|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 8:53:38   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi...

no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih...

pa še ena slikica mojih 3 sončkov:

user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje.....ti pa ne straši user posted image mal heca...so pa pravi sončki tej tvoji otroci user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.3.2009 8:54:16   
Tulipan12

dobro jutro!

samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi...

no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih...

user posted image  

Ada, res imaš prave zakladke!!! Sladki so!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.3.2009 8:54:47   
jjasna85
Dobro jutro punce moje!

sm zbrala malo energije lih, da vas pridem pozdravit. vročina mi je malo padla (žrem tablete ko zmešana), ampak mam še vedno 38. ok, v primerjavi z včerajšnjo 39,1 sem danes odlično user posted image

nisem imela prilike čestitat vsem novim mamicam in tatkotom tako da:
ČESTITKEEEEE!!!

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.3.2009 9:03:25   
sanna
Aja, pa naslednji pregled imam 12.3.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.3.2009 9:22:29   
_andreja_
dobro jutro punce, jz imam danes tudi pregled, bomo videli, kaj bo povedala upam da kaj novega...

me pa nekaj zanima tiste ki imate spuščen maternični vrat in zmehčanega, a ste kej čutile da se vam je spustilo vse skupaj ali ne?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.3.2009 9:23:33   
tasa_m
dobro jutro user posted image
zunaj je sonček kar mi je zjutraj kr privablo nasmeh na obraz. Šle boma ven user posted image

ada..super za spanje. Upam, da bo naša tud kmalu skapirala kak je fajn spat ponoči in ne bit lačen na 3 ure user posted image
grahec... prava lepotička je Lucija. user posted image

feliša .. si me presenetla, da si že gor. Ampak zdaj te je verjetno tak zmanjkalo nazaj user posted image
jjasna.. user posted image user posted image da boš čimprej čist zdrava in brez vročine
mama_m .. si zdaj ok? Je popustilo? user posted image user posted image

persida.. ti si pa mi tak super mamauser posted image user posted image . To sem ti že v P. rekla, ko sem hodla na klepete k tebi, ko sem bila brez Lije in ko si me znala potolažit, da sem tud jaz solze pustila  pred vratiuser posted image in se mi je narisal nasmeh na obraz, že zaradi Lije. Tvoja bauceka pa sta itak tak zlata da joj..user posted image user posted image bote že porihtali s to krvjo.
Zdaj pa ti bo beležka prav prišla a ne?? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Kaj boste kuhale danes?
danes kuha moj in če se ne motim bodo ribice na jedilniku, solatka pa pomfri..

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.3.2009 9:23:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro user posted image

mene pa vsekakor niste vajene tako zgodaj user posted image  sem se zbudila, ker me je tako bolel križ, ne vem, a sem se zaležala... zdaj sem se pa na sedežno preselila, pa mislim, da me bo zmanjkalo, če bi le papige utihnile... user posted image

dobro jutro, ja nesi te tvoje papige v kabinet tko kot tvoj to izvede, pa bo mir user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.3.2009 9:24:20   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Dobro jutro punce moje!

sm zbrala malo energije lih, da vas pridem pozdravit. vročina mi je malo padla (žrem tablete ko zmešana), ampak mam še vedno 38. ok, v primerjavi z včerajšnjo 39,1 sem danes odlično user posted image

nisem imela prilike čestitat vsem novim mamicam in tatkotom tako da:
ČESTITKEEEEE!!!

da boš čimprej boljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.3.2009 9:25:43   
pocka

haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje user posted image user posted image user posted image  tok da veste, kdaj grem user posted image

vidiš, še dobro,da so ti povedali,da se lahko pripraviš user posted image user posted image user posted image , kaj si po horoskopu, me zanima, če velja mogoče tudi zameuser posted image

vodnar - pa ti?

jaz sem pa rakuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.3.2009 9:27:38   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro user posted image
zunaj je sonček kar mi je zjutraj kr privablo nasmeh na obraz. Šle boma ven user posted image

ada..super za spanje. Upam, da bo naša tud kmalu skapirala kak je fajn spat ponoči in ne bit lačen na 3 ure user posted image
grahec... prava lepotička je Lucija. user posted image

feliša .. si me presenetla, da si že gor. Ampak zdaj te je verjetno tak zmanjkalo nazaj user posted image
jjasna.. user posted image user posted image da boš čimprej čist zdrava in brez vročine
mama_m .. si zdaj ok? Je popustilo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]user posted image

persida.. ti si pa mi tak super mamauser posted image user posted image . To sem ti že v P. rekla, ko sem hodla na klepete k tebi, ko sem bila brez Lije in ko si me znala potolažit, da sem tud jaz solze pustila  pred vratiuser posted image in se mi je narisal nasmeh na obraz, že zaradi Lije. Tvoja bauceka pa sta itak tak zlata da joj..user posted image user posted image bote že porihtali s to krvjo.
Zdaj pa ti bo beležka prav prišla a ne?? user posted image user posted image user posted image

Kaj boste kuhale danes?
danes kuha moj in če se ne motim bodo ribice na jedilniku, solatka pa pomfri..

ma ponoči je še kako urdo pol držalo kasneje pa je popustilo in sem spala kot user posted image no dokler me Žigec ne zbudil z jokom in njegovim kašljem, pa samo 1x sem šla na wc-e.....sej polna luna bo to noč, bomo vidli kaj nam bo prinesla, če sploh kaj bo user posted image

vi2 pa kr sonček izkoristita user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.3.2009 9:27:46   
Pupa7

haha, sem glih horoskop poslušala - ne bo enostavno, vendar nagrada za trud prihaja že od četrtka dalje user posted image user posted image user posted image  tok da veste, kdaj grem user posted image

spet ena napoved ki se lahko uresniči šele čez 14 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.3.2009 9:28:55   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki (user posted image  je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe?

Čestitke novemu user posted image  in mamici!user posted image user posted image
Čestitke vsem, ki ste prišle iz P!user posted image user posted image  

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.3.2009 9:30:21   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

dobro jutro!

user posted image  

Ada, res imaš prave zakladke!!! Sladki so!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.3.2009 9:31:36   
pocka
o jasna, lepo,da se malo oglasišuser posted image ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega?user posted image user posted image user posted image

Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasnouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.3.2009 9:31:47   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki (user posted image  je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe?

Čestitke novemu user posted image  in mamici!user posted image user posted image
Čestitke vsem, ki ste prišle iz P!user posted image user posted image  

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.3.2009 9:32:29   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

dobro jutro!

user posted image  

Se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz se podpišem, res so luškaniuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.3.2009 9:33:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

dobro jutro punce, jz imam danes tudi pregled, bomo videli, kaj bo povedala upam da kaj novega...

me pa nekaj zanima tiste ki imate spuščen maternični vrat in zmehčanega, a ste kej čutile da se vam je spustilo vse skupaj ali ne?

feliša ti bo vedla povedat, ko je 3 cm odprta pa sploh ni vedla user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.3.2009 9:33:44   
Lolita23

o jasna, lepo,da se malo oglasišuser posted image ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega?user posted image user posted image user posted image

Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasnouser posted image

Podobno kot pri meni, mene tudi zgag zdaj peče kot noro, vse kar zvečer pojem, naredi svoje, pa sam vidim, da imam  trebuh nižje pa vse.Mogoč ima pa lase ko kak rocker iz 70desetihuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.3.2009 9:37:26   
sahary
jooj
pozdrav...en tečen pozdrav od mene....
še kr tu
najbolj me je strah da bom danes teden še kr tu kriza
ker počutim se super, tišči mi nič nikamor, krčev nimam...

sicer pa...vse pomembne ljudi se malo  čaka ane

aja ena je spraševala kako se čuti zmehčan vrat in da je glavica nizko...no za vrat ne vem edinole neke menstruaciji podobne bolečine sem mela sklepam da se je takrat mehčal vrat, drugače nizko spuščen plod pa občutim kot pritisk na sramne kosti ali na ta pregib na sklepu- kolk-noga včasih desni včasih levi, med hojo

kaj malinov čaj pijete.ste pile??
Jutri je polna luna.... se troštam ...

moj tamali sinko je zjutraj pred sedmo prihrumel po stopnicah-jaz sem mislila da je padel kako je to šlo- no in pol ko me je zagledal ni več vedel al naj bo vesel al žalosten ko me vidi še dom

aja pa moj je zbral pogum pa jeuser posted image  danes zjutraj...ampak meni nič

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.3.2009 9:37:58   
pocka
sanna - čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

tasa - fajn pohajajte user posted image user posted image

lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija  v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful

pupa - dobro jutrouser posted image

mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavineuser posted image

A danes ponoči je že polna luna?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.3.2009 9:40:45   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

jooj
pozdrav...en tečen pozdrav od mene....
še kr tu
najbolj me je strah da bom danes teden še kr tu kriza
ker počutim se super, tišči mi nič nikamor, krčev nimam...

sicer pa...vse pomembne ljudi se malo  čaka ane

aja ena je spraševala kako se čuti zmehčan vrat in da je glavica nizko...no za vrat ne vem edinole neke menstruaciji podobne bolečine sem mela sklepam da se je takrat mehčal vrat, drugače nizko spuščen plod pa občutim kot pritisk na sramne kosti ali na ta pregib na sklepu- kolk-noga včasih desni včasih levi, med hojo

kaj malinov čaj pijete.ste pile??
Jutri je polna luna.... se troštam ...

moj tamali sinko je zjutraj pred sedmo prihrumel po stopnicah-jaz sem mislila da je padel kako je to šlo- no in pol ko me je zagledal ni več vedel al naj bo vesel al žalosten ko me vidi še dom

aja pa moj je zbral pogum pa jeuser posted image  danes zjutraj...ampak meni nič

user posted image user posted image user posted image tebi se pa dogaja, saj bo, še čisto malo, no mogoče te pa že danes kaj zagrabi, lahko je user posted image kaj vplivalo, pa se glih pripravlja da bo kaj

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.3.2009 9:41:50   
Lolita23

sanna - čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija  v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful

mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavineuser posted image

ja enako.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa v redu sem, sem bila zdajle že na sprehodu v enem hribu, pa potem grem še, se mi zdi, da moram biti čimveč zaposlena, da čimanj razmišljam.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.3.2009 9:48:38   
mama_milchy

ma študiram kaj naj naredim, ker skuta ni več dobra; ostalo je pa vse v hladilniku; bomo vidli čeprav nimam neke volje.....
user posted image user posted image user posted image

ja luna štarta to noč user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.3.2009 9:49:01   
novo
Dobro jutro še od mene!
Se malo javim, prebrala sm vas za nazaj in bravo za 9. del! user posted image user posted image user posted image

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image !

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.3.2009 9:51:29   
Pupa7

morgen morgen pocka, si že nakvačkala? user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?