Tabali
|
Jutro!!! No, sem tudi jaz tuki, po dolgem času... se mi zdi, da sem ratala ko naša Mateja - nič več ne sfolgam Drugač smo fajn, se prebijamo skozi gradbeno obrtniška dela, bolj ko ne uspešno, včasih nam sicer kakšen mojster kravžla živce, al pa mi njemu , sam je pa fajn da se stvari premikajo... Včeri smo bili na Jezerskem in je bil mraz k pr norcih... sploh ne morem verjet, en teden nazaj smo pa še napol nagi hodili naokoli... no skratka, mal smo hodili tam okoli tistega jezera, se vsedli in pojedli kosiilo, pol pa je prišel na fantastično idejo da se vsedemo v avto in tako iz avta gledamo hribe še sreča. k bi drgač itak zmrznli Sicer, Danaji je bilo fajn, k njej sem vzela vse po propisu, od vetrovke flisa, kape rutice... sam midva sva bila bolj tko Mislim... ko berem te vaše dogodke u vrcih, sem prav srečna, da nimamo takoh težav. Zaenkrat lahko rečem, da je v našem vrcu vse , pa tut Danajči izredno rada gre tja no ja domov popoldan tudi , nimamo pa več tistih žalostnih prošenj, da ona pa ne bi šla - zadenj mesec prav z veseljem hodi, čeprav smo meli dopust vmes Moram priznati, da sem bila izredno skeptična, k smo se začeli uvajati julila, kao poletje, dopusti, menjava vzgojiteljic... sam zdele vidim, da je prav fino da smo to takrat dali skoz, ker takrat je pravzaprav na uvajanju bila samo ona in so se ji lahko maksimalno posvetile, tako da res nismo meli ne vem kakšnih hudih stresov Glede previjanja pa jih pri nas redno previjajo pred kosilom in po spanju, pa še vmes, ča je treba, tako da to mamo tut kar fajn poštimano. nič grem zdele delat mejte se
|