|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
11.11.2009 15:44:17   
malecka_mateja
dan!

čist sem zbolela. porabim tono robčkov na dan.
danineli prid še k men malo likat. ne nimajo v sklopu vrtca amapk prav v plesno šolo sem jo dala. upam da ji bo ok.
grem ker se morma igrat. :)

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 11:56:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.11.2009 14:53:12   
Tabali
Ojla, evo mene pred koncem delovnika - sem si mislila mal na izi organizirat dan..user posted image , pa se mi je skor zmešalo - nič ni blo tko k sem si zamislila user posted image user posted image tko da zdej dobesedno čakam da spokam domu user posted image
hej kolumbo naša prinčipesa je v petek tut zakuhala - tko na en dan, oz. pol dneva če smo natančni - me je klicala teta z vrca, jst vsa panična letela po njo, sploh ne vem kako sem se prpelala, je bilo mal hudo popoldan, v soboto pa - HB kot da se ne bi nič zgodilouser posted image - je že začela komandirat user posted image
mateja user posted image user posted image user posted image upam da si že zdrava in na starih tirih!!! Drži se
ma nič, odoh ja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 14:05:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.11.2009 9:30:55   
DanijelaNeli
Dober dan...
Se mi je nabralo kar nekaj nepravičenih ur...ampak se mi je internet zaštekal,mi je ful počasi delal.

Kolumbo...se mi zdi,da teli Hoferji in Lidli sploh ne dajo vsega blaga iz skladišča.Da si kar prodajalke spravljajo za domov...tako sem slišala za Koper. Glede Ovieese,jaz vzamem 3-4 leta,so pa hlačnice ful dolge...čeprav imamo dolge noge,so še vedno predolge.

Joj,te bunde... jaz se odpravljam že en čas jo iskat. Eni kolegici,ki dela na slo-hrvaški meji v Free Shopu,sem naročila naj mi javi ko dobijo od Esprita,ker imajo zelo poveni to blagovno znamko.

Mateja,...kako ste kaj vi?

Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.11.2009 18:38:08   
DanijelaNeli
Danes ni nobene tukaj...
Midve z Neli pa smo ravno pri večerji... Sem nam naredila,3 jajčka s tremi Tenery sirčki,in s tremi hrenovkami,...+vsaka 2 dcl mleka... Prava bomba!Pol pa jo dam spat,skopala sem jo že eno urco nazaj.Aja,pa klopa je imela pod pazduho...kaj takega v tem letnem času...

Neposredna povezava do sporočila: 1731
16.11.2009 9:29:00   
malecka_mateja
jutro!

tjaša je doma ker ful kašlja druga nič sam zdaj se more to nehat, poičuti se ok pa vse sam kašlja grdo, zdaj pije žajbel pa smerekove pa bromnchu munal, pa vse. upam da se rešimo iz tega.
drugače jaz sem že bolje. hvalabogu.

v soboto sva šla z mojim v kino in je prav pasalo, tjaša je bila na pohorju pri babici, sem posliakla prenovljen vikend pa vam morem lsike naložit, sam od zunaj ga nimam slikanega sem pozabla.naložim ko pridem do aparata ker je v avtu ostal.

Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.11.2009 8:53:46   
malecka_mateja
jutro!

kje ste vse? evo mate nekaj slikic naloženih, lahk pogledate. kolumbo od tebe pa komentar ali je velika sprememba?

tjaša je danes še doba jutri gre v vrtec je že bolje žajbl lepo pije in prsa ji mažem pa je veliko bolje.

grem kuihat juhico ker jih obožuje.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 9:24:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.11.2009 15:30:21   
Tabali
aaaaaaaaaaa mi smo pa u rota virusuuser posted image user posted image user posted image
danes je sicer veliko boljše, sam nedelja pa včeri user posted image groza, kar koli je pojedla popila vse je takoj zbruhala. Sva se včeri vseen šle pokazat k prdiatru in je seveda takoj ugotovil kaj je. Za svaki slučaj smo dobili napotnico za infuzijo, sam HB je Hydranova bola dost. danes mi je kar odleglo, ko sem ugotovila, da se ji počasi vrača smisel za humor in hrano user posted image , si je že zjutri naročila juhico s kalabunci (gresovimi knedlniuser posted image ), ki jih obožuje. Pol pa se je še spomnila, da že dolg ni bilo deserta in je k naročilu dodala kolač z luknjo (v prevodu to je marmornik pečen v tisti modli k ma luknjo na sred), zdele spi, upam da juha in kalabunci ostanejo v bušiju, pol pa dobi še mal kolača.
malecka hudo dobra hiška - čista pravljicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.11.2009 19:54:24   
malecka_mateja
taabli res je pravljica.
no kolumbo lepo da ti je všeč, ti najbolj vidiš razliko, ampak sej je bilo že prej po svoje toplo in lepo ker je tako na samem čeprav je bila oprem askorma, zdaj pa je pravljično. ne ni še snega, je bil pa ga ni več, seveda se zmenimo za kako sankanje če boste meli čas :)

tabbali hiter se pozdravte.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1736
17.11.2009 23:13:16   
DanijelaNeli
ČER...
Čeprav sem že crknjena na pol bom še tukaj malo sklobasala...

Vesela sem,da je Tjašika bolje,Mateja!Super! Ej,album s slikcami pa ...mi je kar dih zastal,ko sem videla kakšno lepo hiško imate.Res izžareva tako toplino,..okna,zavese,da o kaminu niti ne govorim...pa seveda,ta mala lepo bosa ob kaminu ...res lepo. morem mojemu pokazat.Pomoje bo navdušen... Bo takoj spraševal če se oddaja za kak vikend.

Kolumbo...tebe pa občudujem...kako ti vse uspeva,z dvema malima,mož na službenih,...Super si!

Tabali...vam pa pošiljamo eno user posted image ...

Lepo vas pozdravljam...grem spat,ker ne morem več...

Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:23:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1738
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 0:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.11.2009 8:09:11   
malecka_mateja
jutro!

ri nas v mb je novor še zdaj, vsi norijo vsi so brez glasa, vzdušje je fenomenalno. že zvečer ko sem se sprehodla po mestu je bilo tako lepo živahno.prav fajn jih je bilo gledat tudi ruse, so zelo prijetni narod.

v glavenm kolumbo daj zdaj ko si sam lahk prideš malo v mb na obisk.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 8:18:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.11.2009 9:26:25   
DanijelaNeli
Jutro!
Joj,danes pa se nikakor nisem mogla dvignit s postelje.Neli tudi nisem peljala v vrtec,smo kar zaspale.Ker delam po nevem kolikem času popoldne.Pomoje nisem bla že ene tri tedne popoldne.Ah,bomo zdržali še jutri pol pa vikend...Upam,da bo vsaj malo lepši,ker tukaj na primorskem je tako gnilo vreme...megla,megla,non stop megla...
Zdaj grem malo peglat,potem pa naprej....

Neposredna povezava do sporočila: 1742
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 10:21:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.11.2009 21:40:19   
Tabali
Čeruser posted image , evo pri nas se počasi zadeve normalizirajo... prav fino je da spet lahko jemo user posted image user posted image user posted image
gem zdele brat 1000 veličastnih sonc, k bi jo že mogla ne vem kdaj vrnit v knjižnco..fajn zgodba iz afganistana..
lahko noč..

< Sporočilo je popravil Tabali -- 19.11.2009 21:48:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.11.2009 21:43:50   
Tabali
kolumbouser posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi, upam da bo jutri labos OK
jst sem dons dobila napotnoco za UZ ledvic, čist slučajno so mi na zdravniškem za službo ugotovili, da mam vse totalno postavljeno na glavo, upam da ne bo nič hujšegauser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
20.11.2009 13:08:17   
Anonimen
zDRAVOOOO PO DOOOOLGEM CAJTU! user posted image

Danaja, kolumbo, Tjaša, Mateja - pozdravite se! uPAM, DA NISEM KOGA IZPUSTILA.user posted image

mI SMO ok, Inaja še mal šmrka in kašlja, ampak dr. pravi, da so pljučka čista - glih zdej mi pridno udriha po tipkovnici, da komi folgam jo držat in pisat. klč.č.

č,. , , user posted image user posted image

Alen spi. Zdej je HB čist zdrav - upam, da tako ostane še vsaj kak teden. V sredo imamo poseg. Me je straaahhh. Ponoči kr sanjam, kaj vse lahka gre narobe, pa kako bo okrevanje potekalo... Mah...Večni paničar. Sm včasih prav jezna na sebe.

Sem si mal pogledeala slikice - Danineli od poletja, Mateja hiško - vse ful lepo. Mateja noooore zavese - moje so cca 1 letto stare, sam bi jih kr menjala... user posted image

Joooj, moja tečka ne zdrži več na enem mestu! Začela se mi je dvigvat v sedeči položaj, v kinderpetu se prime za stranico in se dvigne, sam pol ne more sama sedet in kr čofne nazaj, na stran, naprej...Pol pa taaak krik užaljenosti, da ko sm v kuhni komi folgam ovinke, da vidim, kaj se dogaja. Takoj ko jo pa dvignem pa nasmeeeeeh od uha do uha. Ful je aktivna, skoz se more dogajat!

Punce, če bote hodle okol naših koncev - prosim za kontakt! Itak, da se pridema z mojo prinčipeso pokazat! Ko pa se Alen mal pozdravi sem pa itak za kako srečanje!

Evo, morm pičit, se že oglaša!

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
20.11.2009 14:00:46   
Anonimen
Moja prinčipesa bellisima user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
20.11.2009 14:03:46   
Anonimen
Pa še dva dudlarja

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1748
23.11.2009 8:59:10   
DanijelaNeli
Jutro!
Mateja,tudi ti si tukaj....

Jaz si kuham kavo,še neki malega pojem zraven,pol pa dalje. Neli sem peljala v vrtec.Doma bi verjetno popiz****,ker imamo tako slabo vreme,pa še megla je.Jo bo šla moja mama iskat pred 15. uro

Jasna,tvoja prinčipesa pa je ful zrasla..in je full kokola,res.

Druge kje ste?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.11.2009 9:04:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
23.11.2009 16:26:22   
malecka_mateja
dan!

zjutraj sem se učila jutri mam izpit zdaj sem prišla iz službe in še malo pa greva z tjašo na plesne user posted image .popolnoma je navdušena nonstop doma pleše in ponavlja pa je bila samo enkrat. res ko sem jo gledala v skušpini je prav vklopla se in je clea nora.

v glavenm za mano so težki dnevi. danes smo v ambulanti meli kar 4 primerre nove gripe, upam da nisem kaj fasala, amapk tak je to poklic. upam da bo vse ok.

grem počasi da se pripravima na vaje se oblečema pa pičima počasi.

jasna princeska in princ prava stauser posted image user posted image

kolumbo jaz delam skoz do 3 pol sem fraj, če nimam šole.

aja ta prvi izpit je šel skoz z 9 zdaj mam že novi predmet bomo vidli kako bo ta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

POROD
MUREN

Kdaj ste rodile?

pred rokom (45%)

na rok (17%)

po roku (38%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!