Anonimen
|
Jasna je tuki! Guten morgen! Učeri sm mela dopust, pozable? Zdej sm pa morala najprej prebrat vse, od brunaric, Danajinih počitnic, tenstanih jajčk in krvavic (btw. - o krvavicah js nimam pojma), Danineline tašče (Danineli ne sekiraj se, ni vredno)... Mi smo vikend preživeli delovno. Je moj obljubu, da bo frei ta vikend, da se gremo kopat - 10. obletnica, sej veste.... IN POL POZABI!!!! Mi je celo soboto robantu po sobi in laufu s kabli in metrom, pol smo šli v baumax, sma z Alenom skor živčnega fasala... Pol naju je pelu še mal v shopping - seveda sm si najda ene ful lepe šuhe, ko sm pa pršla domov pa opazim, da je šiv šel narazen Sm jih učeri menjala, ker smo NUJNO spet morali v merkur. No, ko pa se v nedeljo zbudimo, se najemo, on pa spet u sobo, pa telefon - pride moj fotr, tast, električar... In smo imeli delovno nedeljo od 10h zjutri do 19 zvečer! Sm bla tih do kakih 13h, ko je blo kosilo na mizi in sm se drla ko zmešana, če pridejo jest, me itak ni nobedn upoštevu... Pred tem pa še 3* laufi u trgovino po neke gumice in grelce za bojler - btw. še ta nam je šel in so ga popravljali Pol mi je pa odletel in sm se drla ko zmešana, so me vsi sam gledal enih 5 min. Moj itak ni mel pojma kaj mi je... Jedl so ko bubice, end ni pisnu. Pol je tašča otvorila sezono pa začela s tem, da bo spet pr men do ponedeljka zvečer, da mi pomaga peglat, Alena rihtat... AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!No, pol pa zvečer moj prijavi "Ej, pa obletnico mama!!" Ja K... , mej jo kr sam! In sm šla spat! Sm mela učeri tisto testiranje za sladkorno, pol pa še mal frei. Sm si privoščla zjutri eno frizeraj in pedikuraj, pol pa še mal shoppinga, okol 13h domov kuhat, ob 14h po Alena, pol pa spet Merkur! V glavnem zdej sm cela nova - še gate! Kok ste se pa še kej ve imele? Tabali, si ok? Kako je Majkl? Mateja? Vidim, da že kr pridno čakate na moj post No, sej bom nadoknadla še za učeri!
|