|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 22:49:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
   RE: Februarčki 007 - 2.del
7.10.2009 9:43:11   
Tabali
uh, par dni me ni pa že po razgovorih hodite user posted image user posted image user posted image
Bravo Kolumbo user posted image user posted image user posted image , držim pesti za naslednji krog
Pri nas vse po starem, a ja - končno smo prklopljeni na štrom - elektro rabi točno em mesec pa pol od prvega ogleda do realizacije mislim...user posted image
jutri mamo u vrcu kostanjev piknik , komi čakam user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.10.2009 9:54:15   
malecka_mateja
jutro!

zmantrana sem ko pes včeraj delala 18 ur skupaj user posted image  zjutraj v ambulanti potem v striku smo melii tisto veliko družbo, knjižničarje iz cele slovenije. zmantrana sem v nulo.
tjaša je že ok ampak meni spanca manjka.
kolumbo upam da ti rata.
tabali bravo za elektriko.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 16:23:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.10.2009 21:34:17   
Tabali
hahahahahaha ma ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image - Danaja je danes tut zacela redno lulat u kahlico in mini wc u vrcuuser posted image user posted image user posted image tut mi smo leteli u baby center in ji kupili mini kuhinjo hahahahahaha - se skoz kuha, upam da bo kmalu sla spatuser posted image (tut mene je uhvatila kreativnost - sem ji naredila taka papirnata jajcka na oko da lohk pece user posted image user posted image user posted image
mislim...user posted image user posted image user posted image Kolumbo zgleda da bomo skupi zmagali user posted image user posted image user posted image mi glih mr Tabali zdele sugerira naj napisem, da se pr Kolumbo in pr nas dogajajo enake stvariuser posted image
zdele bom jo probala prepricati, da gremo v coteuser posted image
nocko

< Sporočilo je popravil Tabali -- 8.10.2009 21:37:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.10.2009 22:49:29   
DanijelaNeli
ČER!!!
No,pa je dan na okoli...kar OK dan je bil.

Prej sem bla v Kopru in sicer sem šla gledat en avto...ter se odločila,da bom vzela Seat Alteo.Dizel 1.9.,motor od VW Passat,2008 letnik,30.000km za 14.000 ojrov. Espacea pa damo noter.
Neli ga kar noče dat od sebe...ma je vprašala prej: "Mama,kam bo šel Sejs-spejs?"...tako ona reče Espace-u.Pa sem ji odgovorila,da je že star in pokvarjen,in da bomo kupili to Alteo..Vam povem,da ni bila nič zadovoljna.user posted image
Nakar pa je vidla enega BMW X5..se je takoj odpravila proti njemu in rekla,da bi se čičala noter.Seveda ji je prodajalka ustregla... Izjava pa je bila..."Mama,tega bomo kupli"user posted image

user posted image ..za kahlice... Glih prej sem bla v Baby centru,in sem gledala,da bi ji kupila eno večjo kahlico,pa so imeli samo tiste od F.Price,samo so se mi zdele ful drage (48 ojrou). Pri nas je tako glede plenic...ponoči jo še imamo,čez dan pa ne.V vrtcu je suha,doma pa vpraša za na školjko...noče it na kahlico.In še nekaj je...za kakat pove,da bo v plenico,in to vedno ob istem cajtu.Noče v školjko....user posted image
Tako,da sem sklenila,da ko bo vprašala za kakat,jo bom posedla na školjko in naj odpravi svoje.

Zdej pa grem spat,jutri še delat popoldne...vikend pa fraj!!

Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 10:51:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 10:51:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1658
9.10.2009 12:52:52   
Tabali

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

no drugač pa zdej že en teden ponavlja en "politični" stavek, kadar mu kaj ni po volji.....gospod reče: MISLM da NE

user posted image user posted image user posted image
no naj še jst priloim naš piskrček

če je kaka resna debata o kateri se pogovarjamo z našo gospodično poda izjavo - ob tej priložnosti lahko povem user posted image user posted image user posted image
al pa - menim da to ne bo u redu (npr. če jo odslovim pri prošnji za čokolado)user posted image user posted image
al pa mr. Tabaliju včasih ko mu ne more nič dopovedat - jooooooooooj ti moj tati...

Neposredna povezava do sporočila: 1659
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 22:03:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
   [Brisano sporočilo]
11.10.2009 19:26:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1661
12.10.2009 8:14:09   
Tabali

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MAJKL LULA V STRANIŠČE ŽE CEEEEEL DANuser posted image user posted image user posted image

DANAJA TUDI!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1662
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 8:53:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.10.2009 9:01:41   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 9:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.10.2009 10:04:58   
Tabali
user posted image
No, mi (vsaj zaenkrat) teh vrtićkih težav nimamo. Danajči odkar hodi po svetu brez plenic, kar lepo veselo pove da bi šla lulat (u vrcu še posebi, ker jo ji mini WC ji neznansko všeč user posted image ) tako da ni blema. Mamo pa problem z kakanjem - to pa noče ne na wc, ne na kahlico, ne v travo,user posted image skratka nikamor razen v plenico. Kar lepo mrtva hladna pride, pa pove mene pa kakat, dej mi plenico goruser posted image . Jo je zadnjič Mr tabali kar na dolgo spraševal zakaj pa ne na wc, pa je rekla da ne mara da se wc umaže user posted image mislim... No in pol ko obavi svoje v plenico, kar sama zahteva da se jo obleče spet v "ta fino spodnje perilo" user posted image
Smo sicer probali tudi s tem, da smo jo ko jo je kakat, dali na stranišče, pa pol bošček ni kaku dva dni user posted image user posted image , tko da ... bo že, rajš ji dam plenico gor za tistih pet minut, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 10:16:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 13:45:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1668
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 21:13:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1669
13.10.2009 7:35:16   
malecka_mateja
jutro!

bravo danaja in maj user posted image user posted image user posted image user posted image za lulanje. tabali ne sekiraj se kakanje bo tudi šlo.

mi smo skoz v muvanju, jutr se mi šola začne seveda v mb ampak vseeno do 8 v šloli...ma sej bo šlo.
zdaj greva pa z majoim kri darovat ker je ful primanjkuje.

tko da lep dan.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1670
13.10.2009 10:05:45   
DanijelaNeli
Dobro jutro...
Sem napisala že cel post in me je skenslalo...joj,...no pa začnimo...
Jaz se še vedno tresem,ker ful zebe,čeprav je sonček... zjutraj je kazalo samo 3 stopinje +. Neli sem peljala v vrtec,ampak je imela malo vročine,ker ji rasteta zobka...sploh nevem katera po vrsti.Sej če ne je bla ful dobre volje.

Berem te poste o pleničkanju... Tabali,smo tudi mi na istem,glede kakanja. Neli pove sama,ko se ji da na veliko potrebo takrat mi gre po pleničko,ji dam gor.Ker ima ful vredu prebavio in ne bi rada ji to pokvarila,da bi bila zaprta.
Za lulat vpraša,gre vedno na školjko,brez nastavka.V vrtcu tudi gre,le včeraj in v petek ji je po enkrat ušlo...
Ampak,se bomo tudi mi tega rešli...user posted image user posted image

Kolumbo... bravo za Majkla,kar tako naprej... Kdaj pa greste v Šibenik?

Zdaj pa grem dat cunje iz dneven na balkon,ker se je pokazal lep sonček..

Za kosilo pa bi jedla njoke v omaki z rolano panceto(začimbe)+smetano in solato....
Samo bodo spet pripombe,da kaj sem se to spomnila,da kaj spet packam..

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 11:47:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1672
13.10.2009 12:51:36   
Tabali
Dani neli - user posted image user posted image - enako se tudi meni zdi, rajši ji dam pleničko za kakanje kot da se naki po nepotrebnem matra. Itak pa ma zelo predvidljivo prebavo - vsak da ob istem času user posted image
ooooooooooo Kolumbo pa nemreš belivit user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za izvedbo del, mi sicer tut tlakujemo, sam norti user posted image , morm se enkrat spravit pa poslikat, sam šit k je že tema ko pridem domu, žarnic pa še nimamo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1673
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 13:30:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
13.10.2009 13:49:08   
Tabali
user posted image user posted image
naša bejba ma tut polno omaro rezervnih cot u vrcu, sam morm jo kar pohvalit - zaenkrat se še ni polulala user posted image
sicer je pa že tko al tko upičena na to, da bog ne daj da se kjer koli kaj popaca, če se slučajno to zgodi, se takoj sama sleče in zahteva zamenjavo cot user posted image
Danineli - dej še kakšen njokič za me user posted image , pridem jst tut na štacjon user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.