|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
28.9.2009 8:11:28   
malecka_mateja
jutro!

partizankauser posted image user posted image user posted image  kok dmo te pogrešale.
vaša punca je ta prava pa velika, povej kako je alergiiija njena je ok'STE ŽE NA MLEKU.. moja služba je ok sem ful vesela sam upam da bom drugo leto že v sociali se tega že zelo veseli sam želje so eno uresničitev drugo.

mi smo ok vikend preživeli zunaj v sobot sem delal na vrtu...tjaš auživala med deževniki. včerja pa rojstni dan...

zdaj pa grem mal pospravit pol pa v službo.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:29:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.9.2009 21:33:24   
partizanka1
Čer!

Oh ja, alergija....u bistvu če poje karkoli z mlekom, seveda ne v prevelikih količinah, je vse OK. Na koži nima nikoli reakcije, je pa imela pred parimi meseci npr. težavo, da jo je bolel trebušček (za kratek čas), zdej je vse OK. Sva pa imeli kontrolo avgusta in se je na krvi precej poslabšalo in je prišel izvid kjer je pisalo, naj ima strogo dieto. Prej so imeli do 50 ml mleka oz. mlečnih izdelkov na dan. Mah kva pa vem, morm dohtarco poklicat pa vprašt, če ona to resno misli. Ne vem kaj to pomeni v krvi, ampak če tamali nič ni, pol ne vem, zakaj bi se zdej temu izogibal. Drugač pa itak mleka, jogurtov, skutk ipd. ne mara....je pogruntala, da jo trebušček boli in zato niti probat noče. No če ne sme jest, vsaj nimam težav s tem, da bi ji preprečila.

Kolumbo zaenkrat se še osvobajamo, ko bomo pa dokončno osvobojeni, bom pa z veseljem poročala user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.9.2009 9:50:40   
Tabali
OOOOOOOOOO PARTIZANKAuser posted image user posted image user posted image - če rabiš pomoč pri osvpbajanju ti pomaga RR brigadauser posted image user posted image user posted image ti sam dej signal, smo takoj na terenuuser posted image
prav fino da si spet med namiuser posted image
aaaaa Kolumbo a tebe pa že snaha dolazi u san user posted image user posted image user posted image hahaha, no sicer si jo pa sanjala itak tako k je - ona skoz neki razlaga, v argumentiranju stališč ji ni para user posted image , čisto vse nas povoziuser posted image mi je včer rekla, ko sva se z vrca pelale joj mama tuki v radomljah je tok hudo, še čokolado sem si mogla od bake prinest sabo user posted image user posted image user posted image (češ kao sirotinja, še čokolade nimamo user posted image user posted image ) hahaha
drugač smo fajn, sam mene je včer skor veršlog k sem vidla kak bunker od električne omare so postavili ob cesti... za moj pojem je previsokauser posted image , bo full iz ograje štrlela enkrat k bomo meli ograjo, ampak o to po tom... ne bom zdele o ograji k še itak tlakov nimamuser posted image
ajde uživite

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 21:15:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.9.2009 7:46:21   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo dihaj vidim da že vse potrebujemo eno srečanje da k sebi pridemo, no sej spet bo počasi prazniki in bomo mele zaključno čago a ne?letos v mariboru?user posted image obljuba dela dolg.

partizanka jaz tudi ne vidim problema če je mali ok. pač sam mleka ne izdelkov ki pa jih imajo pa mislim da če ji nič ni da ni hudo. no moje mnenje.

tjaš aje v vrtcu jo je mama peljala jaz pa grem glavo prat pol pa ma neke opravke, moja dr. je na dopusto in imam dopust user posted image  sej pomagam v striku tam ko sem prej delala, v sredo naslednjo mamo 230 ludi tako da bo zelo pestro.

Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:50:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.10.2009 7:35:07   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo madonca zdaj pa v copatih v avto user posted image  
naša bejba je že v vrtcu jaz pa morem mal pospravit pa en stroj mam za speglat .

kje pa ste vse???

ma katera od vas kakšen recept za domačo pašteto?nekaj me piple da bi jo della sam ne ribjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.10.2009 18:28:25   
DanijelaNeli
Joj,koliko neopravičenih ur imam... Razlog pa je v tem,ker je zatajila naša brezžična povezava v vasi.
Tako,da sem le kak dan kaj malega prebrala... Ampak morem nadoknadit vse....še imam za brat.Amapk potem ko bom imela mir...zdaj grem še malo z mojo piko ven...Zvečer pa upam,da bo katera tukaj........

Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 12:11:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.10.2009 19:54:23   
partizanka1
Čer!

malecka_mateja jest naredim jetrno pašteto. Zdej točnih količin ti ne znam povedat, ker jest delam tko, na oko! Jetrca prepražim na čebuli, solim jih čisto na koncu, da niso trde. Potem v multipraktiku zmeljem čebulo, na čebulo vržem jetrca, da jih mašina seseklja. Potem penasto zmešam margarino in jo dodam jetram. To vse skupaj še začinim s poprom, pa dodam seveda tudi sesekljan peteršilj (ne šparaj). Moja mami doda mislim da še žličko majoneze, no jest jo ne, pa je glih tko dobr. Eni dodajo tud jajce, no jest ga ne. Sej pravim, varian je 1001, najboljš pa je, da sama probaš in dodajaš take sestavine, ki so vam všeč. Dej še mal na kulinariko poglej, če boš kej najdla. Grem še jest zdele gledat...

Jest sem bla dons doma, sem kr dopust kresnla in sem šla k frizerju. Zdej sem spet za med ljudi user posted image . Drugač sem se pa mal spravla na ločevalno dieto. Mi gre pa med tednom kr u redu, za vikend, ko sem pa doma, pa ni šans user posted image user posted image . Pa sadni dnevi so pr men "kar hočeš dnevi", se pravi si privoščim kar srce poželi. Vodne dneve bom črtala iz ločevalne. No zdej pa povejte, a je to sploh še ločevalna user posted image user posted image user posted image ? U glavnem, ni mi za shujšat ful, ampak samo ene 2-3kg, tko da mal mižim na eno oko, pa je vseeno OK. Sem zadovoljna že s tem, da mi hlače u rit ne lezejo user posted image .

Tamala je dons ponoč pr mojih, midva greva pa na en roj. dan, pa upam, da bova kmal nazaj, da mava pol še zase mal user posted image . Jutri kuhava za cca 23 folka - roj. dan starega ata od mojega, tko da bom zlo bizi. Delava pa hobotnico izpod peke za predjed, za glavno jed bojo gov. zrezki v pelatih, kuhani oz. pečeni v pečici, priloga bo pa dušena mešana zelenja, sirovi štruklji in njoki. Njokov ne bom imela cajt delat - ker mi bodo štruklji za tolk folka vzel ful cajta, tko da smo se odločl, da jih kr kupmo. Za sladico bo pa sadna torta. No za otroke bo tud zelenjavna juhica. Pred hobotnico bojo pa na mizi slaniši, bom prpravla kr mal gresinov s pršutom, pa mal zeliščnih in česnovih bagetk. S pride še katerauser posted image ?

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
2.10.2009 22:03:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.10.2009 9:49:43   
malecka_mateja
jutro!

partizanka user posted image user posted image user posted image res smo te pogrešale z tvojimi idejami, al alahk še jaz pridem na kosilo ker mi že diši .))))
poglej ta špašteta je baje zakon
Sestavine
1 kg svinjske podgrline
1 kg mesa (lahko je vse sorte svinjsko, piščančje, puranje, divjačinsko)
1/5 kg jeter 20dag
3 čebule
glavica česna (po okusu)
1/5 l kostne juhe 2dcl

Začimbe:
Sol, poper, majaron, muškatni orešček

Priprava:
V pekač damo meso in podgrlino, 2 celi olupljeni čebuli in olupljena zrna česna, zalijemo z kostno juho, pokrijemo z aluminijasto folijo ali pokrovko in v pečici pri srednji temperaturi pečemo.
Posebej na eni sesekljani čebuli prepražimo jetra.
Vse skupaj zmiksamo v multipraktiku in damo v večjo posodo, ki jo imamo nad vrelo vodo druge posode, porabimo tudi vso tekočino od pečenja. Po okusu solimo, začinimo z navedenimi začimbami in nad vrelo vodo počasi mešamo slabe pol ure, da se začimbe lepo razporedijo. Napolnimo posodice od margarine – rama in pustimo, da se ohladi. Nekaj dni imamo lahko v hladilniku, če pa vse ne porabimo, spravimo stvar v zamrzovalnik. Meni jo ponavadi zmanka, ker mi jo raznosijo.

Meso in podgrlino pečeš v kosu 3 ure na 170*, špeh s kožo navzdol, miksaš še toplo.

naslednji ted jo probam pa javim.
mi gremo malo na hrenco gledat pol pa na kosilo ker se mi ne da kuhat.
tko da lep dan.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1638
   [Brisano sporočilo]
3.10.2009 21:21:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 21:06:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.10.2009 8:10:09   
malecka_mateja
jutro!

pri nas vikend ni bil nič lep. tjaša ima angino in antibiotike user posted image  dANES  je že kr ok amapk vseeno tako dolgo že nismo bili pri zdravniku da mi je vzeli vse moči. jo pride dedi pazit za 3 ure dokler moj iz službe ne pride ker mmorem ob pol dvanajrtih jaz bit v službi. bomo že.

kolumbo bravo za turo z vozekom in upam da si se naspala in btravo za kg.user posted image user posted image

zdaj sem že 3 stroje zlikala zdaj pa se greva z malo cartat ker itak sam to še delava. hvalabogu.

kje ste??

Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.10.2009 8:49:31   
Tabali
aaaaaaaaaaaaa user posted image lihkar sem neki napisala pa me je dol vrglo user posted image
skrratka najprej dobro jutro user posted image
mi ta vikend, kljub polni luni nismo meli težav s spanjem, smo skoz bili neki u muvingu, včeri me je celo hčerka zvečer, ko je bil čas za pravljico, zaradi strašne zaspanosti lepo odslovila, češ mama ne zdaj - ne morem mislitiuser posted image user posted image user posted image
kar zadeva bajto smo v neki stiro fazi - ne vemo a naj pod tlake vržemo stiropor, al stirodur...
a ja, a slučajno kera kaj ve, a je pametno pred zimo tlake (estrihe, al kva že to je) dajat?

Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.10.2009 10:55:50   
malecka_mateja
tabali če mene vprašaš nardite estrihe, pa omete pa vse zato da se suši spomladi pa vseostalo, ker estrihi se morajo ful sušit, da vlage ne vleče. mi smo pod naše estrihe dlai stiropor obvezno mi smo dali 7 cm. upam da sem ti kaj pomagala. odločite pa se sami. jaz počasi odhajam.
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 11:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.10.2009 17:01:56   
DanijelaNeli
Dober dan........

Partizanka..najprej tebe pozdravimuser posted image ...super,da si z nami....user posted image

Kolumbo...kako je z Rokijem?
Pošlji Majkla še k nam prkurit na gretje,ker mene vsak dan bolj zebe v hiši. user posted image Trenutno imam 20,3 v dnevni...ampak me zebe. Verjetno,je tudi zato,ker sem nenaspana.

Mateja... kako pa je Tjašika? Katere antibiotike ste dobile?

No,z vrtcem nismo še nič rešili,ker naša ravnateljica nima posluha.... Bo pa Ljubljana pela...ta teden,upam.
Nekaj časa nazaj sem vam govorila,da imamo težave s spanjem... za zvečer zaspat.
No,Neli že pridno spančka med 20. in 20.30. Se je kar navadla na en ritem in mi je res super.

Zdej grem k eni kolegici v sosednjo vas,ker sem ji obljubila,da ji bom posodila baby phone.

Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.10.2009 19:02:03   
malecka_mateja
čer!

danineli ospen je dobila, pa še mojega moža je vrglo danes.user posted image user posted image upam da mene ne bo.

kolumbo upam, da se hiter pozdravte.z nami vret user posted image

grem čaj kuhat za moja dva

Neposredna povezava do sporočila: 1646
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 20:46:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1647
5.10.2009 22:56:24   
DanijelaNeli
Nikakor se ne spravim spat... Sva se z mojim "začukulala" pa je tik tak urca tu...za it spat.

Kolumbo...držim pesti za ju3!user posted image

Mateja...ti pa lepo crtaj tvoja dva bolančka,da hitro ozdravijo...

Jutri bom malo pospala...do 7.30,pol peljem ta malo v vrtec,pol pa bom šla verjetno v Koper po

nakupih...morem kupit Neli kak kos jesenske garderobe... Zase pa kakšne čevlje...

Nič,grem jaz v mižule.... NOČKA....

Neposredna povezava do sporočila: 1648
6.10.2009 7:23:26   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo itak da držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti kr šimeta določi da če dobiš sluzbo on porodniško prevzame user posted image user posted image user posted image  ti greš pa delat user posted image user posted image user posted image

danineli ti pa lepo nakupuj za bi nujno rabla nove šuhe pa nekak mi ne rata. sej bo
moja mala gleda risanke stari pa je vseeno šel v sluzbo nevem kak bo della amapk ok.popoldne mava z tjašo kontrolo pri dr. da vidimo upam da je ze ok.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1649
6.10.2009 9:54:04   
DanijelaNeli
Jutro!

Ja,jst se še nisem odpravila v Koper.Neli sem peljala v vrtec,pol sem pa rekla,da morem it kej domov pojest,ker sem bla lačna za umret. Tako,da je zdej kavica pa sirova štručka....

Upam,da se bom odpravila v Koper,ampak ko pomislim kakšna gužva je dol...mi kar slabo rata.
Popoldne grem delat,tako,da bo šla moja mama po Nelico.

Aja,naj vam povem,da imamo doma še enga fantka.... namreč Neli ima namišljenega bratcauser posted image .... za crknit od smeha kaj dela....

Kolumbo,javi kako je šlo...

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.