partizanka1
|
Ojla! malecka_mateja in Kolumbo sploh ne morem verjet,da sta že proti koncu, sploh ti mateja , noro kako gre čas hitro mimo. Kolumbo, a boš ti tud imela CR? Za oblekce te pa čist razumem, a si se kakšnih že "prenagledala" . A voziček sta nabavla nov, al bo traxx še uporaben? Jest sem pa ful napihnjena. V 1. se mi je poznal v 5. mescu, zdej mam pa občutek, da bom vse not prnesla, kar m je blo v 1. prihranjeno . Jutri imam prvi pregled, samo pomojem utripa še ne bo na vidiku, ker bom šele 6t 5/7. Grem bolj zato, da 1001 stvar vprašam, ker sem kar malo nervozna. Mam pa še eno piko na obrazu in mi je moja dr. rekla naj jo pokažem Fabjanu, ma pa zdej dopust, in pridem na vrstvo oz. moram poklicat šele septembra - sem jezna, ker ne vem, al bo treba rezat al ni nič. Nisva pa še nobenmu povedala, ker čakava na NS, samo pomojem bom jest takrat že bajsika, če bo šlo tko naprej in me bojo sami pogrunta. Moja mami me je pomojem že pogruntala, samo nič še ni rekla, ker nikol nočem nič popit, pa vedno ma zame bandidosa, breezerja,....jest pa vedno, da mi ne paše in bi rajš cedevito. No itak dokler se jest ne bom odločila da povem, ne bo zvedla, tud če me vpraša . Ej, a kakšen kozarc pivca lahko, čist zato sprašujem, da se mal zakamufliram....al pa radler npr. Še kar razmišljam, kam bi šli na dopust, pa se nič pametnega ne spomnim. Zdej grem pa klicat frizerko, sem se namreč odločila, da se postrižem bolj na eno srednjo dolžino - paža al pa kej podobnega, ker res rabim spremembo. Dons peljem tamaučka k zobozdravniku, upam, da bo samo kakšen premaz. No sej drugač ni nikol bilo nobenih problemov, zdej je čist tko preventivno naročena. Kako kaj vi z vašimi obiskujete zobozdravnika? Cao
|