|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:09:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Februarčki 007 - 2.del
27.3.2009 6:56:10   
malecka_mateja
jutro.

kolumbo zelo lepo kolo, sam prez pedal.
no spala za k...tjaša je ob 6 k meni v pojstlo prilezla ob 6.10 sva vstale ker ni hotla spat več. jaz pa sem včeraj ob polnoči šla spat in sem pune zaspana. amapk sej bo.

danes grem v akcijo za tjašino kolo. pa da vidimo kaj bomo našli pametnega.
še vedno nevem kaj kuham nič se mi ne lušta.

kje ste vseuser posted image user posted image
nekam kisl dan se kaže  upam da nebo deževalo.
lep dan vam želim.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.3.2009 7:27:25   
Anonimen
Jutro!

Kolumbo mi je takoj, ko sem odprla RR naredla lušte z murkami! Njjjjaaamiiiiii! Sam js mam pa to srečo, da jih moj tud obožuje, sam more bit neki mesnega zraven. Pa Alen jih ima tud rad, tako, da če ne bojo dans, bojo zihr juter na jedilniku. Mi smo učeri imeli puranje zrezke v naravni omaki in nudlce+solato, pa se mi je neki tolk zagravžalo, da sm skor bruhala. Sploh nism jedla, sem pa seveda zvečer nadoknadla. user posted image

Mal sm učeri prebirala eno knjigo doma o nosečnosti in porodu in piše tud za zunanji obrat, pol pa seveda mal interneta in branja o zunanjem obratu in me je tolk strah, da sm celo noč sanjala, da mi obračajo otroka. Me moj sploh ni smel objet.user posted image  

Nč, grem se še mal poročat svojim nosečkam, se jim učeri sploh nism javla, ker je bil predolg post, pol pa sorry.

Se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 7:38:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
27.3.2009 8:13:34   
Anonimen
Ja, sej vem...Na koncu bo seveda vse tako kot mora bit! Sam js si res želim vaginalnega poroda (tokrat upam, da ne bom tolk zadeta ko prvič, ker se polovice ne spomnim)
Me je fuuul strah CR. Ko so mi na koncu nosečnosti operirali tisto bartolinijevo žlezo, so omenjali CR - hvala bogu, da ga ni bilo, čeprav se spomnem, da si me glih ti mirila, da ni hudo.user posted image  Zdej skoz dol prčkam, če bom natipala kako žlezo...Sem že sama seb tečna. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 8:43:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
27.3.2009 13:14:55   
malecka_mateja
Ojla!

Kje ste vse???jaz mam že kuhano, piščanec z gorčico in rompirjem in solatka. druga mi ni padlo na pamet.

jasna pogrešamo te.pa tabali halo kje si??'pa danineli??višnja??vse kje ste???

jaz grempapcat počasi. zunaj svinjsko pihauser posted image tko da nebomo nič zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 432
27.3.2009 13:25:35   
malecka_mateja
našla ful dobro stran za izračun numerologije.
in naša bejba ma ful dobro vse.

če katera hoče naj prečekira
http://numerologija.hladnik.net/index.php

mal za kratki čs. sam mi smo tjaši že ko se je rodila dal zračenat pa je isto prišlo kot tukaj tako da drži ziher.
pa dekliškimpriimek katere ste poročene.

no to je to.da mate kaj za delatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
27.3.2009 16:45:27   
DanijelaNeli
EEJ!
Mi smo doma...slabo urco nazaj smo prišle z Neli.Me tako boli križ,da ne morem prav nič...sem čisto fuč.Rabim eno masažo...al pa sem mislila,da bi šli jutri popoldne mal v bazen,al v Portorož al pa kr v Koper...bomo videli kako bo...zjutraj delam.
Pa še darilo moram it kupit,...moj ima 1.aprila rojstni dan...gledam,da bi mu kupla uro od Chronotecha....

Neposredna povezava do sporočila: 434
27.3.2009 17:44:10   
DanijelaNeli
Kje ste bejbe?...a se igramo skrivalnice danes?....user posted image

Jaz sem si skuhala kavico...moj latte machiatto...,mi je kar zapasalo... Pa še se mi spi,upam,da bo šlo kmalu mimo...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.3.2009 21:38:36   
Tabali
Evo meuser posted image , dons bla cel an pr dohtarjihuser posted image - baje da se moje stanje počasi normalizira (povdarek na počasiuser posted image ), je pa še daleč od normalnega (itakuser posted image user posted image user posted image )
naslednji petek morm spet na kontrolo, mah... bo
Mi smo pa dobili karte za U2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komi čakamuser posted image , se je moj dragi full potrudil okoli tegauser posted image user posted image
Danaja pa je več kot odličnouser posted image , dons mi je faca mala na konc pogovora kr rekla " Ajde bok"user posted image user posted image user posted image hahahahahahahaha, pa vsak dan gre k frizerki, da jo počeše in namesti špangico - je moj reku da bomo bankroteral, če bo tko šlo naprejuser posted image user posted image user posted image
grem zdele k sem zmatrana ko pes
mejte se

< Sporočilo je popravil Tabali -- 27.3.2009 21:39:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 22:25:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
28.3.2009 8:37:13   
malecka_mateja
jutro!

tabali imaš mali dopust!lepo touser posted image sam da gre na bolje.

včeraj uspešno kupili kolo,seveda brez palce ampk jo bomo probali sami gor zmontirat.tjaša je čist avdušena je že pogruntala kako gonit in ji kr uspeva, zrvn smo kupli še čeladoo tko da je opremljenauser posted image user posted image
sedaj smo pri moji poročni priči nekaj pomagamo zidat. tko da smo cel dan od zunaj.lep dan.papa

Neposredna povezava do sporočila: 438
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 8:56:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 439
28.3.2009 9:51:57   
Tabali
HEJ KOLUMBO VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEE
VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEE
VSE NAJBOLJŠE DRAGA KOLUMBO VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko zdravja, ljubezni, sreče, nepozabnih trenutkov s tvojimi fantičkiuser posted image user posted image user posted image
Mi dons gremo po Danajo, men se že rola od pogrešanjauser posted image , pa taka se k bi bla zadeta...dobesednouser posted image , sam ne morm pridet na zeleno vejo, mah sej bo...hahaha Malecka, ja dopust mam, sam... k.... pa tak dopustuser posted image
grem zdele, se še pol kej javim ko pridemo gor

Neposredna povezava do sporočila: 440
28.3.2009 9:59:30   
Anonimen
KOLUMBO VSE NAJ, NAJ!!! Veliko zdravja in sreče ob tvojih fantih, pa en pozitivn testek za PUPO do naslednjega RD! ČIN, ČIN!!!  user posted image   user posted image  

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
28.3.2009 18:45:53   
DanijelaNeli

KOLUMBO vse najboljše!!!
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
28.3.2009 18:51:37   
DanijelaNeli
Mater kako se meni spi,da komi gleda.Si bom jst kr kavo skuhala...user posted image
Ma to zato,ker sem delala zjutraj,in sm malo zmatrana.Sej sem spala 6,5 urc...ampak premalo...Zadnje cajte ful težje vstajam...nevem zakaj.Verjetno se mi je spet kri poslabšala pa mi Fe manjka.

Zvečer pa me še vedno drži volja,da bi šla ven,...na Šank rock v Sežano... Mojmu sem omenila,ampak se mu ne da it tja,....on,da bi šel na dve pjačke,ker ima en frend rojstni dan... Tako,da nevem...

Bom šla kr tašči zdaj omenit,tako po ovinkih,da grem danes vennnnnnnn,žuratttt!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič,zdaj grem Neli skopat...se beremo potem,...

Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 22:12:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 444
28.3.2009 23:18:09   
visnjaaa
Čer!

Se pokorno javljam, da ne boste spet rekle, da sem poniknila. Sej zdele grem spat, ker že skor dvojno vidim...

Lepo spite in rade se mejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 23:23:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
29.3.2009 10:17:26   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo VSE NAJ NAJ ČIMVEČ ZDRAVJA IN SREČE TER CARTANJA Z TVOJIMI FANTI.PA ŠE ENO user posted image user posted image !

Se oprpščam za zamudo amapk mi ni več včeraj zneslo na neta prit.

Mi smo se vstali ob pol desetih po novi uri torej ob pol devetih. ob 6 je k nama prilezla in zaspala čez pol urce in smo spali in spali...je tko pasalo da je kr joj.
zdaj jesta zajterk.polpa gremo k tašči na kosilo. tko da ni treba kuhat. sem včreaj cel dan kuhala tko da paeše danes. sem včeraj probala iz kulinarike zrezke z hrenom nardit, pa so tako zelooo dobri njami pa zelo enostavni.
danes patašča jagnjetino delauser posted image mi je dobra samona je ne zdna nardit. itak pa se mi meso že enoleto tako upiri da ga sploh ne jem, razen kak kos piščanca. sej se mi vseeno nič na kg ne poznauser posted image user posted image user posted image sej bo bolj se sekiraš slabš je.
amapk do noveuser posted image morem shujšat ker drugače nebomo meliuser posted image user posted image sej ne mal heca.

višnja kamsi včeraj pobegnila.
ti si tud 27.3 praznovala.tko da vse naj naj tudi tebi pa še eno user posted image user posted image tudi tebi.

da vamsporočim še veselo novico, sploh za kolumbouser posted image user posted image na tvoj rojstni dan se je včeraj rodila Taja težka 3040 in velika 50 cm. Rodila pa je Metuljčica naša.user posted image user posted image user posted image Sedaj imajo dve punci.user posted image user posted image user posted image Sem bla tako srečna ko sem prebrala. Rok je imela 1.4. ampak evo včeraj je prijokala.

To je vse gremo se oblečt in k tašči.
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
29.3.2009 10:36:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
29.3.2009 10:47:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
29.3.2009 11:17:50   
DanijelaNeli
Jutro!Mi smo vstali eno urco nazaj....Neli se je naspala,jst pa ne 4 ure in pol sem spala.Včeraj sem bla na Šank rock-ih in je blo super,odlično.Gor sem šla  dvema bivšima sošolcema in eno sošolko z osnovne,ima tudi otroka...Ta je itak cela rokerca..pa tudi ima otroka.In morem povedat,da nisem nič slaba,čeprav sem pila te vodke coleuser posted image Domov sem prišla ob 5h... smo se malo zavlekle tam v backstage-u...dobri so,res...user posted image ....
Smo se s kolegico počutle tako stare,in se nam je zdelo kot,da je sama mularija tam...user posted image ...pa smo si rekle,da take smo ble tudi midve neki let nazaj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?