|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
14.12.2009 19:41:58   
malecka_mateja
dan!

sneg gre, glej zunaj sneg gre......

kak ste. nastop včeraj je uspel v nulo.tjasa je razturala in uživala. bom naložla slikice.

na nič mi ni. v petek moja sestra hgre v avstralijo za en mesec in ostanem sama :(( bom delala ko nora ampk bo že.
grem tjašo tuširat.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
14.12.2009 20:15:02   
malecka_mateja
slikce so gor!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
14.12.2009 20:18:27   
malecka_mateja
kolumbo svetovne zavese in prekrasen rokso. šečle danes sem odprla kermi zadnič ni šlo. zavese rulajo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 23:04:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1804
15.12.2009 8:01:25   
Tabali
Jutro!!!
Sneg je user posted image user posted image user posted image user posted image
Mateja kak je Tjašika lušna user posted image , a to je mela nastop v plesni šoli? Bravo!!!
Kolumbo carske zaveseuser posted image , že zbiram ideje user posted image
Pri nas u vrcu danes majo sneženi dan user posted image , smo mele včeri cele priprave, da ja namo kaj pozabile - Danaja je trikrat kontrolirala če je v vrečki kombinezon, pa ta prava kapa, pa rokavice user posted image user posted image user posted image , za čevlje se ni mogla odločit al bo mela obute tiste za sneg, al navadne, pa bo une vzela sabo user posted image user posted image user posted image ... jao...user posted image
Tati je bil na novoletnem žuru, midve pa sva si ga naredile kar doma user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
15.12.2009 8:02:12   
malecka_mateja
jutro!

tjaša že v vrtcu, majo dedla mraza danes na obisku. včeraj smo bili še na plesnih. tko da dogaja ta december.
že cel cajt iščem vijola bunkice za smerečko pa jih ne najdem ma katera kako idejo???

kaj zdaj babnice kdaj srečanje????pa kje sej zarad mene smo lahko tudi kje drugje, ker razumem nosečnice ki morajo daleč prituser posted image user posted image user posted image  meni bi ona mehišk av lj ko smo že bili prav pasala, ker tako bobre mehiške nisem še nikjer jedla. ali pa kaj novega men je vseeno. sam cajt teče...nič ne reče...

Neposredna povezava do sporočila: 1806
15.12.2009 8:04:09   
malecka_mateja
ooo tabali ja z plesno šolo je mela nastop. sej se vidi v prvi vrsti. sam tak grdo so se na odru postavli da nisem mogla boljših fotk nardit. ampk ok.

tabali tvoja danajči je pa res taprava...pravi filozofuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
15.12.2009 9:41:10   
DanijelaNeli
OOOj!
Jst sm se malo preselila k Avgustovkam 2010.Samo mi je tako čudno,ker sem navajen na Vas,punce.Ker si že toliko časa pišemo.
Kolumbo...PDP imam 02/08/2010.Zaenkrat se počutim OK,nič slabosti,... Upam,da bo v prihodnje tudi tako.
Kolumbo,saj ko bom imela še user posted image ,mi boš pomagala v kakšni krizi al pa tudi navaden nasvet,...kako z dvema otrokoma?user posted image Ker ti ci carska,kako ti vse uspeva.user posted image

Še vaše slikice morem pregledat pa mal še prebrat poste,ker zdaj sem na hitro. In se mi mudi v trgovino,imam Neli doma,ker delam popoldne.Pa tudi se mi ne da jo zjutraj vozit v vrtec v takem vremenu,pri nas piha kot zmešano.

Se pišemo kaj potem,...

Neposredna povezava do sporočila: 1808
15.12.2009 11:01:54   
malecka_mateja
evo pogovarjala z darco ni še rodila v dredo naslednjo ma rok, pozdravlja vas in prosi da mislite na njo :)))

Neposredna povezava do sporočila: 1809
   [Brisano sporočilo]
15.12.2009 13:26:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1810
16.12.2009 12:42:03   
DanijelaNeli
Živjo,punce...
Ja,jst sm se malo preseslila k avgustovkam 2010.Samo mi je tako čusno,ker sem navajena na Vas.Res po treh letih sem se Vas navadila...
Še tam je veliko Anonimnih uporabnic,in nevem več katera je katera.
Zdaj se spravim peglat,kuhat sem dala itak bom jedla sama,ker moj dela,Neli pa je po dolgem času v vrtcu.Malo šmrcamo ma ni hudega.
Mateja...tvoja Tjaška je pa cela šinjorinca!Mala ženska!

Zdaj morem it,ker imam še force tri ure,...pol grem po Nelico in na en obisk k eni kolegici,ki ima tri mesece starega fanta.

Neposredna povezava do sporočila: 1811
16.12.2009 13:52:54   
Anonimen
Čaauuu bejbe moje!

Kolk že mam neopravičenih? user posted image Res sm smotka, ker se ne javljam, sam doma mam res peeestro! Oba sta doma, pa še tastari uletava nonstop na kako urco, dve, tak, da če ga ne čaka na mizi, se tud nima cajta najest. Pol je pa projekt kej skuhat z njima. Inaja bi zadnje cajte itak skoz bla pokonc in čekirala stvari - vsega se more dotaknat pa v usta nest, Alen pa bi povsod pomagu - perilo, kuhanje, posoda, postiljanje... Res je pozoren mali fantek! Oz. kot Kolumbo pravi - so že veliiiiiki!

Danineli jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkee!

Mateja - Tjaša je pa fuuul čedna! Kako kjut frizurco ma! Js sm si tud umislila neki takega za Inajo in si že ful oglejujem špangice. Jooj komi čakam, da ji laski zrastejo! user posted image user posted image user posted image user posted image Njej itak vse raste gor, čist preveč pokonc stojijo. user posted image Ampak punce, js še zdej ne morm verjet, da mamo punčko! PUNČKO! Hehe! user posted image Sej ne, da bi bila fantka manj vesela, bog ne daj, ampak ko gledam Alena - bagerji, smetišarji, lego, policija...user posted image Bo prav fajn imet še kake druge igrače in pogovore v bajti!user posted image

Kolumbo Rokso je pa pravi rocker, ful dobro čupico ima! user posted image Pa zvese so zakon. babe kje ste ble s temi idejami eno leto nazaj, ko sm si js zavese dala šivat! user posted image Tak sem pa dala 100€ za zavese, ki mi niti niso všeč. Bo treba mal spremembe narest! user posted image

Mi smo bli prejšnji teden v vrtcu, smo šli po darilo za dedka mraza. Naših tamalih (skupina2-3l) DM sploh ni obislkal. user posted image Baje se ga otroci ustrašijo. user posted image OK, sej lani so se res razbežali na vse strani ko so ga vidli, sam letos bi pa ja lahko prišel k njim. Druge skupine je pa obiskal. No ja... Ga bomo pa videli v pravljični deželi! user posted image

Moja oba sta mal prehlajena - kašelj in zamašeni noski. Upam, da bota kmalu ok.

OK, tolk azenkrat, zdej mam pa zmenk s sušilcem, teh cot je toooolk.... user posted image

Uživajte babuške, se slišimo!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 16.12.2009 13:55:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1812
17.12.2009 9:42:40   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem večraj delala 16 ur sem čist crjkjena. najprej ambulanta potm do 3 zjutraj strike ker smo meli 450 ljudi. halo čist sem adijo.ampk ok toje veseli december.

jasna kdaj ej pravljična dežela začne?pa kje je to v celju smo razmišljali da bi ta vikend šli.

pa sej sem ti rekla jasna da bo bejbauser posted image user posted image user posted image pa sam da je zdravo. meni pa bi blo kr kul še eno bejbo met se tak navadiš, amapk v prvo sem si pa fantka želela zanimivo. jasna mi tjaši vsaki mesec spremenimo prizuro, ko je šla v bolnico sem ji z lask nbaredla pajkovo mrežo in z gumicami, frizerka ji nardi te male kitke jaz pa kaj ji pride. al pa jo na fruru pošišamo.je zanimivo ja delat frizure pb 7 zjutraj preden gre v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.12.2009 0:25:53   
malecka_mateja
halo!

evo sem glih iz šihta, zdaj pa tuš in postla, moj je na zaklučni čagi, tko da sem sama tjaša je pri babici.
kje pa ste vse?????halo oglasite se.

Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.12.2009 10:20:57   
DanijelaNeli
OOOJ!
Lep sneženi pozdrav s Primorske. Naša mala pika je že na snegu pres hišo. Ma nismo snežno pripravljeni...nimamo kombinezona in skibuck.user posted image Morem ji nabavit... A ve katera kje bi dobila fejst kombinezon,da ne premoči.In kaj se najbolj splača eno ali dvodelni?Mislim,da raje dvodelni,a?
Grem kuhat čaj... Neli planinski+baby čaj,zame pa Pregnancy tea

Mateja..spočij in naspi se...

Neposredna povezava do sporočila: 1815
20.12.2009 7:53:18   
DanijelaNeli
Dobro jutro...
A ste že na smučkah in sankah?...ker ni nobene tukaj.

Mi smo danes zgodnji...ob 7h smo se zbudile.
Zdaj je živ žav...jaz sem spilauser posted image ... Bom dala kmalu kar juhico kuhat...Se morem spomnit še kaj za zraven.Itako bomo z Neli same jedle kosilo....

Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 22:54:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.12.2009 14:34:08   
DanijelaNeli
user posted image user posted image user posted image ...za Majkla! Ma bogi... Upam,da čimprej mine...

A mi lahko katrea pomaga,kako urejati seznam npr.kot smo ga me imele Februarčki 007. Ker pri sonosečkah se nikakor ne moremo zmenit katera bo delala in potem vake toliko katera popravi s citiranjem...ampak je malo čudno,...

Kako ste kaj druge? Kako je z Darco?
Pa kje so tiste najbolj manjkajoče članice Atena,Helimaša,...

Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.12.2009 19:13:18   
malecka_mateja
dan!

mi smo v nedeljo bili na pravljični deželi.dobro vendar ni tako da ni zamudljivo lahk bi blo boljše. najboljše tega dneva je bilo da smo obiskali jasno in njeno družino :))))inaja je prekrasna deklica polna energije naši tjaši se je mešalo ob pogledu nanjo.alen je pa zelooo veliki fant in pravi frajer z tjašo sta se spet šmekala user posted image user posted image user posted image user posted image .

to je to včeraj sem delala popoldan danes zjutraj in sem pravkar iz šole grem delat seminrsko.jo morem še danes oddat.

kolumbo naj se maj čimprej pozdravi!user posted image user posted image user posted image

evo grem delat seminarsko.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.12.2009 14:52:49   
DeMer
LEPE PRAZNIKE!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1820
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 22:55:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.12.2009 9:12:53   
malecka_mateja
lepe praznike od nas!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.12.2009 9:38:16   
DanijelaNeli
Dober dan...
Vesel BOŽIČ februarčice in februarčki 007!

Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.1.2010 11:01:56   
DeMer
Ojla FEBRUARČICE 2007!

Kje ste se skrile? Upam, da ste dobro stopile v leto 2010, ki naj bo plodno, veselo, igrivo, zdravo, srečno!

SREČNO, ZDRAVO IN VESELO 2010!!!!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
2.1.2010 21:34:00   
malecka_mateja
večer!

kako ste babe moje.

srečnegam pa zdravega pa veselega pa plodnegauser posted image user posted image user posted image to velja za mene!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
kako ste?mi smo ok samo okoli lazimo ali imamo obiske to je že too much. snegeca čakam da se malo lahko sankamo.

kje ste vse???

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?