|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 8:04:45   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

MamaM, tvojemu user posted image  je pa očitno tako lepo pri tebi, da se mu še kar ne mudi user posted image

tebe pa res nismo vajeni tako zgodaj tukaj...ja, ne vem očitno se je premislil user posted image glede na vreme, ker je spet zahladilo pa se je odločil-a da ostane kr v bušiju user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.3.2009 8:08:43   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

me prav zanima,če bo polna luna kaj vplivala te dni, name prvič ni, je bila polna ene dva ali tri tedne pred pdp-jem, pa sem bila sigurna,da bom šla, pa ni bilo nič, no pa sem dočakala še eno polno naslednji mesec, pa še vedno nič user posted image user posted image user posted image user posted image

zate smo rezervirali 16.3. user posted image user posted image user posted image

zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.3.2009 8:10:32   
pocka
felix - a si šla odspat še eno kitico?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.3.2009 8:11:51   
pocka
mama_m - tolaži se s tem,da zdaj ti ni treba več kot toliko migat,ko si čisto na koncu, pol pa ne boš imela časa niti za iti lulat user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.3.2009 8:13:03   
PERSIDA
DOBRO JUTRO VSEM

Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim user posted image ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnicouser posted image .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge user posted image .

spps- mali je prava faca

Tiste ,ki ste še vedno user posted image ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje user posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.3.2009 8:14:20   
pocka
Kaj boste kuhale danes? Jaz si bom naredila en piščančji curry z rjavim rižem, je treba izkoristit preden rodim,ker pol en čas ne bom mogla jesti vseh teh začimb.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.3.2009 8:14:27   
Lolita23
Jutro!!!

Kako ste kaj???user posted image user posted image user posted image Jaz sem se naspala, zdaj bom počasi šla na en dolg sprehod, potem pop. pa še na enega, sicer se mi ful lušta sladoleda pa bele kave, sam tle blizu ni nikjer sladoleda.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 10.3.2009 8:20:04 >

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.3.2009 8:16:13   
pocka
persidauser posted image user posted image user posted image user posted image ja dobri ste, kako se pedenate, kapo dol...ti si kar eno beležko omisli preden vse podatke pomešaš, ti bo dosti lažje 

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.3.2009 8:20:40   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO VSEM

Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim user posted image ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnicouser posted image .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge user posted image .

spps- mali je prava faca

Tiste ,ki ste še vedno user posted image ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje user posted image .

user posted image user posted image user posted image samo da je vse v redu s tvojima fantoma, kri pa se bo tudi popravla, ne skrbi....važno je, da ste doma in skupaj user posted image ....je pa res najbolje, da si kr beležko zrihtaš in noter zapisuješ...sicer pa ti si itak zdaj doktor v malem po tolkem času, ki si bla v bolnici, ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.3.2009 8:21:02   
mama_milchy

mama_m - tolaži se s tem,da zdaj ti ni treba več kot toliko migat,ko si čisto na koncu, pol pa ne boš imela časa niti za iti lulat user posted image user posted image user posted image

se tudi meni zdi, če ne bo user posted image zahteval svoje, bo pa Žiga user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.3.2009 8:22:56   
mama_milchy

Kaj boste kuhale danes? Jaz si bom naredila en piščančji curry z rjavim rižem, je treba izkoristit preden rodim,ker pol en čas ne bom mogla jesti vseh teh začimb.user posted image

boooo, nimam pojma; bo treba mamo povprašat razen če tata kaj ne skuha user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.3.2009 8:24:42   
PERSIDA
mamam - kaj boš danes kaj pekla jaz bi nekaj sladkega,pa moram danes malo pospravit ,pa bo časa za pecivo verjetno zmanjkalo se bi povabla ,če boš kaj pacala user posted image .Včasih mi cuker pade saj mam čokolado ,pa ne smem ,ker pol mala dva totalno zapre.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.3.2009 8:31:05   
PERSIDA
NIČ lep dan vsem grem še zdaj nekaj naredit dokler je volja.Zaspanke ve se pa vstaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiite!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.3.2009 8:32:55   
felix7

felix - a si šla odspat še eno kitico?user posted image

ma ne še, ptiča nočeta utihnit user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.3.2009 8:35:25   
felix7

danes nič, imam športni dan - beri: pregled user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.3.2009 8:38:00   
felix7

persidauser posted image user posted image user posted image user posted image ja dobri ste, kako se pedenate, kapo dol...ti si kar eno beležko omisli preden vse podatke pomešaš, ti bo dosti lažje 

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.3.2009 8:40:56   
felix7
haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje user posted image user posted image user posted image  tok da veste, kdaj grem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.3.2009 8:41:15   
pocka

danes nič, imam športni dan - beri: pregled user posted image

a hujšaš user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.3.2009 8:42:15   
pocka

haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje user posted image user posted image user posted image  tok da veste, kdaj grem user posted image

vidiš, še dobro,da so ti povedali,da se lahko pripraviš user posted image user posted image user posted image , kaj si po horoskopu, me zanima, če velja mogoče tudi zameuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.3.2009 8:43:06   
Tulipan12
Dobro jutro! Sonček v MB!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.3.2009 8:43:50   
felix7

vidiš, še dobro,da so ti povedali,da se lahko pripraviš user posted image user posted image user posted image , kaj si po horoskopu, me zanima, če velja mogoče tudi zameuser posted image

vodnar - pa ti?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.3.2009 8:46:11   
sanna
Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki (user posted image  je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe?

Čestitke novemu user posted image  in mamici!user posted image user posted image
Čestitke vsem, ki ste prišle iz P!user posted image user posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.3.2009 8:48:32   
ada2
dobro jutro!

samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi...

no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih...

pa še ena slikica mojih 3 sončkov:

user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.3.2009 8:52:23   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki (user posted image  je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe?

Čestitke novemu user posted image  in mamici!user posted image user posted image
Čestitke vsem, ki ste prišle iz P!user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za pregled! Glede na to, da je vse že pripravljeno, upam, da greš čimprejuser posted image

Meni je moja G vedno po par pregledih rekla, da če vidim na hlačkah tak izcedek, naj se ne vstrašim, da je to od pregleda. In vedno, ko mi je rekla, sem ga imela, ko pa mi ni, pa ne - zanimivo. Jaz mislim, da ni nič narobe, pač tanka kožica in ena sama ranica, pa je to to.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.3.2009 8:53:04   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

mamam - kaj boš danes kaj pekla jaz bi nekaj sladkega,pa moram danes malo pospravit ,pa bo časa za pecivo verjetno zmanjkalo se bi povabla ,če boš kaj pacala user posted image .Včasih mi cuker pade saj mam čokolado ,pa ne smem ,ker pol mala dva totalno zapre.

ma lihkar mi pravi moj oče, da če bom kaj sladkega nardila....moram pogledat prvo kaj je v hladilniku pa če se najde kakšna skuta in sladka smetana, bo padlo kaj sladkega sigurno....konzerva sadja pa je v shrambi....

samo prvo grem pripravit zajtrk Žigcu in sebi seveda

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?