DeMer
|
OJla! Sej vem, 100 let je že minilo. Danes sem tako slabo spala, ne vem al me je luna al kej druzga dajalo. v trebuhu ima ful akcije sredi noči. Mark je bil ful mirn otročič v trebuhu. Tko, da mi je to zdej novo in ne vem, kaj naj pričakujem. Kolumbo, trenirke jest kupim v Kranju, v mestu pri vodnjaku, je ena trgovina LUcca, kjer imajo bombažne trenirkice, tudi take kosmatene, za nas ta zmrznjene. So pa mislim da 8 €. Bunde, ki sem mu jih kupila lansko leto, so mu še vedno prevelike. Tako, da jih bo tudi letos nosil. Iščem pa kakšne fine podložene hlače, ampka ne tiste tanke podložene. Kakšne kavbojke al pa žametke, pa jih nikjer ne dobim. Jasna, jest sem hujšala po Montinjaku in mislim, da mi je takrat uspelo spravit dol 9 kg brez hujšega naprezanja, je pa res da sem bila ene 10 let mlajša. Se mi zdi, da se kr da. Kaj boste kaj kupovale svojim malčkom za MIklavža, Božička? Jest nimam idej, ker več ne vem, kam naj damo vse. Lego duplo kolekcijo inmamo že skoraj popolno, manjka nam samo še družinska hiša, mapka ne vem....mogoče jih ima vseeno že dosti. Razne plastike in velikih tovornjakov nimamo kam dati in tudi tega se je v 3 letih nekaj nabralo, knjig ima blizu 100, tako da ....res ne vem. DRugače pa se počasi odvajamo od plenic. No, je ceu dan brez, razen če kam gremo jih ima gor in pol vedno ko ga lulat al pa kakat vpraša: a mam plenico al gate? in pol če jo ima gor se ful gleda med noge in opazuje, če bo kej dol priteklo. Če bi se mami dalo malo več in bi bila doslednja bi bili lahko že brez, ampak se nam ne mudi. Tja do januarja bi bilo pa fino, če bi imeli samo enga za previjat. Ampak...ni panike. Zdej je bil en mesec skoz neki bolan. Najprej škrlatinka pa antibiotiki, pol 4 dni vrtca pa vnetje ušes in antibiotiki, tako da je včeraj spet zaštartal in upam, da bo zdej kul. Pogrešam ideje za kosila. Mene ful mika, da bi en dan naredila joto. Recepte prosim!!! Bodite pridne in kej piište!