|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
2.8.2010 11:33:45   
DanijelaNeli
Pozdravljene,moje drage!!!

HVALA ŠE ENKRAT ZA VSE ČESTITKE!!!

Sej se ničkolikokrat spomnem na Vas...
In samo odlašam,da bom kaj napisala...
Sej imam čas ne da ga nimam... A se zamotim z drugimi stvarmi...

Do danes sem imela pomoč zlate mamice doma...
Danes pa smo prvič same tri punceuser posted image  Zaenkrat nam gre super,res...Neli je superca...Malo mi pomaga,kar pa je najbolj pomembno je to,da je full razumevajoča.user posted image

NOEMI je pridna...nekega ritma še nimamo,v glavnem pa spimo in jemo...Joooj,in koliko plenic gre...Non-stop je polna...Jah,kaj sem pa mislila,...se že pozabila kako to zgleda,ne...user posted image

Mleka je bilo do predvčerajšnjim bilo za izvoz...pol pa manj....Zelo sem se ustrašila...pa še neki sem bila živčna...in mislim,da je to pripomoglo k temu...Se je kateri že tako zgodilo?
Sej sem brala,da to ni nič narobe,le to,da se mleko uravna na količino povpraševanja.
Je kr pogosto na dojki,oziroma normalno na 2-3 uri razmaka,naje se na eni strani...

Porodno zgodbo Vam bom tudi napisala...ko bom si res vzela čas....

Kako ste ostale nosečnice?

PARTIZANKA-----WAW,res se vesela zate...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.8.2010 14:56:24   
malecka_mateja
dan!

jaz bi tudi šla na morjeeeeeeeeeeeeee amapk ne upam me j čez vikend fajn zvijalo sem se hotla it že mal pokazat amapk se je hvalabogu po buscopanu umirilo. tako da imamo že kinderpet in vse v sobici cotike oprane samo torbo za iz P še morem pripravit to bom drug tedn nareedila.

danineli lepo da vam je fajn in da je neli pridna in razumevajoča tudi jaz upam na najboljše.

partizanka kako se počutiš??upam da nimaš nosečniških tegob.

kolumbo upam da boste zdravi zdaj in da boš lahkomalo uživala še nekaj tednov v tej nosečnosti. tjaša je malo na počitnicah.
jaz grem v petek v bolnico se zmenit za carskega tako da vidimo kaj bodo rekli če mi le uspe zdržat do petka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me pa kuha nekaj čist mam vneto grlo pa prehlad pa nekaj malega vročine ampak zdaj ne grem na AB bom probala zdržat.

kolumbo sej bodo šle kilce dol ne sekiraj se. jaz pa sem zelo pridna to nosečnost do zdaj sem se zredila samo 1 kguser posted image user posted image user posted image bravo jaz amapk sej imam še 3 tedne časa da pridelam še kakšnouser posted image user posted image user posted image user posted image

pridne bit. tabali vi pa lepo nakupujteuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
3.8.2010 9:00:41   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

jaz bi tudi šla na morjeeeeeeeeeeeeee amapk ne upam me j čez vikend fajn zvijalo sem se hotla it že mal pokazat amapk se je hvalabogu po buscopanu umirilo. tako da imamo že kinderpet in vse v sobici cotike oprane samo torbo za iz P še morem pripravit to bom drug tedn nareedila.

partizanka kako se počutiš??upam da nimaš nosečniških tegob.

Ojla!

Kaj pa če ti kar ta teden pripraviš torbo za v P? user posted image user posted image

Jest sem OK, kot da ni nič. Zdej me je še zvijat - špikat nehalo, tko da je res OK. Drug teden imam pregled, pa bomo vidl kako kaže.Sem pa ful napihnjena, no je pa res, da jem pa tud nenormalno, ampak to pa že ene par mesecev, tko da se bo treba mal ustavt, da ne bo potem glava bolela user posted image . Ti si pa res pridna, da si pridelala samo 1 kg, no samo kaj, ko ti je bilo skoz slabo, to tud ni fajn, tko da rajš pridelam kakšen kg, kot da sem skoz na wc-ju.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
3.8.2010 14:19:07   
malecka_mateja
user posted image user posted image partizanka dasi ok.

ja jaz tudi bi raje pridelala kako več pa brez slabosti ampak ok sej smo že na koncu.
sej bom v petek pripravla ker tudi danes me je že nekaj zvijalo sej če bo sila bom v 5 minutah vse melauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje steostale??

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
5.8.2010 19:54:32   
Anonimen
Zdravoooo!

Se me še spomnite? user posted image user posted image user posted image Jaoo, jaooo... Sej sploh nimam opravičila! Pač tedni letijo mimo, da se komaj zavedam.

Čestitke za NOEMI!!! Fuuul fajn, dve punci na kupu! user posted image user posted image

Partizanka čestitke!!! Da bo vse, kot mora biti!

Kolumbo in mateja - še malo? user posted image

Tabali - noseča? Al še ne? user posted image

Mi smo ok, Inaja je shodila v torek, Alen pa komi hodi - na vsakem sprehodu ga po 15-ih korakih bolijo nogice, Inaja pa šusa mino, da jo komi folgam. Toooolk sta si različna, ad ne morem verjet.

Bili smo na morju - uživancija 100 na uro! Vreme krasno, družba tudi, ni da ni!

Delam tudi - mi je uspelo dobit službo v 3 tednih od konca porodniške! user posted image S tem, da sem 2 tedna delala in smo šli na morje za 10 dni - a ni to fajn? Hehe... Sem že mislila, da ne bo nič od dopusta...

Tamala gre s septembrom v vrtec, tako, da zdaj štukamo z babicami in sem nonstop v avtu - prvo v službo, moj pa razvozi otroke, pol js iz službe po kosilo (si ga vozim, da vsaj kuhat ni treba), pol po Alena v vrtec, pol pa še k mojim al pa k tašči po tamalo. In pridem domov v najboljšem primeru ob 17h. Nekako bomo še zdržali ta mesec, pol pa bo. Tamala še enkrat ni zajokala, ko smo jo pustili pri babicah, fuuul se rada potepa in sploh ne gleda, če je kater od naju tam. Upam, da bo z vrtcem isto.

No, evo.. Je že ratal roman!

Lepo se imejte, grem še Alena skopat, pol pa pomit, oprat, sušit...in končno spat! :-)

Čaooo!

Neposredna povezava do sporočila: 2480
6.8.2010 14:43:12   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image jasna za romanuser posted image user posted image user posted image user posted image
bravo za službo za inajo...alen pa bo prerasto to obdobje nič sekirat.

punce danes sem zvedla da grem 24.8 na CR in to je čez dobrih 14 dniiiiiuser posted image user posted image user posted image sem čist šokirana da tako hitro, sej to je samo 12 dni pred PDP amapk vseeno. bo pa moj dobil anjlepše darilo za roj.dan in sicer sineka ker ima prav na ta dan roj.dan kak lepo ne?

drugače sem fasala pljučnico prav zdaj in sem na antibiotikih amapk sej je že malo bolje.

grem malo počivat.papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 15:16:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2482
9.8.2010 11:24:14   
partizanka1
Ojla!

malecka_mateja in Kolumbo sploh ne morem verjet,da sta že proti koncu, sploh ti mateja user posted image , noro kako gre čas hitro mimo.

Kolumbo, a boš ti tud imela CR? Za oblekce te pa čist razumem, a si se kakšnih že "prenagledala" user posted image . A voziček sta nabavla nov, al bo traxx še uporaben?

Jest sem pa ful napihnjena. V 1. user posted image  se mi je poznal v 5. mescu, zdej mam pa občutek, da bom vse not prnesla, kar m je blo v 1. user posted image  prihranjeno user posted image .  Jutri imam prvi pregled, samo pomojem utripa še ne bo na vidiku, ker bom šele 6t 5/7. Grem bolj zato, da 1001 stvar vprašam, ker sem kar malo nervozna. Mam pa še eno piko na obrazu in mi je moja dr. rekla naj jo pokažem Fabjanu, ma pa zdej dopust, in pridem na vrstvo  oz. moram poklicat šele septembra user posted image  - sem jezna, ker ne vem, al bo treba rezat al ni nič.
Nisva pa še  nobenmu povedala, ker čakava na NS, samo pomojem bom jest takrat že bajsika, če bo šlo tko naprej in me bojo sami pogrunta. Moja mami me je pomojem že pogruntala, samo nič še ni rekla, ker nikol nočem nič popit, pa vedno ma zame bandidosa, breezerja,....jest pa vedno, da mi ne paše user posted image  in bi rajš cedevito. No itak dokler se jest ne bom odločila da povem, ne bo zvedla, tud če me vpraša user posted image .
Ej, a kakšen kozarc pivca lahko, čist zato sprašujem, da se mal zakamufliram....al pa radler npr.

Še kar razmišljam, kam bi šli na dopust, pa se nič pametnega ne spomnim.

Zdej grem pa klicat frizerko, sem se namreč odločila, da se postrižem bolj na eno srednjo dolžino - paža al pa kej podobnega, ker res rabim spremembo.

Dons peljem tamaučka k zobozdravniku, upam, da bo samo kakšen premaz. No sej drugač ni nikol bilo nobenih problemov, zdej je čist tko preventivno naročena.
Kako kaj vi z vašimi obiskujete zobozdravnika?

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.8.2010 7:00:04   
partizanka1
Jutro!

Obisk pri zobozdravniku uspel user posted image . Ful je bla pridna. Premazala ji je dva zobka, zdej mava pa konec septembra spet.

Včeraj sem bila pri G. Je rekla, da naj me glede izvida nič ne skrbi in da naj ga kr odpišem. No sej, zaenkrat je tko, upam pa, da se nič  novega ne pojavi.
Drugače je pa user posted image  velik že 6,7 mm, pa tud user posted image  sva že vidli. Takoj ga sicer nisva vidle, ampak pol je pa tko povečala sliko, da je mali fižolček pokazal, da je živ. PDP je pa 1.4. tako po datumu zadnje M, kot tudi po velikosti ploda. Zaenkrat vse ustreza. Mi je pa spet vzela kri za krvno skupino in sem jo prou vprašala, če potrdilo od prejšnjič ne velja, ker krvna skupina se ne spreminja user posted image , pa je rekla, da zdej dajo na potrdilo še črko K, ki pa nimam pojma kaj pomeni. No ampak sej ni važn, itak mi jo je mogla vzet zarad ostalih testov, tko da ena epruvetka gor al pa dol.

Kako ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.8.2010 9:07:53   
pikecpokec
Pozdravljene! Se me še sploh spomnite? user posted image
No, samo da se javim, da v začetku marca pričakujemo novega člana družine. Tko, da, partizanka, bova skupi v pričakovanju user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 2485
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 16:00:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.8.2010 7:49:38   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image partizanka za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pikecpokec za user posted image
obe seveda naj vama hitro mine in naj bo teh 9 mesecev čimlepših.

kolumbo a se še vidimo kaj? sam drug tedn se še lahko pol jaz že grem.

drugače pa včeaj na pregledu vse ok z kilami sem prišla do skupno 1,5 kg plusa do zdaj tako da sem še vedno pridna. user posted image
sem se porihtala v nulo pobarvala manikura...tako da zdaj samo čakam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 10:39:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.8.2010 14:52:26   
malecka_mateja
kolumbo sej dihamuser posted image user posted image se že ful veselim tako da res odštevamo.

veš lahk prideš na kako kavo v mb ko maš tolk časauser posted image pa pusti hormone in jok...user posted image

kak ste ostale nosečke?

daneineli kako ste?kako je velika sestrca sprejela malo?

Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 13:35:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.8.2010 21:37:57   
malecka_mateja
user posted image kolumbo za izračun ja še dva dni in jupi naš korenjak bo že tu. seveda bom javla kolumbo ona pa vam.
drugače pa vse je pripravljeno sem že pshično noter pospravla vse in jutri še samo uživam v ponedelejk pa sem itak že sprejeta na oddelek tako da bo šlo tik tak mimo.

mislite na mene in vam javim. kolumbo midve se slišiva.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 21:39:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 21:43:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
22.8.2010 7:10:03   
malecka_mateja
ja kolumbo en da prej morem not že bit tasko da jutri ob 8 not v torek pa CR. danes pa samo uživamuser posted image user posted image user posted image

pestro maste pri vas. še malo pa boš mogla ti tud začet skup pakirat stvariuser posted image user posted image user posted image septeber bo hitro tu

Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
22.8.2010 13:31:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.8.2010 7:36:31   
partizanka1
GO malecka_mateja GOuser posted image user posted image user posted image !

Srečno jutri, pa da boš čimbolj zgodaj na vrsti in da bo vse OK!

Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.8.2010 9:14:25   
Tabali
Kva zdej??? A bomo kaj zapele al kako?user posted image user posted image user posted image
Malecka drži se user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 10:37:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.8.2010 11:22:57   
Tabali
Evo ena od NK Maribor prirejena za našo Matejo user posted image user posted image user posted image

Ljudski vrt danes spet hrumi
za Matejo nam srce gori
Viole Štajerske pa že pojejo pojejoooooooooo

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
24.8.2010 8:38:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?