partizanka1
|
Kolumbo kakšen srček....sem čist raznežena. Joj, na take stvari, ki se ti je pripetila, sploh ne pomisliš nikol a ne, no samo da so te fajn poštimal in si zdej OK. Drugač pa svaka ti čast, da porihtaš poleg sebe s prerezanim trebuhom še 4 desce, bravo. Za mleko pa (pa sej nočem pamet solit, ker mam šele eno bejbo za sabo), mogoče je to zarad vsega frkerja ki ga imaš še z Majem in Rokom, pa se sekiraš, da boš na vseh koncih naenkrat....ko se bo vse skupaj umirilo, bo boljše, samo vztrajaj. malecka_mateja čimprej se poštimajte. Mene tud boli grlo že 3 dni, tko da upam, da se v kej več ne razvije. Sem pa dobila izvide od dr., ko smo imel zdr. pregled v službi in ne boste verjele kaj so mi namerili, holesterol, 6,40..... . Upam,d a je to od nosečnosti. Zdej se morm prjavt k svoji dohtarci, da se mal pogovorila, al je treba dieto al ne. pikecpokec za . Ja kaj bo pri nas....ne vemo , pa mislim,da ne bomo vprašali. Nismo v prvo in nekako se tud v drugo v to nagibamo. Jest osebno bi zdej , ne bom lagala, ker bi res imela parček, ampak tud če bo bo fejst veselo, ker bo potem ati doma šef kurnika . Ma samo da bo vse OK, res mi je za vse ostalo vseeno. Drugač mam pa čez 4 tedne morfologijo in ne morm verjet,kako gre hitro. Čakam pa že prve brce , no sej je še čas, ker sem v 16 t, ampak včasih zvečer ne vem, al se mi po črevesju tolk pretaka, al raztura . Glede počutja pa morm rečt, da sem od 13 t naprej ko rožca, nič zmatrana, nič slabo, 2x na teden razturam aerobiko....fajn no, brez pritožb. Edino noge mi že malo zatekajo, ampak bo že. Upam, da čimdlje tako ostane. Cao
|