partizanka1
|
Dan! Jest sem doma na bolniški. V torek grem v novo službo in sem bila pri zdravniku, da mi da nekej za pomiritev živcev, ker je zadnji mesec (al pa leto) čist preveč noro in ne bi rada prišla v novo službo kot živčna razvalina. V nedeljo imamo krst moje nečakinje, pa me zanima, če mi katera lahko postreže s kakšnim lepim verzom, da ga napišem v čestitko. Sem strica googla vprašala, ampak ni imel primerne informacije zame . za Alena in za Tjašo. Držim pesti, da čimbolje preneseta tole, pa še za mamici , da se bosta dobro držali. Mi zaenkrat kr dobro krmarimo, kar se bolezni tiče (trkam, trkam, trkam). Mal me je strah tele ta nove gripe, da jo moja bejba ne faše, samo ko pa berem glede cepiva, me pa vse mine. Malecka_mateja kaj pravi tvoja šefica glede tega? Glede na to, da ti nisi cepljena, potem prou fajn res ne more biti - a se motim? Včeraj sva tamalo zmerila z metrom, ki ga ima na steni in ugotovila, da je presegla mejo 1m. Meter je namreč pokazal 101 cm. Je pa suha, ma mal manj kot 16 kg. Kolk so vaši kej veliki? Mi smo ji bundo in hlače za smučat kupil v Sport experts v Celovcu, ampak št. 98! Ful so velike številke. Hofrovo bundo smo lani imel 98 in ji je letos čist prekratka in preozka, hlače pa smo že lani imel 104, da so bile dost dolge, tkoda letos, če bo treba jih imamo za rezervo, ker nima plenice, so ji še glih za glih prav. Mi smo brez plenice že od konec aprila (17.4. smo ji prvič dol dal), ponoči pa je brez od začetka junija, ker je maja na morju fasala eno bakterijo in je imela cel mesec ponoči krče in je ful spila čaja, tko da je zato imela plenico, ker nimamo tolk posteljnine). Je pa 14 dni nazaj prišla iz vrtca (hodi 2x na teden za 2 uri popoldne) v drugih hlačah in je vzgojitejica rekla, da ni imela časa it lulat, tko da je od enega fantka ji dala hlače gor, ker seveda Eva ni imela nič sabo za preoblečt. No zdej ji dajem sabo za preoblečt. Ponoči se nam je pa od kar je brez plenic, ene 3x do zdej polulala. Zelo je pridna, kar se plenic tiče. Opažam pa, da se je ful spremenila zadnje čase. Tko "odrasla" se mi zdi. Trma jo je mal minila, prej je blo pa katastrofa. No še vedno me je strah, ko je polna luna, ker takrat ji še vedno ven useka, ampak načeloma je pa u redu in ne uveljavlja več skoz svoje volje. Tko, grem en čaj naredit, pol pa nekej pojest. Cao
|