|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Februarčki 007 - 2.del
24.3.2009 12:22:21   
malecka_mateja
pol pa juha in šmorn al pa pallačinke in kompot!

al pa zrezki v omaki smetanovi ali naravni in riž.
ali pa krompirjev zoc in hrenovke.
al pa kumaričin zoc in hrenovke
al pa hitra dostavauser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:22:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:24:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 379
24.3.2009 12:32:39   
malecka_mateja
Nalupaš krompir ga daš kuhat, soliš naliješ glih tolk vode da je pokrit no malo več, ko je že skoraj kuahn ga zmiksaš in poleg pripraviš ajnpraj(veš kaj je to) moko na olju prepražiš da je rdečkasta in posai vliješ v krompir s temnda moreš skoz mešat da nebodo grudice. pa zalij malo če bo pregosto aja pa ko daš kuaht krompir daj zraven še mal korenčka. pa preden je ajnpraj fertik lepo rdečkat dodaj mal melte rdeče paprike pa pazi da se ti ne zažge. in je to to. zraven pa hrenovke skuah jin je kosilo tu.

pa mal še zmiksaj ko boš že ajnprajn dodala. ker ajnpraj ti zgosti zadevo tko da pazi.

Neposredna povezava do sporočila: 380
24.3.2009 12:59:20   
DanijelaNeli
Jaz pa grem joto jest in rolado... Bo Neli vesela ko pride domov..bo spet kričala JOTAAAAAuser posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.3.2009 13:19:08   
malecka_mateja
kolumbo se je kr vstrašla recepta in pobegnila.

jaz bi tudi joto. pa je moj ne je. danineli lahk pridem??user posted image user posted image

grem dalje kuhat.papa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.3.2009 14:25:14   
Anonimen
Js sploh ne vem, kaj nej dans skuham... Aja - mam pripravljeno vse za sarmo ,mi jo učeri ni zneslo naredit. Bo pa to verjetno zadnja sarma za to sezono. Se jo morm fajn najest! user posted image

Sm čist naspidirana u službi, ker skoz neki inšpektorji hodijo okol nas, tako, da bo po moje še kakšen k men uletu. Par stvari imam za popravit, pol bo pa menda ok.

Bi pa že šla domooooooov!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 14:58:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
24.3.2009 15:03:43   
helimaša
hej!

no pa da vam še jst napišem mojo porodno zgodbo:
12.3. mi je moja G rekla(kot sem že tukaj pisala) da grem v petek lahko kaar rodit, ker sem bla odprta od 4-5cm.....in sm šla.....itak so se mi smejali po kaj sem sploh prišla.....in me poslali nazaj domov.....in potem sva se z mojim možekom odločila da počakm na svoje popadke.....in če do ponedeljka ne bo nič greva v P......no in sobota je bla tko sončkasta da sva cel dan okol bluzila....ob treh zjutraj pa me je začel fuuul zvijat.....sploh nism mogla dihat tok je bolel.....sam stokala sem.....pol sm šla na WC ker sem mislna da bo kej bolš in da to že niso popadki.....in ker se vse skupaj ni ustavilo sem zbudila možeka....on pa se je prov počas obiral k da ni nč.....in pol popizdim da nej mal pohiti ker drgač bom kr doma rodila.....on pa men če mislm jst to resno.....ja itak.....sm bla že skor v avtu k si je on še hlače oblačuuser posted image user posted image .....v glvnem 11minut čez 4 sem bila sprejeta....popadki ful močni....me pogledajo....odprta 8cm.....babca prav ja gremo kr rodit.....moj se še na poti v porodno oblači.....me prklopjo na CTG....vidjo da je resno.....mene bolel.....vprašam če lahko kr rodim.....babca me poogleda pa prav ja seveda vi kr.....in tko se je ob 5-ih rodila Zoja.....vse je šlo tko hitro,....tud proti bolečinam nism nč ddobila.....bila sem malo šivana....sem se sama raztrgala.....sam ni panike....lahko čisto normalno sedim.....

domov sva pršle že po dveh dneh.....dva ble pridne pa so naju spustiluser posted image user posted image .......mi ga je pa začela mal sračkat.....skoz bi bla sam na joški.....podnev bl mal spi.....pa še včer mi je tud ponoč bl mal spala.....drgač pa je Maša ful lubosumna.....sploh ne morem bit sama z obema.....se kr neki ere in išče pozornost.....jah, preveč smo jjo razvadl.....tko da zdej pa mamo.....

Neposredna povezava do sporočila: 385
24.3.2009 15:55:40   
Tabali
AAAAA HELIMAŠA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ŠE ENKRAT user posted image user posted image user posted image , za tvojo user posted image
ja super, da je šlo tok hitr, saj si komi u porodnišnico pršla user posted image user posted image user posted image
Ma sam da je fajn in da se crkljateuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 24.3.2009 15:56:17 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 386
24.3.2009 19:33:46   
visnjaaa
Helimaša..čestitamuser posted image

Kak ste kaj punce? Vidim, da veselo reglate tle gor... me že nekaj časa vest peče, ker se nisem nič javila, ampak nisem pozabla...ne ne.

Povem vam veselo novico....moja sestra Eva1  je noseča....jupiiiii - tretjega bo mela. Zdej bom  u famijili že tretja, ki bo imal tretjega otroka.
Matr sem morm mal podvizat, da bom prevzela vodstvo...hi hi hi...šala mala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte še naprej!

lp, v

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 24.3.2009 19:34:03 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.3.2009 20:47:03   
Tabali
ooo Višnja user posted image user posted image
lepo te je brati spetuser posted image čestitke tvoji sestri Eviuser posted image user posted image
drgač...ti se kar podvzi, pa ja ne boš v remiju končala igre user posted image user posted image user posted image
joj jst sem pa tooook zmatrana in trula, da krem kar u cote
me bo Mr Tabali obveščal o novostihuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.3.2009 20:51:53   
Tabali
Kolumbo, vidim te, a poješ čaj?

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 22:42:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
25.3.2009 7:02:35   
malecka_mateja
jutr!

višnja user posted image user posted image  hiter se popravi in še kaj napiši!

helimaša čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image pa superca da je bilo tako hitro konecuser posted image user posted image user posted image

drugač pa tjašo je moj pelo k dohtaru ko sem bla v šoli ker je vido kr v ušesku, in mamo napotnico za orl da vidimo kaj je. drugače nič ne jamra da jo kaj boli. bomo videli upam da nič hujšega.

kolumbo user posted image user posted image user posted image za krompirjev zoc. res super!je pa dobro in hitro!user posted image user posted image user posted image

to je to grem se obleč pa grema počasi!
se javim še pol kaj

Neposredna povezava do sporočila: 391
25.3.2009 7:59:16   
Anonimen
Morgen!

Jeeeee helimaša!!! user posted image user posted image user posted image  Si se pa hitr rešla! Zdej pa še čakamo kako slikico velike in male sestrice! user posted image  Tvoj je pa tud faca, kr lepo na izi...user posted image  Js sm svojga poklicala iz P zjutraj, da se mi zdi, da se neki dogaja, je hotu kr prlaufat, sem ga komi prepričala, da pride okol 13-14h, pa še to je prlaufu s potovalko čez hodnik, da se mu je cel štuk nosečnic režalo! user posted image

Jaooo, glih kar ugotavljam...Jutr mam pregled pri G, in verjetno pol naslednjič, ko bom okol 32 t noseča dobim že potrdilo o PDP: user posted image  Res mi ni jasno, kam so šli tile tedni. Sploh od novega leta naprej...April bo že, halooooo?

No, tolk, grem še mal delat.

Aja - pa uradno smo v recesiji! Jutranje novice...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 8:03:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 8:20:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 394
25.3.2009 10:19:31   
DanijelaNeli
Ejla!
Kakašen lep dan...kst pa fraj.Ta mala je v vrtcu,moj je šel ponoči na furo.Ampak ne bo dolga,pride popoldne že domov.Zadnjič ko sem tako jamrala,kerga ni blo par dni domov...se mi je odolžil z eno prekrasno kristalno skledo,iz Rogaške,ker je kristal vozu za Italijo...zdaj čakam kak kristalni servisuser posted image

Helimaša...še enkrat čestitke tudi z naše strani!!user posted image user posted image user posted image

Kolumbo...ti pa mi delaš kar gušte s to frizerko in kozmetičnim,...jaz morem tudi si kej privoščit...predvsem

frizerja,itak jaz se strižem 2x letno,ker imam ful kodraste in goste lase,ki jih sovražim!

Mateja...dobr opravte ORL,mislim,da ne bo hudega,če pravi,da jo ne boli...

Neposredna povezava do sporočila: 395
25.3.2009 10:58:31   
DanijelaNeli

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Vesel materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
25.3.2009 11:02:38   
malecka_mateja
evo tjaša preživela najprej se je vstrašla ker je mogla ležat pa smo jo pomirli z obljubo da čokolado dobi. katastrofa kolk je mela v obeh uhicah masla že krvavega z gnojčkom ampak starega...je reko DR da še v tak malem ušesu tega ni video in da ni čudno da jo boli če je zamašena do fula, in da tudi sli8šala ni dobro. vnetja pa ni amapk jo je od tega bolela. mamo pa drug problem, za bobničem se ji voda nabira in če čez tri mesece nebo ok mamo opreracijo da ji cevke vstavijo in ven ščistrijo pa žrelnico ji bodo postrgani še zraven ker ful smrči. po l je še pa mandlje ugotovil da ma povečane ampka to ni tako zelo nujno ker še ni mela nekih angin pogostih, tzko da nas še verjetn to čakauser posted image user posted image user posted image ko mi je reko op pa narkoza...so se mi kr solze vlile.

moja boga pupika. zato ima tudi tolko vnetji zarad te tekočine.čist sem adijo. sem jo vseen v vrtec peljala ker je celo pot tečnarla da gre v vrtec in ko sma tja prišle je letela not da še adijo ni rekla.

upam da bo voda zginla v treh mesecih in da nebo operacije.

zdaj pa se grem mal učit če se bom seveda lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 397
25.3.2009 11:03:16   
malecka_mateja
VESELE MATERINSKI DANuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
25.3.2009 11:43:02   
DanijelaNeli
Ma boga Tjaška...mi je kr hudo postalo ko sem to brala.Joj,kako pride iz niča,ker misliš,da je z otrokom vse ok,pa pri enem pregledu najdejo še tri druge stvari.Upamo,da se bodo ušeska pozdravila in,da ne bo treba it na operacijo.

A ko ste imeli kakšen pregled pri pediatru,ji ni pregladal/a ušesk,da bi videli že prej ko se je vse skupi zagnojilo in ratalo takšno stanje!?
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
25.3.2009 11:48:29   
DanijelaNeli
Zdaj sem se spomnila,da moremo it z Neli k pediatrinji...cepljeni bi morali bit že ful časa nazaj,ker pa smo bli veliko bolni in prehlajeni se nam je to prelagalo do zdaj.

MATEJA...ne da se mi vlečt knjige in zvezke s srednje šole,da bi pogledala,Nego otroka...sprašujem,kako pride cepljenje proti ošpicam,mumpsu in rdečkam..koliko razmaka med dozama?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?