Anonimen
|
Mateja, sam, da je za vami! da bo Tjaša čimprej ok. Alen je super. V bistvu je bil samo v sredo - na dan OP in naslednji dan mal tečkan. Pa še to ne zarad bolečin, ker ga ni nič bolelo, je jokal sam ob menjavi obkladkov na luliju. In od prejšnjega petka tud spimo brez plenic - SUHI! Zdej upam, da se mi glih dans ne polula. Je pa luli že čist lep. Tako kot pravi Mateja, je to živčna vojna za mamice. Js sm jokala ko dež, najbolj takrat, ko so ga odpeljali in sem še pokukala v oepracijsko, ker niso takoj zaprli vrat, pa pol v prebujevalnici, ko je imel pulz 200, tako ga je bilo strah! vsi in vse mi je šlo na živce. Sestre na otroškem kirurškem oddelku so debilne, da te kap. Mislim, da sm samo 2 ok sestri srečala. Ena se je celo na glas zgražala, ker sm na hodniku dojila Inajo. Komentar v stilu "o, fuuuj..." Mah, brezveze. HB, da smo isti dan šli ven. Inajčika je pa super, kot vedno. Ta bebi mali se skoz sam smeji! Tak hvaležen otrok je! Sma imele učeri posvetovalnico, ima 7940g in 67,5 cm. Ornk babika! Se izključno dojima, ampak ona tolk cmoka, ko mi kej zraven jemo... Al pa ko z mojim kvo pijema, se kr razjezi, če ji ne dovoilš "pokukat" v šalčko. Bomo kr kmalu začeli z dodajanjem GH. Sicer je pa ornk naspidirana - spi 3* po 20 min. in to je to za čez dan. Mislim...Alen bo star 3 l, pa več spi kot ona. Čist je divja! OK, tolk zaenkrat, se slišimo! Sej vem, da sm bolj redkobesedna zadnje cajte - če pa imam oba doma in sem 80% cajta sama za vse. Ah saj bo... Alen gre v vrtec po novem letu, pa glede na gripo ipd... sploh ne vem, če ga bom dala nazaj. Bo pač doma, dokler se bo meni zdelo. To leto si to lahko privoščim, HB! Pol pa konec porodniške! OK, zdej pa res grem, mi je dragi obljubu masažo z oljem!
|