|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 15:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: Februarčki 007 - 2.del
31.10.2009 8:38:43   
DanijelaNeli
Jutro...
Mi smo pokonci od 7.ure.Jaz sem pri moji d olgi kavici,Neli pa mi je pojedla dve skledice čokolinota.Jager je šel na lov...namesto jutri zaradi praznika.
Kolumbo...user posted image za nakup,user posted image za vsa opravljena dela. Kako pa to,da si se odločila za varuško? Vidim,da je učinek in da si vesela...user posted image

Kaj bomo delali danes...nevem.Sem mislila se it kopat v Portorož z Neli.Ma more bit ful gužva....
Potem pa grem na rojstni dan..enkrat v popoldanskih urah.Ima sestra od mojega 36 let.Kupla pa sem ji komplet rjuh,takih zimskih-toplih,...napenjalana rjuha,zgornja,in dva vzglavnika za 25 evrov.Poceni,ne?

No,kje ste vse danes?,..uupam,da pride katera...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
2.11.2009 7:22:00   
malecka_mateja
jutro!

najprej žalostna novica: včeraj mi je umrla moja babi. tolaži me samo misel da sem bila ob njej v zadnjih trnutkih in da ni bila sama.user posted image user posted image user posted image user posted image sam bolečina je prišla za mano in je velikauser posted image user posted image user posted image

cel vikend sem bila pri babici gori spala...danes gremo v vežico jutri imamo pogreb. tko da slab konec dneva in začetek. sem niamam več besed za pisat trenutno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1703
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
2.11.2009 10:09:59   
DanijelaNeli
Jutro!

Mateja,iskreno sožaljeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
2.11.2009 15:56:12   
Anonimen
Dan!

Mateja, iskreno sožalje. user posted image

Men je že kar malo nerodno, ampak res ne sfolgam kej napisat. Sej preberem vas že, sam pol je pa vedno neki umes, da nimam cajta odpisat.

V glavnem mi smo čist ok, Alen je od danes naprej pa do novega leta doma. Jap, prav ste prebrale. 25.11. ima op. za lulčija in me je strah, da se bo spet kej nalezel tik pred posegom, pol pa itak lahka to odlašamo še par let. Komi čakam, da bo to za nami. Sej kako bom pa sfolgala oba doma, mi pa tud ni jasno. Moj itak dela po cele popoldneve, domov prihaja okol 18h, 19h... Ampak bo že. Smotan je edino, ko je tako vreme, da ne moremo biti dolgo zunaj.

Drugače pa morm po shoppingih za Alena za zimsko bundo, hlače, kapo in rokavice, ampak se morm zorganizirat tako, da pustim oba doma, ker me je res strah teh grip ipd.user posted image

Evo...že alarm! LP vsem, lepo se imejte. Pa partizane je fajn spet prebrat! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 17:35:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
2.11.2009 18:41:07   
malecka_mateja
čer!

hvala punce vsem!
danes je že mal bolje, sem komaj prišla domov, smo cel dan bili v vežici, jutri pa pogreb in jutri bo hudo. ampak bomo že, mojega mam itak doma tko da nebom sama.

kolumbo si pa mi polepšala moj dan z tvjo izjavo o drekcu tvojega majkla, še moj je prebral in se nasmejal.

grem tjašo do konca umit pa spat, noč je bila nikakva in brez spanca.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1708
2.11.2009 21:08:47   
Anonimen
OK, 2-0 za mene. Oba sta skopana in spita. Zdej še sam mojga počakam, da pride izpod tuša, pol sm pa še js na vrsti. In spaaaaat!

Kolumbo pejt v Oviesse, če ga mate kje. Js sm Alenu kupla 2 sp. dela trenerk - btw rdeča - ful ok material, ne predebel ni pa tud tanek, lepe, za 4,99 en kos. So pa št. 98 in so mu čist prav, mogoč kak cm predolge. Pa majo še take fajne šuški hlače, podložene, kao trenerka, cca 7 €. Js zadnje cajte tam fuuul najdem, ker se mi zdi, da je Alenu vseee prekratko. Sm mu konc avgusta nakupla trenerk za v vrtec in mu je prav samo ena iz HM-a, ko je 3-4y, pa ena iz ene otr. trgovine, ko je za 3 letnike.

Punce a katera hujša po Montiju? Oz katera koli druga metoda, razen ločevalne in prretiranega gibanja? Sm začela laufat, pa mi je mleko začelo usihat, tak da fizikalije odpadejo (do neke mere, haha)! Ločevalna mi tud ne diši... Mam kakih 10 kg dol za spravit, pa ne greeeee! user posted image

OK, tolk zaenkrat! Lepo se imejte in lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.11.2009 7:51:37   
DeMer
OJla!

Sej vem, 100 let je že minilo.
Danes sem tako slabo spala, ne vem al me je luna al kej druzga dajalo. user posted image v trebuhu ima ful akcije sredi noči. Mark je bil ful mirn otročič v trebuhu. Tko, da mi je to zdej novo in ne vem, kaj naj pričakujem. user posted image

Kolumbo, trenirke jest kupim v Kranju, v mestu pri vodnjaku, je ena trgovina LUcca, kjer imajo bombažne trenirkice, tudi take kosmatene, za nas ta zmrznjene. So pa mislim da 8 €.
Bunde, ki sem mu jih kupila lansko leto, so mu še vedno prevelike. user posted image Tako, da jih bo tudi letos nosil.
Iščem pa kakšne fine podložene hlače, ampka ne tiste tanke podložene. Kakšne kavbojke al pa žametke, pa jih nikjer ne dobim.

Jasna, jest sem hujšala po Montinjaku in mislim, da mi je takrat uspelo spravit dol 9 kg brez hujšega naprezanja, je pa res da sem bila ene 10 let mlajša. user posted image Se mi zdi, da se kr da.
Kaj boste kaj kupovale svojim malčkom za MIklavža, Božička? Jest nimam idej, ker več ne vem, kam naj damo vse. Lego duplo kolekcijo inmamo že skoraj popolno, manjka nam samo še družinska hiša, mapka ne vem....mogoče jih ima vseeno že dosti. user posted image Razne plastike in velikih tovornjakov nimamo kam dati in tudi tega se je v 3 letih nekaj nabralo, knjig ima blizu 100, tako da ....res ne vem.
DRugače pa se počasi odvajamo od plenic. No, je ceu dan brez, razen če kam gremo jih ima gor in pol vedno ko ga lulat al pa kakat vpraša: a mam plenico al gate? in pol če jo ima gor se ful gleda med noge in opazuje, če bo kej dol priteklo. Če bi se mami dalo malo več in bi bila doslednja bi bili lahko že brez, ampak se nam ne mudi. Tja do januarja bi bilo pa fino, če bi imeli samo enga za previjat. Ampak...ni panike.
Zdej je bil en mesec skoz neki bolan. Najprej škrlatinka pa antibiotiki, pol 4 dni vrtca pa vnetje ušes in antibiotiki, tako da je včeraj spet zaštartal in upam, da bo zdej kul.

Pogrešam ideje za kosila. Mene ful mika, da bi en dan naredila joto. Recepte prosim!!!

Bodite pridne in kej piište!user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:42:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:21:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.11.2009 17:36:26   
DeMer
Kolumbo, v uni trgovini imajo res fletne kapice. Jih ženska štrika sama. Ko boš tu okoli JAVI!!!!!

Glede avtomobilčkov. Mamo jih en velik zaboj, sam teh ta mejhnih in smo jih imeli po celem stanovanju in jih ni hotel pospravljati. En dan, ko je bil v vrtcu je prišla Muca coptarica in jih odnesla. user posted image No, zdej so v omari že ene 2 tedna pa jih nič ne pogreša! Je pa šola, ker je začel legice pospravljat 100 na uro.

Knjige pa:
Medo Jaka (tisoč in ena varianta)
Muca Copatarica
Kdo je Vidku napravil srajčico
Razne knjige o prevoznih sredstvih
fine so od Učil, v knjigarni Felix jih majo zelo fletne

A poznate kakšne igre ala memori ali domine ali mama in doječki oz puzli, ki so primerne za naše tamale?

Snega ni več. :(

Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.11.2009 10:05:13   
DanijelaNeli
Dobro jutro...
Že včeraj sem vas brala,sem pa rekla,da bom danes lepo na miru kaj napisala...
Jst še danes delam popoldne,pol pa dva dni zjutraj...Neli imam kar doma,jutri in pojutršnjim pa bo šla v vrtec.

Nekatere ste že imele sneg,tukaj pa nas burja brije...tak mraz,da glava peče...
Tudi jaz razmišljam o nakupu kakega kombinezona,pa nevem kam ga it kupit.
Ena kolegica mi je rekla,da jih imajo v Kiku po zelo ugodni ceni. Sam zdej je pa za poštudirat kakšne kvalitite je.

Bundo bo treba tudi nabavit,zdaj ima eno še od lani s H&M in je še kr prav 98-104,in dve puhovke z Idexe-ja.

Sem pa slišala od ene kolegice,da je H&M v Ljubljani suh,...nič na izbiro...

Kolumbo...trenerke tudi jaz kupujem v Oviesse,ker so mi ful fejst in lepe.Pa poceni. Bla sem tudi v Trstu po trgovinah in je vsega toliko,da neveš kaj bi kupil.Ena cunja lepša od druge...

O knjigice...pri nas je tako,da imamo radi tiste pravljice ,ki si jih mama al pa tati kar zmislijo z glavo in pripovedujejo...
Zadnjič sem pa bla v Muellerju in sem ful fejst knjigice dobila.... Ena je- Besede v podobah in je kar obsežna knjiga.
Jo ima zelo rada.So pa res malo dražje.

Nič,grem jaz Neli oblečt v trenerko in jo pošljem k tašči,ki jo je že povabila,naj gre z njo po vasi k eni sosedi... Ta cajt pa bom jaz speglala...pol stroja....več nimam...

Neposredna povezava do sporočila: 1714
7.11.2009 7:56:27   
malecka_mateja
jutro!

se opravičujem sam nisem bila zmožna prej prit na računalnik. v glaven moja žalost je prišla za mano mapak je že mal bolje. sem šla v sredo delat zato da nisem toliko razmišljala o tem.

drugače smo ok, tjaša je mal prehlajena in jemo spet branhumunal upam da nam bo pomagalk kot lani. moj dela jaz pa razmišljam kaj naret za kosilo.

kolumbo a si šla pogledat??
jaz pa sem se odločila glede na to da nam ne rata nardit drugega user posted image  da obiščem ginekologa, ker tudi user posted image  nimam če pa imam pa še to na 50 ali več dni je sam izcedek, in po mojem sploh ovulacije nimam. sej bo že. sam v prvo je šlo sprva pa smo sedaj mal zaskrbljeni ali pa je vse to že psiha. sej nevem.

grem tjaša riše pa mal risanke gleda mene pa likanje čaka.
lepo se imejte pappa

Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
7.11.2009 9:00:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1716
8.11.2009 10:33:07   
DanijelaNeli
DAN!
Kje ste vse?.Uživate med vikendom...
Meni pa je to en najbolj bedast vikend...Prav za nič.Rajši bi delala.Zunaj je mraz tako,da nimamo kam it...
Ma bo kmalu nov delovni teden in mi je super,ker sem se zmenila,da delam samo v jutranji smeni od 7h do 15h.Drugi sodelavki pa ne paše delat zjutraj.Tako,da je prav tako...

Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
8.11.2009 19:19:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
9.11.2009 10:31:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.11.2009 13:11:57   
DeMer
Kolumbo nič ti nisem fouš! Mi mamo na vsake pol leta poplave tlele gor. Pa povsod parket. Ja, še dobr da je začasno.user posted image Kolumb, kolk številko pa vzameš ti za Maja od Nexta. Ker jest sem mu vzela 3-4 leta, pa mu je vse malo preveliko, hlače sploh. Zase bi pa tudi kej, samo številke ne uganem.
Kje ste vi kupovale nosečniške hlače? Men se bo dlih kar zmešalo, ker kar probam mi je premajhno al pa pleše okoli mene. Ene hlače sem pa imela, sem jih pa v sušilca dala, ker se mi je mudilo, so šle pa skupaj. Mah,...
Z Markom družno grdo kašljava. Čist vse poberem letos od njega.

Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.11.2009 16:09:46   
helimaša
hej punce!

no po zeloo dolgem času se še jst mal oglasm.....mi smo brez plenic že 4 mesce.....razen ponoč še......pa še to se morm z Mašo kregat da ji dam ker je noče met.....itak se ponoč zbudi k jo lulat in morm vstat pa it z njo......pa itak bi ji najrajš rekla kr dej se v plenico.....sam je nočem navadit.....pa tud sama noče......mamo velik problem z dudo....v vrtcu je itak nima.....ko pa pride domov pa skoz dudo vleče......če ji ne dam se dere.....al pa Zoji vzame.....ma katastrofa.....sej še ne bi bla panika sam ma zobke že čist naprej.....smo že vse živo probal......ma nč ne pali......kakšen predlog.....
drgač pa od petka govorimo"R".....je ful zanimivo.....včasih jo je sicer treba še mal spomnt......drgač pa bo osvojila tudi R tehnikouser posted image .....
zaenkrat smo zdravi.....tudi Zoja se dobr drži......ma mal zabasan nosek in malo pokašlja vsake tolk časa......ma tri zobke.....četrtega čakamo.....uffff......že več kot en mesec......vmes so splne noči.....pride noč k nč ne spimo.....in se sam dere......zarad zoba namreč.....ahhhhh......sej bo......ful se plazi........v kuhinjo pripuza......se vstane ob stol in ga rine pred seboj dokler se ne ustaviuser posted image .......čez dan kar pridno spi.....ponoč pa drgač tud(izjema kšn dan.....beri.....zobki)......
tko.....po večini smo same doma.....ker naš oči dela.....popoldan pa si je umislu še gasilce.....in ker zdej neki prenavljajo in je štromar ga skoz iizkoriščajo......tko da gremo kšn dan kr z njim da smo vsaj mal skp.....noro......
punce se še kej dobivate al kako....
drgač pa se še kej oglasim.....lepo se mejte

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
10.11.2009 7:49:46   
Tabali
Dan!!! nisem bla kle že celo večnost... me je mr. Tabali opozoril, da sem pogrešana user posted image
Mateja user posted image iskreno sožalje za babicouser posted image
Drugač smo OK, počitnice za nami (no ja za Danajo user posted image ) sam zdele je pa problem, k bi se pa ona kar k dedi in baki preselila user posted image (hihihihi neki pa ma po meni user posted image ), drugače pa totalno raztura, ma take debate mamo z njo, da je mr Tabali že ene parkrat ugotovil da ji ni več kos. Včeri jo je tašča neki hecala, da bo mogla mami pa tatiju reč naj kupita še enga dojenčka. Danajin odgovor: " Veš ba (tako jo kliče user posted image ) tati in mama bosta meni kupila Nodija, dojenčki se pa rodijo v porodnišnici in ne kupujejo user posted image user posted image user posted image
hiša mal stoji - še skoz zbiramo vhodna vrata user posted image mah bo že
Kolumbo velik uspeha pri inštalacijah in čimprej zrihtite vodo
DaniNeli user posted image user posted image za auto
Zdele pa žal moram it - kle mamo noro, upam sam da nas kakšna gripa ne oplazi....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
10.11.2009 18:00:42   
malecka_mateja
dan!

helimaša in tabali lepo vaju je spet brat!

mene je viroza položila v posteljo sem čisto sem adijo.ampak sej bo počasi z čajčki...
kolumbo upam da so se stvari porihtale in da je rok ok.
miu smo vsi malo bogi. Dnaes je en teden od pogreba in bi mogla k maši pa nisem zmožna it pa sem še bolj žalostna. same težave zadnji dni, spet mi je morala padla pod ničlo. no nebom več jamrala da vas ne zamorim.

grem ležat.pridne bit.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1723
10.11.2009 18:01:42   
malecka_mateja
ajaj tjašo smo vpiosali v plesno šolo, no vtec kaj mislite je ok?naša zelo rada pleše pa se mi zdi da ji bo všeč v ponedeljek začnema vseeno pa me je strah da ni prehitro?

Neposredna povezava do sporočila: 1724
10.11.2009 19:48:10   
DanijelaNeli
Dober večer...
Za nazaj sem prebrala vse...Zdaj se odpravljam počasi pod tuš.Ta malo bo tati dal spat.Sej je že eno uro v pižamci,ker sem jo prejle stuširala.Zdaj sem speglala tri stroje perila..tako,da sem mirna en čas...
Vsega sem se hotla rešit,ker nas jutri ne bo doma... Popoldne po vrtcuob 17h imamo v kulturenem domu predstavo Ribič Pepe...Neli ga obožuje.

Mateja...en user posted image user posted image za te.Ja,meni se zdi super,ker si jo vpisala v plesno šolo.A je to v sklopu vrtca?Ja,če že Tjaška obožuje ples se mi zdi lepo...,ker bo itak program namenjen njihovi starosni stopnji in bo pristono veliko igre.

Joj,morem it,ker se je ta mala polulala... Joj,za popiz***!......

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 10.11.2009 19:52:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!