partizanka1
|
Čer! Kako smo kej punce? Skoz vas berem, ampak zdej si pa ne morem več, da vam ne bi odpisala. Tko no, partizani smo prou fajn. . Poletje je za nami in s tem tudi dopust, ampak se že veselimo zime in smučarije. Junija smo bli na Sardiniji (smo kampiral) en teden, in v začetku septembra smo bli en teden na Korčuli, pri istem stricu kot lani. Blo je božansko. "Mala partizanka" raste, tko da jo komej dohajamo. Obleke ji kupujemo 104-110. Je dolga pa suha, tko k že skoz, od štarta . Najprej DeMer. Sej ko smo se srečal v Merkurju se mi je kr mal zdel, ker je ful shujšala, ampak buši se je pa že mal vidu (pa še jest, k sem mal bl smotana glede tega, da nč ne opazim ). A sta se z mojo prjatlco (sej veš katero) zmenile, da bosta skup vozičkale ? Glede plenic pa ne skrbi, bo že. Mi smo imel kr srečo, je od aprila suha ponoč in po dnev. Sem vesela tud za Tabali družinico, da bodo kmal pod svojo streho. Sem se pa smejala vodi na špagi. Madonca, pr nas so tud take izjave, da me kdaj pa kdaj kr glava boli. V petek sta bli z varuško pr enem sosedu in ji je reku, da ji bo glavo odšraufou....ja itak, tamala pa prau njemu nazaj, zakaj, sej maš svojo . Kolumbo fotka z bodijem čez pižamco pa zmaga . O teli naši moški....z njimi je težko, brez njih pa nemogoče. Jasna81 me veseli, da Inaja raste. Sem zlo vesela, da Alen nima težav v vrtcu. Mala partizanka letos še ne gre v vrtec, je še pri isti varuški. Ful se ima fajn. Gre pa na Cicibanove urice v vrtec, 2x na teden po 2 uri popoldan. Komej čaka, jest pa tud . malecka_mateja super za šolo. Kako je v službi? A si zadovoljna? Jest bom tud mogoče kmal bolj zadovoljna, kej več vam zaenkrat tukej ne smem napisat glede tega. DanijelaNeli kr počas dihej....sem povedala to ravnateljici našega vrtca in je rekla "no comment"! Kr zbunite se, sploh če Neli ni OK. Mala partizanka je od konca junija v svoji sobici. Ful uživa in morm rečt, da s selitvijo nismo imel nobenih težav. Vam ob priliki na mail pošljem slikce. Predno gre spat ji morm zalaufat CD s pesmicami od Melite Osojni. Ma ene 5 CD-jev in ogromno pesmic že zna. Zdele mi pa tko iz kuhne diši....sem spekla rogljičke z marmelado, da ma tamala zjutrej zajtrk. Drugač smo pa ta teden nabiral gobe, pa kostanj....Včerej smo nabral košaro jurčkov, pa dons spet...tko da mam zdej v skrinji en predal čist poln jurčkov in jih bomo letos jedl na 1001 način . Tko, zdej se morm pa še mal polepšat. Obrvi sem si glih pobarvala in populila, pa nohte sem mal zrihtala, zdej je pa še bikini predel na vrsti . Ajde bejbe cao p.s.- ne pozabte....partizanka!
< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 27.9.2009 21:59:10 >
|