|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 12:56:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Februarčki 007 - 2.del
22.3.2009 13:15:18   
Tabali
Danuser posted image ,
mi uživamo do koncauser posted image user posted image user posted image , dons je kar OK vreme tko da smo že bili na gugalnicah dol na vasi, pa celi điro smo naredili peš
pa seveda skoke gledamo, pr nas Planica zažiga odkar se spomnimuser posted image user posted image user posted image
ja slike sem tut dala u album (šotor pa Nero)
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129938

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=129939

a ja cena šotorov (dva šotora, en indijanski, pa en iglu pa tunel) - 15.99 ojrov
zaenkrat mamo postavljen samo indijanski pa tunel, k drgač moški del ekipe ne vidi na televizijouser posted image user posted image
ajde mejte se, grem pomagat mami u kuhinjo

< Sporočilo je popravil Tabali -- 22.3.2009 13:18:31 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.3.2009 13:17:23   
Tabali
a ja, Danajči si je v šotor kar kahlco naštimala - pravi d ma WC, pa kar pridno hodi lulat notuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 14:25:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
22.3.2009 20:06:44   
malecka_mateja
čer!

tabali res dober šotoruser posted image user posted image kje to hofer?mogoče še ga mi nabavimo.

kolumbo seveda bo srečanje. lahk tudi kak vikend paket na pohorju??ka praviš??

mi smo odprli sezono roštilja danes ko je blo super vreme, tko da smo uživali.100 na uro.
tjaša že aja jaz pa tudi grem med rjuhe.
tko da uživajte.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 280
22.3.2009 21:02:07   
Tabali
Čer,
no midva sva se vrnilauser posted image , Danaja pa je kar gor ostalauser posted image , sam... očitno ji nič ne manjka, že spi, je norela cel popoldan k hudičekuser posted image , midva pa jokala u autu celo pot en bol k ta druguser posted image user posted image user posted image , pa še pol stvari sva gor pozabla, je moj foter prašu če nas na meji niso zaprluser posted image user posted image , sreča da sva osebne mela u autu, ostalo pa itak nisva rabilauser posted image user posted image user posted image . Jaooo.... zmedena sva do koncauser posted image
hahahaha Majkl obvlada kar po kataloguuser posted image ...
Malecka mi smo šotor kupil v Hoferju Ormož, kar zadeva pa Maribor, jih maš celo morje: na Ptujski cesti, na Šentiljski, Preradovičevi, Bohovski (to so Hoče pri Mariboru), pa v Lenartu je eden, pa na Ptuju tut .... hahahah no če zdele to bere nekdo iz Hoferja- drugič ko bom tam - popust prosimuser posted image user posted image user posted image

Sploh ne vem kam naj se dam... ne vem kaj naj delam... mi manjka več k pol svetauser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.3.2009 21:12:55   
DanijelaNeli
Eila!Vikend je šel mimo...tako hitro...
Jaz se odpravljam spat,še pod tuš grem,..pol pa spat.Jutr delam zjutraj,tako,da bo Neli v vrtcu.Danes smo se imeli kar fanj.Dopoldne smo ble noter,prale,pospravljale,posesale in pomile potleh,pol pa ven na sonček...zaspala mi je neki pred 13.uro,pol smo šle po tatija na Kozino.Šli smo jest blizu Divače,kjer ima en naš frend gostilno... Ta mala pa je navalila na joto,ko nam je sam našteval kaj ima na meniju,in ko je slišala jota...je kar sama zakričala jotaaaa!!!user posted image Naročeno!user posted image Pol smo šle spet do tistega letališča...navdušenje.Pa en gireto na grad Socerb in domov,se tuširat in podobno.
Za tisti dogodek in to stanje,ki je v bajti...ni slišat ne A ne B.Tašča molči,jaz tudi.Žalostno pa je najbolj to,da že cel dan ta malo ignorira!Ne morem verjet,da je človek lahko takšen,res!Nevem,danes ji ni rekla pet besed. Pa kaj je tukaj Neli kriva? A mogoče to,da ni šla včeraj spat ob 19h?! Groza,no coment!!

Morem pohvalit ta šotor,res je carski...neee indijanski je!user posted image
Majklu pauser posted image   in naj čimprej ozdravi!Mogoče pa je sam vročina eno dnevnica,al zarad zobkov..

Neposredna povezava do sporočila: 282
22.3.2009 21:15:25   
DanijelaNeli
Tabali...a ste pustili Danajo pri babici in dediju?

Neposredna povezava do sporočila: 283
22.3.2009 21:36:52   
Tabali
Ja DaniNeli, Danajo smo pustili pri babi in dediju, me glih zdele moj tolaži, da bo vse OK in da je v dobrih rokah... ja itak... mislim... sej smo se o vsem lepo medsebojno vsi skup pogovorili, pa Danaja je itak bila takoj z akcijouser posted image , sam... kljub vsemu mi manjkauser posted image . Mah... sej bo hitr petekuser posted image .
DaniNeli, saj res Neli ni nič kriva v tej zgodbi.... tko da... res žalostnouser posted image . Sam važno da se vi trije mate fajn, vse ostalo pa res bolj ko ne daj na ignore, boš vidla da bo tudi tebi lažje. Joj so ti medsebojno odnosi zapletena stvar...
Drži se!!!

Majkl upam, da si že zdrav, brez vročine, redi stedi za nove zmageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 7:56:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 8:01:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 286
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 8:03:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 287
23.3.2009 8:12:16   
malecka_mateja
jutro!

tabali a si spala kaj??sej bo nič se ne sekiraj!

danineli ti pa tudi pa jo isto daj na ignor, ker ti pa res nisi nič kriva sej si sam dlela v dobro otroka.sej bo.

kolumbo ja ko boste pripravljeni za vikend paket povej pa se zmenimo.
poleti pa lahko februarčice nardimo piknik goruser posted image user posted image

jaz grem delat popoldan. sedaj delam nekaj za šolo. mal morem pospravit pa skuhat pol pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 288
23.3.2009 8:24:54   
Tabali
Jutro user posted image
a sem spala kej? user posted image  dobro vprašanje - po moje sem se lih na vsake 15 min prebujala, najprej me je zeblo ko pes (pa me drgač nikoli, je bila normalna temperatura v spalnici), pol sem brala, pol bi neki jedla (sem gledala včeri neko oddajo o neandertalcih, baje da so skoz sam na hrano mislili user posted image user posted image  - tko da... se mi zdi da sem mal njim podobna user posted image user posted image user posted image )... jaoooo, pol pa še zjutri ugotovim, da sem si čevlje gor pozabila (seveda glih tiste k sem milslila dons obut user posted image ) no comment - dons grem u šoping user posted image user posted image user posted image
Danaja pa itak še spi, vsa blažena user posted image ... ja in prvič smo jo pustili pr mojih, pravzaprav prvič nasploh smo jo tko pustili... ona je vesela 100 na uro, jst pa se ubadam z vprašanjem - A ni še mal prekmaluuser posted image
Je mr. Tabali izjavu, da bomo naslednji vikend meli težave nazaj jo spravit user posted image user posted image
Ja pa mačka od moje babice pričakuje male mačkone - Danaja ma že enga rezerviranegauser posted image
Drugač pa sem za srečanje kjer koli in kadar koli user posted image user posted image user posted image , mi že prav manjka en pravi čvek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
23.3.2009 9:24:58   
malecka_mateja
kje ste vse?

pikecpokec vidim te!povej kaj!

pogrešam helimašo!so že doma?upam da se veselo cartajo.

tabali kje ste pri hiši?
midva zdaj neke vaiante iščema ko bo kaj za povedat vam povem.ker je itak brezveze govorit preden se do konca ne odločiva.bomo videli.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.3.2009 9:37:27   
Tabali
evo evo tuki smo user posted image  - se ne morem na nič drucga skoncentrirat, sam RR user posted image
ja pr hiši smo lih tok, da mamo zasilno streho user posted image , torej klet, štenge v klet, pa vsa izolacija pa svetlobni jaški pa te variante - zdele 10 dni zidarjev ni bilo, ker so meli neki za dokončat, v sredo pridejo k nam in bojo do konca pr nas (do strehe mislim user posted image ) so glih u soboto cele kupe opeke prpelal Wieneberger phorotherm, al neki tazgauser posted image
sej ko bom začela spet o gradnji nabijat boste takoj vedele kok je ura user posted image
sicer pa še zmeri iščemo okna, oz. računamo razlike za K pri dvojni ali trojni zasteklitvi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 23.3.2009 9:40:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 291
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 9:40:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 292
23.3.2009 9:52:18   
Tabali
hahahahahahaha user posted image , bom mojmu prenesla nasvete za bide user posted image user posted image
ej kok kvadratov brunarce pa boste meli, men se zdi, da je pr nas u Domžalama do 30 m2 brez nekih hudih posebnosti (razen seveda. če niso ta soglasja všteta u to, ne vem morm preverit)
tut mi (beri jaz user posted image ) namreč sanjamo o eni taki rešitvi za aute, ker garaže u bajti nismo hotli met - mamo pač raven teren in bi morali delat dovoz full globoko, kar pa nam nekako ni bilo user posted image , tko da sva rekla da bova eno tako brunarco v obliki kozolčka naredila user posted image ... hm... bomo videli

Neposredna povezava do sporočila: 293
23.3.2009 10:23:49   
malecka_mateja
kolumbo dihaj dihaj pa plaža in koktelj pa bouser posted image user posted image sej preden bo rokson hodo bo že mogoče vseuser posted image user posted image user posted image

ja tudi midva bova imela kozolec user posted image user posted image za avte.pa razmišljamo o takem ko ima zadaj 2 metra široko0 in dolgo toliko kot je cel kozolec dolgo rumpl kamro zapro.zelo dobro zgleda in za nas ki nimamo kletiv bajti zelo pratično, za bicikle pa kosilnico...stvari not dat. midva sva pa prejnedn nardila predračun za streho. okne bodo pa od mik celje. tko da mi imamo že vse izbrano sam začet mormouser posted image user posted image user posted image eh sej bo enkrat.

kolumbo ne ga scvret pol nebo vikend paketauser posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.3.2009 10:32:41   
malecka_mateja
aja kolumbo tudi pri nas za enostaven objekt do 30m2 ne potrebuješ dovolenja razen lokacijseke informacije. enosttaven pomeni da ni v celoti zazidan in da ni popolnoma zaprt.
tko e pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 295
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 10:32:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 10:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 297
   [Brisano sporočilo]
23.3.2009 10:35:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 298
23.3.2009 10:38:35   
malecka_mateja
hahaha kolumbo. vam pa dogaja danes.user posted image user posted image user posted image jajca pa bodo že od tvojga pristiska hitr pečenauser posted image user posted image
mi bomo mel tudi ta filter ampak zarad mene ker sem na klor alergična in ga mormo met. tko da tu držim z šimetomuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
23.3.2009 10:50:37   
Tabali
kakšen filter je to - a se to da kje pred vhodom vode v bajto al kako?, al so to uni ki jih kar na pipe namontiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......