partizanka1
|
Hoj! Mi smo z dopusta. U je blo fajn...da sem se doma komej sestavla spet nazaj in šla v službo. Vreme zakon, voda zakon, camp plac smo imel v velikosti 70 m2, tamauček je užival 100/h (če bi bli še 14 dni, plava brez rokavčkov), družba tanajboljš na svetu, ma ni da ni. Ma mi ko smo sami res zaživimo, jest ne vem no, doma pomojem ne bomo nikol tko sproščeni. No res pa je, da ko sem šla na dan odhoda zjutrej na wc, je prišla , ampak se sploh nisem sekirala, ker sem jo itak cel teden pričakovala. Pa tud sem že čist navajena, da vsakič ko gremo nekam, me obišče še predno zapeljemo čez mejo . Tko da kaj naj rečem, razpoloženja in dopusta nama ni pokvarila, sva jo pač čisto ignorirala . Jutri imam frizerja, komej čakam da me mal zrihta, ker sem obupna. Aja, vam nisem povedala, nad ustnico sem imela eno tako pikico (ene pol leta), kot mal večji mozolj oz. ena mini bradavica, in uganite....so mi v pondelk zrezal, mam 4 šive na faci in gre tkivo naprej na histologijo. U glavnem, dr. je reku, da če je rak, ni nič hudega (baje), ker je to tak, da se nič ne širi, pač izrežejo in je to to. UPAM madonca da je to tko, a ne no ! Izvid pride čez ene 3 tedne. Ne samo, da me skrbi kaj bo na izvidu pisal, ampak tud kolk se mi bo poznal, ko mi poberejo šive ven itd....No u glavnem, držte pesti, da se je dr. zmotu Danineli že mal pogrešam...a so mogoče že 4-je? Kolumbo za vrata, madonca zdej se mormo pa že res enkrat okrog prpelat. tud vam malecka_mateja za streho! Tabali, a se vi jeseni selite?
|