|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
23.11.2009 19:27:30   
malecka_mateja
čer!

nevem če sem vam povedala, da ma naša pupa probčleme z uhicami ker se ji voda za bobniči nabira in slabše sliši in lahko ogluši. in sedaj smo prejšni tedn melikontrolo in še vedno je isto in naslednji tedn sem pravkra zvedla da ima v čet operacijo user posted image user posted image user posted image  operiral jo bo mož od moje dr. in je najboljši za ušesa v sloveniji sam vseeno mi je težko in me je strah. sej nevem če sem vesela ker sma tako hitro prišle na vrsto ali sem žalostna ker more moja mala pikica na operacijo. user posted image user posted image user posted image čist sem adijo. amapk more it ker ji s tem rešilo sluh.

no to je vse. na plesnih je ful uživala in je plesala do konca ampak se vidi da ji ena ura plesa ful zmantra. spi ko top potem.user posted image
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
24.11.2009 7:22:59   
Tabali
Jutrouser posted image
Jasna zelo sta lepa tvoja dva zakladka user posted image user posted image , prav pametno gledatauser posted image
Jst sem se po dolgem času koooooooooončno naspala, sem včeri šla spat s kurami, ker enostavno nisem več mogla funkcionirat. Danajči pa tati pa sta rasturala v pisanju user posted image - naša punca se je začela ful zanimat za črke, tko da kar piše in piše (na računalniku seveda user posted image ), sam ji pa rata user posted image
Matejči user posted image user posted image user posted image user posted image za Tjašiko, vem da ti je hudo, sam... bodi optimist kot vedno, vse bo OK!!!!
šit mam že klice...
čao

Neposredna povezava do sporočila: 1752
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 17:59:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
24.11.2009 19:49:37   
malecka_mateja
čer!

kolumbo upam da čimprej porihtajo dvorišče kmalu da lahk vsaj avto doma pustišuser posted image user posted image

ja babe kdaj mamo letos srečanje?????in kje?????jasna ti se tudi moreš udeležit?saj boš a ne???

jaz sem se mal že skulirala danes sem mela izpit upam da bo kaj iz njega.bomo vidli sicer je sam delni me še dva dela čakata sam vseeno je en manj.

moj tast je dobil ta novo gripo tako da smo ga zaprli in nima stika z nikomeruser posted image user posted image user posted image sploh z nami neuser posted image user posted image upam da bo vredu odneso.

to je to.grem pred tv zjutrsaj pa delat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 22:30:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1755
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 23:44:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1756
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 23:46:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.11.2009 0:21:02   
DanijelaNeli
ČER! Spet strašim ob taki uri. Sem delala so 23h...zdaj pa pospravljam dnevno sobo za mojimi lenuhi.Za crknit,... ona dva se kar odpravista spat brez pospravit igrač,... Treba uvest eno drugo politiko pri njiju.user posted image

Joj,Mateja držimo pesti za tvojoj Tjašo...TI pa se drži. Verjamem,da bo ta Dr. rešil zadevo kot se šika in bo vse OKuser posted image
Kolumbo...veš,da bi prišla oz šla nekam na sonce...mi ga nimamo že tretji teden!!!Sploh nevem kako zgleda...user posted image ...Mislim,da je preveč ljubljančanov pokuplo vikende pa bajte na Primorskem in so prinesli vse s sabo.user posted image

Vidim,da ste se menle neki za srečanje. Mislim,da bi bil čas,da se kje dobimo in spoznamo... Pa ne bom zahinavla tokrat,obljubim...

Jasna...Inaja je pa pravi mali model....che bella bambina!!!

Grem jaz še ta mali nahrbtnik pripravit za v vrtec....
Se pišemo kaj jutri...NOČ...

Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.11.2009 0:39:22   
Anonimen
Čer oz. jutro, al kakor koli že...

Me živci dajejo. Moj mali fantek! Aaaaaaaaaaaaa!!! HB, da je Inaja punčka, da ne rabim 2x čez to!

Drugače pa punce hvala za pohvale, res sta sončka oba!

Srečanje - srčno upam, da bom prisotna!

Grem mal slikice pogledat!

Danineli bejz spat, nooo! user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
25.11.2009 0:42:22   
Anonimen
U, kolumbo lepa ograja!

Punce moj album je tud objavljen, sm neki čarala brzinsko par dni nazaj, pa me rač. ni hotu ubogat, pol sm pa obupala. Zdej pa vidim, da je objavljeno! user posted image

Nč, grem še mal okol strašit, se slišimo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
25.11.2009 0:55:57   
Anonimen
Mateja za Tjašo držim pesti, itak pa bo vse ok. Te pa razumem, verjemi...

Držte pesti jutr za nas, zdej pa res grem spat, se morm ob 5h ustat. Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
25.11.2009 7:30:55   
Tabali
Jasna user posted image user posted image user posted image za Alena, držta se, vse bo OK!!!
KOlumbo full dobra ograja, izgled dvorišča me pa mal spominja na naše user posted image , k smo polet že dajal vso čudo cevi in jaškov za meteorno in ostalo kanalizacijo user posted image , sej bo... boš vidla luksuz k bo fertik user posted image
Ej punce res, kdaj se dobimo??? in Kje??? Jst sem sama pr seb obljubila, da ko bom mela bajto fertik bo srečanje pr nas doma user posted image user posted image user posted image , tko da za druk let lokacijo mamouser posted image , letos pa grem kamor koli boste rekleuser posted image
Joj a so vaši sončki tut že v fazi 1001 vprašanj zakaj kako kje kdo??? Pr nas je tole zdej v polnem zagonu. Zadnjič enkrat me je Danajči vprašala Mama zakaj avion leti? Ji povem zato k ima krila. Pol pa ona takoj ko iz topa: Ja kako, helikopter pa nima kril pa glih tako letiuser posted image user posted image mislimuser posted image sesula me je v samam štartu user posted image user posted image user posted image
ajde uživite, jst upam da čim prej mine delovnik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
25.11.2009 7:33:09   
Tabali
Kolumbo, šume je u slavoniji praviš... hahaha lih ta prav cajt- bit će kulena i kulenove seke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
25.11.2009 16:13:27   
malecka_mateja
dan!

jasna držimo pesti za alena user posted image user posted image user posted image user posted image

danes so srečni vsi ki jim grem na živce z svoji jmlapanjem kajti nemorem govorit sem bila na op zoba in se čist zatekla in boli ko huudič upam da bodo tablete kaj primle. ja no mislim kaj me še čaka vse, v torek pa morem it še šive ven dat tko da bo fajn, pol pa v sredo kr v bolnico z tjašo.

kolumbo jaz ne vidim albuma :(((

ja glede srečanja smo rekli dfa je letos v mb ker predlani je bil v lj lani v ce. zdaj sem jaz na vrsti, tko da punce če ste so v mb sam kdaj je treba rečt ker počasi bi mogle kaj rezervirat ker bo polno vse hitro oz je že :)))

Neposredna povezava do sporočila: 1764
25.11.2009 22:08:07   
DanijelaNeli
EILA!
Kje ste,ženske...?
Jaz čakam,da mi stroj opere...še pol urce. Dam sušit kar noter,ker pri nas je katastrofalna megla 24 ur na dan.... Ne zdržim več...
Danes mi je prav pasalo bit fraj...Zjutraj smo šle z Neli po fasungo,popoldne pa mal pohajat. Prejle smo se odpravle malo po 18.uri stran od ene kolegice,ki je imela rojstni dan.In mi je zaspala v avtu,tako,da sem jo prenesla na posteljo,preoblekla in dremucka naprej.Tako,da bo zjutraj ob 6h naspana za prav.

Mateja,a imate naslednji teden Op za Tjaško?Tebi in njej eno user posted image ...

Tabali...ja tudi jst sem danes to tuhtala o 1001 vprašanje naših otrok... Poleg tega,da so že kar furbasti..tako rečemo mi na Primorskem,da so zviti.
Sam ta s helikopterjem je pa res svetovna!user posted image user posted image

Mi pa imamo ene probleme,ki se nanašajo na vrtec.Kot veste je moja v tej mešani skupini letnikov 2004-2007 in sem zelo proti,samo ne morem nič spremenit. No,da na kratko razložim:razumem,da je v sklopu igre tudi kakšno otroško kreganje in branjenje svojih stvari oziroma samih sebe.Kar mi povejo mame drugih otrok pa tudi vzgojiteljice,da se otroci v skupini kar pretepajo,praskajo,... Nekega dne je to obnašanje prenesla tudi na dom.Ko ji ni kaj prav,ali pa ko se kdo prepira z njo,se odpravi nasproti in zdvigne roko nato udari.Veste sam,da to ni nevem kako močan udarec,ampak vseeno...udari.Najprej je začela mojo taščo,potem še mene in tatija.Z besedami smo parkrat rešle situacijo,ampak ne morem vsakič jo opominjat in kričat na njo,ker nisem vedno za njo in ob njej.Ustavi se samo če se je ne provocira.Nekateri pa ravno to počnejo.user posted image
Z mojim sva jo tudi udarila po rokah in zabičala,da se to ne sme. Ne prenesem edino tega ko se jo provocira in napeljuje k temu,da postane "nasilna". Pri meni drži,to,da se jo more preusmerit k kakšnem drugem dejanju oziroma se jo zamoti-preusmeri k kakšni stari.
Prosim za strokovni nasvet,ženskeuser posted image

Kolumbo...kako pa je z Vašimi pleničkami...ste rešeni?

Mi držimo še vedno to,da ne gremo kakat če nimamo pleničke. Mislim,da bi bil že čas,da se rešimo tudi tega.Samo nevem kako,ker enostavo noče na školjki al pa v kahlico...Lulat pa brezproblemov...

Mateja
...ti boš dala kak dober strokovni nasvet.

Grem jaz počasi,ker se kar neki tresem...verjetno pritisk,al pa je vzrok,ker je user posted image na poti...sem že cela napihnjena,trebuh boli pa nič. Verjetno ponoči. Moj pa je mislil,da ne bo nič,ker si želi še enegauser posted image ... Mogoče pa ...drugo leto...letnik 2010...user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.11.2009 22:15:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1765
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 22:17:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
   [Brisano sporočilo]
25.11.2009 22:33:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1767
26.11.2009 7:29:02   
Tabali
Guten Morgen babe
jst mam ta teden luksuz - mam šoferja za u službo in to zdravnika tko da kar uživam user posted image , druk teden sem jst na vrsti in bo potrebno mel več koncentracije ampak bo že.
A ha torej to leto smo v Maribori, ja vredi, evo se pofočkam jst polovični Prlekuser posted image user posted image
Tole pa verjamem da zna bit kriza če otroci postanejo agresivni. Mi zaenkrat s tem nimamo težav, je bilo nekih poskusov še takrat v času k je bla pr tašči u varstvu, sam odkar hodi u vrtec je čist fino. Upam da tako tudi ostane. Vem, da sem takrat ko je probala na, za moje pojme, neustrezen način izkazat svojo jezo, bila čist zgrožena. Sva mele cele traktate pogovorov in dopovedovanj, upam da je zaleglo. Sicer pa tut u vrcu spodbujajo pogovor, opravičila in božanje ko se kateri od otrok razjezi, tako da se mi zdi da so kar uspešni pri tem.
S plenicami pa smo pr samem koncu - čez dan popolnoma brez - lulamo, kakamo na stranišče (kahlica ni več za nas k nas kao tišči user posted image ), celo beremo na stranišču user posted image user posted image tko da... Ponoči za spanje ji iz čiste preventive dam pleničko gor, sam se mi zdi da bomo tut to ukinli, ker ni več potrebe da bi jo sploh meli. Zgleda da smo zmagali user posted image
Kar zadeva pa darila - ne vem, mogoče kaj za sestavljanje in šraufanje user posted image - sva včeri en stol šraufale in je čist not padla user posted image user posted image , celo naučila se je kaj je imbus ključ user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1768
26.11.2009 7:31:50   
Tabali
AAAAAAAAAAA DaniNeli user posted image user posted image - šele zdej sem dojela kaj si na koncu napisala - upam da ni user posted image na poti user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
26.11.2009 8:23:29   
malecka_mateja
jutro!

madonca danes sem pa katastrofa zabuhla okoli oči in vse kot da me je moj namlato. eh upam da kaml zgine.

danineli glede plenice povej jio da je že velika punca kot mami in ati da da velike punce hodijo na wc in da če bo lepo akala v pleničko in bo pridna bo nkeja dobila od miklavža recimor sedaj ko je skoraj že miklavž, moraš jo motivirat da bo začela ko bo  vidla da ni big dil bo pa se navadla. mi smo tudi našo tako in vedno ko je akala ali lula smo ji ful vsi ploskali kateri smo bili odma in tudi sam asi je poloskala kot velik dosežek. in smo ji tudi rekli gremo akat pol pa bomo ploskali če si bila pridna in ji je bi9lo ful všeč in je ratalo pa nekaj krat je dobila kako pozornost čokolado ali pa liziko, nekaj malega da je vedla da je to prav. pa verjemi ni vedno pol nekaj zahtevala da bni jo kao s tem podkupo. ker večino je dobila nagrado veliko ploskanje.pa vedno sem zraven nje bila in jo vzpodbujala.
glede pretepanja pa smo mi ko je mela tako fazo ji povedali ko pa to ni več zaleglo smo jo pa v kot poslali za toliko časa koliko je stara torej nekej 2,5 minuti in verjemi zeeeelllooo pomaga. plus tega ko je prišla iz kota se je mogla vsem ki jih je vdrla opravičit in dat lupčeka. plus tega če atija ni bilo doma mu je mogla povedat da je mamo tepla in se ji je opravičila in potem je še ati povedal da se to ne dela...tako da smo vključili vse tudi če niso bili zraven da smo ji večkrat ponovili da tega ne sme.zdaj je pa mela fazo da je po sebi pisala in po steni...pa sem ji dala za kazen da je en dan lai dva brez  barvic in zelo pomaga, vsako krat ko je rekla da bo pisala smo šle celprotokol zakaj ma kazensko in kje se piše in kje ne in zakaj je nevarno...na to kaznovanje pomaga zelo tudi če smo na obislku mora v kot in razmislit ter povedat zakaj e to naredila se opravič in vse.mi smo kr strikni gloede tega.
upam da sem ti kaj pomagala.

pa upam da user posted image  nebo in bo letnik 2010user posted image user posted image user posted image

jaz pa mam 11.12 ginkeologa da viodimo kaj bo rekla in da mi pove če jekaj narobe. preveč se obremenjujem s tem plus vse druge težave in se sploh ne čudim da ni nič. sej enkrat bouser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
26.11.2009 11:19:03   
partizanka1
Dan!

Jest sem doma na bolniški. V torek grem v novo službouser posted image in sem bila pri zdravniku, da mi da nekej za pomiritev živcev, ker je zadnji mesec (al pa leto) čist preveč noro in ne bi rada prišla v novo službo kot živčna razvalina.

V nedeljo imamo krst moje nečakinje, pa me zanima, če mi katera lahko postreže s kakšnim lepim verzom, da ga napišem v čestitko. Sem strica googla vprašala, ampak ni imel primerne informacije zame user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Alena in za Tjašo. Držim pesti, da čimbolje preneseta tole, pa še za mamici user posted image , da se bosta dobro držali.

Mi zaenkrat kr dobro krmarimo, kar se bolezni tiče (trkam, trkam, trkam). Mal me je strah tele ta nove gripe, da jo moja bejba ne faše, samo ko pa berem glede cepiva, me pa vse mine. Malecka_mateja kaj pravi tvoja šefica glede tega? Glede na to, da ti nisi cepljena, potem prou fajn res ne more biti - a se motim?

Včeraj sva tamalo zmerila z metrom, ki ga ima na steni in ugotovila, da je presegla mejo 1m. Meter je namreč pokazal 101 cm. Je pa suha, ma mal manj kot 16 kg. Kolk so vaši kej veliki?
Mi smo ji bundo in hlače za smučat kupil v Sport experts v Celovcu, ampak št. 98! Ful so velike številke. Hofrovo bundo smo lani imel 98 in ji je letos čist prekratka in preozka, hlače pa smo že lani imel 104, da so bile dost dolge, tkoda letos, če bo treba jih imamo za rezervo, ker nima plenice, so ji še glih za glih prav.

Mi smo brez plenice že od konec aprila (17.4. smo ji prvič dol dal), ponoči pa je brez od začetka junija, ker je maja na morju fasala eno bakterijo in je imela cel mesec ponoči krče in je ful spila čaja, tko da je zato imela plenico, ker nimamo tolk posteljnine). Je pa 14 dni nazaj prišla iz vrtca (hodi 2x na teden za 2 uri popoldne) v drugih hlačah in je vzgojitejica rekla, da ni imela časa it lulat, tko da je od enega fantka ji dala hlače gor, ker seveda Eva ni imela nič sabo za preoblečt. No zdej ji dajem sabo za preoblečt. Ponoči se nam je pa od kar je brez plenic, ene 3x do zdej polulala. Zelo je pridna, kar se plenic tiče.

Opažam pa, da se je ful spremenila zadnje čase. Tko "odrasla" se mi zdi. Trma jo je mal minila, prej je blo pa katastrofa. No še vedno me je strah, ko je polna luna, ker takrat ji še vedno ven useka, ampak načeloma je pa u redu in ne uveljavlja več skoz svoje volje.

Tko, grem en čaj naredit, pol pa nekej pojest.

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1771
26.11.2009 11:24:23   
partizanka1
DanijelaNeli....kaj pa če poskusiš tako, da skupaj naredita pismo za miklavža....vzemita list papirja, izrežita(ker ne zna pisat in brat) iz kakšnega kataloga kakšno igračo ki si jo želi, potem pa ti kao dopiše, da si Neli želi od Miklavža tole igračo za darilo in da mu ona v zameno pošilja njene pleničke,da bo sedaj kakala v stranišče. Vse skupaj (tudi pleničke) potem dajta k nabiralniku oz. kamorkoli bosta dali pismo....to naredita zvečer, potem pa zjutraj poglejta in ko ne bo več pisma in pleničk ji povej, da zdej mora pa na stranišče kakat itd....u glavnem to ji ponavljaj, ponavljaj....in reci, da če se bo tega držala, da potem ji bo Miklavž sigurno izpolnil željo in prineselj željeno igračko.....To lahko izvedete isto z dudo (tisti, ki jo še imate in bi se jo radi losali)...

LP

< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 26.11.2009 11:25:20 >

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
26.11.2009 13:14:13   
partizanka1
....še nekej.... kdo plača župniku krst? A plača to botr al starši? Kolk pa to običajno pride?

Neposredna povezava do sporočila: 1773
26.11.2009 16:01:54   
malecka_mateja
partizanka lepo te je spet bravt!
krst plača po naših običajih boter župniku sam odvisno od dogovora, pa sej to je simbolna cena no vsaj pri nas 20 evrov recimor.no to je že pravzašprav kr veliko. mi damo 20 evrov.
glede verza nimam res nebenega.
glede cepljenja pa smo v naši ambulanit vsi proti zaradi stranskih učinkov sploh pri otrocih. tko da te prosim da je ne daj daj jo pa za navadno gripo cepit in veliko vitamino pa mogoče kak bronchu munal pa bo ok pa za tebe tudi velja isto. moje mnenje in od naših.

Neposredna povezava do sporočila: 1774
26.11.2009 21:34:42   
partizanka1
malecka_mateja hvala za odgovor glede krsta. Jest sicer nisem botra, ker imam kao nezakonskega otroka (sva le civilno poročena), imam pa vse zakramente ampak to nič ne velja baje.

No botra je tko moja mami....k se pa ne spomni več točno, kako je blo včasih to pri nas user posted image .

Ja sej pravim, mi se ne bomo cepil, pol pa kr bo pa bo. Upam, da jo ne fašemo.

Jutri grem pa delat user posted image . Ajde se pišemo

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?