|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 11:00:13   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOBRO JUTRO VSEM

Mi smo ,pa imeli včeraj kontrolo ,pa okulista,pa zaenkrat vredu napredujeta hranjenje sploh ni problem, razen krvi torej še vedno ostajamo na sirupu železa ,pa obadva sta dobila pikeca za kostni mozek.Sicer sta malo nemirna danes po tej inekciji a upam ,da mine do konca tedna.Tega pikeca še dobita v sredo in petek.Tako ,da skoz potujemo jih že vadim user posted image ,boljše to kot ,da moram še enkrat v bolnicouser posted image .Drugače sta ,pa prava pridna dedeca .Ker sta nedonošenčka imamo skoraj vsak teden nek pregled ,seveda tud zato ker še ni vse s krvjo tako kot bi moralo biti ,da smo kar aktivni ni kaj.Vam povem ,da se mi že zdaj včasih zdi ,da mi bo razneslo glavo od vseh podatkov ,ki jih moram vedet za obadva.Moram bit tak ,ko en računalnik.Danes si grem vse podatke zapisat v eno beležko ,ker počasi bo tega toliko ,da si bo res nemogoče vse zapomnit.Moj mi samo pravi ,kaj ti si vse razumela jaz nimam pojma.Pa sem mu rekla da po dveh mesecih bolnice ,pa že skoraj moram vedet zakaj se gre.No drugače ,pa mami kar vredu shaja sploh ,ko je sonček pride ,pa dan ko moram kar z njima spat ni druge user posted image .

spps- mali je prava faca

Tiste ,ki ste še vedno user posted image ,pa da vam mine ,da čimprej dočakate svoje user posted image .

Zdravo Persida.

Ful fajn, da vam tak laufa user posted image user posted image

Ti pregledi pa so res včasih tečni. Pa saj to je zdaj bolj na začetku še verjetno... da jih majo tak pod kontrolo. Pol ko bojo vsi videli kaka korenjaka sta in da je z njima vse ok - pol bo pa mir user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.3.2009 11:01:51   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Kaj boste kuhale danes? Jaz si bom naredila en piščančji curry z rjavim rižem, je treba izkoristit preden rodim,ker pol en čas ne bom mogla jesti vseh teh začimb.user posted image

O zanimivo se sliši. Čeprav sama nimam preveč rada curry.

Mi bomo pa danes imeli musako iz krompirja. Baje... Je moj protestiral, da že dolgo ni tega jedel - kaj pa pol čem drugega kot skuhat to musako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 352
10.3.2009 11:07:07   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Novi podatki od včerajšnjega pregleda: kg isti, obseg 107 cm, maternični vrat mehak, spuščen, ctg vredu, zaznani popadki (user posted image  je najbolj kolcal med ctg-jem), glavica že precej nizko, ima 3500g (skrajni čas za rodit). Pa spet čakanje, tako kot pravite lahko danes lahko čez dva tedna. Pa spet sem imela po pregledu krvavkasto rjav izcedek, res ne vem kako me to pregleda. Ali je lahko to kaj narobe?

Čestitke novemu user posted image  in mamici!user posted image user posted image
Čestitke vsem, ki ste prišle iz P!user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za pregled! Glede na to, da je vse že pripravljeno, upam, da greš čimprejuser posted image

Meni je moja G vedno po par pregledih rekla, da če vidim na hlačkah tak izcedek, naj se ne vstrašim, da je to od pregleda. In vedno, ko mi je rekla, sem ga imela, ko pa mi ni, pa ne - zanimivo. Jaz mislim, da ni nič narobe, pač tanka kožica in ena sama ranica, pa je to to.

Mogoče mora kak bolj globoko pogledat za to, da vidi če si odprt... Al kaj. Samo jaz sem nekje na netu prebrala, da je ta rjavi izcedek zelo pogost pojav po pregledu in da naj se ne vstrašimo....

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 353
10.3.2009 11:07:49   
Lolita23
mihaela01 a ti tud še ker čakaš?????

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.3.2009 11:09:38   
spps
ojla!
ste že vse v štartu?
Lolitka,kako se držiš?sej bo :)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.3.2009 11:11:11   
mihaela01
Lolita: Ja še zmeraj čakam...To čakanje ubija...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.3.2009 11:12:27   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
ste že vse v štartu?

ma gre mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image kak pa ti? Polne roke dela auser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 357
10.3.2009 11:12:51   
pocka

ojla!
ste že vse v štartu?

spps a ti še vedno dneve odštevaš???user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.3.2009 11:13:00   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Pa ti kaj kaže, da bo kmalu???user posted image ma te čist razumem.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.3.2009 11:13:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ojla!
ste že vse v štartu?

ma gre mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image kak pa ti? Polne roke dela auser posted image user posted image user posted image

sam,ko je treba zizo dat,drugače je ati aktivenuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 360
10.3.2009 11:13:31   
MalaČebelica

o jasna, lepo,da se malo oglasišuser posted image ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega?user posted image user posted image user posted image

Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasnouser posted image

No, da še povem moje pametne informacije o zgagi user posted image user posted image user posted image Spet sem prebrala.... user posted image No, da baje ta naša zgaga niti nima toliko opraviti s tem, da bi otrok bil visoko in bi pritiskal na želodec, ampak da se v teleso sproščajo neke snovi, ki vse kar je treba in kar ni treba mehčajo in naredijo fleksibilne - vse te vezi in sklepe, ki se raztegujejo in nategujejo pri porodu. Ampak posledično pa potem tudi nekak mehča to zaklopko na želodcu in zato, še posebej ko ležiš, pride želodčna kislina gor proti poširalniku in zato peče zgaga.....

To je bila zdaj strokovna razlaga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.3.2009 11:14:16   
spps

ojla!
ste že vse v štartu?

spps a ti še vedno dneve odštevaš???user posted image user posted image user posted image

še nisem uspela zbrisatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
10.3.2009 11:15:55   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

o jasna, lepo,da se malo oglasišuser posted image ...pozdravi se, kaj pa ti je, imaš virozo ali je kaj drugega?user posted image user posted image user posted image

Moj MV je pa že kar en lep čas zmehčan, nisem pa nič odprta, no,vsaj nazadnje, ko me je gledala nisem bila...pa vedno reče,da je otrok ful nizko,da lahko glavico otipa...mene pa še kar zgaga peče...nič mi ni več jasnouser posted image

No, da še povem moje pametne informacije o zgagi user posted image user posted image user posted image Spet sem prebrala.... user posted image No, da baje ta naša zgaga niti nima toliko opraviti s tem, da bi otrok bil visoko in bi pritiskal na želodec, ampak da se v teleso sproščajo neke snovi, ki vse kar je treba in kar ni treba mehčajo in naredijo fleksibilne - vse te vezi in sklepe, ki se raztegujejo in nategujejo pri porodu. Ampak posledično pa potem tudi nekak mehča to zaklopko na želodcu in zato, še posebej ko ležiš, pride želodčna kislina gor proti poširalniku in zato peče zgaga.....

To je bila zdaj strokovna razlaga user posted image user posted image user posted image user posted image

aaahaaa, ja hvala gospa doktorca za tole izčrpno razlagouser posted image user posted image user posted image , zdaj mi je pa bolj logično vse skupaj

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 363
10.3.2009 11:16:38   
pocka

ojla!
ste že vse v štartu?

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 364
10.3.2009 11:16:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Pa ti kaj kaže, da bo kmalu???user posted image ma te čist razumem.user posted image

ne čakat na znake,da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 365
10.3.2009 11:20:12   
spps

ojla!
ste že vse v štartu?

sem pravkar,še skor ne morem verjet,da je za manouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
10.3.2009 11:24:33   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

jooj
pozdrav...en tečen pozdrav od mene....
še kr tu
najbolj me je strah da bom danes teden še kr tu kriza
ker počutim se super, tišči mi nič nikamor, krčev nimam...

sicer pa...vse pomembne ljudi se malo  čaka ane

aja ena je spraševala kako se čuti zmehčan vrat in da je glavica nizko...no za vrat ne vem edinole neke menstruaciji podobne bolečine sem mela sklepam da se je takrat mehčal vrat, drugače nizko spuščen plod pa občutim kot pritisk na sramne kosti ali na ta pregib na sklepu- kolk-noga včasih desni včasih levi, med hojo

kaj malinov čaj pijete.ste pile??
Jutri je polna luna.... se troštam ...

moj tamali sinko je zjutraj pred sedmo prihrumel po stopnicah-jaz sem mislila da je padel kako je to šlo- no in pol ko me je zagledal ni več vedel al naj bo vesel al žalosten ko me vidi še dom

aja pa moj je zbral pogum pa jeuser posted image  danes zjutraj...ampak meni nič

oj. saj bo kmalu - tolažim vse tukaj gori s to izjavo user posted image user posted image user posted image

jaz nisem pila malinov čaj, ampak oni od teekane - pregnancy tea. pa ma tudi malinove liste notri. no, ga v bistvu še vedno pijem. samo sem tudi še vedno tukaj. tak da ne vem, koliko je koristi od tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 367
10.3.2009 11:34:29   
Pupa7

Kaj boste kuhale danes? Jaz si bom naredila en piščančji curry z rjavim rižem, je treba izkoristit preden rodim,ker pol en čas ne bom mogla jesti vseh teh začimb.user posted image

Mi bomo pa danes imeli musako iz krompirja. Baje... Je moj protestiral, da že dolgo ni tega jedel - kaj pa pol čem drugega kot skuhat to musako user posted image user posted image user posted image

zdaj si mi pa lušte naredla, grem gledat če mam dost krompirja da jo nardim user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 368
10.3.2009 11:34:58   
MalaČebelica
Joj, jaz že celo jutro nekaj kiham. Upam, da me ne bo kaj zagrabilo user posted image Mislim, rada bi da me zagrabi - samo ne pri teh zgornjih odprtinah user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
10.3.2009 11:36:36   
Pupa7

Joj, jaz že celo jutro nekaj kiham. Upam, da me ne bo kaj zagrabilo user posted image Mislim, rada bi da me zagrabi - samo ne pri teh zgornjih odprtinah user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem dans točn 3x kihnla, pa se je nehal, hitr mal čajčka z medom pa bo čbelca naša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
10.3.2009 11:37:13   
Pupa7

ojla!
ste že vse v štartu?

sem pravkar,še skor ne morem verjet,da je za manouser posted image user posted image

verjemi draga, že maš svojga srčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 371
10.3.2009 11:37:49   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

zdaj si mi pa lušte naredla, grem gledat če mam dost krompirja da jo nardim user posted image user posted image user posted image

To se ti zdaj malo maščujem za včerajšnja jajčka. Ko nisem niti bla lačna, samo ko so enkrat lušte ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 372
10.3.2009 11:38:27   
Pupa7
hahah, sem šla gledat, krompirja sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mi ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 373
10.3.2009 11:39:10   
Pupa7

To se ti zdaj malo maščujem za včerajšnja jajčka. Ko nisem niti bla lačna, samo ko so enkrat lušte ... user posted image user posted image user posted image

zdaj pa razmišljam če nebi lazanje naredla tak malo po svoje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
10.3.2009 11:40:59   
MalaČebelica

jaz sem dans točn 3x kihnla, pa se je nehal, hitr mal čajčka z medom pa bo čbelca naša user posted image

Ja, to pa ne bi bla tak slaba ideja. Da bi malo čajčka. Bom onega pregnancy - da me zmehča spodaj pa še limono in med notri da me porihta zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?