partizanka1
|
Hojla! da tvoj fantič pridno je, to je res nekaj vredno, ne pa da se skoz sekiraš kaj bo rekla patronažna, ko pride s tehtnico naokrog. Naša je pa pridno jedla, ampak se redila ni....no čez pol leta sem jest to povezala z alergijo. Tko da malecka_mateja, še takih informacij . Kolumbo ti pa res kar počivej. Upam, da vam urnik zdrži. Mi smo v sredo začeli obiskovati vrtec in to kar na ful - se pravi s hrano in spanjem. Super nam gre, uvajenje ni bilo potrebno. Mi je pa zoprno, ker u vrtcu u bistvu zaspi, ampak ne rabi pa več popoldanskega spanca, tko da me skrbi, da bo ponoči rompompom, vsaj z dej se je dve noči zapored zbudila....bom videla čez en teden, drugače bom rekla, naj ne spi. Jest sem OK. Na cajte mi je , bruham pa ne. Mi je pa boljš, če takoj kaj pojem...samo kaj, ko me že vse hlače in vse špona. Da ne govorim, joške mam do koroške :-))), sej moj se ne pritožuje, samo sem pa 14 dni nazaj kupila 2 modrca, in sta mi zdej premajhna , pa še poceni nista bla. Danes sem štartala 11 t! 15.9. mam NS, takrat bom 11t 5/7, tko da upam, da se bo dalo zmerit. Sem se zato odločila tolk prej, ker še nobenmu nisva povedala, namerava pač po NS, tako kot v prvo in jest res dlje ne morem čakat, ker se mi zdi, da bo vsak čas me kdo vprašal, če sem , ker se mi že res pozna. Najprej bova seveda povedala naši bejbi, pol so pa ostali na vrsti. So me pa pomojem eni že pogruntal, ker kao nič ne pijem - kot da sem se prej pa nacejala , no vsaj kakšen pir sem spila, zdej ga pa pač ne. Drug teden imam pa pregled pri svoji G, samo kaj, ko ona ne dela UZ vsakič, ampak samo tiste 2x, ko krije zavarovalnica, tko da grem tud zato na NS.
|