|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.9.2009 14:15:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Februarčki 007 - 2.del
8.9.2009 22:06:42   
DanijelaNeli
Čer!
Ša malo sem pogledam kako in kaj se tukaj dogaja... ob šalici toplega mleka in seveda brez piškotov ne gre...
Kaj je novega?....
...ja,nevem če sem vam povedala...user posted image ...moje tašče ni,je šla na oddih v Valdoltro...
Če ne je vse po starem...dnevi so krajši,hladneje je tudi pri nas,... Zdaj je cajt od sliv-čjšp bi rekli mi...marmelado smo kuhali...njami-njami...pa njoke sem že dva krat jedla...
DEMER____tebi pauser posted image za user posted image ... Super!!!

Hvala za čestitke... Ja,to praznovanje 26. rojstnega dneva pa je kar mirno minilo.Mal narezka in pjače... pa par prijatlov...Motlo me je,ker sem imela za it delat zjutraj,tako,da nisem mogla nič kaj preveč zažurat...

Glede vrtca nisem nič kicala,ker me šihtom ne morem neki na dolgo razglabljat,...tako da bom v petek poklicala.
Neli je zadovoljna... Edino to je...spet smo prehlajeni in to od petka...zdrava je šla v vrtec,prehlajena domov...

Kolumbo____tale z bodijem je res...bi rekli mi primorci ...Kacada...

Nič,grem jast zobe umit pa spat... bodite pridne ....

Končno bom šla ob neki normalni uri spat...In mislim,da bo dovolj do 6h...

Neposredna povezava do sporočila: 1577
9.9.2009 9:05:56   
Tabali
DEMER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!!!!!!!!! Tole pa je novica, ki mi je resnično polepšala dan!!!user posted image Vso srečo!
Kolumbo - user posted image user posted image user posted image ni kaj, Majkl in Šime sta definitivno začrtala nove smernice za modno jesen dvo in pol letnikov user posted image
Pri nas nič novega - vse gre po planu user posted image (če ne štejemo cvetk in dogodkov na naši bajti user posted image , zadnje čase vsi neki prehitevajo - roke mamo določene za drugo polovico septembra, pa je že kr zdele akcija, sicer to niti ni slabo, je pa pestro, če mors u pol ure zrihtat okenske police user posted image , ker ometarji bi že kar delali user posted image
Danaja se tut ful angažira, skoz leta z metrom naokoli, meri stene, cegle in vse kar ji pade u oko user posted image , pol šteje do deset, pol pa kar butne - stena je dolga tridesetpetuser posted image user posted image user posted image , pa sem jo prašala kok bo pa postelja široka in spet tridesetpet user posted image , ne vem zakaj ji je petintrideset toliko pri srcu
včeri sem si vzela čas in štela kolk pesmic obvlada - sem prišla do številke 23 in še ni nehala, ma repertoar in ko začne pet poje po eno uro skup, sploh ne rabimo CD-jev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
9.9.2009 20:04:01   
DeMer
Punce, hvala za čestitke!
Gre pa tale nosečnost veliko hitreje kot prva. Komaj dohajam. Sem točno na pol že. Zdej iščem nosečniške hlače, pa jih nikjer ne dobim. Sem bila včeraj v HM v LJ, pa so imeli al 34 al pa 48, vmes pa nič. No ene moje številke so imeli, ampak so bile tako ozke v nogah, da sem jih skoraj v trgovini strgala, ko sem jih oblačila. Iščem kavbojke. Upam, da najdem kmalu.
Kolumbo, dvomim, da bo februarček. Imam rok med 26. in 29.1. No, ne bi bilo pa slabo, če bi bil.
Danes sem utrujena za dol past. Morm pa še neki narest.
TAbali, ko mi opisuješ stanje na hiši me kr šraufa, kaj vse nas še čaka. user posted image

Bodte pridne!

Aja, a katera proda oz pozna koga, ki prodaja globoko košaro za JAne voziček slalom.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 21:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.9.2009 8:10:24   
malecka_mateja
jutro!

demer zihe rbo februarčekuser posted image user posted image a boste meli voziček še od marka?bomo vprašai za košaro veš da ni panike. kaj pa barva?

tabali tvoja pa res obvlada pesmice naša jih enih 15 pozna pa je čist dovolj ker nonstop sam poje zdaj mamo v igri bave za učit morem it danes pogledat kak kako igračo kjer se barve učijo. pozna katera kaj?

danineli bravo za počitnice brezt taščeuser posted image user posted image user posted image  

letim.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.9.2009 8:40:16   
Tabali
jutro dan
Demer, nič ne skrbi glede bajte, vse bo - ko se enkrat spustiš v to avanturo ziher prideš prej ko slej do konca user posted image . Sej ni tok hudo, včasih je bolj pestro, včasih mal manj, ampak važno je da stvari grejo naprej! Če utegneš, se oglasi z femili mal pr nas, včasih je fajn, če v načrtovanju pobereš še kakšno idejo user posted image
Malecka - mi za barve nismo imeli nobene take igrače (z igračami itak ne dohajamo več user posted image , nas je cajt čist povozu, itak pa jo zanimajo sam"uporabni predmeti" tipa meter (gor so številke, ki jo trenutno najbolj fascinirajo), šraufciger, tiste nalepke iz okenskih profilov user posted image , ostanki cevi za elektriko... pri nas vse gre v prometuser posted image  ) Meli smo eno knjigico, ki je bila omejena na ene 7 barv. Pa sej v končni fazi ne rabiš igrače, saj je vse okoli nas v barvah. Ko se je naša začela zanimati za barve, smo kar okoli pogledali. Se spomnim, k sva enkrat bile na sprehodu in je tam en kmet lih seno (al otavo al kva že user posted image ) sušil. Pa je rekla, kakšna trava je pa to - ni glih zelena (seveda je bila že mal bolj na sivo, zaradi sušenjauser posted image ). Drugače pa smo lih včeri iz vprašanj tipa "Ka pa je to? Zakaj pa je to? prešaltali na "Kdo pa je tu doma?"user posted image  - mislim...user posted image , sej kul, če poznaš, poveš pa je... sam glih cele vasi pa res ne poznam (pa še sosednji dve tri, ker najini sprehodi so malo daljši user posted image , odgovor ne vem, ne poznam, pa jo niti najmanj ne zadovolji...
A ja  - po enem letu smo se začeli spet z vozičkom vozit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.9.2009 8:42:53   
Tabali
o mateja je on lineuser posted image
sem te lih mislila prašat a bite res tam pr vas zaprli AC? vsak jutr poslušam Radio City in sem čist na tekočem s totimi Štajerci user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 15:54:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.9.2009 13:51:06   
DanijelaNeli
EILA!
A kej dežuje v zgornji Sloveniji?
Tukaj na Primorskem ga nekaj serje...nič kaj lepo vreme nimamo.
Jaz trenutno uživam,namreč sem tri dni fraj.user posted image Zjutraj sem peljala Neli v vrtec,ampak se je zbudila kot,da imam za it delat,pa mi ni blo za peljat tako zgodaj... Smo prišle pred zajtrkom.

...včeraj smo bili na obisku pri tašči in je hotla Neli kr it tja,ker smo midve ležale,v Valdoltri...Pa zdravnike in sestre je hotla obiskat.user posted image

Za domov smo se ustavili na Škofijah .... sem ji nabavla nove teniske.Sm dobila na znižanju od Le qok sportif za 30 evrov v Bati.Imajo pa že čevlje in škorenjčke za zimo. Sam mal sem gledala naokrog...je res ena Italijanska moda...za ta male italijančke in italijanke.user posted image

Glede pesmic... lahko bi ustanovile nekak mini pevski zborček naših Februarčkov...user posted image user posted image
Neli mi je smešna ko začne peti z mojo taščo dalmatinske pesmi.Od Oliverja pa raznih dalmatinskih klap,pa Mišo Kovača sem pozabla.user posted image

Zdej grem mal speglat na hitrco pol pa se odpravit za v vrtec...popoldne je Neli povabljena na rojstni dan od njenega prijatla(5).
Jutri zvečer pa grem na koncert user posted image od Divjih jagod v Pivko,....Spet bo rock&roll

Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.9.2009 20:29:04   
malecka_mateja
čer preden smukenm v posteljo vam moram povedati novico ki mi je polepšala dan!moj je dobil pogodbo za nedoločen časuser posted image user posted image user posted image to pomeni da dobimo kredituser posted image user posted image user posted image ne morem veret sam še ne veva ali letos vzameva ali drugo leto bomo videli.
zdaj pa grem se stiskat k mojemu.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.9.2009 22:04:48   
Tabali
Evo še neki svežega od nasuser posted image
šlauf (cev za zalivanje) po Danajino - voda na špagiuser posted image user posted image user posted image
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1587
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 10:52:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.9.2009 12:33:16   
Tabali
Mateja čestitke Dejanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo zdele pa kar u akcijo - sej če si nekaj želiš, prej ko slej pride vse na svoje mestouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:34:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 12:35:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.9.2009 12:45:48   
Tabali
Ej Kolumbo, jst do Celja sploh ne pridem, se zgubim prej v tistih hmeljarskih ovinkihuser posted image user posted image
ja lahk greva lampe gledat, jst sem zdele napaljena na zunanjeuser posted image , notr me še zaenkrat žarnice čist zadovoljijouser posted image  (pa glih zdele so mi 100 W skenslali... bandauser posted image )
Dons mamo prvi dan ometarje, pa jutr še pol pa mamo vsi skup Bajramuser posted image , hvala bogu, si bom vsaj malo spočilauser posted image
sm mela vikend čistilno akcijo po bajti, je reku tast, da bojo v ponedeljek mojstri mislili da sp prišli u hoteluser posted image
Danajči pa zida s siporeksomuser posted image , čist je not padla, še sreča da smo eno steno na štengah s tem pozidano in je neki kosov ostalo, si je celo delavnico v dnevni naredila - na stirodurju ma sedežuser posted image , da jo ne zebe pol se pa okoli s siporeksom ogradiuser posted image  faca mala
a ja, pa še plin so nam dons priklopili, tko da se lihk tut grejemo (sam prej si mormo peč kupituser posted image )
Kolumbo neki sem te mislila prašat, pa se zdele ne spomnim, ko mi možgani predelaji se oglasim
ajde

Neposredna povezava do sporočila: 1592
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 13:28:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 12:56:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.9.2009 14:51:32   
malecka_mateja
dan!

hvla za čestitke.
tabali bravo za carsko izjavo tvoje danajči in za zidanje z siporeksom. lepo da vsi sodelujete pri gradnji.

kalumbo bipovedla bi ti prišla pomagat omare prestavljat user posted image user posted image user posted image  še malo pa bo vikend gotov od renoviranja te pa iamamo 3 dni poležavanja na vikendu ok?

jaz pa letim po tjašiko.

Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.9.2009 15:01:59   
DanijelaNeli
EILA!
O Kolumbo ti pa si oštra!!!Tako je treba!user posted image ..ja,nimaš kaj takšni so ti moški...
Jst tudi popizdevam,ker mi nima kdo spravit ene postelje in omare ven iz ene sobe,da preštriham zide. Ker bi se komot razšraufalo in neslo po kosih dol iz našega štuka. Bom pa čez balkon metala...pa naj bo BMW odspodaj..who cares user posted image &user posted image ...
Tako,jaz sem fraj danes. Nelica je v vrtcu pride zdej kmalu domov.Pol ob 17.30 pa imam roditeljski sestanek.Smo se že mame zmenle,da gremo v napad za pravico naših otrok v vrtcu! Držte pesti!user posted image

Doma sem naredila celo generalko...speglala do zadnje cunje,nimam nič za prat,edino to kar ima Neli v vrtcu,pomila potleh,čistka igrač,ter kosilce skuhala napol....

Neposredna povezava do sporočila: 1596
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 23:09:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.9.2009 13:27:06   
malecka_mateja
kolumbo svetovna sobica user posted image user posted image user posted image čuj kaj omare mate po meri?
kak afaca je rok sladki mali user posted image ja bi tudi mela user posted image  

letim pelat služben tiskalnik na popravilo. tko da papa

Neposredna povezava do sporočila: 1598
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 13:33:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.9.2009 9:28:39   
malecka_mateja
jutro!

sem doma ker je dr. dežurna tko da jupi.
moram vam še povedati da sem sprejta uradno v maribor  šolo user posted image vožnja je za manouser posted image

zdaj pa si grem urejat vse potrebno...tko da pridne bit.

kolumbo lepo da is vas oblekla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.