Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO VSEM Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnico .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge . spps- mali je prava faca Tiste ,ki ste še vedno ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje . Zdravo Persida. Ful fajn, da vam tak laufa Ti pregledi pa so res včasih tečni. Pa saj to je zdaj bolj na začetku še verjetno... da jih majo tak pod kontrolo. Pol ko bojo vsi videli kaka korenjaka sta in da je z njima vse ok - pol bo pa mir Persida! Še tole kri porihtate pa bo! To je super slišat! Ti pa kar kdaj z njima počij. Jaz tudi še kdaj z mojim "ta velikim"
|