|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
24.3.2009 10:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

vau Mateja - mi je všeč vaš tloris, zanimivo, sploh to k je vse odptro kuhinja, jedilnica, dnevna
ja - mi tut mano meli une stene med jedilnico in dnevno, tko, da bo vse odprto - to smo še že u štartu zmenili z izvajalcem user posted image

Punce, ve jo kr informirite... Bo Mr. Tabali skenslu RR, ko bo na koncu bajta čist kontra uni po načrtu!user posted image

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
24.3.2009 10:31:12   
Tabali
Jasna - pa sej loh prideš na masažo pa čvek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.3.2009 10:32:40   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Bo Mr. Tabali skenslu RR, ko bo na koncu bajta čist kontra uni po načrtu!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.3.2009 10:33:57   
malecka_mateja
evo slike so že. tabali tam ko je dnevna narisana pride spalnica, spodnji zob ko je loža pride zazidan in bo dnevna, in pod štengami ki naj bi bile za v klet pride wc posebej. to je to. maš pa še en del najine parcele.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.3.2009 10:34:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

Jasna - pa sej loh prideš na masažo pa čvek user posted image

A veš, da sma se glih zjutri s kolegico menle - živima 500m narazen, pa nimam cajta it na kavouser posted image  In pol čvekama po pol ure po telefonu! Prvo porodniško sma preživele skupi, vozičkale, čvekale... Tud drugo bi morale, pa sem imela SS user posted image  No, zdej je ona na porodniški, js pa delam in pridem 15.40 domov, skuham, se najemo, pol pa Alen ne dovoli ne men ne atiju nikamor, obvezno mormo bit skupi! In če ima moj kako majstrsko delo za opravit, sem vezana na dom, če ne, je kričanje z Alenove strani!user posted image

Bi pa z veseljem prišla na en čvek! Mogoče, ko bom v porodniški?user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
24.3.2009 10:37:29   
malecka_mateja
jasna ja lahk se prej zmenimo. ve sam rečte kje kdaj za kolk časa...user posted image user posted image user posted image pa bomo prišli,sampiknika ne moremo delat zdaj, sej me ga bomo pile ti se bompa v P mantrala pol bomo pa še bolj pile ko pride user posted image user posted image user posted image user posted image malheca.

lepo tabali da ti je všeč!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.3.2009 10:41:15   
malecka_mateja
tabali naj se tvoj Mr. Tabali kr navadi da bo vse drugače ko se bo delal notranjost, pri nama je že zdaj vse na glavi in še vedno študirama  kako kaj obrnit kaj bi bilo bolje...pač tako je.ko je zazidano ne gre več tko da bolje zdaj.

jasna seveda nimaš časa če delaš pa otrok pa mož...tako je je pa žalostno to, sej meni tudi skoz pravijo da sem pozabla na njih, seko sem za tjašino roj.dan vidla po 3 mesecihuser posted image ma sej bo.

Neposredna povezava do sporočila: 357
24.3.2009 11:02:06   
DanijelaNeli
Dan...
Nas pa je nekaj gor...lepo,lepo...
Jaz zdaj zajtrkujem,sirovo štručko in mleko.Neli sem peljala v vrtec,se mi je zbudila okrog 7h.Še prej pa je ponoči nekaj sanjala,pa je blo mama-mama ob 2h,tako,da je spala pr meni.
Tabali...res je lepo brat tvoje poste...lepo je ko berem,kako Danaja uživa.Nekatere imate vso srečo,ker imaste kam dat in pustit vaše ta male.Meni je ful težko,ker nimam praktično nikogar,ki bi mi res tako pamagal.Je res težko...nevem kako bi blo če bi imeli še enegauser posted image ......

Mateja...ma ti itak razturaš to šolo...zato se ne živciraj za zagovor al kr imaš!!!user posted image Držimo pesti...
Tisto pa sem te vprašala,kar tako...ker nekaterim je to ful napačno,da pelješ zjutraj otroka v vrtec-dalaš pa popoldne..Veliko krat sem jo imela tako doma,pol pa delat...ampak lahko povem kakašna sem prišla delat:živčna,zmatrana...skratka nikakva.A takšen ne moreš bit pred ljudmi in delat,ne?
Zato je meni ful smotano,ko jo zjutraj peljem v vrtec grem še kaj iskat v trgovino,pol pa me že sparašujejo,kako to,da nimam Neli s sabo in zakaj jo vozim v vrtec če delam popoldne in jo pol ne vidim cel dan...user posted image Mater,kako se ljudje obremenjujejo z drugimi...
Mani jo je fanj peljat v vrtec,ker vem ,da tam uživa,ji je lepo,se igra,lepo papa...in spi.Pol ko preide domov je še cel dan dobre volje.Zdaj se je navadla tudi prej it spat...saj veste kakšne probleme smo iemli ko mi je hodila pozno spat...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.3.2009 11:02:50   
Tabali
no midva zaenkrat razen tiste stene med jedilnico in kuhinjo nisva spreminjala ničesar, kar se notranje razporeditve tiče... sam baje da bomo spreminjal velikost oken user posted image user posted image  - kar pa meni nekako ne diši user posted image , ma se bomo že zmenili user posted image
Malecka - vi mate pa maj hribčka - joj kok lepo user posted image user posted image
Jasna, čist te zastopim - sej men se podobno dogaja, evo npr. S Kolumbo se meniva za kavico še pred časom njene druge nosečnosti user posted image , pa bo že Rokson kmalu dva mesca dopolnil user posted image , sej kar se tega tiče smo vsi bolj ko ne na istem. Jst po pravici povedano vsak dan komi čakam, da se prvlečem domu iz službe, pol navlečem trenerko in mi še na pamet ne pade da bi kam šla user posted image  (ja pa časa za to mi tut mimgrede zmanka, pa Danaja ma rada, da smo zraven nje - logičnouser posted image ) Sam glede na to kok cajt hiti... se mi zdi, da bodo tele časi z našimi malimi miškoti prehitro minili user posted image  Tko da - treba skoristit vsak trenutek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
24.3.2009 11:11:27   
malecka_mateja
tabali tam ko hiša stoji je sama ravnica potem bomo nardili orajo ker je velik hrib in potem spetv spodnjem delu parcele je fullll velika ravnica, tambova brunarco nardila pa odbojkarsko igrišče in pa travnik za piknike,čeprav jaz navijam za bazen. je pa vsega skuaj 7000 m2 tko da je zelo veliko, trudi za delatuser posted image user posted image user posted image mapak vse bo, sej ko bomo tako daleč boste prišli na kavo, pa boste vse vidliuser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.3.2009 11:14:43   
Tabali
Hej DaniNeliuser posted image , ne se sekirat, vse bo OK user posted image , naj si drugi mislijo kaj si hočejo in... naj se grejo solit user posted image
sam, res je to k praviš, da je fajn met nekoga, na kerga se lohk zaneseš, tko da hvala bogu za starše, taščo in tasta (pa čeprav se tut mi včasih spičimo in se čukasto gledamo user posted image , sam... tko je, verjetno tut generacijske razlike neki nardijo)

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 11:16:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 11:17:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
24.3.2009 11:20:20   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TABALI NUJNO METROPOLIS NASLEDN ČETRTEK DOPOLDNEuser posted image si bom dala v opomnikuser posted image ...

ej jst od cca 10 - 11 ne morem, prej in pol pa komot user posted image  in takrat se z veseljem prlagodim tvojemu in Roksotovemu urniku

hahahaha - Malecka Štadion user posted image , pa sej je rekla da bo mela odbojko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
24.3.2009 11:20:22   
malecka_mateja
danineli ne sekiraj se tako kot ti je tabali napisala. ti najbolje veš kaj je za otroka dobro in kje se otrok dobro počuti in kaj ti nardiš zato da nista obe z neli tečne in se imasta fajn.

glede vrtca ko delaš popoldne, zakaj nebi šla če pa zato vrtec obstaja in če jo maš doma in greš v službo utrujena...res ni dobro, kaj pa drugi rečejo na to pa se jim sam nasmej. pač so službe tudi popoldan pa kaj more. jaz tjaše ko delam popoldan tudi ne vidim pa še šola pa kaj naj sej tisti čas ko sma skuapj probam kvalitetno z njo preživet pa ma ziher več od tega. ko sem v šoli divjam domov da jo lahk polupčkam pa pravljico preberem če gre če ne pa žal.
tko da smej se vsem ki bodo kaj rekli pa se ne sekiraj

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.3.2009 11:22:36   
malecka_mateja
ja štadion, ja kaj morem če je tolk zemlje, sej od tega je kakih 1500-2000 brega

Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 11:22:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 367
24.3.2009 11:37:42   
malecka_mateja
jaz sem zdaj na kanalu a gledla odajo o nosečkah po 40 in tako lepih user posted image  da me je taka želja popadla, komaj čakam da bom user posted image  in da vidim to prelepo bitje.joj kak je bilo lepo ko je bila tjaša mala, sem mogl ait od roka slike glerdat.....
jaz bi tudi...

Neposredna povezava do sporočila: 368
24.3.2009 11:40:50   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

...da bi skočila vsaj na kakšno kavico sama.....

ej Kolumbo, zvečer kavica ni preveč zdrava user posted image user posted image user posted image  tko da se ne sekeri user posted image
sorry, mal se hecam, sej vem da res človek ne more vsega meti, vsekakor pa je fajn bit zadovoljen s tistim kar maš in živet življenje kokr se le da

Neposredna povezava do sporočila: 369
24.3.2009 11:50:02   
malecka_mateja
evo pripravila maso za hlebčke iz mletega mesa. zdaj malo postojijo pol pa jih nardim pa solato pa nevem še kaj zraven.

sej zvečer ni nič zdravo, niti sladkarije...tko da morta zjutraj ituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
24.3.2009 12:00:40   
DanijelaNeli
Sej jst sm najbolj hvaležna moji mami,mi jo pričuva ko le more.Pa,da prvih 8 mesecev niti ne omenim,ko smo ble gor pri njej.Mama je zlata!!!
Sej tudi meni je kdaj prav prišlo in mi je pasalo,da sva šla z mojim kam ven zvečer.Ampak sva mogla prej dat Neli spat in potem it v life,tašči pa dat baby fone v sobo.
Ne bom se sekirala za nič kar ni važno in pomembno...glavno je,da smo z Neli super kar se da in,da izkoristimo čas v prid nam trem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 372
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:08:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 373
24.3.2009 12:14:38   
malecka_mateja
kuahj te hlebčke.

http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Hlebcki_iz_mletega_mesa-5907.html

jaz sem dala tudi kislio smetano namesto jogurta, pa je  tudi ful dobro, pa tako krhki so res ful dobri.lahk preden jih daš v olje še posipaš z drobtinami so še hrustljavo zapečeni. probaj. pa jitro so narejeni

Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:15:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?