DanijelaNeli
|
Čer! Jst že počasi zeham...Neli pa se je tudi kar umirila in počiva na kavču.Pojedla čokolino,sm jo dala v pižamco.Mogoče pa bo danes šla prej spat.Ta teden imam dober urnik,delam samo jutri popoldne,sreda fraj,druge dneve zjutraj.Mi je kar fanj zaradi varstva in vrtca. Mateja...ko delaš popoldne,a jo pelješ v vrtec zjutraj? Tabali...vidiš,to kar si naredila ti,pustila Danajo pri babici in dediju,je v naši bajti smrtni greh! Moje izkušnje so takšne,da je Neli prespala enkrat pri moji mami,ker sem mislila,da bomo šli na nek koncert.Dvakrat pa je spala pri sestri od mojega v Kopru.Šla je dol bolj zaradi družbe 4 letne sestrične,sama je hotla it dol. Kakor sem brala,sem zasledila,da ste nekatere enkrat,nekatere nobenkrat pustile ta male proč od sebe...no,moram rečt da smo res dobre,odlične.Kar slišim in imam kolegice,ki so pustile že manjše od enenga leta,za več kot teden dni pri babicah in dedkih.Al pa nekatere mame,ki hodijo žurat,pa jih ni 2 dni domov.To se dogaja dandanes. Meni naprimer kakšen krat paše,da mi jo gre mama iskat v vrtec,ker živi v istem kraju,in pešačijo domov,al pa so mal na igrišču...tako,da si jst kej naredim doma,al če mam kam za skočit po opravkih.Ker jaz nimam tukaj v vasi niti trgovine,zato se moram zapeljat do Kozine-imam 5 minut do tam,al pa do Kopra imam tudi 5 minut...zato,ker bi rada šla v miru po špežo jo pustim vsega skupaj pol urce pri mami samo. A se Vam zdi to narobe? Enim se.
|