|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.6.2010 22:11:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Februarčki 007 - 2.del
24.6.2010 7:12:01   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

veš glede user posted image mi ni dala nobenih tablet za uravnavanje ker je rekla da je boljše brez sploh če je ovulacija potem ni potrebe po tabletah, če pa ni ovulacije pa dajo raje hormonske tablete za ovulacijo. tako da kr strpno sej ste komaj začeli nič se ne sekirat ker to vse vpliva za cikluse in spremembe.

aha, tko to gre, no tega pa ne rabim, ker ovulacija pa imam - vsaj mislim da. No sej zdej sem že pomirjena, ker me je včeraj nehalo špikat oz. na rahlo zvijat in user posted image  še ni, tko da user posted image  zgleda ne bo nič prehitevala hvala bogu in bo prišla na datum, čeprav bomo glih na morju .

Danes delam še kakšno urco al pa dve, pol pa grem domov pakirat. Jutri zgoraj zjutraj pa odrinemo proti morju user posted image user posted image .

Aja pa še to, na morju praznujeva obletnico poroke user posted image , ...a imate kakšno idejo, kaj naj ušpičim? 

Neposredna povezava do sporočila: 2427
   [Brisano sporočilo]
24.6.2010 9:03:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.6.2010 22:58:40   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Partizanka jst bi do zadnjega upala da M ne bo in bi za varjanto št. 1 vzela na morje en klir blu, kar bi blo ob pozitivnem testu najlepše darilo za oba.

Ne boš verjela, tud to je moja varianta št. 1, samo nisem upala na glas razmišljat. CB je že zapakiran, tko da ga samo jest najdem user posted image . U glavnem kakor koli, imela se bova fajn, z user posted image  ali brez.

No vidiš, tud pri vas se odvija. Držim pesti, da ko mi pridemo iz morja, da zadeva štima u nulo.

Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 11:57:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2430
   [Brisano sporočilo]
28.6.2010 21:16:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.6.2010 7:31:31   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo bravo za vratauser posted image user posted image user posted image user posted image

nam pa na naši hiški počasi raste streha tako da se premikamo spet.user posted image
moje počutje je malo boljše je...e me nizek pritisk amapk ga bomo že ukrotili. drugače pa mam v petek še gastroenterologa pol pa malo mira upam.

diplomsko bi mogla dokončat pa nimam neke volje mapk sej bom.
grem malo okoli pogledat pol pa na zajterkuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.7.2010 16:14:15   
Tabali
Kolumbo kongratulejšns za vrata, daljinca in varovalke, Mateja bravo za streho user posted image user posted image user posted image

mi smo še vedno na dopustu tak da upam, da niste tašče gor vrgli user posted image user posted image user posted image
evo jutri gremo za Radomlje user posted image , sploh se mi ne gre, Danaji še manj tak da ne vem kako bomo to izvedli...v ponedeljek pa služba user posted image , pa mojstri, pa telekom, pa elektro - velkam tu d đangluser posted image
pa od fuzbala bom znorela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 3.7.2010 16:15:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2433
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 11:36:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
8.7.2010 14:10:58   
partizanka1
Hoj!

Mi smo z dopusta. U je blo fajn...da sem se doma komej sestavla spet nazaj in šla v službo. Vreme zakon, voda zakon, camp plac smo imel v velikosti 70 m2, tamauček je užival 100/h (če bi bli še 14 dni, plava brez rokavčkov), družba tanajboljš na svetu, ma ni da ni. Ma mi ko smo sami res zaživimo, jest ne vem no, doma pomojem ne bomo nikol tko sproščeni. 

No res pa je, da ko sem šla na dan odhoda zjutrej na wc, je prišla user posted image , ampak se sploh nisem sekirala, ker sem jo itak cel teden pričakovala. Pa tud sem že čist navajena, da vsakič ko gremo nekam, me obišče še predno zapeljemo čez mejo user posted image . Tko da kaj naj rečem, razpoloženja in dopusta nama ni pokvarila, sva jo pač čisto ignorirala user posted image .

Jutri imam frizerja, komej čakam da me mal zrihta, ker sem obupna. Aja, vam nisem povedala, nad ustnico sem imela eno tako pikico (ene pol leta), kot mal večji mozolj oz. ena mini bradavica, in uganite....so mi v pondelk zrezal, mam 4 šive na faci  in gre tkivo naprej na histologijo. U glavnem, dr. je reku, da če je rak, ni nič hudega (baje), ker je to tak, da se nič ne širi, pač izrežejo in je to to. UPAM madonca da je to tko, a ne no user posted image ! Izvid pride čez ene 3 tedne. Ne samo, da me skrbi kaj bo na izvidu pisal, ampak tud kolk se mi bo poznal, ko mi poberejo šive ven itd....No u glavnem, držte pesti, da se je dr. zmotu

Danineli že mal pogrešam...a so mogoče že 4-je?

user posted image  Kolumbo za vrata, madonca zdej se mormo pa že res enkrat okrog prpelat.

user posted image  tud vam malecka_mateja za streho!

Tabali, a se vi jeseni selite?

Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.7.2010 10:59:34   
malecka_mateja
dan!

evo malo mene. partiznak alepo da ste uživali user posted image streho imamo samo cigl špe damo gor. pa bo.
moja diploma napreduje v planu je da jo ta teden dokončam.bomo videli. upam da rata.

sem še kr ta vročina mi spet povzroča slabosti amapk bomo zdržali.

grem pisat.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 12:20:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.7.2010 13:16:43   
malecka_mateja
kolumbo ma vi pa res nimate sreče.
user posted image user posted image user posted image user posted image za taščo je bila pa res zelo pridna. pa za vsa da ste končno porihtali okolico.

jaz pa švicam pred diplomo, te grafe delam ter kalkuliram...ma sej bo do konca tedna mora biti gotova pa je tak al pa tak, pa če bom ponočči delala, čeprav boi v tej vročini bilo verjetno veliko boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jutri imava z tjašo zjutraj kontrolo za uhice tako da držite pesti da je vse ok. v petek pa imam pregled. sploh nemorem verjet da sem že v 34 tednu.jaz pa nimam še nič pripravljeno user posted image sej bom ko končam diplomo se posvteim samo temu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 7:46:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2439
15.7.2010 8:42:03   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Majkla - dejte se čimprej pozdravit!!!!!

Upam, da so Tjašina uheka OK!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
15.7.2010 11:32:01   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image kolumbo evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro doma in čimprej zdrav. bošček mali.

mi smo meli včeraj konttrolo in ni nič prijetnega bilo za slišat. iz enega ušesa ji je ven potegnil cevko ker je že sama se odstranila in za bobniči je spet vodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da sam spet verjetno čaka operacija.bomo se določili čez 3 mesece. drugo uho pa še ima cevko tako da ni mogel kaj dosti reči. torej nič panetnega in upam da operacija res nebo potrebna ker od teh uhic se mi že meša. ma sej bo.

tako danes in jutri končujem diplomo potem pa malo oddiha. grem bit pridna.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 2441
16.7.2010 13:58:13   
partizanka1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maj hitro se pozdravi, držimo pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud za Tjaško, da se njena ušeska pozdravijo in da ne bo potrebna operacija.

user posted image  tud za Kolumbo in malecko_matejo, da hitro prideta čez tole.

DanijelaNeli kaj je s tabo? Ali ste že 4-je? Če še niste ti želim, da te tale vročina ne zdela preveč, pa čimprejšnjo pot v P in zdravega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2442
16.7.2010 14:52:53   
DanijelaNeli
OOJ!
Ne,ne sem še tukaj...2v1... mal pod pritiskom...hormonov...pol jih še moj user posted image  podžge in pol je user posted image ...

Sej sem Vas brala,pa nevem koliko krat napisala dolg post,pa me je vedno kenslalo...Še računalnik mi neki kuha v tej vročini...

Za crknit,...VROČEEEE!

Drugače sem OK,bebica tudi,v trebuščku miga,dajejo me lažni popadki,križ je itak standard,da me boli,...

Počivat je treba..za drugo itak nismo v taki vročini.
Čeprav sem velikokrat jezna sama nase,ker še vedno ne morem iz svoje kože,ker se neki forciram z vsem čiščenjem in pospravljanjem.Namesto,da bi počivala.

Joj,jst vidim same user posted image ..me je zaskrbelo kaj se dogaja...

Majkl..veliko user posted image ...Tjaška enako...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
17.7.2010 15:14:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.7.2010 8:39:40   
partizanka1
user posted image  Kolumbo, da ste doma. Ja bo pa še en cajt švoh, sej veš, da k seb pride ornk, pol bo pa bolš. No pa že 50% si boljš, samo da domov prideš, da nisi v bolnici.

Ja DanijelaNeli ti tud kmal greš a ne? Kdaj maš PDP?

Mi smo po starem. Od četrtka sem brez šivov in morm rečt, da "rana" zelo lepo izgleda. Je malo rdeče in en črtica, ampak pomojem se čez en čas ne bo nič vidl. Zdej fino mažem s kremo za brazgotine. Izvidov še nimam, še vedno upam na najboljše...

Včerajšnja ohladitev je bla pa carska, a ne? No danes je zjutraj tudi zgledalo, da bo malo bolj sveže, ampak zdele pa že žge skozi okno, tko da bom kmal klimo zalaufala. Imam pisarno na podsrešju, zato se mi segreje kot v peči.

Doma imam nov pralni stroj, smo kr Hoferjevga nabavla in morm rečt, da je u redu. Ta starga sem pa na bolhi prodala za 80 € user posted image . No sej drugač mu ni nč manjkal, delal je brezhibno, samo je bil pa samo za 5 kg perila, pa se mi  zdi, da je tud pokuru en kup štroma, ker je bil pomojem C...

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.7.2010 9:40:00   
Tabali
Ojlauser posted image ,
Kolumbo - super, da ste doma!!!!!!user posted image to kar praviš za bolniške sobe - koma user posted image user posted image user posted image , res grozno...user posted image user posted image user posted image upam, da ste že boljše
Malecka kako ste vi? Vidla sem, da mate tondach user posted image - ste že pokrili hiško? Držim pesti, da bojo Tjašikina uheka OK!!!
Partizanka - itak da bodo izvidi dobri - morjo bituser posted image user posted image user posted image

Hm... kaj mi delamo na bajti - boljš prašat kaj ne delamo user posted image user posted image - mislim, da bomo kmalu znoreli od vsega user posted image - prejšnji teden smo pokitali stene, trenutno belimo - prva roka, al kako se že temu reče, v soboto je mizar prišel vzet mere za vrata, štenge, ograjo na štengah...
jaz sem čez vikend skor doktorirala iz kuhinjskih aparatov... user posted image user posted image user posted image , a mi lahko prosim nekdo, ki ma že s tem izkušnje poda kakšen namig - kateri aparati so OK, ker pr prodajalcih je itak vse oh on sploh - skratka hočem met indukcijsko kuhališče, pečico (po možnosti piroliza), parno pečico, za hladilnik vem, da mora bit no frost user posted image , ne vem pa al je fajn da ma še zamrzovalnik zraven, al je bolš da kupim eno orng skrino pa jo potisnem v klet... katera pomivalna korita so OK, kakšno pipo naj montiramo???? Pomivalc???
Če čist po pravici povem sem že rahlo naveličana tega - sem včasih misilila, da mi bo nabava opreme v veselje, pa nič kaj ne kaže na to...user posted image
Ah... grem še zdej mal parkete gledat...
majte se invsem VELIKO VELIKO ZDRAVJA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.7.2010 10:04:59   
partizanka1
...a katera pozna kakšno foro za 50 letnico? Rabim za drug teden v petek, moja mami praznuje!

< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 19.7.2010 10:06:54 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.7.2010 15:15:56   
malecka_mateja
user posted image kolumbo da ste doma, sej bo kmalu boljše.

partizanka jaz sem tastu naredila kvaček nujne opreme po pedestem ga imaš tudi na inetnetu, pa zaprisegu in klečat je mogo na polenu. pa krono ter lento je dobil ter verižico kjer je bila številka 50 gor samo je bila težka 20 kg ker jo je moj v službi iz železa naredil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlo dobra finta.

Tabali danes smo latali jutri končajo, v četrtek pa pridejo cigl gor zmetat in žlebe nardit in smo gotovi. vam bom pol poslikalauser posted image drugače pa pri pečisi pazi da ima program ki se pečica sama čisti. ima tak program je zelo fajn. pri kuhalni plošči da imam možnost zaklepanja da otroci nemorejo sami vklopit. hladilnik kupi brez zmrzovalnika ga ne rabiš ker ni funkcije raje veliki hladilnik ki je 188 vsiok brez skrinje in enkstar ornk skrinjo v kleti ki pa naj ne bo omara ker oma je za k...rac ker not nič ne dobiš. preverjeno. pomivalec pa pazi da ima hiter program pranja in zamik pranja. pa vse naj bo A in je to to. ok tak imam jaz izkušnje in vem da se bom pri moji kuhinji tega držala.upam da sem ti pomagala.

Grem malo k tjaši.papa
danineli si še 2v1??

Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.7.2010 23:54:43   
DanijelaNeli
No,katera je ob takih urah budna...
Jaz in user posted image ...ne morem spat...zmatrana pa sem kot user posted image .

Še vedno v enem kosu...
Jutri zjutraj grem v Koper v lab. dat kri,še prej Nelico v vrtec...,ker jo morem peljat...ji manjka družba doma,....

Še bolj se je navezala name...Upam,da bo pol ko pride user posted image  vse OK...

Trenutno se dobro počitim,izjemoma te utrujenosti...
Začelo se je vse skupaj...črvičenje,...popadki,...trd trebuh...
Gineko. mi je rekel če ne bo nič do 29.7. naj pridem 2.8. na pregled...

26.7. je luna...bomo videli...

Druge kako ste?!

Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.7.2010 8:32:58   
partizanka1
Zdravo!

Samo sporočam, da so moji izvidi žal pozitivni. Sicer v izvidu piše, da je zadeva izrezana in je zdravljenje zaključeno, vendar moram poklicat G, da jo vprašam kako in kaj glede na izvid in plan user posted image , pa jo ne dobim na telefon.

Popoldne dela moja splošna zdravnica in jo bom poklicala, da mi mal zadevo razloži.

Razpoloženje...jah sej sem pričakovala da bo pozitivno, samo me je vseeno mal vrgl. Živčna sem ko sam user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

velikost penisa
danuska

za vse ki vedo kaksna je partnerjeva velikost penisa?

do 15 cm (27%)

nad 15 do20cm (57%)

nad 20 do 25 cm (10%)

več kot 25 cm (6%)

Število vseh glasov: 480

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!