|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
10.3.2009 11:41:36   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Joj, jaz že celo jutro nekaj kiham. Upam, da me ne bo kaj zagrabilo user posted image Mislim, rada bi da me zagrabi - samo ne pri teh zgornjih odprtinah user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem dans točn 3x kihnla, pa se je nehal, hitr mal čajčka z medom pa bo čbelca naša user posted image

Ja, to pa ne bi bla tak slaba ideja. Da bi malo čajčka. Bom onega pregnancy - da me zmehča spodaj pa še limono in med notri da me porihta zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha, probaj z medom, da vidmo če te odpre še kje drugje user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
10.3.2009 11:41:44   
MalaČebelica

hahah, sem šla gledat, krompirja sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mi ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, lahko pa narediš s testeninami...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.3.2009 11:42:40   
MalaČebelica

zdaj pa razmišljam če nebi lazanje naredla tak malo po svoje user posted image user posted image user posted image

ja to bi tudi znalo pasat, ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.3.2009 11:43:22   
Pupa7

hahah, sem šla gledat, krompirja sploh ni user posted image user posted image user posted image user posted image tak da mi ni treba kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

ah, sem si res zaželela musake, pa sem klicala mojga da kupi krompir user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom kr v ekonom runknla, da se hitrej skuha user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
10.3.2009 11:43:53   
felix7
no, zdaj sem pa res eno kitico odspala

sanna, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

ada, krasna slikica tvojih sončkov user posted image user posted image user posted image

jjasna, smo te že pogrešali, drži se nam user posted image user posted image user posted image

andreja,  jaz sem to spuščanje čutila kot povečan pritisk na mehur.

pupa,  če si zadost zaspan tudi ptiče preslišiš user posted image user posted image user posted image

spps, uživate na polno, a ne? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.3.2009 11:44:30   
MalaČebelica

Joj, jaz že celo jutro nekaj kiham. Upam, da me ne bo kaj zagrabilo user posted image Mislim, rada bi da me zagrabi - samo ne pri teh zgornjih odprtinah user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem dans točn 3x kihnla, pa se je nehal, hitr mal čajčka z medom pa bo čbelca naša user posted image

Ja, to pa ne bi bla tak slaba ideja. Da bi malo čajčka. Bom onega pregnancy - da me zmehča spodaj pa še limono in med notri da me porihta zgoraj user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha, probaj z medom, da vidmo če te odpre še kje drugje user posted image user posted image user posted image user posted image

Preveč pa si tudi ne upam eksperimentirat, da mi ne bo vseh odptin odprlo - tudi takih ko je dobro da so zaprte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.3.2009 11:45:00   
mama_milchy
čveke, sploh vas ne utegnem brat; no, grem zdaj nekaj nardit user posted image  in pol pridem nazaj se pohvalit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.3.2009 11:45:10   
Pupa7
grrr, zdaj pa mi že kar par dni fejst kri iz nosa teče, kak tečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.3.2009 11:45:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

čveke, sploh vas ne utegnem brat; no, grem zdaj nekaj nardit user posted image  in pol pridem nazaj se pohvalit user posted image user posted image user posted image

kaj boš spet pekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.3.2009 11:46:00   
Pupa7

Preveč pa si tudi ne upam eksperimentirat, da mi ne bo vseh odptin odprlo - tudi takih ko je dobro da so zaprte user posted image user posted image user posted image user posted image

te vsaj ne boš rabla klistirja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
10.3.2009 11:46:29   
MalaČebelica

ah, sem si res zaželela musake, pa sem klicala mojga da kupi krompir user posted image user posted image user posted image user posted image ga bom kr v ekonom runknla, da se hitrej skuha user posted image user posted image user posted image

he he. no vidiš. a ti maš tale ekonom. si zadovoljna z njim? jaz sem tudi razmišljala da bi nabavila. za kake ričete pa to se mi zdi ful fajn, ko se te stvari bolj dolgo kuhajo....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 386
10.3.2009 11:46:44   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, zdaj sem pa res eno kitico odspala

sanna, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

ada, krasna slikica tvojih sončkov user posted image user posted image user posted image

jjasna, smo te že pogrešali, drži se nam user posted image user posted image user posted image

andreja,  jaz sem to spuščanje čutila kot povečan pritisk na mehur.

pupa,  če si zadost zaspan tudi ptiče preslišiš user posted image user posted image user posted image

spps, uživate na polno, a ne? user posted image

ooo dobro jutro drugič feliška user posted image user posted image user posted image kdaj maš pregled, da vem držat pesti user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 387
10.3.2009 11:48:11   
Pupa7

he he. no vidiš. a ti maš tale ekonom. si zadovoljna z njim? jaz sem tudi razmišljala da bi nabavila. za kake ričete pa to se mi zdi ful fajn, ko se te stvari bolj dolgo kuhajo....

super je sem ga dobla zdaj od mami, da mi je lahko govejo župco skuhala ko je bla tuki, pa pol bo fejst prav prišel... je pa odkar ga mamo non stop v uporabi, ker tak fajn zelenjavo v par minutah na pari skuha res, ti toplo priporočam (da o golažih ne govorim, vse je hitro in zdravo user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 388
10.3.2009 11:49:05   
MalaČebelica

grrr, zdaj pa mi že kar par dni fejst kri iz nosa teče, kak tečno user posted image user posted image user posted image

meni tudi. včeraj mi je ful enih dvakrat se vlila. mogoče pa so to kaki znaki bližajočega se dneva D user posted image user posted image user posted image ali pa vsaj prehlada če že ne drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 389
10.3.2009 11:49:11   
Pupa7
no zdaj pa grem meso za musako pripravit, da mam potem spet čas za RR user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 390
10.3.2009 11:49:46   
Pupa7

meni tudi. včeraj mi je ful enih dvakrat se vlila. mogoče pa so to kaki znaki bližajočega se dneva D user posted image user posted image user posted image ali pa vsaj prehlada če že ne drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

znaki ja user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem že tak zacahnana, da bi 100x že mogla rodit pa ništa user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
10.3.2009 11:50:02   
trinity22
hello madonca koliko strani, bo res še 10. del odprt, če boste tako nadaljevaleuser posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image

jaz sem bila pa sedaj pridna sem dva stroja cot zlikala, ma me dva dni ni bilo, pa se je nabralo dela na vseh koncih ... eh pa bo že ... zdaj sem pa prišla malo na RR pogledat kaj dogaja, če je že kaj novičk.

spps super da ste doma, lepo se cartajte, sem mislila te it pogledat, ker sem bila v P čez vikend pa nisem vedela, v kateri sobi si ...pa katera si ...

Moja pupa je pa danes že od jutra čisto mirna, mogoče se pa kaj pripravljauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 392
10.3.2009 11:50:44   
MalaČebelica

te vsaj ne boš rabla klistirja user posted image user posted image user posted image

he he. ma me že par dni nekaj odpira pri tej odprtini. tak da če še pospešim ta proces, bo šlo že vse direktno skozi v treh sekundah. pol je tak brezveze da še sploh jem. bomo vsaj kaj prišparali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 393
10.3.2009 11:52:51   
MalaČebelica

super je sem ga dobla zdaj od mami, da mi je lahko govejo župco skuhala ko je bla tuki, pa pol bo fejst prav prišel... je pa odkar ga mamo non stop v uporabi, ker tak fajn zelenjavo v par minutah na pari skuha res, ti toplo priporočam (da o golažih ne govorim, vse je hitro in zdravo user posted image user posted image user posted image )

ful fajn. hm, zdaj ga bom pa po moje res šla nabavit (no, ne ravno zdaj dobesedno ta trenutek user posted image user posted image user posted image ). sem razmišljala kaj bi si privoščila, ko so mi v službi podaljšali pogodbo. sem najprej hotela sesalec, ker ta moj več ni ok delal. pa ga je možek popravil in zdaj ne rabim novega. bom pa te pač ekonom lonec kupla. jeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 394
10.3.2009 11:53:45   
sončko
Pupa, tud js kupujem ekonom lonc, pa ne vem kirga naj kupim! Kire firme ga maš ti? Kako pa zelenjavco skuhaš na sopari notri v njem? a je v dveh delih, da je lahko tud ocpodi voda?

Lolita, me pa še kar vztrajamo, ne?! jaz mam jutri kar dva ctg-ja, haha! če bo kaj nucalo! najprej v porodnišnici, potem pa še pr svojmu G.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 395
10.3.2009 11:54:45   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

kaj boš spet pekla user posted image user posted image user posted image

kdo user posted image user posted image user posted image  jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 396
10.3.2009 11:56:44   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sončko

Pupa, tud js kupujem ekonom lonc, pa ne vem kirga naj kupim! Kire firme ga maš ti? Kako pa zelenjavco skuhaš na sopari notri v njem? a je v dveh delih, da je lahko tud ocpodi voda?

Lolita, me pa še kar vztrajamo, ne?! jaz mam jutri kar dva ctg-ja, haha! če bo kaj nucalo! najprej v porodnišnici, potem pa še pr svojmu G.

Ma vztrajamo ja, user posted image user posted image user posted image očitno so naši otroci, dobro pognali korenineuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj moreš?

18.3.2009

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 397
10.3.2009 11:56:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hello madonca koliko strani, bo res še 10. del odprt, če boste tako nadaljevaleuser posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za pregledeuser posted image

jaz sem bila pa sedaj pridna sem dva stroja cot zlikala, ma me dva dni ni bilo, pa se je nabralo dela na vseh koncih ... eh pa bo že ... zdaj sem pa prišla malo na RR pogledat kaj dogaja, če je že kaj novičk.

spps super da ste doma, lepo se cartajte, sem mislila te it pogledat, ker sem bila v P čez vikend pa nisem vedela, v kateri sobi si ...pa katera si ...

Moja pupa je pa danes že od jutra čisto mirna, mogoče se pa kaj pripravljauser posted image

joj, likanje. sem čisto pozabila, da mam še eno goro v enem kotu skrito za zlikat user posted image pa kosilo bo tudi treba počasi it naredit.

tak da se poslavljam za zdaj...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 398
10.3.2009 12:02:31   
Tulipan12
Evo mene nazaj! Je user posted image  prišelz zajtrkom domov, pa še kavica na sončku na balkonu!user posted image
Potem pa sem videla, da me ta pomlad res daje, sem šla kar vse škornje sčistit in pospravit, da počakajo na drugo zimo - upam, da me kaj ne presenetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
10.3.2009 12:06:38   
Tulipan12
Kosilo: meni se full lušta burek in jogurt, moj user posted image  pa ga nima preveč rad in sva sklenila kompromis, da greva na en dolg sprehod čez most na burek, on pa bo tam čevape! Tak da ne rabim kuhat!user posted image user posted image user posted image
Sem pa atija poklicala, da mi nabere regrat, mi je včeraj ena tu gor lušte naredila, jaz ga pa obožujem - ati pa v penziji itak komaj čaka, da mu kdo kakšno delo naložiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?