|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
25.3.2009 13:48:36   
malecka_mateja
ojla!

danineli mislim da prva je tri mesece razlike druga 6 zadnja 6 mesecev???nisem pa ziher.naša je bila pri 3 meseceih 9 mesecih in leto in pol.

učit se sploh ne morem.

danineli tjaša ma že od rojtva vedno preveč ušenega masla. in vedno ko ji je najina zdravnica pregledala uho je bilo težje vidno zarad masla. ta gnojček pa kri pa je bilo od decembra ko je mela nazadje uhico vneto pol pa je niso več pregledovali in evo.ma sej noben ni kriv je dohtar reko tak pač je. ful se ji hitro dela. pa še possebej je povdaril da z palčku za ušesa ne čistit uševa ne nam ne otrokom.sam z nohtom koliko sežeš in potegneš ven. ker s palčko še bolj nazaj potisneš.

kolumbo so ratali hlebčki?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.3.2009 13:58:26   
Tabali
Evo Tabali kle, čist pofaulanauser posted image
Skratka - dons bla pr zdravnici, ker sem se zjutri zbudila z full vosoko vročino (skor 39), pol me je pod nujno poslala v lab in bris vzela - kri katastrofa, bris iz nosa bakterijeuser posted image , tko da sem doma na antibiotikih, čaju, sadju, ker drucga mi nič ne paše (vsaj neki dobrga user posted image ) - baje huda bakterijska okužba dihal, je sumila celo na pljučnico, sam zaenkrat pravi da bi moglo biti ok, če do petka nau - moram it na slikanje pljuč pa ne vem kam še vseuser posted image , mah bo že. Me je full za Danajo skrbelo, ker je ona tut prejšnji teden mela vročino, sam njej je u dveh dneh izginilo. Pravi zdravnica, da za njo ni nevarnosti, češ da sem jst bakterijo pobrala najverjetneje v ponedeljek, ko se prvič mela vročinouser posted image Jaoooooouser posted image
Sicer je Danaja čist OK, raztura po vasiuser posted image , ma že cel kup frendov, tko da bo res kriza nazaj jo spravituser posted image
Ojoj boga Tjašikauser posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo v treh mesecih vse ok in da ji ne bo treba it na operacijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolumbo super za taščouser posted image user posted image user posted image , jst moram tut mojo pohvalit, me crklja 100 na uro, pa še pome je prišla z autom k zdravnici ker jst pr 39,7 nisem bila sposobna pržgat avta, kaj šele kaj druzga...
Ej lep materinski dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DniNeli dobro opravita pr Puser posted image
Lepo se mejte, jst grem ležat, ker me tok vse boli da je groza

Neposredna povezava do sporočila: 402
25.3.2009 14:05:51   
Tabali
Sm mogla pridet nazajuser posted image user posted image user posted image
MATEJA DONS ANGLEŠČINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RAZTURuser posted image user posted image user posted image user posted image
DRŽIMO PESTI!!!!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.3.2009 14:19:40   
malecka_mateja
joj tabali hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da misliš na mene

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.3.2009 14:29:15   
DanijelaNeli
Kmalu bo treba it v vrtec...prej bom šla do sodelavke na kavo pol pa po Neli.Itak imam 5 minut do tam.
Doma sem naredils kar sem imela za naredit.Mi prav paše bit doma fraj.Sam kaj ko se neki vreme kisa,se je kar pooblačilo....
Mateja...tebi pa držimo pesti za anglo!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.3.2009 14:30:54   
DanijelaNeli
Joj,kako imate vse fanj tašče...user posted image user posted image user posted image

Tabali ti se pa drži vitaminov in antibiotikov.Kaj ga to lomiš zdej spomladi?

Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 16:07:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 407
25.3.2009 18:09:36   
DanijelaNeli
Pa smo doma...Neli se kr nekki valja po kavču,jst mal limonade gledam in tko...kr dolgčas...moremo se kej z Neli lotit delat,ker če ne se nam bo začelo spat...

Danes sem dobila odločbo ta vrtec,glede plačila.In ostali smo na istem...10% cene programa.Alora bomo še vedno plačevali 45 ojrovuser posted image

Kolumbo...verjamem,da si fuč in zmatrana.Jaz pridem samo z Neli že out,kaj šele,da bi imela user posted image . A ti bo Šime vozu Majkla v vrtec?..kako boš kombinirala?

Neposredna povezava do sporočila: 408
25.3.2009 19:17:02   
malecka_mateja
čer!angleščina šla uter zvem oceno.bomo videli.

kolumbo sej ne strašim tako je!žal.
jaz sem tudi brez rož ostala.sem sms doblauser posted image

tabali čimprej se pozdravi!user posted image user posted image
mi pa kolo kupujemo.
kolumbo kako se maj s tem brez pedal vozi?je dolgo rabo da je ravnotežje dobo?

Neposredna povezava do sporočila: 409
25.3.2009 21:51:05   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Kaj ga to lomiš zdej spomladi?

user posted image user posted image user posted image jst ga zmer lomim takrat ki ni trebauser posted image
se mi zdi da sem za nijanso boljše, al pa se mi že blede pa ne vemuser posted image user posted image
no vočina je padla pod 38, tko da upanje obstaja da bo jutr že boljšuser posted image
Moram pohvalit Danajo - je dons šla k frizerju oz. frizerki, naši sosedi. Sta šle z bako in seveda je Nero bil zravenuser posted image user posted image user posted image . No on se je pol vrnu dam ona pa se je na pažka ostrigla - čist je ponosna sama naseuser posted image
grem neki brat al ne vem kaj, moram počakat do 11 da spijem AB
ajde mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 410
25.3.2009 22:09:25   
DanijelaNeli
jaz grem tudi spat...jutri delam zjutraj.Neli spi od 21h...sej bi prej zaspala,ma je slišala,da je tati prišu s fure,pa je je blo celo veselje doma.Pol je šla še jest z njim v kuhinjo,..jst bi rekla temu pozna večerja...ma glih par njokov z omako je pojedla in mal solatke...Verjetno ji je še to manjkalo...
Jaz iščem zdaj pinceto za obrvi in je nikakor ne najdem...a ko je ne rabim,mi je vedno na očeh...
Grem....Lahko noč....

Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 23:12:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 412
26.3.2009 7:22:56   
malecka_mateja
jutro!

tabali user posted image za danajino frizuro.

jasna pogrešamo te!

kolumbo mi ko smo našo gor dali ni znala met ravnotežja in sploh ni hotla gor bit.zdaj iščemo eno pravo kolo sam po možnosti da ima palico zadaj da ga lahk ti tudi umerjaš. sam more met felne ne plastične in pa gume za napihnit. a je katera vidla kaj podobnega???

to je to. grem mal še poležat,tjaša je že  glihkar šla v vrtec.

jaz pa nisem do včarj m....mela in sem že hotla po tester it ker mi je zamujala že 4 dni, pa nič me ni zvijalo...ampak glej ga hudič  danes je prišlauser posted image sej bo. itak ga načrtujemo bolj proti koncu leta sam vseeno.

moja kolegica pa je včeraj z gubla otročka v 4 mesecu mal prek. user posted image  

no v glavenm nebom vas morila grem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.3.2009 9:47:45   
visnjaaa
Oj!

Mal sem vas prebrala, pa morem teb Malecka neki rečt....
A nisi ti neka medicinka, al se motim???

Pa kaj ga pa biksaš...pa kake operacije...zaradi tega kar si napisala, pa ti res ni treba skrbet. Veš moja Ana ima že od majhnega polno masla u ušesku ...pa kaj pol, res ji je treba mal ušeske sprirat in to je vse...pa voda? Pa dej nehi...pa to ni nič hudega...pa kaka operacija, pa še kaj vse bi postrgal ven...žrelnico pa pol se bojo še zmislil mandelje....pa počak no mal....pa men kr plafon ven zabriše, ko takele  dohtarje poslušam. Najlažje je kr vse ven vršt....pa dejte no mir.
Pa da ti nebi kej takega na pamet padl....moj brat ima že od otroštva povečano žrelnico, pa kaj pol...moj dec jo pa nima, pa smči ko pesjaner.
Da so pa mandelji povečani, pa tud kaj pol...sej služijo temu, da zadržujejo bakterije, da se ne razširijo naprej, prav tako tudi povečane bezgavke.
Pa sej to ja veš...

Malecka_mateja kr pozitvino, sej veš kako ti mene pomiriš...vse bo vredu, kr brez skrbi....pa pamet u rokeuser posted image

Kolumbo ...ja kr počivi čim več, da te ne bo neprespanost dajala....kr mene vpraš kaj je to....to je za znort. Spat je treba, pa gre vse po maslu.

Vse bolnice pozdravte se!

Lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
26.3.2009 10:01:57   
Tabali
Danuser posted image
no men se zdi da sem dons res boljš - zgleda da je AB prejel. In... jst itak ko se mal boljš počutim ne morem ležat, enostavno se mi ne dauser posted image Sam se mi zdi da bom mogla, k sem tok gumjasta da groza, pa še glava me boli... mah bo...si bom koktejl nardila čaj med limonauser posted image , pa projekcijo plažeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa bo
Ej Višnja - ti maš res svetovneuser posted image , sem se mogla nasmejat ko sem te bralauser posted image user posted image . Jst sicer nimam nobene strokovne zveze z medicino, sam se mi tut včasih zdi, da ga mal pretiravajo tele dohtarji, pravim zdi se mi, sam teško je to ocenit, sej v končni fazi itak vsi pretiravamo pr svoji strokiuser posted image
Kolumbo dej se naspi, pusti sesalce pa cote pa vse - ko gre Rokso spat se še ti pokrij po glavi pa bouser posted image
ajde uživite in lepo se mejte

< Sporočilo je popravil Tabali -- 26.3.2009 10:03:00 >

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.3.2009 10:09:50   
Tabali
Kolumbo - super za pramenauser posted image user posted image user posted image
Pri nas, kar se frizerja tiče, je lansko leto bilo kul - rada se je strigla in vse (no ja tiste pelerince ji nismo mogli gor sparvit za nič na svetu, ampak ok - sva mele zmer rezervno majčko zraven, pa je blo. Pol jo je pa letos neki pičlo in se kr naenkrat ni hotla strišt - do včeri. Včeri si je pa baje tut sama pelerinco namestilauser posted image , tko da... ne vem, mogoče se je hotla pred bako pokazatuser posted image ... Danes zjutri, ko se je zbudila, pa je takoj čez okno šla gledat, kje je teta frizerka domauser posted image in je rekla da gre po zajtrku spet k njejuser posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 26.3.2009 10:10:26 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 10:37:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
26.3.2009 12:32:52   
malecka_mateja
prvo ni zvišanja ocene!user posted image semmalrazočarana semmela drug filing,ampak ok itak da semjo nardilami ful pomeni. se ne sekiram!

drugo pa višnja me je tak skurcala da sem v šokuuser posted image user posted image user posted image višnja sej nismo rekli da jo bomo dali že jutr operirat.sej tudi dohtar ni bil zato ampak ker imamo vsak drug mesec uhice vnete je to svetoval pa ne zaradi masla ampk te proklete vode. žrelnico pa bi sam mal postrgal ker ma eno bulico vidno. ampak to bomovideli čez tri mesece in mogoče še malo pa bomo videi.sej tudi zdravnik je reko da bomo čakali do zadnjega in se odločili. mandlje pa itak nebi kr tak pustila kerr  sem sama brez njih in bi jih še kako rada amela. je reko dohtar da dokler ni pogostih angin itak ne operirajo.tko da brez skrbi višnja. vseeno pa hvala ker si nas v rit bincnila.

vidiš da te potrebujemo ti pa se nič ne javiš.

glava me boli za **** nevem zakaj že. zdaj kuham krompirjev zoc. pol pa šola.

kolumbo a si delala hlebčke?

ja očitno tjaši tudi ta bicikel ne paše.
user posted image

takega mislim sam da bi mel felne prave ne plastične.

Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 13:09:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 419
26.3.2009 13:30:21   
malecka_mateja
kolumbo sej ta bicikl je ful mali, sam mi smo že enega zlomli s temi felnamiuser posted image mamam bla kriva ampk ok.sej bomo videli.

zdaj sem se tako regrata najedla!njami. a ne kolumbo??zakaj ti ni dober.mogoče še nisi prav pripravljenega jedlauser posted image user posted image krompirjevega zoca se pritaknila nisem ker sem se solate najedla.

zdaj pa grem mal ležat ker me še vedno glava boli ko pri norcih.

Neposredna povezava do sporočila: 420
26.3.2009 13:35:18   
Anonimen
Daaan!

Višnja user posted image  Sam si pa res smotana, da veš! Zakaj se ne javljaš več? Tu pa tam uletiš, da te "okusimo", pol pa spet ponikneš!user posted image

OMG Mateja, js sm pa čist sfalila tist post o ušeskih... Res upam, da se porihta na najboljši možni način in ne bo treba nobene op. user posted image  Drugače pa ima tudi Alen ful ušesnega masla, pa mu že od malega glavo zmočim za kako minutko z ušeski vred - v bistvu mi leži na roki v banji, da mu umijem laske. Tisto noč ima potem kr rjuho umazano, kaj vse priteče ven. Pa smo mogoče imeli 2-3 krat vnete uhece. TRKAM!

Danes sem imela pregled pri G in mi je spet naredila UZ. user posted image  V bistvu vsakič do zdej user posted image  Je pa stvar taka, da dete zelo pridno uboga mamico in ne dovoli pokazat spolauser posted image user posted image  Leži pa prečno, tako kot je pred 2 pregledi. Se zgleda ne misli obrnit? user posted image  Brca skoz v mehur, PDP spet nazaj na 04.07. oz. celo 06.07. Kdo bi vedel... Imam pa maternični vrat kratek, kar sem vedela že v prvi nosečnosti in ne smem preveč delat, dvigovat, se naprezat... Aja - KG do 26-27 tedna = +8 user posted image  Jah....sej bo boljš!

No, tolk zaenkrat, se slišimo še mal kasneje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
26.3.2009 18:10:53   
DanijelaNeli
Dannnnnnnn!
Kak lep sonček je.Meni pa se že spi za crknit... Ob 16h smo prišle z Neli domov,pa tati je prišu domov...pojedli smo polpetke in krompirček+solatko... Neli in tati sta šla mal ven,ker sploh ni nobenega mraza pri nas...je kar lepo.
Šla sta s terenskim džipom na eno ogromen travnik,je kar oddaljen od naše hiše,in sm ju gledala čez balkon...je slišat samo beeep,beeep...Neli neprestano trobi,in so prišli k avtu vsi do zadnjega konja,ki se pasejo tam...jih je enih 30...user posted image user posted image user posted image ..za crknit...
Zdaj grem mal peglat,ma nimam veliko,slabe pol urce...

A mi lahko poveste o kakšnem biciklu se ve menite?

Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 19:59:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:01:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 424
26.3.2009 20:03:59   
malecka_mateja
čer!

evo mene iz šole.zdaj pa grem v službo na sestanek.user posted image
danineli lepo da ste uživali.
grem. jutri se javim.
pa svetujte kaj naj juter kuham.ker nimam ideje.user posted image user posted image

nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?