July08
|
Dobro jutro so ! Najprej hvala za čudovito kavico. Se prav sprašujem, kje najdete vse te mamljive fotke kavic. Odkar sem doma, je navadno ne pijem, prej sem si jo šla pa skuhat, ker me je Fragolina premamila. Bo pa naša punčka malo bolj poskočna danes Luši zelo sem vesela zate, da se je zbudil. Verjamem, da ti je težko, ker je on nejevoljen. Pa sem si rekla, da te moram potolažiti. Tudi mi smo v tej dali hudo bolezen moža skozi. Ko je bil v bolnici, sem komaj čakala, da pride domov, a ko je prišel, je bilo zares hudo. Zdel se mi je zelo sebičen, otroci so mu šli na živce, če so samo malo zakričali, jaz sem mu bila v breme, ko sem hotela skrbeti zanj... No, po moje je bilo to le obdobje "psihičnega okrevanja" po bolezni, ko človek spozna, kako ranljiv je lahko. K sreči je to kar kmalu minilo in sedaj se imamo res super. Bolezen nas je opozorila, da smo (zelo) minljivi, da si moramo vzeti čas zase in svoje najbližje. In mi to sedaj počnemo. Upam, da se enako razplete tudi za vas in vam želim obilo nepozabnih družinskih trenutkov! Fragola želim ti prijetno bivanje v bolnici, pa res je glavno, da bo z vse OK. Uf, koliko bo še praznikov v prihodnosti, ki jih boste preživljali skupaj, a ne? Srečno! Mala princeska hvala, da se spomniš na nas, čeprav se bolj poredko javljam tukaj. Srečni in vse lepo tudi tebi! V ponedeljek sem imela pregled pri G. Vse je OK, dajejo me čisto vsakdanje nosečniške težave: hude bolečine v križu, otrdevanje trebuha, bolečine v sramnih kosteh - ja, junij se bliža in to so že znaki. Zanimivo res, kako je z UZ na naših pregledih, kako različno??? Meni G na vsakem pregledu naredi UZ, me vpraša, če imam kakšne težave in to je to. Vaginalno me je od 20. tedna pregledala le 1x, ko sem povedala, da imam vnezje in mi je prepisala svečke Daktarin. MV mi ni še nikoli merila, ravno tako ne trebuha?? Očitno imajo G zelo različen pristop. Naša punčka je sedaj težka 1800 g, sem pa v 31. tednu (v soboto bo 31 T). G pravi, da bo zopet velika bebica, kar je očitno pravilo, saj je bil 1. 4000 g, 57 cm, 2. 4270 g, 56 cm, in tudi sedaj sta oba velika za svojo starost. Mislim, da je to po nama z možem, ker sva oba večje rasti, jaz pa še baročno zaobljena zadnja leta Jaz sem šla po papirje na CSD osebno, sploh nisem vedela, da jih lahko sprintaš z interneta. Danes računam iti v službo, da mi izpolnijo vse potrebno, popoldne bom pa odnesla na CSD. Nočem namreč, da se mi upošteva marčevska plača, saj imamo nižjo plačo, ker imamo skrajšan del. čas. Mogoče katera ve, kako je z izpolnjevanjem št. ur v teh papirjih? Mi imamo namreč trenutno skrajšan del. čas - 36 ur, sicer sem zaposlena za 40 ur. Morda veste, če izpolnim 36 ur, kaj se zgodi potem s tistimi 4 urami???? Aja, še podatki za seznam: naslednji pregled 4.5., do sedaj +8 kg Imejte se skrajno lepo, se pišemo & beremo.