Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 8.6.2010 9:25:16
|
|
|
|
Tabali
|
Kolumbo takoj cifro , da slišim iz prve roke Ja Mateja, tisto plažo sem imela v mislih, Soline al kaj je že... - skratka važno je da ni kamnov in skal, da se lahko normalno igramo in čofotamo - glede na tvoj report gremo v Biograd 100%
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 8.6.2010 13:59:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali jaz mislim da vam nebo žal, meni je res zakon jaz bi vsako leto tja hodila. pa tukaj na tej plaži imajo tudi na vodi par igral sicer kolko se spomnim nekaj melega za plačat par kun ampak je tak malo za poživitev pa na plaži je odbojkarsko igrišče na drugi strani ker je to tak zaliv pa so gostilne z hrano in pijačo zelo lepa potka za večerni sprehod in potem kamp tam se začne tudi betonska plaža tako da je za vsakega nekaj. meni so borovci ugajali in mivka v vodi. res meni je ful všeč in mojemu upam da bo vam tudi kaj grete v apartma?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 10.6.2010 19:48:52
|
|
|
|
malecka_mateja
|
HALO PA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEE?????
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 11.6.2010 7:51:18
|
|
|
|
partizanka1
|
Ojla! Jest sem kle... , Kolumbo ma pa zdej službeni režim, tko da ne more bit skoz na RR O kolk je fajn, da je petek, danes sem komaj ustala. Ampak sem bla tud že pridna, sem že perilo obesla (ob 6h zjutraj) , pa peš šla v službo, in zdej delam še 6,5 ur, pol pa vikkeeennnddd! Jest pa mal razmišljam, da bi šli v Guliverlandijo....sem mal gledala na spletu in na forumih, pa kr pohvalijo. Sem pa tud ceno kart gledala, in je 17 za odrasle in 13 za otroke, matr kakšne cene a ne? Sicer me pa kr mal skrbi, da bi bilo prevroče oz. cel dan bi bli na soncu, to je pa pomojem too much. Čez 14 dni pa odrinemo na morje, komej čakam. Mal razmišljam, da bi nabavl DVD player za v avto, da bo lahko kakšno risanko pogledala, ker do tja imamo zelo, zelo daleč....ampak pol bomo pa sami trije cel teden, kakšen luksuz .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2010 22:40:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 21:14:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2010 21:15:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.6.2010 7:51:50
|
|
|
|
partizanka1
|
luštne slikce. Res ste užival! A ti povem še nekej....mam čist glih take kopalke ko ti! Nabavla sem jih l. 2008, l. 2009 mi modrc ni bil več prou in sem si nabavla večjega, v l. 2010 mi je pa oboje mal tesno, tko da sem si nabavla kr nove . No za štukat in preoblečt bojo še . Ej, v nedeljo sem si spet enega klopa ven potegnila. Madonca, v 14 dneh je bil to že drugi, da se je name prisesal. Joj, golazen. Po kolkem času moraš opazovat, če so kakšne spremembe na mestu pika, a je 3 tedne? Morm mal na netu prebrat. Včeraj sem kuhala jagodno marmelado. Naredila sem jo iz 3kg jagod, pa ne vem, kolk je želirala, namreč danes sem gledala, pa se mi je zdela mal čudno tekoča. No res pa je, da je še topla, moram počakat, da se ohladi. Pa drugo rundo bezgovega sirupa sem prelila v steklenice, ampak morm rečt, da ni tako dober, kot je bil prvo rundo . Mah za popit bo. Včerej res ni bil moj dan. Danes me pa čaka pomivanje kopalnice, pa pomivanje tal celega stanovanja... ker že en teden nisem nič naredila. Samo 1x sem posesala. Ko smo prišli domov iz službe in varstva, smo bli ves čas zunaj, v stanovanje smo šli v času večerje in spanja, tko da se mi ni dalo pospravljat kaj dosti. No danes že vreme namiguje v to smer, da se bo dalo kaj pospravit. Kje sta DanijelaNeli, pa malecka_mateja?
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.6.2010 8:58:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo za malo oddiha. jaz imam v četrtek izpit in sem čisto ven padla upam da mi rata. sem pa čist adijo ker še kr bruham čet in petek sem malo panike mela ker sem že kri bruhala mapk je vse ok mali brca ko zmešan tako da ni bilo hujšega mam pač ranico od bruhanja. tako da nič novega. mam pa v četrek tudi pregled pri g tako da bo počasi. jaz bi šla na morje pa itak da ne upam mapka lušta sem mi ga. drugale smo ok tjaša skače ko nora po trampulina na parceli čakamo še vedno les za rušt, elektriko že imamo do hiše smo sedaj omarico in to postavljali pa je šlo 900 evrov. eh brezveze. partizanka ja 3 tedne moraš opazovat pa upam da nebo nič.ti klopi so res nadležni. danineli kje si?
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 20:07:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.6.2010 11:34:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo nisem zasledila žal. kako drugače? jaz mam juter izpit učim se oz bi se mogla pa mi nekak ne gre v glavo. vreme je čist mimo sej mi paše svežina samo je zaspano pa mi ni posledično. ma rabim eno brco v rit. slabosti so spet anpredovale počasi se mi bo zmešalo ker ne vem kako zgleda dan brez slabosti in kako zgleda spanje zaradi medenice mam pa samo 80 dni še do konca no sej ni tako zelo malo samo je pa hitro minilo in res upam da bo še hitreje. malo se hvalabogu z šolo in diplomo motim malo z hišo te pa že bo nekak. danineli kako si? zdanji mesec je pred tabo kako se počutiš?te že mantra kaj?
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 16.6.2010 14:28:33
|
|
|
|
partizanka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ A JE KERA GLEDALA KEEN OTROŠKE SANDALE? IŠČEM CIFRO 27 PA JE NIKJER NI...NE VEM A SM BLESAVA AL SPLOH NE OBSTAJA....nimajo je ne u Massu ne u Superge.si ne u Inersportu Ojla! Jest sem jih v Hervisu gledala v Kranju - na primskovem - prejšnji teden se mi zdi, ne vem firme, bli so pa taki ko superga varianta, z luknjami?! Zdej s tem opisom ne vem ravno, če razumeš, ampak probala sem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2010 23:16:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.6.2010 23:18:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.6.2010 7:02:08
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kolumbo za makino lepa je. zdaj šele ven kake čevlje imaš v mislih az sem jih tjaši kupila v deichmanu poglej še tam. malo se že učim pol grem ginekologu potem pa izpit. držite pesti.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.6.2010 7:07:01
|
|
|
|
partizanka1
|
Kolumbo - naši so teva št. 27 ok, teli superga varinata, ki jih je probala, pa so bili prsti čisto na koncu in če bi jih kupili, bi vzeli št. 28! No tud teva smo vzel potem 28, ker št. 27 ni bila OK barva - babe
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.6.2010 7:08:04
|
|
|
|
partizanka1
|
malecka_mateja, dobro opravi pri G in seveda na izpitu
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.6.2010 22:04:16
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EILA,ženske! Kako ste? Ja,jaz si kar neopravičene ure zaslužim... Popravca!!! KOLUMBO...še enkrat za avto...res je mega. MATEJA... kako se ti počutiš..kater teden si že? Ja,jst se približujem koncu...Počutje je zaenkrat odlično.Boljše nosečnosti ne bi mogla imet... Zdaj sem si več al manj pripravljala sobico,pa cunje,pa generalka mojih prostorov,pa malo pri tašči,...skatka zagon...Ja,to nosečniško gnezdenje je ne višku pri naši hiši...ker smo dve ... Glih ker se menite o sandalih....jaz sem že skor dobila pop itis,ker nisem nič kaj lepega in pametnega najdla.In smo prvo sezono brez Cicibank... dva dni nazaj pa sem se odpravila v Italijo in kupila Italijanske... Sem zadovoljna,ker so ful udobni in usnjeni... Še isti dan sem našla doma ene sandale 27 številka,ki jih je tašča nevem od kje prinesla...bolj športni-mehki.
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 17.6.2010 22:13:22 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.6.2010 7:51:03
|
|
|
|
malecka_mateja
|
danineli za gnezdenje sem v 30 tednu počutje še vedno za ampak sej bo bolje. mi tudi julija menjamo okna v stanovanju in prebelimo potem pa počasi priprave na tamalega. včeraj ospisala mali je med tem navij av trebuhu za mene je take akcije izvajal da kr joj. kako bo vam javim upam da bo šlo skoz je bilo zelo težko bomo videli. danineli zelo lepi sandalčki, naša je nora na crosce tako da jem jo zadnjič komaj za ene balerinke nahecala bomo videli če bomo še kake sandalče kupili ker najraje hodi bosa grem zdaj, lep dan.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.6.2010 8:30:34
|
|
|
|
Tabali
|
Kolumbo femily, vam bo pa res treba šrango postavit , zdele mi je padlo na pamet, da z našo multifunkcijsko ograjo to sploh ne bo ne vem kakšen problem ... Čestitke za avto - res je svetoven Mi smo v niskem štartu za dopust - še danes smo v vrcu in službi pol pa gremooooooooo , je Danaja rekla da ta teden gre sam mal v kontrolo u vrtec , pol pa je spet ne bo. S prvim julijem pa gre v novo skupino ker je že velika , je prav ponosna sama nase Mateja - kako je šlo včeraj? Itak da je šlo Danineli super sandalce joj morm šibat, mejte se
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2010 20:06:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 21.6.2010 20:59:38
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EEI! Kako preživljate prvi poletni dan?! Verjetno ne na plaži...KEr so temperature katastrofalne... No,meni paše...se ne pritužujem...amapk kakšno stopinjo več bi lahko bilo... Se stiskamo z Neli na kavču...drugega nam ne preostane... Tati naš dela...midve pa same.. Kolumbo...kakšni so tile sandalci? Morem it,ker me kliče Nelica,....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 22.6.2010 20:25:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! NAREDILA IZPIT ZADNJI JEEEEEEEEEEEE Z 9-KO zdaj pa še diploma in konec. jupi. danes sem katastrofa pristisk mam v ku... dvakrat že skupaj padla ker mam tako nizkega tako da sem adijo, grem počivat.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 22.6.2010 20:50:27
|
|
|
|
partizanka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja dan! NAREDILA IZPIT ZADNJI JEEEEEEEEEEEE Z 9-KO zdaj pa še diploma in konec. jupi. danes sem katastrofa pristisk mam v ku... dvakrat že skupaj padla ker mam tako nizkega tako da sem adijo, grem počivat.papa Bravo malecka_mateja, res si pridna. Jest sem pa slabe volje, spet bo prišla , me že špika. Mogla bi priti v soboto, ko bomo na morju (mogla bi bit srečna, da bo takrat že skoraj konec, ampak ker jo ne pričakujem, nisem ), ampak bo že danes, najkasneje jutri. Me je pa mal začel skrbet, ker se moj mesečni ciklus iz meseca v mesec zmanjšuje. Zdej pride M na 24 dni?!? A je to normalno? Prej sem imela celo življenje na 28 dni, zdej je pa kr nekej! Bomo vidl kako in kaj, če ne obiščem G, da mi uravna ciklus. Malecka_mateja, a je bi kaj dala za uravnavanje ciklusa, a nisi ti imela probleme prej? Drugače pa že komaj čakam dopust, sicer bo kratko en teden, ampak bomo sami trije, to pa odtehta vse. Še prej bo pa seveda potrebno v službi poštimati stvari in bo tako kot vedno, precej pestro. Uživajte, ko smo končno spet malo ugledali sonček. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.6.2010 14:03:20
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! partizanka hvala. veš glede mi ni dala nobenih tablet za uravnavanje ker je rekla da je boljše brez sploh če je ovulacija potem ni potrebe po tabletah, če pa ni ovulacije pa dajo raje hormonske tablete za ovulacijo. tako da kr strpno sej ste komaj začeli nič se ne sekirat ker to vse vpliva za cikluse in spremembe. moj kosi parcelo tjaša aja jaz pa sem že živčna ker je čez dveuri tekma papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Ime za punčko?BeChi?Maja (
32%)
Anja (
28%)
Nina (
41%)
Število vseh glasov: 892Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!