Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 8:53:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: za spanje.....ti pa ne straši mal heca...so pa pravi sončki tej tvoji otroci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 8:54:16
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: Ada, res imaš prave zakladke!!! Sladki so!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 8:54:47
|
|
|
|
jjasna85
|
Dobro jutro punce moje! sm zbrala malo energije lih, da vas pridem pozdravit. vročina mi je malo padla (žrem tablete ko zmešana), ampak mam še vedno 38. ok, v primerjavi z včerajšnjo 39,1 sem danes odlično nisem imela prilike čestitat vsem novim mamicam in tatkotom tako da: ČESTITKEEEEE!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:03:25
|
|
|
|
sanna
|
Aja, pa naslednji pregled imam 12.3.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:22:29
|
|
|
|
_andreja_
|
dobro jutro punce, jz imam danes tudi pregled, bomo videli, kaj bo povedala upam da kaj novega... me pa nekaj zanima tiste ki imate spuščen maternični vrat in zmehčanega, a ste kej čutile da se vam je spustilo vse skupaj ali ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:23:33
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro zunaj je sonček kar mi je zjutraj kr privablo nasmeh na obraz. Šle boma ven ada..super za spanje. Upam, da bo naša tud kmalu skapirala kak je fajn spat ponoči in ne bit lačen na 3 ure grahec... prava lepotička je Lucija. feliša .. si me presenetla, da si že gor. Ampak zdaj te je verjetno tak zmanjkalo nazaj jjasna.. da boš čimprej čist zdrava in brez vročine mama_m .. si zdaj ok? Je popustilo? persida.. ti si pa mi tak super mama . To sem ti že v P. rekla, ko sem hodla na klepete k tebi, ko sem bila brez Lije in ko si me znala potolažit, da sem tud jaz solze pustila pred vrati in se mi je narisal nasmeh na obraz, že zaradi Lije. Tvoja bauceka pa sta itak tak zlata da joj.. bote že porihtali s to krvjo. Zdaj pa ti bo beležka prav prišla a ne?? IZVIRNO SPOROČILO: pocka Kaj boste kuhale danes? danes kuha moj in če se ne motim bodo ribice na jedilniku, solatka pa pomfri..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:23:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dobro jutro mene pa vsekakor niste vajene tako zgodaj sem se zbudila, ker me je tako bolel križ, ne vem, a sem se zaležala... zdaj sem se pa na sedežno preselila, pa mislim, da me bo zmanjkalo, če bi le papige utihnile... dobro jutro, ja nesi te tvoje papige v kabinet tko kot tvoj to izvede, pa bo mir
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:24:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dobro jutro punce moje! sm zbrala malo energije lih, da vas pridem pozdravit. vročina mi je malo padla (žrem tablete ko zmešana), ampak mam še vedno 38. ok, v primerjavi z včerajšnjo 39,1 sem danes odlično nisem imela prilike čestitat vsem novim mamicam in tatkotom tako da: ČESTITKEEEEE!!! da boš čimprej boljša
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:25:43
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: felix7 haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje tok da veste, kdaj grem vidiš, še dobro,da so ti povedali,da se lahko pripraviš , kaj si po horoskopu, me zanima, če velja mogoče tudi zame vodnar - pa ti? jaz sem pa rak
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:27:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro zunaj je sonček kar mi je zjutraj kr privablo nasmeh na obraz. Šle boma ven ada..super za spanje. Upam, da bo naša tud kmalu skapirala kak je fajn spat ponoči in ne bit lačen na 3 ure grahec... prava lepotička je Lucija. feliša .. si me presenetla, da si že gor. Ampak zdaj te je verjetno tak zmanjkalo nazaj jjasna.. da boš čimprej čist zdrava in brez vročine mama_m .. si zdaj ok? Je popustilo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] persida.. ti si pa mi tak super mama . To sem ti že v P. rekla, ko sem hodla na klepete k tebi, ko sem bila brez Lije in ko si me znala potolažit, da sem tud jaz solze pustila pred vrati in se mi je narisal nasmeh na obraz, že zaradi Lije. Tvoja bauceka pa sta itak tak zlata da joj.. bote že porihtali s to krvjo. Zdaj pa ti bo beležka prav prišla a ne?? IZVIRNO SPOROČILO: pocka Kaj boste kuhale danes? danes kuha moj in če se ne motim bodo ribice na jedilniku, solatka pa pomfri.. ma ponoči je še kako urdo pol držalo kasneje pa je popustilo in sem spala kot no dokler me Žigec ne zbudil z jokom in njegovim kašljem, pa samo 1x sem šla na wc-e.....sej polna luna bo to noč, bomo vidli kaj nam bo prinesla, če sploh kaj bo vi2 pa kr sonček izkoristita
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:27:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje tok da veste, kdaj grem spet ena napoved ki se lahko uresniči šele čez 14 dni
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:28:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki ( je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe? Čestitke novemu in mamici! Čestitke vsem, ki ste prišle iz P! čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:30:21
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: Ada, res imaš prave zakladke!!! Sladki so! Se pridružujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:31:36
|
|
|
|
pocka
|
o jasna, lepo,da se malo oglasiš ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega? Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:31:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki ( je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe? Čestitke novemu in mamici! Čestitke vsem, ki ste prišle iz P! čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:32:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: Ada, res imaš prave zakladke!!! Sladki so! Se pridružujem tudi jaz se podpišem, res so luškani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:33:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ dobro jutro punce, jz imam danes tudi pregled, bomo videli, kaj bo povedala upam da kaj novega... me pa nekaj zanima tiste ki imate spuščen maternični vrat in zmehčanega, a ste kej čutile da se vam je spustilo vse skupaj ali ne? feliša ti bo vedla povedat, ko je 3 cm odprta pa sploh ni vedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:33:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka o jasna, lepo,da se malo oglasiš ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega? Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasno Podobno kot pri meni, mene tudi zgag zdaj peče kot noro, vse kar zvečer pojem, naredi svoje, pa sam vidim, da imam trebuh nižje pa vse.Mogoč ima pa lase ko kak rocker iz 70desetih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:37:26
|
|
|
|
sahary
|
jooj pozdrav...en tečen pozdrav od mene.... še kr tu najbolj me je strah da bom danes teden še kr tu kriza ker počutim se super, tišči mi nič nikamor, krčev nimam... sicer pa...vse pomembne ljudi se malo čaka ane aja ena je spraševala kako se čuti zmehčan vrat in da je glavica nizko...no za vrat ne vem edinole neke menstruaciji podobne bolečine sem mela sklepam da se je takrat mehčal vrat, drugače nizko spuščen plod pa občutim kot pritisk na sramne kosti ali na ta pregib na sklepu- kolk-noga včasih desni včasih levi, med hojo kaj malinov čaj pijete.ste pile?? Jutri je polna luna.... se troštam ... moj tamali sinko je zjutraj pred sedmo prihrumel po stopnicah-jaz sem mislila da je padel kako je to šlo- no in pol ko me je zagledal ni več vedel al naj bo vesel al žalosten ko me vidi še dom aja pa moj je zbral pogum pa je danes zjutraj...ampak meni nič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:37:58
|
|
|
|
pocka
|
sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:40:45
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary jooj pozdrav...en tečen pozdrav od mene.... še kr tu najbolj me je strah da bom danes teden še kr tu kriza ker počutim se super, tišči mi nič nikamor, krčev nimam... sicer pa...vse pomembne ljudi se malo čaka ane aja ena je spraševala kako se čuti zmehčan vrat in da je glavica nizko...no za vrat ne vem edinole neke menstruaciji podobne bolečine sem mela sklepam da se je takrat mehčal vrat, drugače nizko spuščen plod pa občutim kot pritisk na sramne kosti ali na ta pregib na sklepu- kolk-noga včasih desni včasih levi, med hojo kaj malinov čaj pijete.ste pile?? Jutri je polna luna.... se troštam ... moj tamali sinko je zjutraj pred sedmo prihrumel po stopnicah-jaz sem mislila da je padel kako je to šlo- no in pol ko me je zagledal ni več vedel al naj bo vesel al žalosten ko me vidi še dom aja pa moj je zbral pogum pa je danes zjutraj...ampak meni nič tebi se pa dogaja, saj bo, še čisto malo, no mogoče te pa že danes kaj zagrabi, lahko je kaj vplivalo, pa se glih pripravlja da bo kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:41:50
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? ja enako. Pa v redu sem, sem bila zdajle že na sprehodu v enem hribu, pa potem grem še, se mi zdi, da moram biti čimveč zaposlena, da čimanj razmišljam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:48:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? ma študiram kaj naj naredim, ker skuta ni več dobra; ostalo je pa vse v hladilniku; bomo vidli čeprav nimam neke volje..... ja luna štarta to noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:49:01
|
|
|
|
novo
|
Dobro jutro še od mene! Se malo javim, prebrala sm vas za nazaj in bravo za 9. del! Vsem pošiljam in !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:51:29
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?