danineli dobimo kako slikico tvojih dve princes??' evo da vam pokažem moja dva sončka : TIN TIN in TJAŠA
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2010 11:30:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.9.2010 8:18:21
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hvala kolumbo. kako je bilo na pregledu??? kolumbo glede cot ko te nebo jaz sem mojemu listke na omaro nalepla, kajje not in za kam kaj oblečt pa sta se znašla.probaj tako dedci sej veš.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 10:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 3.9.2010 7:38:22
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo zdaj pa le počivat da zdržiš vsaj do 23.9 drugače bo devička kak je z bratovo a je rodila???? moj mali pa je danes prespal en obrok in sem se čist zmedena zbudila amapk sej sem hitro nazaj zaspala mi ga je v sredo vagala in se je v treh dneh zredil 150 gramov in je rekla da je zelo veliko tako da mi. upam da bo še naprej tako. partizanka kako??? tabali in ostale kje ste????
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 8:26:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?