Anonimen
|
zDRAVOOOO PO DOOOOLGEM CAJTU! Danaja, kolumbo, Tjaša, Mateja - pozdravite se! uPAM, DA NISEM KOGA IZPUSTILA. mI SMO ok, Inaja še mal šmrka in kašlja, ampak dr. pravi, da so pljučka čista - glih zdej mi pridno udriha po tipkovnici, da komi folgam jo držat in pisat. klč.č. č,. , , Alen spi. Zdej je HB čist zdrav - upam, da tako ostane še vsaj kak teden. V sredo imamo poseg. Me je straaahhh. Ponoči kr sanjam, kaj vse lahka gre narobe, pa kako bo okrevanje potekalo... Mah...Večni paničar. Sm včasih prav jezna na sebe. Sem si mal pogledeala slikice - Danineli od poletja, Mateja hiško - vse ful lepo. Mateja noooore zavese - moje so cca 1 letto stare, sam bi jih kr menjala... Joooj, moja tečka ne zdrži več na enem mestu! Začela se mi je dvigvat v sedeči položaj, v kinderpetu se prime za stranico in se dvigne, sam pol ne more sama sedet in kr čofne nazaj, na stran, naprej...Pol pa taaak krik užaljenosti, da ko sm v kuhni komi folgam ovinke, da vidim, kaj se dogaja. Takoj ko jo pa dvignem pa nasmeeeeeh od uha do uha. Ful je aktivna, skoz se more dogajat! Punce, če bote hodle okol naših koncev - prosim za kontakt! Itak, da se pridema z mojo prinčipeso pokazat! Ko pa se Alen mal pozdravi sem pa itak za kako srečanje! Evo, morm pičit, se že oglaša!
|