Anonimen
|
Čaauuu bejbe moje! Kolk že mam neopravičenih? Res sm smotka, ker se ne javljam, sam doma mam res peeestro! Oba sta doma, pa še tastari uletava nonstop na kako urco, dve, tak, da če ga ne čaka na mizi, se tud nima cajta najest. Pol je pa projekt kej skuhat z njima. Inaja bi zadnje cajte itak skoz bla pokonc in čekirala stvari - vsega se more dotaknat pa v usta nest, Alen pa bi povsod pomagu - perilo, kuhanje, posoda, postiljanje... Res je pozoren mali fantek! Oz. kot Kolumbo pravi - so že veliiiiiki! Danineli jeeeee!!!! Čestitkee! Mateja - Tjaša je pa fuuul čedna! Kako kjut frizurco ma! Js sm si tud umislila neki takega za Inajo in si že ful oglejujem špangice. Jooj komi čakam, da ji laski zrastejo! Njej itak vse raste gor, čist preveč pokonc stojijo. Ampak punce, js še zdej ne morm verjet, da mamo punčko! PUNČKO! Hehe! Sej ne, da bi bila fantka manj vesela, bog ne daj, ampak ko gledam Alena - bagerji, smetišarji, lego, policija... Bo prav fajn imet še kake druge igrače in pogovore v bajti! Kolumbo Rokso je pa pravi rocker, ful dobro čupico ima! Pa zvese so zakon. babe kje ste ble s temi idejami eno leto nazaj, ko sm si js zavese dala šivat! Tak sem pa dala 100€ za zavese, ki mi niti niso všeč. Bo treba mal spremembe narest! Mi smo bli prejšnji teden v vrtcu, smo šli po darilo za dedka mraza. Naših tamalih (skupina2-3l) DM sploh ni obislkal. Baje se ga otroci ustrašijo. OK, sej lani so se res razbežali na vse strani ko so ga vidli, sam letos bi pa ja lahko prišel k njim. Druge skupine je pa obiskal. No ja... Ga bomo pa videli v pravljični deželi! Moja oba sta mal prehlajena - kašelj in zamašeni noski. Upam, da bota kmalu ok. OK, tolk azenkrat, zdej mam pa zmenk s sušilcem, teh cot je toooolk.... Uživajte babuške, se slišimo!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 16.12.2009 13:55:51 >
|